Gość: azz IP: 212.160.79.* 21.08.01, 22:57 pamietacie "bajki" ? ja pamietam tylko ta o dzwigu --> "zamknij dzwi gowniarzu" kto da wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 23:14 O morzu, panterze i mieliznie : Moze pan tera mie liznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alias Re: bajka o dzwigu IP: 216.94.44.* 21.08.01, 23:15 Gość portalu: azz napisał(a): > pamietacie "bajki" ? > ja pamietam tylko ta o dzwigu --> "zamknij dzwi gowniarzu" > kto da wiecej? Bajka o zegarze; Tyku, Tyku, tykutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: bajka o dzwigu IP: *.kom-net.pl 21.08.01, 23:32 Az sie boje pisac. DZIECI SPAC!!! :) O palacyku i latarence: Pala cyk i lata reka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: bajka o dzwigu IP: 156.24.231.* 21.08.01, 23:33 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Az sie boje pisac. DZIECI SPAC!!! :) > > O palacyku i latarence: > > Pala cyk i lata reka Skoro dzieci spia to wiecie co robia babki w Urzedzie Skarbowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 00:13 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Skoro dzieci spia to wiecie co robia babki w Urzedzie Skarbowym? No, co jest? Gdzie odpowiedź ? Może masz na sumieniu nie wysłanego PIT-5 ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: bajka o dzwigu IP: 156.24.231.* 22.08.01, 00:26 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > Skoro dzieci spia to wiecie co robia babki w Urzedzie Skarbowym? > > No, co jest? Gdzie odpowiedź ? > Siedza na vatach i grzebia w pitach. > Może masz na sumieniu nie wysłanego PIT-5 ? > ;) MKK, probujesz od kuchni wejsc na sprawe VAT-u? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 00:35 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: MKK napisał(a): > > > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > > > Skoro dzieci spia to wiecie co robia babki w Urzedzie Skarbowym? > > > > No, co jest? Gdzie odpowiedź ? > > > > Siedza na vatach i grzebia w pitach. > Dobre, życiowe! > > > Może masz na sumieniu nie wysłanego PIT-5 ? > > ;) > MKK, probujesz od kuchni wejsc na sprawe VAT-u? :) Wędzonko, mamy wakacje! Rozejm! O tej porze żadnej kuchni, żadnego podjadania (ale mam ochotę na gorącą czekoladę, z małą ilością cukru - chyba mnie skręci). Szukam w sieci b.starej gry (jeszcze DOSowej) pn. "Another World", a ściślej ścieżki dźwiękowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: bajka o dzwigu IP: 156.24.231.* 22.08.01, 01:56 > Szukam w sieci b.starej gry (jeszcze DOSowej) pn. "Another World", a ściślej > ścieżki dźwiękowej. Niestety, nawet nie slyszalem o takiej grze :( Ale nocka jest dluga a internet szeroki, zycze owocnych poszukiwan... Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelu Re: bajka o dzwigu IP: *.arthurandersen.com 28.08.01, 13:19 Gość portalu: MKK napisał(a): > Szukam w sieci b.starej gry (jeszcze DOSowej) pn. "Another World", a ściślej > ścieżki dźwiękowej. Jeśli jeszcze nie znalazłaś, to spróbuj na http://theoldgamez.net/ (w menu Games można wybrać wg tytułu i Another World tam jest - sprawdzałem). Znajdziesz tam na pewno grę, a z niej sama sobie wydobądź ścieżkę dźwiękową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 23:50 Bajka o udach i piersiach jak nam się uda, to będziemy pier(w)si. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 00:09 Bajka wielkanocna. Miała mężą ale luja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 01:59 no i ta o Magdzie..... ma gdzie, ale nie ma z kim ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: bajka o dzwigu IP: 10.10.65.* 22.08.01, 20:01 bajka o groszku /grosz mi kurde na nerwaach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.agora.pl 22.08.01, 09:53 No to jeszcze o śledziu i pieprzu: Swoją ŚLEDŹ, cudzą PIEPRZ... Aż się zawstydziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekosz Re: bajka o dzwigu IP: 153.112.41.* 22.08.01, 10:00 bajka o dojarce: Idę do Jarka bajka o cyście i o Ali: Cyście powariowali? bajka katolicka o Maryi: Tu kret ma ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 13:30 słoń ma trąbę, a radio ma ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grimm Re: bajka o dzwigu IP: 170.253.228.* 22.08.01, 10:22 o apostolach: "jedzcie, pijcie, a po stolach nie rzygajcie" o dziewannie: "(g)dzie wanna!??" o jablonce: "mialam ci ja blonke..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: bajka o dzwigu IP: 195.116.104.* 22.08.01, 11:23 Bajka o romantyźmie: Roman! Tyź mie dziecko zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 11:50 to zostala jeszcze bajka o Jacusiu Ja cus tu wodki nie widze;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 11:53 Bajka o Napoleonie Napol Leon w piecu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:43 O porach i selerze: Zdjąłem pory i se leże. O bojach: Szalenie oboje się kochamy. O matole: Ma to leżeć tutaj i już. O malinie: Mali nie mają głosu. O barszczu: Bar szczurami straszy. O maści: Maś cicho być. O temacie: W te macie sie odziać gacie. O rzemyku: O! Że my, kurcze, takich czasów doczekali. O Wandalu: Wanda lubi buzi dawać. O nagości: Na gości czekają chałupy. O śledziu: Ciocia śle dziurawe ciuchy z Ameryki. O saletrzaku: Sale trza, kurcze, wywietrzyć. O szczypaniu: On szczy panie władzo pod murem. O starchu: Ale żeśmy się obie bały. O Mieszku: Mie szkoda forsy. O macy: Ma cycki na miejscu. O fajce: Czy mogę panią pyknąć ? O gaździe i desce: Gaz do dechy i jedziemy... O kasynie: Ojca kasy nie ruszaj, synie! O macarenie: Józek maca Renie. O Czesiu Niemenie: Czesław Niemencz mnie... O półce: Jacek zjadł pół cebuli. O muchach: Mu chyba odbiło. O Madzi: Józek ma dzisiaj kaca. O barytonie: Bary to nie wszystko! O manatkach: Nie ma natki, nie będzie sałatki. O potopie: Po to piekłam, żeby jedli. O drobiu: Najpierw odrób lekcje! O Zaiszy i Ance: Mama zawisza firankę. O jamie: Ja mieszkam u teściów. O myszy: My szybko rwiemy te laseczki. O biedzie: Ona tobie da! O boćku: Zakręć, bo cieknie! O Częstochowie: Moja stara często chowa przede mną pieniądze. O jodle: Tyle zjodła, że aż se bekła. O kleptomanii: Klep to Mania, klep! O kronikach Galla Anonima: Są Kroniki Galla? - Ano ni ma. O mniemaniu: Mnie Maniu na tobie nie zależy. O nowinie: Daj no wina. O Szczepanie: Co robisz? - Szcze, panie. O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta. O tymianku: Tym Janek mnie przekonał. O selerze: Se leże i se pierdze. O zagubionej mateczce: Gdzie jest ma teczka? O panterze i morzu: Pan tera mi może naskoczyć. O Agatce: A gatki miała w kwiatki. O porze i selerze: Przyszła pora i se leże. O alei: A leją w nocy w parku, leją. O senatorze: Władek siedzi se na torze. O animuszu: Ani muszem, ani chcem. O anatomii: A na to mie nie stać. O malinie: Ależ ona ma linie! O Ani: A ni mówiłem? O Anicie: Ani ta, ani tamta. O anodzie: Ano da, a no nie da?... O anonimie: A no ni ma się czemu dziwić. O armatach: Ognia! O asie: A sie odwal ode mnie! O Atenie: A te na wyższą półkę połóż. O atucie: A tu cie jeszcze nie było! O muzyce: Coś mi tu nie gra. O Borowie: Uważaj bo rów! O brzegu: Płyń dobrze gówniarzu! O byczku i koniu: By czek zrealizować, trza znać końto! O bzie i kapuście: Bez kobiety noc taka pusta. O cieście: Cieście się i radujcie. O cokole: Oj, co kół ja się w życiu naodkręcałem... O cynie: Cy nie mówiłem? O Damaszku: Uda masz kurde, śliczne! O desce: Odesce sie i zara wracam. O drabine: Drab i nie może! O etacie: E tacie prują się gacie! O groszku: Grosz, kurde, mi na nerwach! O Italii: Pieniądze fałszywe i talia znaczona. O Izie: I zamknij się wreszcie! O jaju i jeżu: Ja jem, ty jesz, a jemu ślinka cieknie. O jajach kobyły: Ja jako były działacz partyjny... O Japonii: Ja po nim nie pije. O jaskółkach i taryfiarzu: Ja s kółek czterech żyję. O jaśminie: Jaś mi nie oddał forsy. O jeżu: O Jeżu! Jakiś ty nieogolony! O komunie: Komu nie wygodnie, niech stoi! O kupie i lotosie: Roboty kupa, a ty lotos i lotos! O Leszku: Leż kurde i nie gadaj! O Lesznie: Lesz no spokojnie! O lipie i bzie: Lipiej być w gaciach niż bez. O macie: Mata tu flaszkę i pijta. O maku i polipie: Wspina się ślimak po lipie. O misiach: Rozbierz mi sie. O mięcie: Mię ta dziewczyna się nie podoba. O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę? O minie: Czy mi nie wierzysz? O muszelce: Zapnij mu szelkę. O nastrojach: Było nas dwoje, a jest nas troje. O Nepalu: Ne pije, ne pale, ale w mordę wale. O Nemo: To nemo żliwe! O Nidzie: Da, czy ni da?... O Nowym Sączu: No wysącz to do dna! O oborze: O Boże! O Oławie: O, ława wolna! O orzeszku: O rzesz kurde żartowałem! O pandzie: Pan da, ja dam i będziemy kwita. O pantofelku: Pan to Felku umie podejść człowieka! O Pile, Łodzi, Spale, Kole i Brzegu: Piła w łodzi, a spała koło brzegu. O Pomorzu: Czy pan mi pomoże? O Przemyślu: Przemyśl to sobie. O pszczole i dzięciole: Bzz, bzz! - Puk, puk! O pysiach i napalmie: Małpy siedzą na palmie. O romansie: Roman sie rozwodzi. O Sieradzu: Sie radze nie wtrącać. O szramach: Jak sziedzimy na szedesach, to sze szramy. O strzykawce z drzewa: Szczy kawka z drzewa. O ścianie: Ścianie zabronione! O ślinie i sadzie: Śli na zachód osadnicy. O śnie Zeusa: Właśnie wróciłem ze USA. O talerzu i nożu: Ta leż spokojnie, a nuż się uda? O Tamizie: Tam Izie dali po gębie. O tamie: Ta ma cyce! O Tebach: Te by warto poderwać! O tenorach: Te nory są borsucze. O Toruniu: To ruń na mnie! O tulipanie, bzie i Ani: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: bajka o dzwigu IP: *.chem.uni.wroc.pl 22.08.01, 13:35 Robcio! Jestes w tym dobry! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: bajka o dzwigu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:55 o Tomaszku To masz kur... najeba...;) o Dzemie i powidlach dzemie chlop pod drewem i ma dziury powidlach o Leszku Lez kur.. spokojnie a reszte coznam to chybajuz ktos wymienil ;) Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekosz Re: bajka o dzwigu IP: 153.112.41.* 22.08.01, 15:44 o Jeleniej Górze: Łaje lenia góralka o Ostrowcu Ostro wiec przebiegał o Koszalinie Kosz Alinie nie potrzebny o Rzeszowie Że szuwmiarka poczebna wszyszczy wiedżą o Gdańsku Bogdań, skuś sie na jednego! O Gdyni i Sopocie Gdy nie mam pieprzu, mięso potrzyj papryką! o Olsztynie W cieniu olsz ty nie odpoczniesz! o Lublinie To był okoń lub lin o Krasnymstawie Moja świekra sny stawia na pierwszym miejscu o Głogowie Mogło gówno się wydarzyć o Lubinie W maglu bi nie znajdą pracy o Jaworze Ja woże za dwie dychy! o Strzelinie Lubański strzeli? nie strzeli? Jeeeeeeeeeeest! o Strzegomiu Jeszcze go Mietek popamiętasz! o Kielcach Tyn pukiel tseba obcionć! o Koninie Koni nie dobijać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekosz Re: bajka o dzwigu IP: 153.112.41.* 24.08.01, 10:54 Dorzucę jeszcze parę - mam nadzieję, że się nie powtarzają. :))) bajka o idealiście? ide a liście szeleszczą. bajka o naleśniku? spadło drzewo na leśnika. bajka o morzu, panterze i mieliźnie: Może Pan tera mnie liźnie... Bajka o nosie: Odpierdol no sie bajka o orzeszku o rzesz kurwa bajka o napoleonie Ona po Leonie ma trojke dzieci To bylo o Napoleonie Bonaparte: Napol Leon, bo na parterze zimno Bajka o czasie: Trza sie napić! Bajka o błocie: jebło cie czy co? o Tytusie ty tu się nie wymądrzaj O Odrze Odrzeczy gadam O nosie odczep no sie czlowieku. O udach i piersiach Jak nam sie uda bedziemy pierwsi.. O pandzie Niech mi pan da spokoj O traktorze i warkoczach Jedzie traktor i warkocze O Iławie I ława dobra jak nie ma gdzie O sieciechu Sie cie ch... nie boję O Paltociku Pal to ci kurwa płuca odlecą O Dziewannie Gdzie wanna, będę rzygał O Magdzie Zawadzkiej Złapała Magda za wacka O Tytusie Ty tu sie nie wtrącaj O Mozarcie Mo carta w gaciach Bajka o napieciu: Na pieciu napadlo dziesieciu... o Kaliszu: ostroznie mijaj Kalisz (mi jajka liz) o gracie Gracie czy nie gracie? no i jeszcze o cioci cio ci wisi.....? bajka o Jacusiu Ja cus tu wodki nie widze. o śledziu, panterze i puszczy ... Śledź pan tera żonę, bo się puszcza. O Irence: Siedzi facet na łące i rozkłada nogi i ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: bajka o dzwigu IP: *.eu.org 25.08.01, 16:34 Po przestudiowaniu Jerosza, lepiej nie kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUba_Wr Re: bajka o dzwigu IP: *.from.poznan.pl 27.08.01, 20:28 O Tymitunie : Ty mi tu nie pierdol O Bałtyku: Chuj cię jebał ty kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: bajka o dzwigu IP: *.from.poznan.pl 27.08.01, 20:30 O leśniku: Na leśnika spadło drzewo O powidłach: PO widłach zostają 3 dziury w plecach Odpowiedz Link Zgłoś