Gość: zielony IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 07.08.04, 01:25 powiem tak nie ma takiego drugiego miasta i takich ludzi goraco wszystkich pozdrawiam z daleka i juz sie nie moge doczekac powrotu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawczyk Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:21 Lubisz klimaty korupcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawczyk Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: 213.199.196.* 07.08.04, 11:18 Gość portalu: wroclawczyk napisał(a): > Lubisz klimaty korupcyjne? jesli tak to wybierz Warszawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni ZŁOTOPOLSCY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:43 > Lubisz klimaty korupcyjne? >jesli tak to wybierz Warszawe :) A to przepraszam. :) Ta, Złotopolscy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:31 Zapraszamy wracaj jak najpredxzej. I nie sluchej tegoponizej:)) wstal lewo nga dzisiaj widocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguśL Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 10:53 Co ty erni wiesz o wstawaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:47 >Co ty erni wiesz o wstawaniu ? Czasami zdarza mi sie to. W imie zasad sk... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguśL Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 11:51 >sk... oświeć mnie i dokończ proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:18 ..synu zszacunku do ciebei i dobrego smaku nie koncze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguśL Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 13:15 w takim razie, to ty wstałeś dziś lewą nogą skoroś taki złośliwy. bogu ducha winnego człowieka od sk.. wyzywać ? no chyba, że tylko to potrafisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:07 Boguś gdzie się podziało twoje poczucie humoru?? No tak ty zawsze taki śmiertelnie poważny byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdanZ Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 14:20 erni, daj spokój ! Przeproś Bogusia i wróć liczyć pieniążki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: cholera tesknie za wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:27 Boguś cuz za metamorfoza. Jednak masz ten talent! > wróć liczyć pieniążki ! Ja nawet na chwile nie przestałem tego robić ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś