piast9 08.08.04, 22:37 Będzie saigon panie i panowie. Pozostaje tylko dopingować wykonawcę do jak najszybszego ukończenia remontu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CIECHTA Re: Rozpoczyna się remont pl. 1 Maja IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 22:43 sajgon jak sajgon wazne ze jakos to wyremontuja i bedzie to przypominalo cywilizowana ulice a nie dziurawa polna droge... i moze przejscie podziemne bedzie przyjazniej wygladało a nie jak bunkier przeciwlotniczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Rozpoczyna się remont pl. 1 Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:16 To przejcie już dawno powinno było być remontowane, bo aż strach tam przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
2w Re: Rozpoczyna się remont pl. 1 Maja 09.08.04, 10:10 Czyli na wąskie gardło pt. Klecińska wejdzie nam objazd drogi numer 94, a po zakończeniu prac nad Mostem Milenijnym oraz ul. Osobowicką trasa nr 5. Wrocławiowi gratulujemy planistów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebekZ A może by tak mapka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:27 ...objazdów? Prosty rysunek, co, gdzie i kiedy będzie zamknięte. Jeden rzut oka i wszystko będzie wiadomo. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Re: Rozpoczyna się remont pl. 1 Maja IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.04, 11:35 juz sie boje na sama mysl jak bedzie wygladal prezjazd przez miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Przejście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:57 A ja proponuję iść zejść do tego podziemia i powdychac trochę a raczej powąchać. Kuracja znieczulająca murowana. Od dawna podziwiam podczas przechodzenia tę kurację jodową. MORSKA BRYZA. Najlepiej rozwalić, zrobić dziure, potem przejazd podziemny z niewielką estakadą. Byłby taki ładny przejazd, że nikt nie jest w stanie sobie nawet tego wyśnić. ----------- planista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Rozpoczyna się remont pl. 1 Maja IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.04, 15:06 Będzie fajnie. Już jest fajnie a będzie jeszcze fajniej. Wrocław znów stanie się stolicą motoryzacji w Galaktyce. Z tej okazji ja chyba sobie odpuszczę jazdę swoją 'maszyną' przez Wrocław, bo boję się że moja bryka zginie w tej 3 miesięcznej nieprzerwanej paradzie samochodów z całego Świata. Zastanawiam się tlyko czy SZALET NR 5 z przejścia nie będzie utęsknionym zapaszkiem w konfrontacji z wyziewami samochodowymi? Pewnie jak zwykle czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś