Dodaj do ulubionych

Zakładamy zepsół !!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 00:08
Chłopaki i ja postanowiliśmy założyć kapelę trashpunk rockową! Zainspirowała
nas Isis! Nazywamy się Roztańczone Słoniny, czasami towarzyszy nam chórek
gospelowy Nieświeże Galarety.
Właśnie nagrywamy nasz pierwszy album pt. "Grzybica otrzewnej ISIS!" i szukamy
czadowych tekstów. Brakuje nam dwóch kawałków- POMÓŻCIE !!!!!
Żeby wprowadzić Was w nastrój załączam słowa przyszłego szlagieru "Koszmarna
mara legwana" (do muzyki the Beatles).

bezwolną dłonią
zaplatam warkocz melancholii
hydraulik snów
minął me drzwi mimo

życie imadłem ściska me trzewia
bułgarskie jadło
odkłada isis! sadło
yee, yee, yee

ból samotnego hamburgera
wyziera strachem jelit
paprykowy pot zalewa
mętny sophią wzrok

brzask głodu strachem
lodówki aromat freonu
wzywa mnie
yee, yee, yee

W przyszłym tygodniu zostanie uruchomiona strona
www.grzybica_otrzewnej_isis.com.pl. ZAPRASZAMY !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: SZLOJZA Re: Zakładamy zepsół !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 00:37
      Grałem kiedyś w zespole Osrane sztachety na gitce prowadzacej i kapeli Kulebony
      Maryny na rytmicznej. Po rozpadzie tej ostatniej jestem bezrobotny. Czy mógłbym
      się zapisać do waszej kapeli? Lubię dawać czadu.
    • Gość: Lula Re: Pisze się zepsuł. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 00:38
      Jak taki wątek można "zepsóć"?
      • Gość: gacek Re: Pisze się zepsuł. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 01:00
        Gość portalu: Lula napisał(a):

> Jak taki wątek można "zepsóć"?

A "zespół" jak się pisze?

Do SZLOJZY! Bracie, z nieba nam spadasz! Nasz wioślarz był w pewnej bałkańskiej
        knajpie- tera, człowieku, gnije w szpitalnym wyrze na gastrologii. Jeśli czysto
        potrafisz zagrać C7- jesteś przyjęty! A masz jakiś piec?
        • Gość: SZLOJZA Re: Pisze się zepsuł. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 01:11
          Piec to ja mam teraz z moja starą. Ta koniogęba locha truje mi ,że zamiast
          pojść do normalnej pracy ja całymi dniami piłuję na mojej rakiecie a wieczorami
          zalewam sie z kumplami browcem w pałacyku.Mam zawodowy piecyk Marshalla
          odkupiony od domu kultury w Kątach Wroclawskich.
          • Gość: gacek Re: Pisze się zepsuł. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 01:17
            Go�ć portalu: SZLOJZA napisał(a):

> Piec to ja mam teraz z moja starš. Ta koniogęba locha truje mi ,że zamiast
            > poj�ć do normalnej pracy ja całymi dniami piłuję na mojej rakiecie a wieczorami
            >
            > zalewam sie z kumplami browcem w pałacyku.Mam zawodowy piecyk Marshalla
            > odkupiony od domu kultury w Kštach Wroclawskich.

To sprawa załatwiona! Jutro Ci podam namiar. To w Kštach mieli Marshalle??? Jak
            byłem tam ostatni raz (z kapelš Wielkie Bidony Motorniczej) mieli stare Vermony.
            Naszego akustyka tak popie�ciło, że mu amputowali kciuk. Trybisz takš �ciemę?
            • waldek.s Re: Pisze się zepsuł. 28.03.02, 10:51
              Zespół zgrany ksiądz dwie k.... i organy.
              Moge być waszym manażerem?
              • Gość: Lula Re: Pisze się zepsuł. Do Ordynata. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 19:02
                Te ordynat Michorowski. Waldi znaczy. Jam trędowata tutaj, więc mi się po
                innych wątkach nie szwendaj.
    • isis! Do reda (admina) 28.03.02, 13:29
      Proszę niniejszym o przeniesienie powyższego wątku do Oślej. Dosyć mam tego, że
      pewne typy uwzięły się na moją osobę i wyrażam oficjalne oburzenie. To nie jest
      już zwykła zabawa smarkacza występującego pod takim czy innym nickiem. Zrobiło
      się to niesmaczne i nie mam już siły, by tłumaczyć się osobom, które mnie znają
      i wiedzą jak wyglądam i jaka jestem (zresztą Redakcja też wie), dlaczego
      napaści na mnie dotyczą spraw, z którymi nie mam nic wspólnego.
      • samozycie Re: Do reda (admina) 28.03.02, 13:38
        Ja Cie nie znam ale bardzo lubie twoje posty i niejeden raz wykorzystalam
        informacje o wroclawskich restauracjach. Wiec do postulatu sie przylaczam.
        Uszanowanie :)
        • Gość: Jasiek Re: Do reda (admina) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 13:41
          Ja też słonino.
          • waldek.s Re: Do reda (admina) 28.03.02, 14:56
            oooooooooczywiście ja też się przyłączam jaśku.
        • arvena Re: Do reda (admina) 28.03.02, 15:00
          to się zaczyna rzeczywiście robić żenujące!!!Chłopaki- co ta isis wam zrobiła???
          Odczepcie się od niej i idżcie na jakiegoś czata dowalać ludziom!!!
          isis!- pozdrowienia:)
          • waldek.s Re: Do reda (admina) 28.03.02, 15:05
            arvena napisał(a):

> to się zaczyna rzeczywiście robić żenujące!!!Chłopaki- co ta isis wam zrobiła??

Jako część waldka.s/3-1 nic do isis nie mam bo jej nie znam , ale inne cześci
            waldka.s coś mają , a co można prześledzić ich wpisy.
            > ?
            > Odczepcie się od niej i idżcie na jakiegoś czata dowalać ludziom!!!
            > isis!- pozdrowienia:)

Pozdrowienia dla isis i arweny . Dla arweny szczególnie.

• Gość: macio Re: Do reda (admina) IP: *.eck-sa.krakow.pl 28.03.02, 15:05
        Trochę samokrytyki... może prowokujesz takie żarty?
        Poza tym brak ci poczucia humoru :(
        • isis! Re: Do reda (admina) macio... 28.03.02, 16:11
          Gość portalu: macio napisał(a):

> Trochę samokrytyki... może prowokujesz takie żarty?
          > Poza tym brak ci poczucia humoru :(

Zaręczam, że poczucia humoru mi nie brakuje. Ale jakbyś się czuł, gdyby od
          miesiąca ktoś ci robił koło d... ? Zwłaszcza, że nie jestem osobą anonimową.
          Wszystko ma swoje granice.
          • Gość: macio Re: Do reda (admina) macio... IP: *.eck-sa.krakow.pl 28.03.02, 16:13
            Dla mnie jak najbardziej anonimową.
            Czy możesz się przedstawić?
            • arvena Re: Do reda (admina) macio... 28.03.02, 19:06
              poczytaj sobie te chamskie teksty do isis to zrozumiesz czemu się
              wkurza...Pomyśl że ktoś tobie by tak dop...lał!!!
              • Gość: kloss Re: Do reda (admina) macio... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 19:53
                Swoja drogą to ciekawe. Czemu akurat isis?
                • Gość: gacek Re: Do reda (admina) macio... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 00:10
                  Gość portalu: kloss napisał(a):

> Swoja drogą to ciekawe. Czemu akurat isis?

No właśnie, ciekawe! Odpowiem w skrócie: bo ona potrzebuje wielbicieli, poklasku
                  i taniej popularności rodem z Big Brajzela. Jej wywody na tym Forum są próbą
                  wypełnienia tej luki w normalnym życiu. Jest egzaltowana i obłędnie serio, bez
                  cienia dystansu do siebie i otaczającej rzeczywistości. Czasami ociera się o
                  wirtualny ekshibicjonizm- wiemy o niej prawie wszystko. A na
                  grafomańskie "recenzje" kulinarne odpowiadamy równie hardcore'ową piosenką. Nie
                  ma w niej żadnych inwektyw, jest "poetycka" opowieść o koszmarach głodnego
                  człowieka. Tymczasem isis! (nawet ten pretensjonalny "!" w nicku świadczy o jej
                  chorobliwym niedowartościowaniu) lata na skargę do admina, każąc traktować się w
                  sposób szczególny. Sama pisze, że jest "osobą publiczną". Cóż, widać zazdrościmy
                  Ci tej popularności! Też byśmy chcieli, pewnie nam tylko talentu, urody i
                  charyzmy brakuje. A osoby publiczne w "publiczność" mają wpisane także
                  niewybredne ataki. Czy George W. Bush mając pełnię władzy w USA rozkazuje spalić
                  redakcje gazet, które piszą o nim, że ma 90 IQ (Sharon Stone- 140)? Nie, ma to w
                  dupie i robi swoje!
                  Isis!- pisz dalej co masz do napisania- my się pośmiejemy, Ty miej to j.w. i
                  przestań histeryzować. Osobie publicznej nie wypada! Czuwaj!
                  • isis! Re: Do reda (admina) macio... 29.03.02, 00:22
                    Gość portalu: gacek napisał(a):

> No właśnie, ciekawe! Odpowiem w skrócie: bo ona potrzebuje wielbicieli, poklask
                    > u i taniej popularności rodem z Big Brajzela.

Wielbicieli mam w realu, chłoptasiu. I nie rozumiem, co ma do tego BB. Gdybym
                    tego potrzebowała - zgłosiłabym się.

> Jej wywody na tym Forum są próbą wypełnienia tej luki w normalnym życiu.

Nie mam żadnej luki. Jak niektórzy.

> wiemy o niej prawie wszystko.

To w takim razie ciekawe, że się często mylicie. Źle identyfikujecie moje miejsce
                    pracy i moją wagę :)

> A na grafomańskie "recenzje" kulinarne odpowiadamy równie hardcore'ową
                    piosenką. Nie ma w niej żadnych inwektyw, jest "poetycka" opowieść o koszmarach
                    głodnego człowieka.

Co jest grafomanią a co nie, nie tobie decydować.

> Tymczasem isis! (nawet ten pretensjonalny "!" w nicku świadczy o jej
                    > chorobliwym niedowartościowaniu)

I znów widać, że nie czytasz dokładnie postów. Tłumaczyłam już, że chciałam się
                    zalogować jako isis, ale powiedziało mi, że taki nick już istnieje. Chciałam więc
                    isis1, ale się nacisnął SHIFT. Prozaiczne tłumaczenie twojej pseudofreudowskiej
                    teorii. Długo nad nią myślałeś?

> lata na skargę do admina, każąc traktować się w sposób szczególny.

Jeśli dla ciebie sposób szczególny to poważne traktowanie i szacunek, to nie mamy
                    o czym rozmawiać.

Sama pisze, że jest "osobą publiczną".

Nie pisałam, że jestem "osobą publiczną", tylko, że nie jestem anonimowa.
                    Czytaj uważniej, potem polemizuj. A jak masz krótką pamięć, to cytuj, a nie pisz
                    bzdur z pamięci.

> Isis!- pisz dalej co masz do napisania- my się pośmiejemy

Na szczęście nie wszyscy się śmieją.
                    P.S. Wiedziałam, że harcerz.
                    • Gość: gacek Re: Do reda (admina) macio... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 00:38
                      isis! napisał(a):

> P.S. Wiedziałam, że harcerz.

Kochanie! Jest prawie pierwsza w nocy! Miast leżeć u boku ukochanego mężczyzny-
                      Ty ślęczysz przed monitorem, czekając na któregoś z wielbicieli. Myślę, że Twój
                      klawiszotok bierze się również z samotności. Ot, czasy takie. Nasze piosenki są
                      właśnie o tym. O tym, że nocne wyjadanie z lodówki i Forum wypełniają pustkę w
                      życiu. Pa, słonino!
                      • pacjent3 Gacek kochany.!!!! 29.03.02, 02:35
                        Pamietasz mnie z oddzialu???? Pamietasz cos po operacji.??? Tak wtedy
                        plakales.Biedaku.:(((
                        • Gość: STrup Re: Gacek kochany.!!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.03.02, 10:05
                          pacjent3 napisał(a):

> Pamietasz mnie z oddzialu???? Pamietasz cos po operacji.??? Tak wtedy
                          > plakales.Biedaku.:(((

Czy była to operacja usunięcia wadliwie działającego organu?
                          Czy był nim mózg?
                          • isis! Re: Gacek kochany.!!!! 29.03.02, 10:21
                            Gość portalu: STrup napisał(a):

> Czy była to operacja usunięcia wadliwie działającego organu?
                            > Czy był nim mózg?

Hahaha, dobre!!! Wiedziałam!
                            • Gość: gacek Re: Gacek kochany.!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 17:00
                              isis! napisał(a):

> Gość portalu: STrup napisał(a):
                              >
                              > > Czy była to operacja usunięcia wadliwie działającego organu?
                              > > Czy był nim mózg?
                              >
                              > Hahaha, dobre!!! Wiedziałam!

Słuchaj, słonino! Jakoś żarty o wyciętym mózgu Cię bawią! OK, pośmiejmy się
                              razem. Nie chcę sugerować, żebyś poddała się lobotomii w celu likwidacji
                              chorobliwego łaknienia- niektórzy mogliby taką diagnozę potraktować jako zbyt
                              surową. Ale możesz w Polanicy za niewielkie pieniądze poddać się zabiegowi
                              odessania złogów tłuszczowych (liposuction). Efekt natychmiastowy, acz w Twoim
                              przypadku krótkotrwały. Wiadomo, że ilość komórek tłuszczowych (podobnie jak
                              szarych) jest w organizmie człowieka stała. Jeśli będziesz tyle żarła
                              (szczególnie bułgarskich kotletów z niewinnych jagniątek) będziesz nadal tyć.
                              Dopiero po ok. 6-ciu zabiegach będziesz mogła bez obawy wychodzić do miasta. A
                              wtedy, kto wie? Wszystko się może zdarzyć! Może nawet znajdziesz jakiegoś
                              amatora... Powodzenia i głowa do góry!!!!
                              • pacjent3 Re: Gacek kochany.!!!! 29.03.02, 18:34
                                Ciesze sie Gacku, ze zdrowy jestes!:))) Ten garbaty sanitarisz-Mariusz, ktory
                                tak sie Tobie podobal i bil Cie po Twojej biednej glowie, ma +++( trzy plusy),
                                to troche za duzo, jak na jednego czlowieka. A jak u Ciebie??? Czy lezycie
                                razem??? Czy dalej podkradasz ksiazki medyczne??? Ale bylo fajnie jak byles z
                                nami. Gdybys sie tak jeszcze nie moczyl.?!

• isis! Re: Gacek kochany.!!!! 29.03.02, 22:56
                                  pacjent3 napisał(a):

> Ciesze sie Gacku, ze zdrowy jestes!:))) Ten garbaty sanitarisz-Mariusz, ktory
                                  > tak sie Tobie podobal i bil Cie po Twojej biednej glowie, ma +++( trzy plusy),
                                  > to troche za duzo, jak na jednego czlowieka. A jak u Ciebie??? Czy lezycie
                                  > razem??? Czy dalej podkradasz ksiazki medyczne??? Ale bylo fajnie jak byles z
                                  > nami. Gdybys sie tak jeszcze nie moczyl.?!

LUBIĘ CIĘ, PACJENT!

• isis! Re: Gacek kochany.!!!! 29.03.02, 22:54

> Słuchaj, słonino! Jakoś żarty o wyciętym mózgu Cię bawią!

Ja zaczęłam??? Widzisz jak to jest jak ktoś napisze coś o tobie (choćby
                                zwykłe "hahaha", nic obraźliwego)?

> Jeśli będziesz tyle żarła
                                > (szczególnie bułgarskich kotletów z niewinnych jagniątek) będziesz nadal tyć.

Po pierwsze: nie tyję
                                Po drugie: znów nieuważnie czytałeś moje posty. Akurat jagnięciny nie jadłam i w
                                ogóle o niej nie wspominałam, bo nie lubię.

> Może nawet znajdziesz jakiegoś
                                > amatora...

O ile się nie mylę, to już pisałeś (ty lub twój klon jasiek) o moim wybranku
                                serca (zresztą mnie możesz sobie obrażać, już się przyzwyczaiłam, ale nazwania
                                mojego męża "starym pierdołą" nigdy nie wybaczę! Masz szczęście, że mu tego nie
                                pokazałam).
                                • Gość: gacek Re: Gacek kochany.!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 00:53
                                  isis! napisał(a):

> O ile się nie mylę, to już pisałeś (ty lub twój klon jasiek) o moim wybranku
                                  > serca (zresztą mnie możesz sobie obrażać, już się przyzwyczaiłam, ale nazwania
                                  > mojego męża "starym pierdołą" nigdy nie wybaczę! Masz szczęście, że mu tego nie
                                  > pokazałam).

Nie pokazałaś, bo komu? Przecież jesteś rozpaczliwie samotna! Jeśli nawet jakiś
                                  mąż był- to już czas przeszły. Jak długo można spadać z małżeńskiego łoża z braku
                                  miejsca? No i chłopina (stary pierdoła, jak piszesz) się zborsuczył i nawiał do
                                  kogoś z proporcjonalną wagą. Pa, słonino!
                                  • pacjent3 Re: Gacek kochany.!!!! 30.03.02, 01:02
                                    Szkoda, ze Cie Gacula z nami nie ma. Na Swieta Kiepskich maja pokazac. Tobys
                                    sobie poogladal.
                                    Doktor mowi, ze Ci jakiejs zyłki nie wszył, bo sie podczas operacji kot
                                    woznej do sali wslizgnął.
                                    • Gość: gacek Re: Gacek kochany.!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 01:16
                                      pacjent3 napisał(a):

> Szkoda, ze Cie Gacula z nami nie ma. Na Swieta Kiepskich maja pokazac. Tobys
                                      > sobie poogladal.
                                      > Doktor mowi, ze Ci jakiejs zyłki nie wszył, bo sie podczas operacji kot
                                      > woznej do sali wslizgnął.

Isis! Kochanie! Jesteś pierwszym przypadkiem w historii medycyny, kiedy człowiek
                                      od nadmiaru spożywanych tłuszczów dostał poplątania zmysłów (mówiąc krótko:
                                      schizofrenii). I ta niebywała inwencja: pacjen3!!!! Cóż za pomysłowość! Nie martw
                                      się- większość tego typu zachorowań jest uleczalna, pod warunkiem
                                      natychmiastowego podjęcia leczenia. Czuwaj, bańbaryło!
                                      • pacjent3 Re: Gacek kochany.!!!! 30.03.02, 01:23

> pacjent3 napisał(a):
                                        >
                                        > > Szkoda, ze Cie Gacula z nami nie ma. Na Swieta Kiepskich maja pokazac. Tob
                                        > ys
                                        > > sobie poogladal.
                                        > > Doktor mowi, ze Ci jakiejs zyłki nie wszył, bo sie podczas operacji kot
                                        > > woznej do sali wslizgnął.
                                        >
                                        > Isis! Kochanie! Jesteś pierwszym przypadkiem w historii medycyny, kiedy człowie
                                        > k
                                        > od nadmiaru spożywanych tłuszczów dostał poplątania zmysłów (mówiąc krótko:
                                        > schizofrenii). I ta niebywała inwencja: pacjen3!!!! Cóż za pomysłowość! Nie mar
                                        > tw
                                        > się- większość tego typu zachorowań jest uleczalna, pod warunkiem
                                        > natychmiastowego podjęcia leczenia. Czuwaj, bańbaryło!

Kochany wariacie!!::)))Jakbys byl na czacie, Tobys sie dowiedział, że bzdury
                                        gadasz.Byli: Cyfer, Izis, Marsha, Ken, Homar i kicia.miau!:)))Moga to potwierdzic
                                        jak sie pomyliles.::)))
                                        • Gość: gacek Re: Gacek kochany.!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 01:33
                                          Isis!/ pacjent3!
                                          Oj, bidulka! Pisałem, że schizofrenia- jednocześnie na czacie i Forum. No, no!
                                          Z tego współczucia to jeszcze Cię zacznę lubić- dopiero by się porobiło!
                                          Całuski!
                                          • pacjent3 Re: Gacek kochany.!!!! 30.03.02, 01:47

> Isis!/ pacjent3!
                                            > Oj, bidulka! Pisałem, że schizofrenia- jednocześnie na czacie i Forum. No, no!
                                            > Z tego współczucia to jeszcze Cię zacznę lubić- dopiero by się porobiło!
                                            > Całuski!

Gaculka!:))) Technicznie nie ma mozliwosci na jednoczasne czatowanie i
                                            Forumowanie.Szybkosc zmiany tematow, domyslnikow i klimatow.No i nie mozesz
                                            porownac czasow.Szukaj dalej.!!!! Mysmy Cie nie zapomnieli, doktor codziennie sie
                                            pyta na obchodzie o Ciebie.
                                            • Gość: gacek Re: Gacek kochany.!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 02:09
                                              pacjent3 napisał(a):

> Gaculka!:))) Technicznie nie ma mozliwosci na jednoczasne czatowanie i
                                              > Forumowanie.Szybkosc zmiany tematow, domyslnikow i klimatow.No i nie mozesz
                                              > porownac czasow.Szukaj dalej.!!!! Mysmy Cie nie zapomnieli, doktor codziennie s
                                              > ie pyta na obchodzie o Ciebie.

Poczytaj sobie: "Fajnie bylo!!!:))))kicia z biskupina." Pa, kiciu!
                                              • pacjent3 Re: Gacek kochany.!!!! 30.03.02, 02:15

> pacjent3 napisał(a):
                                                >
                                                > > Gaculka!:))) Technicznie nie ma mozliwosci na jednoczasne czatowanie i
                                                >
                                                > > Forumowanie.Szybkosc zmiany tematow, domyslnikow i klimatow.No i nie mozes
                                                > z
                                                > > porownac czasow.Szukaj dalej.!!!! Mysmy Cie nie zapomnieli, doktor codzien
                                                > nie s
                                                > > ie pyta na obchodzie o Ciebie.
                                                >
                                                > Poczytaj sobie: "Fajnie bylo!!!:))))kicia z biskupina." Pa, kiciu!

Gaculinko!!!!!To bylo dla Ciebie!!! Zeby Cie z bledu wyprowadzic.!!!!miiiauuł
    • janek.p Re: Zakładamy zepsół !!!! 30.03.02, 05:58
      przyslij mp3.
      • pacjent3 Re: Zakładamy zepsół !!!! 30.03.02, 09:59
        janek.p napisał(a):

> przyslij mp3.

Poszło!! Ładne ??:)

Wesolych Swiat!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka