Dodaj do ulubionych

Jak mam zadać pytanie na "Drogi i Komunikacja"?

IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 13:12
Dlaczego jest zastrzeżone tylko dla zarejestrowanych? A jak ja nie chcę sie
rejestrować?
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: Jak mam zadać pytanie na IP: 156.24.231.* 29.03.02, 13:39
      Gość portalu: duzY napisał(a):

> Dlaczego jest zastrzeżone tylko dla zarejestrowanych? A jak ja nie chcę sie
      > rejestrować?

Tak, slyszalem ze bardzo podejrzani osobnicy musza sie tam logowac...
      :)
    • Gość: Jarosz Re: Jak mam zadać pytanie na IP: *.vogel.pl 29.03.02, 13:43
      Ja też mam pytanie do ZDiK-u, ale skoro nie chcą, bym je zadał, to będą mieli o
      ten jeden post mniej, bo ja się logować nie zamierzam. Ani dziś, ani
      kiedykolwiek. Najwyżej sobie stąd pójdę.
      • Gość: duzY Jarosz to jest nas dwóch. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 13:53
        Też nie zamierzam. Ani teraz ani w przyszłości.
        • Gość: cyfer Re: Jarosz to jest nas dwóch. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 14:53
          trzech :-) obowiazkowe logowanie, obowiazkowa plyta w gazecie... co jeszcze szanowna redakcja wymysli?
          • Gość: red Re: Jarosz to jest nas dwóch. IP: *.wroc.gazeta.pl 29.03.02, 15:20
            Hej, o co Wam chodzi???
            To zwykle forum. Logujesz sie, albo nie! Jak tylko sobie chcesz.
            ps
            A plyta w Gazecie, to prezent. Gazeta troszke drozsza niz zwykle ale swiateczna
            przeciez.
            • Gość: duzY Sz. P. "red" IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 15:27
              Odpowiedzi na pytanie nie znalazłem. Tu na forum sobie pisze. A dlaczego nie
              moge założyc wątku z pytaniem do p. KK
            • Gość: tyrysek Re: Jarosz to jest nas dwóch. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 15:27
              piszesz do p.Kiniorskiego, albo nie- jak chcesz?
              a ja napisac nie moge... cos chyba nie tak, jak mowisz, red
              konto juz mam, ale hasla nie pamietam, a nowego nie bede zakladac, bo to sie
              wiaze z nowym nickiem ;-((
              • Gość: red Odszczekuje!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 29.03.02, 15:38
                Sorry! Wprowadzilismy zasade logowania sie na forach z ekspertami. Dowiedzialem
                sie o tym dopiero dzis od kolegow z Warszawy, a sam tez nie zauwazylem.
                Dlaczego takie ograniczenie? Jak sami wiecie rozni tu bywaja. I wlasnie
                ci „rozni” bzdurnymi watkami straszyli ekspertow. A zapewniam Was, ze bycie
                takim ekspertem nie jest takie latwe. Np. Kiniorskiemu nie zazdroszcze.
                Co do ceny Gazety. Jest drozsza o 1,80 zl. Kupiliscie kiedys plyte za 1,80 zl?
                A swoja droga - dzieciaki spiewaja rewelacyjnie, uwazam. Slucham wlasnie.
                Pozdrawiam. Zycze wesolych i smacznego
                red
                • Gość: tyrysek Re: Odszczekuje!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 15:46
                  red, przeciez jedno z drugim nie ma zadnego zwiazku
                  taki przykladowy "olo" moze miec 5 kont i z kazdego pisac bzdury do wszystkich
                  ekspertow...
                  • Gość: red Re: Odszczekuje!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 29.03.02, 15:48
                    Jasne ale wtedy (kiedy mamy jego adres e-mail) duzo latwiej go... (wiesz co mam
                    na mysli)
                    • Gość: duzy No to wrócimy z pytaniami do p. K.K. na ogólne IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 16:01
                    • Gość: wędzonka Re: Odszczekuje!!! IP: 156.24.231.* 29.03.02, 16:05
                      Gość portalu: red napisał(a):

> Jasne ale wtedy (kiedy mamy jego adres e-mail) duzo latwiej go... (wiesz co mam
                      > na mysli)

Po prawdzie nie wiem co masz na mysli Red, rad bym gdybys wyjasnil czym grozi
                      posiadanie maila na gazeta.pl...

Ale tez przyznac trzeba ze np. na DuzY'ego ten prymitywny straszak z logowaniem
                      dziala nadzwyczaj skutecznie! :)
                      • Gość: duzY wedzonka IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 16:10
                        to nie straszak - jestem leniwy i mi sie nie chce. Ale może sie zdziwisz (choc
                        red na logowanie z mojej strony niech nie liczy)
                        • Gość: red Re: wedzonka IP: *.wroc.gazeta.pl 29.03.02, 18:37
                          Ale czy ja cokolwiek mowilem o Tobie? Jak na razie, to nie mam podstawy, zebys
                          dostal kicka albo bana.
                          pzdr
                      • Gość: red Re: Odszczekuje!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 29.03.02, 18:31
                        Wiec Wedzonka! Mialem na mysli dokladnie to, ze z czlowiekiem „awanturujacym
                        sie”, ktory ma u nas konto e-mail mozemy latwiej sobie poradzic.
                        ps
                        A moze trzeba wywiesic kartke ”Wpuszczamy tylko w krawatach”. Klient w krawacie
                        jest przeciez „mniej awanturujacy sie”!!!
                        red

Gość portalu: wędzonka napisał(a):
                        > Gość portalu: red napisał(a):
                        > > Jasne ale wtedy (kiedy mamy jego adres e-mail) duzo latwiej go... (wiesz c
                        > o mam
                        > > na mysli)
                        >
                        > Po prawdzie nie wiem co masz na mysli Red, rad bym gdybys wyjasnil czym grozi
                        > posiadanie maila na gazeta.pl...
                        >
                        > Ale tez przyznac trzeba ze np. na DuzY'ego ten prymitywny straszak z logowaniem
                        >
                        > dziala nadzwyczaj skutecznie! :)

• Gość: duzY I pomyslec, że zdążyłem pochwalić ten nowoczesny IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 16:35
                  sposób komunikowania się urzednika z obywatelem.
                  Ale cóż, portal jest włąsnością gazety i ona ustala sposby dostania sie do
                  gościa. Mógłbym zapytac go bezposrednio poprzez e.mail. Ale wydawało mi sie, ze
                  lepiej jak odpowiedź mi udzielona będzie mogło przeczytac więcej osób. Może sie
                  myliłem. A moze p. Kiniorski nie potrzebuje lub wręcz nie chce pseudoochrony
                  przed pytaniami? Ech, zeby nie to moje lenistwo ...
                  • Gość: cyfer Re: I pomyslec, że zdążyłem pochwalić ten nowoczesny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 18:20
                    czy mozna kupic plyte za 1,80? mozna. nawet za 1 zloty. co prawda czystego "cedeera", ale mozna :-)) nie zmienia to jednak faktu, ze wiele osob zostalo uszczesliwionych na sile, a problem swobodnej dyskusji z ekspertami powaznie utrudniony. szanowna redakcja zrobila cos nie konca przemyslanego, zarowno jesli chodzi o plyte, jak i obowiazkowe logowanie. w jednym i w drugim przypadku moze nalezaloby spytac zainteresowanych, co oni na to?
                    a moze zamiast koniecznosci zakladania skrzynki wystarczyloby samo podanie nicka i hasla? po cholere zasmiecac serwer bezuzytecznymi kontami?
                  • Gość: red Re: I pomyslec, że zdążyłem pochwalić ten nowoczesny IP: *.wroc.gazeta.pl 29.03.02, 18:33
                    ... to co?

Gość portalu: duzY napisał(a):

> sposób komunikowania się urzednika z obywatelem.
                    > Ale cóż, portal jest włąsnością gazety i ona ustala sposby dostania sie do
                    > gościa. Mógłbym zapytac go bezposrednio poprzez e.mail. Ale wydawało mi sie, ze
                    >
                    > lepiej jak odpowiedź mi udzielona będzie mogło przeczytac więcej osób. Może sie
                    >
                    > myliłem. A moze p. Kiniorski nie potrzebuje lub wręcz nie chce pseudoochrony
                    > przed pytaniami? Ech, zeby nie to moje lenistwo ...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka