Dodaj do ulubionych

Logical Room- był ktoś?

17.02.14, 16:10
Ostatnio we Wrocławiu powstała nowa forma rozrywki- Logical Room. Chodzi o to, żeby wydostać się z pomieszczenia rozwiązując różne zadania po drodze. Grał ktoś już w to? Ponoć podobne do escape game, tyle, że na żywo. Znajomy bardzo sobie chwalił, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. Jak ktoś coś to będę wdzięczny za wszelkie info,pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.14, 19:01
      A ja byłem tam ze znajomymi osobiście. Ogólnie to wchodzi się do pokoju (my byliśmy w 5 osób) i rozwiązując rożne zagadki trzeba się z niego wydostać. Naprawdę super sprawa. Śmiechu było co niemiara hehe :D Ciężko coś Ci napisać więcej żebyś nie stracił zabawy. Ja mogę to z czystym sumieniem polecić :) Pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: mic Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 22:00
        Tak słabo interes idzie, że trzeba spamować?
    • Gość: SusMann Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.14, 08:11
      całkiem fajna zabawa elorap
    • Gość: siser Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.14, 10:56
      hej ja byłem i polecam dobra robota
      • macumi Re: Logical Room- był ktoś? 18.02.14, 15:34
        i wszyscy chwalący pisza z IP *.ssp.dialog.net.pl ? Cóż za przypadek...
        • Gość: siser Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.14, 16:10
          Rzeczywiście wszyscy :D kumple my przecież to nie można? :D radzę rzetelnie to sprawdzić i dokładnie przeczytać wpisy...
          • macumi Re: Logical Room- był ktoś? 19.02.14, 07:54
            Nie, można, można. Po prostu różne nicki piszace z tego samego IP to znak rozpoznawalny marketingu szeptanego.
    • Gość: Zioru Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.am.wroc.pl 18.02.14, 16:31
      Siemanko! Szkoda, że dopiero teraz są jakieś opinie o tym, bo szukałem z kolegą info wcześniej, ale nic nie było, no i zabraliśmy nasze dziewczyny w ciemno :-D powiem tak - lepszego prezentu na zakończenie sesji nie mogliśmy chyba im zrobić. Były bardzo zadowolone:-) Tylko ta cena trochę odstrasza - na 4-5 osób jest ok, ale np dla trójki to już trochę drogo, jak dla studenta :-D. (Chodziarz patrząc tak na kina, teatry itp to w sumie podobna cena). Ja polecam!
      Pozdrawiam wszystkich escapowców :D
      • Gość: Megiii Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.customer.tom-net.pl 19.02.14, 09:06
        macumi, znakiem rozpoznawalnym mogłoby być IP danego komputera, a nie IP sieci... nie trzeba być bystrzakiem, bywiedzieć, że dialog ma połowa wrocławian, a mieszkajac przykładowo w akademiku czy na bliskim terenie nie będzie różnych nazw sieci, tylko ta sama.
        • macumi Re: Logical Room- był ktoś? 21.03.14, 08:50
          Sorry, wpisy w różnych wątkach na tym forum wskazują na co innego - końcówki IP są całkiem zróżnicowane. Niech więc każdy osądzi sam, czy poniższe wpisy to kryptoreklama, czy nie ;-)
    • Gość: Gandalf Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.14, 12:33
      Witam, też byłem w tym logical room w zeszłym tygodniu z drugą połówką i przyjaciółmi, no i przyznam, że elegancko to wygląda. Fajna odmiana dla kina, łyżew czy innych atrakcji Wroclove ;) Pozdrawiam z (niestety) pracy!!
    • Gość: nattt Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 22:13
      Ja byłam niedawno i powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że będzie to aż tak świetna zabawa. Dużo śmiechu! Super pomysł na wieczorny wypad z przyjaciółmi! Polecam!!!
      • Gość: Piotrek Re: Logical Room- był ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 16:27
        Mnie wpadła ulotka gdzieś w ręce. Zainteresowałem się- poszedłem. I nie żałuję. Studentkę udało się uwolnić w dobrym czasie! Ciekawa opcja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka