Dodaj do ulubionych

szykam, wynajme prywatnego detektywa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:54
gdzie jest taka inst. we Wroc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Rafis do usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:56
      Powiedz najpierw, co jest do zrobienia.
      • Gość: ann Re: Rafis do usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:59
        zlece inwigilacje, potrzebny detektyw ,standardowo( sledzenie, photo, wywiad)
        • Gość: Trener Mozna pogadac IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:12
          Kiedys chcialem cos takiego otworzyc, wiec... ;) A gdzires wyczytałem ze jest
          w Łodzi jest 6 biur, wiec we Wrocku tez powinno byc cos koło tego. Poza tym -
          zła wiadomość: biura juz nie chca takich spraw, bo jest ich natłok i uciekaja
          im "grubsze" sprawy. Wierz mi, ze najlepiej zlecic takie cos "zdolnemu
          samoukowi" z wyobraźnią. Kiedyś taki numer odstawaialiśmy i wyszedł przednio.
        • Gość: Trener Mozna pogadac IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:17
          Więc jak coś, to podaj maila. :) Pzdr
    • Gość: Jacek Re: szykam, wynajme prywatnego detektywa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.08.04, 12:59
      Ja też kiedyś szukałem prywatnego detektywa ale nie mogłem znaleźć. Dopiero jak
      wynająłem prywatnego detektywa to on mi go wyszukał. Jeśli więc bardzo zależy
      ci na prywatnym detektywie to musisz wynająć innego aby wyszukał ci tego
      właściwego.
      • Gość: ann Re: szykam, wynajme prywatnego detektywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:14
        w sprawie zlecenia ,jesli ktos chcialby sie podjac /za wynagrodzeniem umowa-
        zlecenia. a moze o dzielo:) ] maturalnie i powaznie, kontakt przez gg ; moj id:
        5286004
      • baca69 dobre 19.08.04, 19:42
        bardzo dobre,... dostateczne !!!;)
    • Gość: olek Re: szykam, wynajme prywatnego detektywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:14
      nie slyszalem o agencji detektywist. w wrocl/
    • Gość: prosze... Re: szykam, wynajme prywatnego detektywa IP: *.kuzniki.net 19.08.04, 21:11
      agencja-detektywistyczna-wroclaw.webpark.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka