Dodaj do ulubionych

Nagroda za stutysiecznik

IP: *.wroc.gazeta.pl 02.04.02, 14:18
Jest I - związana z ładną pogodą
i sześć nagród pocieszenia
red
Obserwuj wątek
    • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 02.04.02, 14:23
      I nagroda dla: tyrysek - ZWYCIEZCA STUTYSIECZNIKA!!!
      nagrody pocieszenia dla: zyta, cyfer, Homar, odis, postmen, gruda - byliscie
      najblizej
      (do konca dnia napisze jak bedziecie mogli je odebrac)
      pzdr
      red
      • Gość: tyrysek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:37
        red! prima aprilis byl przeciez wczoraj!
        jak to sie stalo, ze ja niewinna i nieswiadoma wyrwalam nagrode niezlomnym
        lowcom tysiecznikow? ;-))
        Mozna zjawic sie osobiscie, czy nalezy wyslac przedstawiciela? ;-)
        • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 02.04.02, 14:54
          Przedstawiciela? Tzn. osobistego kierowce czy asystenta?
          Byloby milo - osobiscie
        • arvena Re: Nagroda za stutysiecznik 02.04.02, 15:19
          Tyrysie- gratuluję!!!!Oraz tym którzy byli tak blisko:)
    • Gość: Mara W. Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.dozamel.ssk.pl 02.04.02, 14:56
      Gratuluję zwycięzcom!!! Ja niestety nie miałam szans, bo byłam odcięta od
      Internetu w czasie gdy rozgrywała się decydująca walka. Mam prośbę do redakcji
      by nie tylko nagradzała ale i ukarała oszołomów typu rolandx, który na forum
      Warszawy wysyła setki pustych postów byleby tylko dogonić Wrocław. Takie wpisy
      powinny być nie tylko usuwane, ale ukarane odjęciem liczby postów równej
      usuniętym bezsensownym wpisom. Forum to miejsce dyskusji, wyrażania swoich
      uwag, prezentacja poglądów. Robi się z tego niestety wyścig za liczbami. Trzeba
      temu zapobiec.
      Pozdrawiam
      • eela Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary 03.04.02, 13:36
        Mara, nie bądź zabawna. Zajrzyj do Pomarańczowej Alternatywy i zobacz, ile
        tysięcy pustych postów tam się ukryło. Tak naprawdę do 100 tytsięcy to jeszcze
        Wam dużo brakuje :). U nas wszystkie puste posty lecą na ośla ławkę (z
        wyjątkiem, niestety, postów matematycznych "liczymy...."), mamy razem ponad
        5000. Nie piszę dlatego, ze mam pretensje,nie, (te puste posty miały wcześniej
        pewien cel), tylko, zebys trochę przejrzała na oczy i tak bardzo się nie
        zachwycała.

pozdrawiam
        • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:55
          Nie ma znaczenia czy posty leza w Oslej czy w innym podforum (poDForze).
          Wszystkie „wpadaja” do ogolnego licznika

eela napisał(a):
          > Mara, nie bądź zabawna. Zajrzyj do Pomarańczowej Alternatywy i zobacz, ile
          > tysięcy pustych postów tam się ukryło. Tak naprawdę do 100 tytsięcy to jeszcze
          > Wam dużo brakuje :). U nas wszystkie puste posty lecą na ośla ławkę (z
          > wyjątkiem, niestety, postów matematycznych "liczymy...."), mamy razem ponad
          > 5000. Nie piszę dlatego, ze mam pretensje,nie, (te puste posty miały wcześniej
          > pewien cel), tylko, zebys trochę przejrzała na oczy i tak bardzo się nie
          > zachwycała.
          >
          > pozdrawiam

• eela Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary 03.04.02, 15:41
            Niestety, nie wpadają. W Warszawie sa odejmowane
            • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 18:53
              Nieprawda! Sprawdzalem
              pzdr
              • eela Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary 04.04.02, 08:50
                U nas kiedys byla dyskusja na ten temat i taki był końcowy wniosek - że sa
                odliczane. Wszystkim wydawało się to logiczne. Dlatego tak myślałam. Ale
                niezależnie od tego, czy sa wliczane, czy nie, osla ławkę wypadało by
                zapełniać :), bo po to jest
                pozdrawiam
    • Gość: cyfer Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:17
      cyfer dziekuje za wyroznienie. za nagrode rowniez, ale prosi o jej przekazanie komu innemu. wszak nie dla nagrod cyfer na forum przebywa. :-))
      • Gość: odis Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:30
        Ja też dziękuję za wyróżnienie - nagrodę odbiorę.
    • gruda Re: Nagroda za stutysiecznik 02.04.02, 19:07
      Dziekuje za wyroznienie. Chetnie odbiore nagrody za tych co nie chca (prawda
      cyfer?)
      • Gość: Jajaccek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 02.04.02, 20:17
        Gratulacje Tyrysku!!!Brawo!!! Wszyscy Waleczni.!!!!
        PS. A mnie sie zachcialo po przyjeciach chodzic.:( zamiast Forum pilnowac.:)))
        Nagroda mi kolo nosa przeleciala- ziiiuuuuu.:))
        • Gość: Janek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 20:21
          A gdzie ja byłem? :)))
          • Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 20:56
            Brawo Tyrysku!
            Ja tez sie ciesze ze swej nagrody, choc nie wiem jeszcze co zacz :)
            Pozdrawiam wszystkich

A roland na to - niemozliwe :)))))
            • Gość: Jajaccek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 02.04.02, 21:01
              Gość portalu: Homar napisał(

> A roland na to - niemozliwe :)))))

I dobrze mu tak!!
              • Gość: zyta Re: Nagroda za stutysiecznik IP: 192.168.0.* 02.04.02, 21:31
                wielkie dzięki za wyróżnienie !
                "pocieszacze" to kubeczki? :)
                a red-Rad niech odbierze pocztę...
                hej!

• Gość: olga Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 22:49
                  Gratulacje dla WSZYSTKICH, którzy wzieli udział w tej goraczce sobotniej nocy.
                  Cieszę się, że mimo zagrywek różnych Rolandów, udało się zdobyć 100k tyryskowi
                  i kompanii.
                  serdeczne pozdrowienia
                  olga
                • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 09:37
                  Tylko zastanawiam sie skad masz moja adres, Zyto. Hmmm...

Gość portalu: zyta napisał(a):
                  > wielkie dzięki za wyróżnienie !
                  > "pocieszacze" to kubeczki? :)
                  > a red-Rad niech odbierze pocztę...
                  > hej!
                  >

• Gość: zyta Re: Nagroda za stutysiecznik IP: 192.168.0.* 03.04.02, 13:40

> Tylko zastanawiam sie skad masz moja adres, Zyto. Hmmm...

już chyba wszystko jasne? :)))
                    to co z odbiorem nagród? - kiedy i gdzie? ...
                    • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:59
                      Wszystkie nagrodzone osoby moga odebrac upominki w naszej redakcji - pl. Solny
                      2/3, codziennie (oprocz sobot i niedziel) w godz. 9-16.
                      red
        • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 09:36
          Odis nie chce, wiec nagrode dostanie Jajaccek

Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Gratulacje Tyrysku!!!Brawo!!! Wszyscy Waleczni.!!!!
          > PS. A mnie sie zachcialo po przyjeciach chodzic.:( zamiast Forum pilnowac.:)))
          > Nagroda mi kolo nosa przeleciala- ziiiuuuuu.:))

• Gość: odis Do RED. - ODIS chce!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 11:05
            Przecież ja nic takiego nie napisałem. To Cyfer nie chce.
            Proszę przeczytać dokładnie posty na forum.
            • Gość: red Re: Do RED. - ODIS chce!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:49
              Sorry, sorry Cyfra mialem na mysli!!!
          • Gość: Jajaccek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 03.04.02, 13:48
            Gość portalu: red napisał(a):

> Odis nie chce, wiec nagrode dostanie Jajaccek
            >
            > Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
            >
            > > Gratulacje Tyrysku!!!Brawo!!! Wszyscy Waleczni.!!!!
            > > PS. A mnie sie zachcialo po przyjeciach chodzic.:( zamiast Forum pilnowac.
            > :)))
            > > Nagroda mi kolo nosa przeleciala- ziiiuuuuu.:))
            >
            Ja juz sie nagrodzilem wczoraj, dla lepszego samopoczucia. (zainstalowalem
            sobie szybszy procek) A nagrode??? Nie zasluzylem!!!!bO BALOWALEM!!!!!Zamiast
            ciezko pracowac.:::)))
            • Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:51
              Myslalem, ze ucieszysz sie z nagrody za dzialalnosc ogolna. Z reszta, jestesmy
              Ci chyba winni kubek...
              • Gość: jizi Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 15:06
                A po czym poznacie, że osoba, która przyszła do redakcji, naprawdę używa nick'a
                zwycięzcy? Pytam z ciekawości.
                • nexus20 Re: Nagroda za stutysiecznik 03.04.02, 15:28
                  Gość portalu: jizi napisał(a):

> A po czym poznacie, że osoba, która przyszła do redakcji, naprawdę używa nick'a
                  >
                  > zwycięzcy? Pytam z ciekawości.

Jak to jak ? Po odciskach palców na klawiaturze.
                  • Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 16:15
                    oprocz odciskow palcow, sprawdza sie tez odciski na siedzeniu :))))

red! to jaka bedzie procedura odbioru nagrody i kiedy to nastapi?
                    Pozdr
                • Gość: acho Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 16:28
                  Gość portalu: jizi napisał(a):

> A po czym poznacie, że osoba, która przyszła do redakcji, naprawdę używa nick'a
                  >
                  > zwycięzcy? Pytam z ciekawości.

Bo my tyryska podglądamy przez webcamerę, co to mu ją cichcem zainstalowaliśmy w
                  obudowie monitora.
                  I pan z ochrony dostał zdjęcie i wie komu dać nagrodę :-)))
                  • Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 16:37
                    ACHO! Daj znac, co z nagrodami!

Czy sa niebieskie, czy kolorowe
                    czy jest to moze nakrycie na glowe?
                    A moze to kosz pelen kasztanow,
                    klockow, pinezek i bukszpanow?
                    Powiedz... nie zwlekaj!
                    • Gość: acho Do Homara IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 17:15
                      Wiesz, one są po prostu... piękne.
                      Aż mi dech w klawiaturze zatyka :-)

acho
                      • Gość: acho Do Homara cz.2 IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 17:16
                        Gość portalu: acho napisał(a):

> Wiesz, one są po prostu... piękne.
                        > Aż mi dech w klawiaturze zatyka :-)

Prawie tak bardzo, tak bardzo...
                        gdym ujrzał 100-tysięcznika

acho
                        • Gość: Homar Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:21
                          No to teraz mi jeszcze powiedz,
                          jak te cudenka mozna otrzymac :)
                          Pozdr
                          • Gość: acho Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 17:28
                            pl. Solny 2/3
                            50-060 Wrocław
                            Polska, Ziemia - Planeta Ludzi (ale tylko od 9 do 16) :-)))

Chyba, że masz do nas daleko, wtedy wyślemy Ci pocztą ;-)
                            • Gość: Homar Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:34
                              tak po prostu? Dobra, a do kogo mam sie zglosic?

Myslalem, ze z jakimis famfarami...
                              Moze przynajmniej Tyrysce zagracie!
                              A, wlasnie - w dzisiejszej GD daliscie nagrode TyGryskowi :P
                              ... trzeba bylo uzywac Worda do redagowania tekstu?
                              • Gość: tyrysek Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:41
                                ten tyGrysek mnie przesladuje- zniszczyc klona!
                                ...a gdzie ta gazeta... ;-))
                              • Gość: tyrysek Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:09
                                nikt nie zdementowal
                                to chyba jednak tygrysek wygral ;-((
                                • Gość: red Wyjasniam ostatni raz IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 19:41
                                  Oczwiscie, ze to Ty wygralas. Czy napisane w Gazecie na papierze jest wazniejsze
                                  dla Ciebie od tego co w internecie???
                                  Oficjalnie potwierdzam: stutysiecznik nalezy do Tyryska.

Gość portalu: tyrysek napisał(a):
                                  > nikt nie zdementowal
                                  > to chyba jednak tygrysek wygral ;-((

• tyrysek Re: Wyjasniam ostatni raz 03.04.02, 19:57
                                    Red! nie denerwuj sie!
                                    Internet jest najwazniejszy! ;-)))

> Oczwiscie, ze to Ty wygralas. Czy napisane w Gazecie na papierze jest wazniejsz
                                    > e
                                    > dla Ciebie od tego co w internecie???
                                    > Oficjalnie potwierdzam: stutysiecznik nalezy do Tyryska.
                                    >

• Gość: red Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 18:58
                            Homar, pisalem juz kilka godzin temu. Problem w tym, ze Ty chyba juz taka
                            nagrode masz. Chyba osobiscie Ci ja wysylalem.
                            • Gość: Homar Znowu koszulki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 21:06
                              > Homar, pisalem juz kilka godzin temu. Problem w tym, ze Ty chyba juz taka
                              > nagrode masz. Chyba osobiscie Ci ja wysylalem.

Red!
                              Jesli to znow koszulka forumowa, to moge ja komus odstapic, nie bede zachlanny,
                              bo mam juz jedna. Chyba, ze uda mi sie ja wymienic na kubek :)))) Kubek, owszem,
                              chcialbym.
                              Pozdr
                              • Gość: jizi Re: Znowu koszulki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 21:31
                                Gość portalu: Homar napisał(a):

> Gość portalu: red napisał(a):
                                > > Homar, pisalem juz kilka godzin temu. Problem w tym, ze Ty chyba juz taka
                                > > nagrode masz. Chyba osobiscie Ci ja wysylalem.
                                >
                                > Red!
                                > Jesli to znow koszulka forumowa, to moge ja komus odstapic, nie bede zachlanny,
                                >
                                > bo mam juz jedna. Chyba, ze uda mi sie ja wymienic na kubek :)))) Kubek, owszem
                                > ,
                                > chcialbym.
                                > Pozdr

Homar, jak chcesz, możesz mi odstąpić, tym bardziej, że przyczyniłem się do
                                zdobycia 100-tysięcznika, a to nie była prosta sprawa.

• Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 18:55
                  Przeciez juz wiecie, ze forum ma zainstalowane kamery i wiemy jak wygladacie.
                  Proste rozwiazanie, nie :-)))
                  red
    • Gość: Enola Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:02
      A zauwazyliscie, ze Warszawka nas goni?
      ;))
      • Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:11
        To, ze Warszwaw goni, to nic nowego... ale tym razem boje sie, ze juz nas
        capna. U nas zaczyna brakowac motywacji do pisania i podtrzymywania wysokiego
        poziomu forum :(
        Do 100k jeszcze szlo, a teraz? Kto wie...
        • Gość: tyrysek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:25
          Homar! straciles motywacje?
          przeciez na Boze Narodzenie 200k peknie!
          ...chociaz powszechnie wiadomo, ze nie ilosc najwazniejsza
          • Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:29
            ach, toczy mnie wczorajszy dolek forumowy, a na dodatek jestem troche
            niewyspany - wiec marudny :)))

Mowisz, 200k na swieta? Oki, ladujemy posty! Jakosciowo najlepsze!
            • Gość: Janek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 19:00
              Homarku. To nie Warszawa nas goni tylko Rolandx, który de facto puknął 100 k w
              tej swojej serii. :)))
              • arvena Re: Nagroda za stutysiecznik 03.04.02, 19:55
                ale o co wam chodzi- warszawa zawsze nas będzie gonić i nie dogoni...
                i tak na wieki wieków w tyle:)
    • Gość: wędzonka Kto poslal na Wroclaw pierwszego posta? IP: 156.24.231.* 03.04.02, 21:45
      Czy ten ktos nie zasluzyl w obliczu niniejszego sukcesu Wroclawian na cien
      uznania? Chocby na wzmianke - na jednoznaczne wskazanie i potwierdzenie ze to
      wlasnie On/Ona jest osoba ktora zapoczatkowala te reakcje lancuchowa? :)

• Gość: Tirsa Re: Kto poslal na Wroclaw pierwszego posta? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 22:05
        może jak staaaara forumowiczka tu jeszcze upomni się cichutko o koszulkę, to ją
        wreszcie zauważą redaktorzy? ;-)
        • gruda nagroda? 04.04.02, 01:38
          wiecie co? chetnie zamienie sie z kims na nagrode. oddam ja kto chce niech
          idzie. ja sie tam wstydze, ze co ja powiem ze gruda jestem i szepne na ucho
          ochroniarzowi moje haslo do logina? ....... a ja myslalem ze nas powaznie
          traktujecie?
          • Gość: red Re: nagroda? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.04.02, 09:49
            :-))))))))))))))))))))))
            Wyslij mi, prosze, swoj adres: rk@wroc.gazeta.pl

gruda napisał(a):
            > wiecie co? chetnie zamienie sie z kims na nagrode. oddam ja kto chce niech
            > idzie. ja sie tam wstydze, ze co ja powiem ze gruda jestem i szepne na ucho
            > ochroniarzowi moje haslo do logina? ....... a ja myslalem ze nas powaznie
            > traktujecie?

• gruda Re: nagroda? 04.04.02, 10:01
              red?
              jesli jestem zalogowany to mam adres w gazecie. gruda@poczta.gazeta.pl
              moge podac ci takze jakis priv? ale czy masz zmiar ten kubek spakowac w
              zip.file i wyslac mi go mailem?
              • Gość: red Re: nagroda? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.04.02, 10:41
                pocztowy, pocztowy! z kodem

gruda napisał(a):
                > red?
                > jesli jestem zalogowany to mam adres w gazecie. gruda@poczta.gazeta.pl
                > moge podac ci takze jakis priv? ale czy masz zmiar ten kubek spakowac w
                > zip.file i wyslac mi go mailem?

• Gość: Homar red! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 10:49
                  sprawdz skrzynke, a cos znajdziesz :)
                  Pozdr
            • Gość: Żarłacz zdemaskował się Pan, Panie Redaktorze Krawiec!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 01:46

> :-))))))))))))))))))))))
              > Wyslij mi, prosze, swoj adres: rk@wroc.gazeta.pl
              >
              > gruda napisał(a):
              > > wiecie co? chetnie zamienie sie z kims na nagrode. oddam ja kto chce niech
              >
              > > idzie. ja sie tam wstydze, ze co ja powiem ze gruda jestem i szepne na uch
              > o
              > > ochroniarzowi moje haslo do logina? ....... a ja myslalem ze nas powaznie
              > > traktujecie?
              >

• Gość: Żarłacz Re: zdemaskował się Pan, Panie Krąpiec!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 01:54
                Przepraszam Panie Radku, małe " przejęzyczenie" - "przepisanie"
                • Gość: red Re: zdemaskował się Pan, Panie Krąpiec!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 05.04.02, 09:42
                  Ale to zadna tajemnica. Wcale sie nie maskowalem
              • Gość: red Re: zdemaskował się Pan, Panie Redaktorze Krawiec!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 05.04.02, 09:41
                Krawiec??? Wcale nie radze sobie z igla!!!
      • Gość: Pafik Re: Kto poslal na Wroclaw pierwszego posta? IP: *.kom-net.pl 04.04.02, 23:39
        Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Czy ten ktos nie zasluzyl w obliczu niniejszego sukcesu Wroclawian na cien
        > uznania? Chocby na wzmianke - na jednoznaczne wskazanie i potwierdzenie ze to
        > wlasnie On/Ona jest osoba ktora zapoczatkowala te reakcje lancuchowa? :)

Juz to kiedys sprawdzalem. Ta osoba jest Stopper, ktory zapoczatkowal watek, (a
        jakze!) o Swiezej, pt. "ZDiK - czyli wroclawskie jezdnie". Oto (lamany) link,
        nawet jego koncowka wskazuje, ze byl pierwszy:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
        dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=1&aut=+stopper&aid=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka