Gość: red IP: *.wroc.gazeta.pl 02.04.02, 14:18 Jest I - związana z ładną pogodą i sześć nagród pocieszenia red Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 02.04.02, 14:23 I nagroda dla: tyrysek - ZWYCIEZCA STUTYSIECZNIKA!!! nagrody pocieszenia dla: zyta, cyfer, Homar, odis, postmen, gruda - byliscie najblizej (do konca dnia napisze jak bedziecie mogli je odebrac) pzdr red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:37 red! prima aprilis byl przeciez wczoraj! jak to sie stalo, ze ja niewinna i nieswiadoma wyrwalam nagrode niezlomnym lowcom tysiecznikow? ;-)) Mozna zjawic sie osobiscie, czy nalezy wyslac przedstawiciela? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 02.04.02, 14:54 Przedstawiciela? Tzn. osobistego kierowce czy asystenta? Byloby milo - osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Nagroda za stutysiecznik 02.04.02, 15:19 Tyrysie- gratuluję!!!!Oraz tym którzy byli tak blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara W. Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.dozamel.ssk.pl 02.04.02, 14:56 Gratuluję zwycięzcom!!! Ja niestety nie miałam szans, bo byłam odcięta od Internetu w czasie gdy rozgrywała się decydująca walka. Mam prośbę do redakcji by nie tylko nagradzała ale i ukarała oszołomów typu rolandx, który na forum Warszawy wysyła setki pustych postów byleby tylko dogonić Wrocław. Takie wpisy powinny być nie tylko usuwane, ale ukarane odjęciem liczby postów równej usuniętym bezsensownym wpisom. Forum to miejsce dyskusji, wyrażania swoich uwag, prezentacja poglądów. Robi się z tego niestety wyścig za liczbami. Trzeba temu zapobiec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary 03.04.02, 13:36 Mara, nie bądź zabawna. Zajrzyj do Pomarańczowej Alternatywy i zobacz, ile tysięcy pustych postów tam się ukryło. Tak naprawdę do 100 tytsięcy to jeszcze Wam dużo brakuje :). U nas wszystkie puste posty lecą na ośla ławkę (z wyjątkiem, niestety, postów matematycznych "liczymy...."), mamy razem ponad 5000. Nie piszę dlatego, ze mam pretensje,nie, (te puste posty miały wcześniej pewien cel), tylko, zebys trochę przejrzała na oczy i tak bardzo się nie zachwycała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:55 Nie ma znaczenia czy posty leza w Oslej czy w innym podforum (poDForze). Wszystkie „wpadaja” do ogolnego licznika eela napisał(a): > Mara, nie bądź zabawna. Zajrzyj do Pomarańczowej Alternatywy i zobacz, ile > tysięcy pustych postów tam się ukryło. Tak naprawdę do 100 tytsięcy to jeszcze > Wam dużo brakuje :). U nas wszystkie puste posty lecą na ośla ławkę (z > wyjątkiem, niestety, postów matematycznych "liczymy...."), mamy razem ponad > 5000. Nie piszę dlatego, ze mam pretensje,nie, (te puste posty miały wcześniej > pewien cel), tylko, zebys trochę przejrzała na oczy i tak bardzo się nie > zachwycała. > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary 03.04.02, 15:41 Niestety, nie wpadają. W Warszawie sa odejmowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 18:53 Nieprawda! Sprawdzalem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nagroda za stutysiecznik/do Mary 04.04.02, 08:50 U nas kiedys byla dyskusja na ten temat i taki był końcowy wniosek - że sa odliczane. Wszystkim wydawało się to logiczne. Dlatego tak myślałam. Ale niezależnie od tego, czy sa wliczane, czy nie, osla ławkę wypadało by zapełniać :), bo po to jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:17 cyfer dziekuje za wyroznienie. za nagrode rowniez, ale prosi o jej przekazanie komu innemu. wszak nie dla nagrod cyfer na forum przebywa. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odis Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:30 Ja też dziękuję za wyróżnienie - nagrodę odbiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: Nagroda za stutysiecznik 02.04.02, 19:07 Dziekuje za wyroznienie. Chetnie odbiore nagrody za tych co nie chca (prawda cyfer?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 02.04.02, 20:17 Gratulacje Tyrysku!!!Brawo!!! Wszyscy Waleczni.!!!! PS. A mnie sie zachcialo po przyjeciach chodzic.:( zamiast Forum pilnowac.:))) Nagroda mi kolo nosa przeleciala- ziiiuuuuu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 20:21 A gdzie ja byłem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 20:56 Brawo Tyrysku! Ja tez sie ciesze ze swej nagrody, choc nie wiem jeszcze co zacz :) Pozdrawiam wszystkich A roland na to - niemozliwe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 02.04.02, 21:01 Gość portalu: Homar napisał( > A roland na to - niemozliwe :))))) I dobrze mu tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Nagroda za stutysiecznik IP: 192.168.0.* 02.04.02, 21:31 wielkie dzięki za wyróżnienie ! "pocieszacze" to kubeczki? :) a red-Rad niech odbierze pocztę... hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 22:49 Gratulacje dla WSZYSTKICH, którzy wzieli udział w tej goraczce sobotniej nocy. Cieszę się, że mimo zagrywek różnych Rolandów, udało się zdobyć 100k tyryskowi i kompanii. serdeczne pozdrowienia olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 09:37 Tylko zastanawiam sie skad masz moja adres, Zyto. Hmmm... Gość portalu: zyta napisał(a): > wielkie dzięki za wyróżnienie ! > "pocieszacze" to kubeczki? :) > a red-Rad niech odbierze pocztę... > hej! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Nagroda za stutysiecznik IP: 192.168.0.* 03.04.02, 13:40 > Tylko zastanawiam sie skad masz moja adres, Zyto. Hmmm... już chyba wszystko jasne? :))) to co z odbiorem nagród? - kiedy i gdzie? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:59 Wszystkie nagrodzone osoby moga odebrac upominki w naszej redakcji - pl. Solny 2/3, codziennie (oprocz sobot i niedziel) w godz. 9-16. red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 09:36 Odis nie chce, wiec nagrode dostanie Jajaccek Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gratulacje Tyrysku!!!Brawo!!! Wszyscy Waleczni.!!!! > PS. A mnie sie zachcialo po przyjeciach chodzic.:( zamiast Forum pilnowac.:))) > Nagroda mi kolo nosa przeleciala- ziiiuuuuu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odis Do RED. - ODIS chce!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 11:05 Przecież ja nic takiego nie napisałem. To Cyfer nie chce. Proszę przeczytać dokładnie posty na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Do RED. - ODIS chce!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:49 Sorry, sorry Cyfra mialem na mysli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 03.04.02, 13:48 Gość portalu: red napisał(a): > Odis nie chce, wiec nagrode dostanie Jajaccek > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > Gratulacje Tyrysku!!!Brawo!!! Wszyscy Waleczni.!!!! > > PS. A mnie sie zachcialo po przyjeciach chodzic.:( zamiast Forum pilnowac. > :))) > > Nagroda mi kolo nosa przeleciala- ziiiuuuuu.:)) > Ja juz sie nagrodzilem wczoraj, dla lepszego samopoczucia. (zainstalowalem sobie szybszy procek) A nagrode??? Nie zasluzylem!!!!bO BALOWALEM!!!!!Zamiast ciezko pracowac.:::))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 13:51 Myslalem, ze ucieszysz sie z nagrody za dzialalnosc ogolna. Z reszta, jestesmy Ci chyba winni kubek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jizi Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 15:06 A po czym poznacie, że osoba, która przyszła do redakcji, naprawdę używa nick'a zwycięzcy? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Nagroda za stutysiecznik 03.04.02, 15:28 Gość portalu: jizi napisał(a): > A po czym poznacie, że osoba, która przyszła do redakcji, naprawdę używa nick'a > > zwycięzcy? Pytam z ciekawości. Jak to jak ? Po odciskach palców na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 16:15 oprocz odciskow palcow, sprawdza sie tez odciski na siedzeniu :)))) red! to jaka bedzie procedura odbioru nagrody i kiedy to nastapi? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 16:28 Gość portalu: jizi napisał(a): > A po czym poznacie, że osoba, która przyszła do redakcji, naprawdę używa nick'a > > zwycięzcy? Pytam z ciekawości. Bo my tyryska podglądamy przez webcamerę, co to mu ją cichcem zainstalowaliśmy w obudowie monitora. I pan z ochrony dostał zdjęcie i wie komu dać nagrodę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 16:37 ACHO! Daj znac, co z nagrodami! Czy sa niebieskie, czy kolorowe czy jest to moze nakrycie na glowe? A moze to kosz pelen kasztanow, klockow, pinezek i bukszpanow? Powiedz... nie zwlekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Do Homara IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 17:15 Wiesz, one są po prostu... piękne. Aż mi dech w klawiaturze zatyka :-) acho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Do Homara cz.2 IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 17:16 Gość portalu: acho napisał(a): > Wiesz, one są po prostu... piękne. > Aż mi dech w klawiaturze zatyka :-) Prawie tak bardzo, tak bardzo... gdym ujrzał 100-tysięcznika acho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:21 No to teraz mi jeszcze powiedz, jak te cudenka mozna otrzymac :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 17:28 pl. Solny 2/3 50-060 Wrocław Polska, Ziemia - Planeta Ludzi (ale tylko od 9 do 16) :-))) Chyba, że masz do nas daleko, wtedy wyślemy Ci pocztą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:34 tak po prostu? Dobra, a do kogo mam sie zglosic? Myslalem, ze z jakimis famfarami... Moze przynajmniej Tyrysce zagracie! A, wlasnie - w dzisiejszej GD daliscie nagrode TyGryskowi :P ... trzeba bylo uzywac Worda do redagowania tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:41 ten tyGrysek mnie przesladuje- zniszczyc klona! ...a gdzie ta gazeta... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:09 nikt nie zdementowal to chyba jednak tygrysek wygral ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Wyjasniam ostatni raz IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 19:41 Oczwiscie, ze to Ty wygralas. Czy napisane w Gazecie na papierze jest wazniejsze dla Ciebie od tego co w internecie??? Oficjalnie potwierdzam: stutysiecznik nalezy do Tyryska. Gość portalu: tyrysek napisał(a): > nikt nie zdementowal > to chyba jednak tygrysek wygral ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
tyrysek Re: Wyjasniam ostatni raz 03.04.02, 19:57 Red! nie denerwuj sie! Internet jest najwazniejszy! ;-))) Gość portalu: red napisał(a): > Oczwiscie, ze to Ty wygralas. Czy napisane w Gazecie na papierze jest wazniejsz > e > dla Ciebie od tego co w internecie??? > Oficjalnie potwierdzam: stutysiecznik nalezy do Tyryska. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Do Acho: czesc pierwsza - i ostatnia :)) IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 18:58 Homar, pisalem juz kilka godzin temu. Problem w tym, ze Ty chyba juz taka nagrode masz. Chyba osobiscie Ci ja wysylalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Znowu koszulki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 21:06 Gość portalu: red napisał(a): > Homar, pisalem juz kilka godzin temu. Problem w tym, ze Ty chyba juz taka > nagrode masz. Chyba osobiscie Ci ja wysylalem. Red! Jesli to znow koszulka forumowa, to moge ja komus odstapic, nie bede zachlanny, bo mam juz jedna. Chyba, ze uda mi sie ja wymienic na kubek :)))) Kubek, owszem, chcialbym. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jizi Re: Znowu koszulki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 21:31 Gość portalu: Homar napisał(a): > Gość portalu: red napisał(a): > > Homar, pisalem juz kilka godzin temu. Problem w tym, ze Ty chyba juz taka > > nagrode masz. Chyba osobiscie Ci ja wysylalem. > > Red! > Jesli to znow koszulka forumowa, to moge ja komus odstapic, nie bede zachlanny, > > bo mam juz jedna. Chyba, ze uda mi sie ja wymienic na kubek :)))) Kubek, owszem > , > chcialbym. > Pozdr Homar, jak chcesz, możesz mi odstąpić, tym bardziej, że przyczyniłem się do zdobycia 100-tysięcznika, a to nie była prosta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroc.gazeta.pl 03.04.02, 18:55 Przeciez juz wiecie, ze forum ma zainstalowane kamery i wiemy jak wygladacie. Proste rozwiazanie, nie :-))) red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:02 A zauwazyliscie, ze Warszawka nas goni? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:11 To, ze Warszwaw goni, to nic nowego... ale tym razem boje sie, ze juz nas capna. U nas zaczyna brakowac motywacji do pisania i podtrzymywania wysokiego poziomu forum :( Do 100k jeszcze szlo, a teraz? Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:25 Homar! straciles motywacje? przeciez na Boze Narodzenie 200k peknie! ...chociaz powszechnie wiadomo, ze nie ilosc najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 17:29 ach, toczy mnie wczorajszy dolek forumowy, a na dodatek jestem troche niewyspany - wiec marudny :))) Mowisz, 200k na swieta? Oki, ladujemy posty! Jakosciowo najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nagroda za stutysiecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 19:00 Homarku. To nie Warszawa nas goni tylko Rolandx, który de facto puknął 100 k w tej swojej serii. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Nagroda za stutysiecznik 03.04.02, 19:55 ale o co wam chodzi- warszawa zawsze nas będzie gonić i nie dogoni... i tak na wieki wieków w tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Kto poslal na Wroclaw pierwszego posta? IP: 156.24.231.* 03.04.02, 21:45 Czy ten ktos nie zasluzyl w obliczu niniejszego sukcesu Wroclawian na cien uznania? Chocby na wzmianke - na jednoznaczne wskazanie i potwierdzenie ze to wlasnie On/Ona jest osoba ktora zapoczatkowala te reakcje lancuchowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Kto poslal na Wroclaw pierwszego posta? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 22:05 może jak staaaara forumowiczka tu jeszcze upomni się cichutko o koszulkę, to ją wreszcie zauważą redaktorzy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gruda nagroda? 04.04.02, 01:38 wiecie co? chetnie zamienie sie z kims na nagrode. oddam ja kto chce niech idzie. ja sie tam wstydze, ze co ja powiem ze gruda jestem i szepne na ucho ochroniarzowi moje haslo do logina? ....... a ja myslalem ze nas powaznie traktujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: nagroda? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.04.02, 09:49 :-)))))))))))))))))))))) Wyslij mi, prosze, swoj adres: rk@wroc.gazeta.pl gruda napisał(a): > wiecie co? chetnie zamienie sie z kims na nagrode. oddam ja kto chce niech > idzie. ja sie tam wstydze, ze co ja powiem ze gruda jestem i szepne na ucho > ochroniarzowi moje haslo do logina? ....... a ja myslalem ze nas powaznie > traktujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: nagroda? 04.04.02, 10:01 red? jesli jestem zalogowany to mam adres w gazecie. gruda@poczta.gazeta.pl moge podac ci takze jakis priv? ale czy masz zmiar ten kubek spakowac w zip.file i wyslac mi go mailem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: nagroda? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.04.02, 10:41 pocztowy, pocztowy! z kodem gruda napisał(a): > red? > jesli jestem zalogowany to mam adres w gazecie. gruda@poczta.gazeta.pl > moge podac ci takze jakis priv? ale czy masz zmiar ten kubek spakowac w > zip.file i wyslac mi go mailem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar red! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 10:49 sprawdz skrzynke, a cos znajdziesz :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz zdemaskował się Pan, Panie Redaktorze Krawiec!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 01:46 Gość portalu: red napisał(a): > :-)))))))))))))))))))))) > Wyslij mi, prosze, swoj adres: rk@wroc.gazeta.pl > > gruda napisał(a): > > wiecie co? chetnie zamienie sie z kims na nagrode. oddam ja kto chce niech > > > idzie. ja sie tam wstydze, ze co ja powiem ze gruda jestem i szepne na uch > o > > ochroniarzowi moje haslo do logina? ....... a ja myslalem ze nas powaznie > > traktujecie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: zdemaskował się Pan, Panie Krąpiec!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 01:54 Przepraszam Panie Radku, małe " przejęzyczenie" - "przepisanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: zdemaskował się Pan, Panie Krąpiec!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 05.04.02, 09:42 Ale to zadna tajemnica. Wcale sie nie maskowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: zdemaskował się Pan, Panie Redaktorze Krawiec!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 05.04.02, 09:41 Krawiec??? Wcale nie radze sobie z igla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Kto poslal na Wroclaw pierwszego posta? IP: *.kom-net.pl 04.04.02, 23:39 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Czy ten ktos nie zasluzyl w obliczu niniejszego sukcesu Wroclawian na cien > uznania? Chocby na wzmianke - na jednoznaczne wskazanie i potwierdzenie ze to > wlasnie On/Ona jest osoba ktora zapoczatkowala te reakcje lancuchowa? :) Juz to kiedys sprawdzalem. Ta osoba jest Stopper, ktory zapoczatkowal watek, (a jakze!) o Swiezej, pt. "ZDiK - czyli wroclawskie jezdnie". Oto (lamany) link, nawet jego koncowka wskazuje, ze byl pierwszy: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=1&aut=+stopper&aid=1 Odpowiedz Link Zgłoś