Dodaj do ulubionych

vacu step czy działa ???????????????????

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 12:05
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzenka Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.04, 20:00
      Na mnie super,utraciłam łącznie 46cm!!!!!,a jaka skóra:),cellulit po prostu
      zniknął.Zapisałam się na następną sesję.
      • Gość: Jola Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.04, 12:25
        Jest po prostu super.Co prawda nie mam aż takich rezultatów jak reklamują,ale
        18 cm w obwodach po 15 zabiegach i widoczne zmnieszenie cellulitu bardzo mnie
        zadowala.
    • Gość: megg Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:14
      a gdzie takie cudo jest we wrocławiu...?
      • Gość: hahaha Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:01
        a wszystkie te panie zachwalajace maja jeden IP...ciekawe....
      • Gość: MaGut Vacu step-TOP FIT 2000 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.04, 10:37
        Są dwa miejsca w naszym pięknym mieście gdzie gdzie można gubić cm. i cellulit
        na Vacu Stepie.I jedno z nich (to przystępniejsze cenowo)to właśnie Top Fit
        2000 na Karłowicach, ul.Czajkowskiego 46. www.topfit2000.wroclaw.pl Polecam.
    • Gość: REKLAMA Re: cudowny środek co ? he he !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 17:26
      • Gość: znawca tematu Re: cudowny środek co ? he he !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:38
        Gdyby był to cudowny środek to większość fitnesów zakupiło to urządzenie .
        proszę wybaczyć ale to fikcja.
        • Gość: fitnesska znawca tematu he he he!!! IP: *.ptf.pl 24.10.04, 17:29
          Drogi "znawco" niektóre kluby fitness we Wrocławiu nie posiadają w swojej
          ofercie nawet sauny-dlatego,że jest nieskuteczna? Czy dlatego,że zwyczajnie nie
          mają na nią miejsca lub funduszy? Po za tym każda nowość potrzebuje czasu żeby
          stać się normą.Krytykowanie innych tylko dlatego,że wyprzedzają resztę branży
          to bzdura.A co do samego Vacu Stepu klient ma prawo sam się przekonać o jego
          skuteczności- dla jednych to fikcja dla innych fantastyczne cudo pomagające
          m.in. pozbyć się wcześniej nieuleczalnego cellulitu.
          • joko5 Re: znawca tematu he he he!!! 24.10.04, 18:34
            Czy we Wrocławiu jest gdzieś wersja vacu z rowerkiem bo na stepie nie dam rady.
            • Gość: fitnesska TOP FIT 2000-Vacu Step IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.04, 12:35
              Nie jestem pewna czy takie urządzonko w ogóle istnieje (z rowerkiem).W top
              ficie mają natomiast stepper w opcją eliptyczną,oprócz normalnej.
              • joko5 Re: TOP FIT 2000-Vacu Step 25.10.04, 13:12
                Istniej na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka