Gość: monika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 12:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzenka Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.04, 20:00 Na mnie super,utraciłam łącznie 46cm!!!!!,a jaka skóra:),cellulit po prostu zniknął.Zapisałam się na następną sesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.04, 12:25 Jest po prostu super.Co prawda nie mam aż takich rezultatów jak reklamują,ale 18 cm w obwodach po 15 zabiegach i widoczne zmnieszenie cellulitu bardzo mnie zadowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:14 a gdzie takie cudo jest we wrocławiu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: vacu step czy działa ??????????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:01 a wszystkie te panie zachwalajace maja jeden IP...ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaGut Vacu step-TOP FIT 2000 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.04, 10:37 Są dwa miejsca w naszym pięknym mieście gdzie gdzie można gubić cm. i cellulit na Vacu Stepie.I jedno z nich (to przystępniejsze cenowo)to właśnie Top Fit 2000 na Karłowicach, ul.Czajkowskiego 46. www.topfit2000.wroclaw.pl Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKLAMA Re: cudowny środek co ? he he !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 17:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: cudowny środek co ? he he !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:38 Gdyby był to cudowny środek to większość fitnesów zakupiło to urządzenie . proszę wybaczyć ale to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitnesska znawca tematu he he he!!! IP: *.ptf.pl 24.10.04, 17:29 Drogi "znawco" niektóre kluby fitness we Wrocławiu nie posiadają w swojej ofercie nawet sauny-dlatego,że jest nieskuteczna? Czy dlatego,że zwyczajnie nie mają na nią miejsca lub funduszy? Po za tym każda nowość potrzebuje czasu żeby stać się normą.Krytykowanie innych tylko dlatego,że wyprzedzają resztę branży to bzdura.A co do samego Vacu Stepu klient ma prawo sam się przekonać o jego skuteczności- dla jednych to fikcja dla innych fantastyczne cudo pomagające m.in. pozbyć się wcześniej nieuleczalnego cellulitu. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: znawca tematu he he he!!! 24.10.04, 18:34 Czy we Wrocławiu jest gdzieś wersja vacu z rowerkiem bo na stepie nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitnesska TOP FIT 2000-Vacu Step IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.04, 12:35 Nie jestem pewna czy takie urządzonko w ogóle istnieje (z rowerkiem).W top ficie mają natomiast stepper w opcją eliptyczną,oprócz normalnej. Odpowiedz Link Zgłoś