IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:38
Od jakiegos czasu uczestnicze w zajeciach Capoeiry. Moim problemem jest
niedosluch. Wszystko bylo ok, gdyby nie te piesni brazylijskie, ktore spiewa
sie po zakonczeniu cwiczen. Nie do konca rozumiem slow, wiec nie spiewam,
zeby nie popelnic gafy. Czy ktos znalby teksty albo wiedzial gdzie moge je
znalezc, bylabym wdzieczna i zmobilizowaloby mnie to do dalszych zajec.
Poczatkujaca
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:43
      Nic nie rozumiem, czemu nie wezmiesz textu od innych uczestnikow? Zkad masz
      niby znac te słowa.
      • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:47
        Prowadzacy na treningach uczy uczestnikow spiewac. Umiem czytac z ust, ale on
        caly czas chodzi w kolko i stad problem. Czy wogole mialas (es) kontakt z
        niedoslyszacymi?
        • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:51
          Nie nie mialem. Powinnas po prostu zwrocic sie do prowadzacego aby dal ci text.
          • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:54
            Wiesz co mi powiedzial prowadzacy, kiedy powiedzialam mu, ze mam takie problemy?
            Odpowiedzial, ze moge zrezygnowac ze spiewaniem, co mnie zaskoczylo.to jeszcze
            nie oznacza, ze rezygnuje?Gdzie trenujesz?
            • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:00
              Ja nie trenuje, ale w przyszlosci kto wie. Bardzo podoba mi sie capoira. Nie ma
              tam innych prowadzacych? Trzeba bylo powiedziec ze po prostu hcesz znac ten
              text. Spytaj sie innych skoro cos spiewaja to chyba wiedza co:))
              • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:07
                Dzieki za wyczerpujace odpowiedzi.Jakies dwa tygodnie temu pierwszy raz
                uslyszalam i zobaczylam filmik o Capueira i wtedy pomyslalam, ze sprobuje.
                Troche glupio sie czuje, bo wszyscy sa mlodsi ode mnie. Mam tendencje do
                wariackiego trybu zycia i nie potrafie usiedziec w miejscu :))
                Szkoda tylko, ze nie mam znajomych ktorzy robiliby ze mna fajne rzeczy,
                np.podrozowanie.
                • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:09
                  A gdzie ostatnio byłas?
                  • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:14
                    We wtorek bylam na ul.Gornickiego a w srode w na ul.Nowowiejskiej. Do niedzieli
                    musze zdecydowac gdzie chodzic.
                    • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:15
                      acha. A ile kosztuje tka impreza?
                      • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:18
                        Okolo 40-60 zl na miesiac. Dolaczysz do mnie?
                        • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:24
                          :))) Nie wiem czy znajde wolna chwile. Czas raczej mam tylko wieczorami.
                          • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:28
                            Na ul.Gornickiego trening zaczyna sie o 19:00 (wtorek i piate) a na
                            Nowowiejskiej o 18:30 (poniedzialek,sroda,piatek).
                            • Gość: erni Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:30
                              Dzienx za informacje. Moze kiedys sie spotkamy.
                              • Gość: Ozanna Re: Capoeira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:32
                                :))
                                Akurat bede wiedziala, ze to z Toba pisalam! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka