maratik 09.09.04, 20:39 Czy ktoś ma namiary na dobrego stolarza w naszym miescie? Chodzi mi o zrobienie z drewna lub płyty łóżka ławy biurka i szafki małej.. POmożcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deadcandance Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 09.09.04, 21:39 hmmm zalezy czego szukasz, ale znam jednego dobrego stolarza, meble na kazdy wymiar, z drewna, plyty, meble kuchenne biurowe, lazienkowe, drzwi, okna, antresole ogrodowe, meble barowe, ceny calkiem przystepne polecam Boleslaw Skrzypczak, firma Drewnostyl, tel 501 34 12 39 w sierpniu zamawialismy z mama kuchnie, a wczesnije inne pokoje i jestesmy bardzo zadowoleni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deadcandance Re: Dobry stolarz we Wrocławiu IP: *.media4.pl 11.09.04, 02:53 ceny przystepne, zalezy co sobie zaprojektujesz, z jakich materiałow i z jakimi rozwiazaniami, nie ma zadnego problemu z wyborem materialow, z laczeniem metalu, szkla, aluminium z plyta meblowa, mdf, drzwiami przsuwnymi, zabudowa sprzetu agd, systemami cargo itd... , nie bede podawac nazw firm czy instytucji lub osob, ktore korzystaly z uslug tej firmy, zeby nie robic zbyt duzej reklamy, wystarczy ze napisze, ze jest to firma bardzo solidna i praktycznie nie ma rzeczy, ktorych nie dalo by sie zrobic, wszystko juz zalezy od pomyslu i wizji zainteresowanego... a ceny? jak juz mowilem, moze drozsze od tego co mozna kupic zamowic sobie w sklepach typu Ikea czy meble Gawin czy Bodzio, ale wazne sa jakosc i dostosowanie wymiarow czy szczegolow do wlasnych potrzeb, bo masz dokladnie to co sam sobie wymyslisz i masz moxzliwosc wspolpracowania na biezaco w zamowieniu wybierajac konkretne rozwiazania, mozna skorzystac z pomocy i doswiadczenia tejze firmy, wiele jest firm specjalizujacych sie w wyrobie mebli na wymiar, ale z tej jestem bardzo zadowolony, i niewiem czy taniej bym cos znalazl... w kazdym badz razie goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 10.09.04, 23:27 serdecznie polecam "drzazge" na grabiszynskiej. troche szowinisci bo nie chcieli wydac mebla mojej dziewczynie jak przyjechala po komodke ;-) ale poza tym robia porzadnie i sluchaja co sie do nich mowi a to podstawa w takiej uslugowce. ceny bardzo przystepne o ile materialy standardowe (plyta, sklejka ...) gorzej z takimi sprawami jak szafy z drzwiamy przesuwanymiale zawzse mozna si dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykpiskorski Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 01.03.20, 17:03 Dzień dobry. Mieszkam we Wrocławiu i korzystałem z usług firmy Fresco Meble Pan Artur Ciecióra. Wszystko jest w porządku i oczywiście jestem w stanie polecić Pana Artura i jego usługi. Wyszukałem firmę przez internet i opierając się o opinie na innych forach. Nr telefonu: 796811280 do tego Pana. Pozdrawiam. Henryk. Odpowiedz Link Zgłoś