Dodaj do ulubionych

Dobry stolarz we Wrocławiu

09.09.04, 20:39
Czy ktoś ma namiary na dobrego stolarza w naszym miescie? Chodzi mi o
zrobienie z drewna lub płyty łóżka ławy biurka i szafki małej..
POmożcie
Obserwuj wątek
    • deadcandance Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 09.09.04, 21:39
      hmmm zalezy czego szukasz, ale znam jednego dobrego stolarza, meble na kazdy
      wymiar, z drewna, plyty, meble kuchenne biurowe, lazienkowe, drzwi, okna,
      antresole ogrodowe, meble barowe, ceny calkiem przystepne
      polecam
      Boleslaw Skrzypczak, firma Drewnostyl, tel 501 34 12 39
      w sierpniu zamawialismy z mama kuchnie, a wczesnije inne pokoje i jestesmy
      bardzo zadowoleni
      pozdrawiam
      • anetta75 Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 10.09.04, 20:01

a jakie ceny?
        • Gość: deadcandance Re: Dobry stolarz we Wrocławiu IP: *.media4.pl 11.09.04, 02:53
          ceny przystepne, zalezy co sobie zaprojektujesz, z jakich materiałow i z jakimi
          rozwiazaniami, nie ma zadnego problemu z wyborem materialow, z laczeniem
          metalu, szkla, aluminium z plyta meblowa, mdf, drzwiami przsuwnymi, zabudowa
          sprzetu agd, systemami cargo itd... , nie bede podawac nazw firm czy instytucji
          lub osob, ktore korzystaly z uslug tej firmy, zeby nie robic zbyt duzej
          reklamy, wystarczy ze napisze, ze jest to firma bardzo solidna i praktycznie
          nie ma rzeczy, ktorych nie dalo by sie zrobic, wszystko juz zalezy od pomyslu i
          wizji zainteresowanego... a ceny? jak juz mowilem, moze drozsze od tego co
          mozna kupic zamowic sobie w sklepach typu Ikea czy meble Gawin czy Bodzio, ale
          wazne sa jakosc i dostosowanie wymiarow czy szczegolow do wlasnych potrzeb, bo
          masz dokladnie to co sam sobie wymyslisz i masz moxzliwosc wspolpracowania na
          biezaco w zamowieniu wybierajac konkretne rozwiazania, mozna skorzystac z
          pomocy i doswiadczenia tejze firmy, wiele jest firm specjalizujacych sie w
          wyrobie mebli na wymiar, ale z tej jestem bardzo zadowolony, i niewiem czy
          taniej bym cos znalazl... w kazdym badz razie goraco polecam
    • drom75 Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 10.09.04, 23:27
      serdecznie polecam "drzazge" na grabiszynskiej. troche szowinisci bo nie
      chcieli wydac mebla mojej dziewczynie jak przyjechala po komodke ;-) ale poza
      tym robia porzadnie i sluchaja co sie do nich mowi a to podstawa w takiej
      uslugowce.
      ceny bardzo przystepne o ile materialy standardowe (plyta, sklejka ...) gorzej
      z takimi sprawami jak szafy z drzwiamy przesuwanymiale zawzse mozna si dogadac.
    • henrykpiskorski Re: Dobry stolarz we Wrocławiu 01.03.20, 17:03
      Dzień dobry. Mieszkam we Wrocławiu i korzystałem z usług firmy Fresco Meble Pan Artur Ciecióra. Wszystko jest w porządku i oczywiście jestem w stanie polecić Pana Artura i jego usługi. Wyszukałem firmę przez internet i opierając się o opinie na innych forach. Nr telefonu: 796811280 do tego Pana.
      Pozdrawiam.
      Henryk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka