7asiunia 23.03.15, 16:26 hej dostałam propozycje pracy w princess jako hostessa, ale mam troche watpliwosci... co o tym myslicie? wie cos ktoras moze na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinn1 Re: klub princess 31.03.15, 09:28 Idź spróbuj, fajna praca i mozna dobrze zarobić. A jakie masz wątpliwości to może pomogę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
7asiunia Re: klub princess 31.03.15, 11:32 ciegle gdzies ktos mowi, ze bede musiala tam robic nie wiadomo co, ze oszukuja, kreca itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: klub princess IP: *.falcon.max-system.com.pl 01.04.15, 08:42 Mówią zazwyczaj osoby które tak naprawdę nie wiedzą nic, podpisując umowę podpisujesz regulamin, w którym jest bardzo dużo zakazów, firma dba o to żeby każdy wiedział jakie są zasady i czego nie można, poza tym w każdej chwili możesz zrezygnowac z pracy, przecież nik nie będzie am Cię trzymał na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinn1 Re: klub princess 08.04.15, 10:26 Nikt cię do niczego nie zmusi, poza tym to jest legalnie dzialajaca firma a nie jakis ukryty burdel, nie ma sie czym martwic idz i spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
642marta Re: klub princess 16.04.15, 14:25 bardzo polecam pracę w klubie ;) fajna atmosfera, zadnych problemow z wyplatami, no i godne zarobki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cinimini56 Re: ...lep na muchy.... 27.04.15, 11:23 Cześć :) Ja także mogę się wypowiedzieć dobrze na temat pracy w tym klubie, pracuje od 3 miesięcy i jeszcze nie było sytuacji na którą mogłabym narzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicol Re: ...lep na muchy.... IP: *.play-internet.pl 09.11.15, 17:50 Dziewczyny co zrobić, żeby zacząć tam prace? Odpowiedz Link Zgłoś