Dodaj do ulubionych

Amsterdam we Wrocławiu

29.04.15, 10:17
We Wrocławiu powstaje nowa inwestycja, zlokalizowana na Kępie Mieszczańskiej. Kolejna inwestycja na ulicy Dmowskiego. Ten teren coraz prężniej się rozwija i możemy zauważyć coraz więcej ciekawych inwestycji na tej ulicy.

Jak możemy się dowiedzieć ze strony inwestycji:
Elegancki, harmonijny 8-piętrowy, przestrzenny formą i skalą budynek mieszkalno-usługowy „AMSTERDAM” zostanie oddany do użytku w I kwartale 2016 roku. W inwestycji zaplanowano 157 mieszkań i 3 lokale usługowe.
Więcej informacji przeczytamy również na InfoDeweloper.

Sam deweloper nie jest mi dobrze znany i nie znam zbyt dobrze również jego poprzednich inwestycji. Wy wiecie coś na ich temat? Ktoś z was zdecydował się na mieszkanie w Amsterdamie?
Powiem szczerze, że interesują mnie te mieszkania ale podchodzę jeszcze sceptycznie do całego przedsięwzięcia.

Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkaniec inwest Re: Amsterdam we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 12.06.16, 10:06
      Witam,

Zdecydowalem się na zakup mieszkania w tej inwestycji. Mieszkam tutaj od miesiąca i szczerze powiem ze jestem średnio zadowolony z tego wyboru. Niestety w mieszkaniu słychać sasiadów oraz ich przemieszczanie sie po mieszkaniu. Kupujac mieszkanie bylem zapewniany iż ma ono bardzo dobrą izolacje akustyczną pomiedzy piętrami czy sąsiednimi lokalami niestety sie zawiodłem. Kolejną absurdalną kwestią jest wypuszczenie odpływow w jednym rogu łazienki. Uważam iż standardem powinno być doprowadzenie przez dewelopera odpływów pod dane urządzenia sanitarne względem projektu.
      Musiały zostać skute wylwewki przez moich fachowców co wiązało się z dodatkowymi kosztami.
      • Gość: Pogromca dziadostw Re: Amsterdam we Wrocławiu IP: *.korbank.pl 12.07.16, 16:04
        Zgadzam się z przedmówcą. Przez odplywy narażają mieszkańca na dodatkowe koszty. Sąsiadów narazie nie słyszę ale liczyłem się z tym, że w tej lokalizacji nie będzie najspokojniej. Z bubli są jeszcze b pękające ściany i wychodzący akryl po malowaniu na ścianach w miejscu ich łączeń. Przedstawiciele dewelopera odpowiedzialni za obsługę posprzedażową nie wiedzą bądź nie umieją rozmawiać z klientem. Najlepiej nie odpisać i czekać co się wydarzy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka