Dodaj do ulubionych

KONRAD IMIELA III...

09.04.02, 22:55
Witam ponownie z Warszawy!

Co do postu o warszawskim recitalu to bardzo mi miło że się tak podobało! A co
do promocji tego spektaklu - niestety zgadzam się z autorem posta... Mam
nadzieję, że następnym razem (jeszcze nie wiem kiedy...) będzie lepiej, bo
Warszawa to nie jest miejsce gdzie byłby problem z zapełnieniem stuosobowej
widowni. Wystarczy tylko odpowiednio dać ludziom znać, a przecież, jak widać po
GREASE, Roma z tym sobie świetnie radzi.

Akustycznie też był trochę ból w głośnych piosenkach. Nasza wina - poprawimy
się.

A co do Opola - to taki eksperyment. Mam nadzieję, że uda nam się "Luc"iem
wprowadzić dyskretny powiew świeżości repertuarowo-wykonawczej... A nagrody
pewnie i tak już rozdane... W każdym razie zapraszam 29 maja do Amfiteatru
Opolskiego za którym znów zamajaczy kontur piastowskiej wieży...

A! Jeszcze jedna rzecz!!! Zapraszam szczególnie gorąco na moje recitale we
Wrocławiu 27 i 28 kwietnia do teatru k2. Wszystko wskazuje na to, że właśnie z
tych dwóch koncertów powstanie płyta "live"!

do usłyszenia!

pozdrawiam

ki
www.imiela.art.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:14
      Jeżeli chodzi o występ w Opolu to wszyscy będziemy mocno trzymać kciuki ...
      nagrody być może rozdane, ale "pokazać się swiatu" chyba nie zaszkodzi ??
      Jeżeli chodzi o recitale pod koniec kwietnia i płytę live to trzeba zaapelowac
      to tych fanek , żeby nie przychodziły, bo zamiast śpiewu będzie chałturzenie i
      jeden wielki krzyk....
      pozdrawiam
      wlasnie i czy grease ma szansę przyjechac do naszego pięknego miasta? wszyscy
      tyle o tym piszą o my nic nie możemy powiedzieć?
    • Gość: ik Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:22
      No to może i ja dwa zdania w temacie warszawskiego recitalu!

Zainteresowanych nie zaskoczę, jak powiem, że Konrad był genialny, wspaniały,
      rewelacja, bomba! Tego się spodziewałam i przekonałam się ze słusznie. Konrad
      miał ze mną o tyle utrudnione zadanie, ze poczytawszy sobie te wszystkie wyrazy
      zachwytu na forum – moje oczekiwania były odpowiednio duże. Nie zawiodłam się,
      a wprost przeciwnie! RECITAL PRZESZEDŁ MOJE NAJŚMIELSZE OCZEKIWANIA!!!! I tu
      pierwsza niespodzianka – bo, że Konrad umie śpiewać stwierdziłam na Grease. Że
      umie grać – też. Ale że umie TAAAK śpiewać, to nie myślałam. I, że jest TAAAKIM
      wspaniałym aktorem – też nigdy bym nie przypuszczała. Szczególnie to drugie
      mnie urzekło! Recital Konrada to prawdziwe przedstawienie. Nazywanie tego w
      ogóle recitalem to wielkie nieporozumienie – toż to prawdziwe show, spektakl
      wspaniały pod każdym względem!

Tych co byli, widzieli – pewnie znudzą te moje wypociny, ale i tak będę pisać
      dalej! Przepraszam forumowiczów, ale kieruję swoją wypowiedź do KONRADA! A nóż
      Konradowi przyjdzie do głowy sobie tu zajrzeć! Musi wiedzieć, że zrobił na mnie
      przeogromne wrażenie!!!! Powtarzam, nigdy bym się nie spodziewała - pomimo
      wielkich oczekiwań – takiego recitalu i takiego popisu gry aktorskiej!!! Konrad
      to dla mnie od dziś (od wczoraj) AKTOR doskonały! Gdzie on się taki uchował!
      Dużo tam macie we Wrocławiu takich pereł?! Eeeee.. chyba nie! Konrad jest tylko
      jeden!

Dlatego – korzystając z okazji – chciałabym złożyć swoje gratulacje, wyrazy
      wysokiego uznania dla tego czego Pan wczoraj w Romie dokonał!

Chyba skoncze, bo i tak brak mi słów, żeby wyrazić wszystko co myślę!!!

Konrad! Konrad! Nie ma wyjścia! Do Opola trza jechać!

-ik

• konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA III... 09.04.02, 23:35
        ..........zawsze staram się jak mogę i bardzo cenne są dla mnie takie listy.
        Dziękuję!

Co do GREASE we Wrocławiu to niestety na razie nic z tego... Póki tak dobrze
        sprzedaje się w Warszawie raczej nie ma szans na wyjazdy. Może w przyszłym
        roku. Też chciałbym to zagrać we Wrocławiu :-)

pozdrawiam!

ki
        • Gość: ik Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:43
          konrad.imiela napisał(a):

> ..........zawsze staram się jak mogę i bardzo cenne są dla mnie takie listy.
          > Dziękuję!
          >
          > Co do GREASE we Wrocławiu to niestety na razie nic z tego... Póki tak dobrze
          > sprzedaje się w Warszawie raczej nie ma szans na wyjazdy. Może w przyszłym
          > roku. Też chciałbym to zagrać we Wrocławiu :-)
          >
          > pozdrawiam!
          >
          > ki

No to sie teraz nieźle spłoniłam! Nie spodziewałam się tak na bieżąco znaku życia
          od Pana!!! Tym bardziej gratuluję!
          • 1she Re: KONRAD IMIELA III... 09.04.02, 23:50
            A ja sobie nabyłam singielek!! Po prostu boski! A Luc to mój absolutny faworyt!
            Przynajmniej na razie! A ten Pana taniec,Panie Konradzie - to powala!!! Cały
            czas ma go przed oczami!! Ach te ruchy!!!
            • Gość: ik Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:53
              1she napisał(a):

> A ja sobie nabyłam singielek!! Po prostu boski! A Luc to mój absolutny faworyt!
              >
              > Przynajmniej na razie! A ten Pana taniec,Panie Konradzie - to powala!!! Cały
              > czas ma go przed oczami!! Ach te ruchy!!!

Zgadzam się całkowicie - miodzio!!!! Ojejejej! Jak sobie to przypomnę!!!
    • Gość: sew Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 00:59
      a ja przy okazji zapytam bo mnie zastanawia: jak to zrobił ktoś (reżyser,
      charakteryzator, czy inny), że i Pan i wszyscy inni co w odjechanym kompletnie
      KOMBINACIE śpiewali, mieliście krzyżyki czarne w białym polu zamiast swoich
      gałek ocznych...... no jak???
      • 1she Re: KONRAD IMIELA III... 10.04.02, 02:08
        no to i ja spytam - skoro i tak nie spię, bo mi pewna koleżanka z miasta na
        literę D. spać nie daje - czy to coś w oczach to aby nie bolało i czy przez to
        w ogóle można było cokolwiek zobaczyć?
        • Gość: magician Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 10:39
          czy to coś w oczach to aby nie bolało i czy przez to
          > w ogóle można było cokolwiek zobaczyć?

jeśli to soczewki to ja o takich w domu porozmawiam czy zamiast zwykłych
          mogłabym takie nosić? :)))

do P. KI:
          czy bilety na recitale "live" ;) będą kosztowały także 30 -,? I kto
          wymyślał "Obcego Astronoma"? Pan sam wszystko...?

marta.
          • kinga!!! Re: KONRAD IMIELA III... 10.04.02, 14:39
            Witam na nowym watku :)) hehe
            ja tak wyjaśnię z tymi krzyżykami w oczach , to nie BOLI/bolało , nie mogło
            poniewaz to były tylko zwyczajne soczewki kontaktowe, no moze nie zwyczjne bo
            ja takich nie uzywam i nie widziałam nikogo na ulicy w takich i raczej bym nie
            chciała widziac :)))
            tyle ode mnie
            pa
    • Gość: magician Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 19:40
      Chciałam coś zapytać na temat Kombinatu (TV version)
      Czy nie uważa Pan że trochę to zbyt...'demonicznie' albo 'dziwacznie'
      przedstawiono piosenki Ciechowskiego? Wyglądało to czasami (szczególnie podczas
      Białej Flagi) jak ucieleśnienie chorych wizji artystcznych lidera demonicznego
      zespołu grającego muzykę ciężki rock/heavy metal.
      Pomysł był doskonały, choć, jak mówię, czasmi trochę przerysowany. Czy GC
      zgodził się na dokładnie taką formę czy była dalsza realizacja po Jego śmierci?

pozdrawiam i czekam na odpowiedź
      • devojce Recital 10.04.02, 19:45
        Na początku witam wszystkich bo ja tu poraz pierwszy. Oczywiscie najserdeczniej
        witam Pana Konrada.
        Doszły mnie słuchy i od razu zaznaczam, że to niepotwierdzone plotki, że być
        może Recital będzie zagrany w Romie jeszcze w czerwcu. Gdyby doszło do tego
        cudu to mam nadzieję, że dyrektor Kępczyński a raczej chyba Szyjko (to on jest
        zdaje się odpowiedzialny za całą administrację) zajmie się porządniej promocja
        spektaklu. A może by tak jakąś petycję wysmarować do Romy?

Życzę miłego dnia.

P.S.: Recital widziałam, singielek mam. Miodzio!!!!!!!!
        • 1she Re: Recital 10.04.02, 21:33
          Ja też nie mogę cały czas jeszcze ochłonąć po recitalu.. On we mnie cały czas
          pracuje, dojrzewa, pęcznieje... Teraz przerabiam "Perfumy"... ech! i
          to "buteeleeczkiii"... skoro już sie tak utarło, to powtórzę za koleżankami -
          miodzio!!!!!

-she
          • devojce Re: Recital 10.04.02, 22:16
            Jak masz singielek to wsłuchaj się w "Perfumy" tak od 3:27. Konrad śpiewa
            refren po raz ostatni TAKIM głosem, że ech... Ja nie mogę tego spokojnie
            słuchać. Żałuję, że na singlu nie znalazły się "Rozmowy u fryzjera". Moim
            zdaniem rewelacja.
            • 1she Re: Recital 10.04.02, 22:30
              devojce napisał(a):

> Jak masz singielek to wsłuchaj się w "Perfumy" tak od 3:27. Konrad śpiewa
              > refren po raz ostatni TAKIM głosem, że ech... Ja nie mogę tego spokojnie
              > słuchać. Żałuję, że na singlu nie znalazły się "Rozmowy u fryzjera". Moim
              > zdaniem rewelacja.

No to widzę, że się super rozumiemy...

Pozdrawiam. I.
        • luteczek123 Tom Waits i inne takie... 11.04.02, 09:15
          > cudu to mam nadzieję, że dyrektor Kępczyński a raczej chyba Szyjko (to on jest
          > zdaje się odpowiedzialny za całą administrację) zajmie się porządniej promocja
          > spektaklu. A może by tak jakąś petycję wysmarować do Romy?

Niech sprobuja znowu dac plame, to tak im zapchamy serwer poczty, ze sie dlugo
          nie pozbieraja :)))))) Panie Dyrektorze, to powazne ostrzezenie! :)

Ale ja nie o tym chcialem...

Konradzie, jak to jest? W 1995 przygotowales recital piosenek Toma Waitsa "Rybi
          puzon...", ale nie mozesz go grac z powodu problemow z prawami autorskimi. Jednak
          w najnowszym recitalu i tak spiewasz 2 piosenki Toma Waitsa.
          Czy tu chodzi tylko o kase (stac cie tylko na te dwie), czy tez o wzgledy
          artystyczne? (np. czy Twoja interpretacja musi byc zaakceptowana przez autora?)
          Czy moze o jeszcze cos innego?

Moim skromnym zdaniem do Twojej interpretacji to nijak sie nie mozna przyczepic:)

Acha i jeszcze jedno? Czy sam jestes producentem swoich recitali, czy zajmuje sie
          tym ktos inny?

Przepraszam za takie osobiste pytania, ale interesuje sie zagadnieniami produkcji
          teatralnej (chcialbym kiedys zostac takim producentem :) i chcialbym dowiedziec
          sie jak najwiecej o tym, jak to wyglada u nas w Polsce.

Jesli nie chcialbys roztrzasac tematu na forum, to moze na priva? :)

Pozdrawiam serdecznie,
          Michal vel Luteczek
          • devojce Re: Tom Waits i inne takie... 11.04.02, 12:07
            luteczek123 napisał(a):
            >
            >ale interesuje sie zagadnieniami produkc
            > ji
            > teatralnej (chcialbym kiedys zostac takim producentem :) i chcialbym dowiedziec
            >
            > sie jak najwiecej o tym, jak to wyglada u nas w Polsce.

Te! Producent! Ty dobrze wiesz kto chce zostac takim producentem, nie? To co mi
            tu?
            a tak poza tym, jak by to bylo pieknie gdyby Recital wrocil do ROmy tak na
            przykład 10.06. Ja mam wtedy imieniny. Jaki to by był piękny prezent :))))))) Ale
            jak nie to będę jeździć do Wrocławia. trudno :(

P.S.: A skąd Luteczku wiedziałeś, że to ja?
            • Gość: konrad.i Re: Tom Waits i inne takie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 22:50
              z Waitsem jest taki problem, że nie można grać koncertu złozonego TYLKO z jego
              piosenek bez jego zgody, a on się nie zgadza... Ale w ramach tzw."składanki"
              jaką jest np. mój recital mozna grać wszystko. Problem w tym, że nie mogę tego
              wydac na płycie. Pozostanie nieuchwytne ;-)

Co do produkcji recitalu, faktycznie sam jestem realnym jego producentem.
              Półtora miesiąca cudownych prób w stodole na pewnej podwrocławskiej wsi z moimi
              przyjaciółmi muzykami. Za darmo, bez żadnych planów grania tego gdziekolwiek.
              Wyszedłem z założenia, że nie możemy zaprzątać sobie głowy komercyjnymi myslami
              podczas tworzenia tego materiału. Na to był czas później kiedy spektakl był
              gotowy. I chyba na dobre nam to wyszło.

A co do grania w Romie, to wczoraj miałem na ten temat rozmowę z
              dyr.Kępczyńskim. Dowiedziałem się, że Roma jest zainteresowana graniem tego
              spektaklu... w przyszłym sezonie. Ponoć Scena Kameralna jest tak załadowana
              repertuarem, że już nie ma wolnych terminów. Szkoda...

pozdrawiam i dziękuję za niezwykle miłe dla nas (wszystkich biorących udział w
              recitalu) słowa!

ki
              • devojce Szkoda... i pytanie do KOnrada. 12.04.02, 09:04
                Tia.. To bardzo ciekawe co dyrektor Kępczyński rozumie poprzez załadowanie
                Sceny Kameralnej. Jeden koncert raz na miesiąc. Ja osobiście nie zauważyłam
                tego załadowania. A może tu chodzi raczej o jakąś głupią zawiść, że tak
                rewelacyjny spektakl nie zrodził się w głowie wspaniałej dyrekcji?

Mam takie maleńkie pytanko. Na singlu jest adnotacja, że recital jest wspólną
                produkcją teatru k2 i teatru Roma. To ja tu chyba czegoś nie rozumiem. Skoro to
                wspólprodukowali, powiedzmy, to powinni być żywo zaitneresowani wystawianiem
                tego. Studiuję na kierunku ekonomicznym i tu mi się moja wiedza kłóci z
                praktyką teatru Roma. Ale kto powiedizal, że powinnam wszystko rozumieć.

Pozdrawiam
                Gosia

P.S.: Singielek nieprzerwanie krąży w mojej wieży. Wyparł nawet Grease :) Już
                prawie tydzień a ja dalej mam przed oczami recital.
                • Gość: konrad.i Re: Szkoda... i pytanie do KOnrada. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 12:11
                  też wielu rzeczy tu nie rozumiem...
                  ważne że sztuka się broni i w tej sprawie nie ma nic do rozumienia.
                  cieszę się z popularnosci singla - płyta jesienią - pozdrawiam!

ki
                  • 1she Re: Recital 12.04.02, 18:54
                    Skoro już zostało ustalone, że recital - poza całkowitą wpadką promocyjną - był
                    niezaprzeczalnie wielkim sukcesem i Konrad wypadł był wspaniale, to ja chciałam
                    tylko na koniec zauważyć, że towarzyszący Konradowi muzycy byli zaje...ci!
                    Można by analizować i chwalić każdego i każdą z nich z osobna, ale taka już
                    pewnie ich dola, że chwaleni są (jeśli w ogóle) to razem i zbiorowo. Dlatego
                    też oprócz wielkiego hołdu jaki składam tej cudownej i piekielnie zdolnej
                    ekipie, szczególne pozdrowienia chciałam skierować do Pana Perkusisty (że niby
                    całkiem teges) i poprosić jednocześnie Konrada, żeby przekazał wyrazy mojego
                    uznania wszystkim pozostałym! Niech nie myślą, że zostali niezauważeni! Byli
                    cudowni!

-she
                    • Gość: Marta Re: Recital IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 20:16
                      Nie tylko pan perkusita jest wspaniały ! Ja podziwiam pana Dzubka, który jest
                      poprostu fantastyczny. a pan perkusista to juz inna sprawa !!!
                      A chciałam powiedzieć panu KI , że naprawdę trafil na wspaniałych ludzi - i
                      jacy sa zadowoleni podczas koncertu - tak bylo przynajmniej we wroclawiu !!!
                      Panie KI czy nie ma pan jakiegos wolnego plakatu z recitalu ? najllepiej z
                      podpisami "swoich" artystów!! bo jak juz bedziecie tak slawni jak madnna to nie
                      bedzie szansy na autografy.....?
                      pozdrawiam
                      • 1she Re: Recital 12.04.02, 21:23
                        Plakaty z recitalu? Z autografami? Ja też chcę!!!

• devojce Re: Recital 13.04.02, 12:18
                          a kto by nie chciał? Ja też barrrdzoooo chętnie :)))

Devojce
                          • Gość: Marta Re: Dlaczego TOM WAITS? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:24
                            Panie Konradzie, jedno pytanie, dlaczego nie można umieścić materiału na płycie
                            z pisenkami Toma Waitsa ? Nie rozumiem, ale np. mam płytę pana Mariusza
                            Lubomskiego, który wykonuje piosenki tego właśnie autora ? DLaczego pan nie
                            może ??
                            Jeżeli nie ma szansy na umieszczenie piosenek z recitalu na płycie, to
                            proponuje samemu zacząć komponować - to chyba najlepsze wyjśćie ?
                            pozdrawiam
                            MArta
    • devojce "Rozmowy u fryzjera" - dalczego? 14.04.02, 02:57
      Doszły mnie słuchy, że na płycie nie będzie piosenki "Rozmowy u fryzjera". Ale
      dalczego? To świetny numer. Szkoda by było gdyby go nie było. A może jednak.

Devojce
      • konrad.imiela HUCK FINN 15.04.02, 16:53
        Mam dobra wiadomość dla wszystkich którzy pytali w tym wątku o spektakle Hucka
        Finna. Otóż zagramy w maju i w czerwcu. Ja zagram dwa przedstawienia 17.05. a
        później, najprawdopodobniej wszystkie 11-15.06. Zapraszam! Navigare necesse est!

A co do Waitsa na płycie - zamknijmy temat, bo mi też jest żal. Nie da sie i
        już.

pozdrawiam!

ki
        • Gość: jaa Re: HUCK FINN IP: 192.168.0.* 15.04.02, 20:50
          HucK Finn - jupiiiiiii :)
          pozdrawiam
          • devojce Re: HUCK FINN 16.04.02, 21:58
            Jupi, jupi, tylko czemu ten Wrocław tak daleko?

Pozdro
            • Gość: yagienka Re: HUCK FINN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 20:05
              Ojojoj... co to się porobiło... Dobrze, że chociaż Konrad poziom trzyma
              bo 'fanów' chyba wazelina zżarła. Ludzie! Apeluje o pewne umiarkowanie w
              wydawaniu ochów i achów bo wątek jakis taki sie monoacho-ochotyczny robi...:)
              Pytanie jedno - czy recital wzbogacił się o jakies nowe fragmenty muzyczne, czy
              pozostał w niezmienionej formie?
              pozdrawiam
              -Yaguśka
              • Gość: Marta Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 20:19
                Jeżeli chodzi o piosenki, to chyba nie doszła żadna nowa, a jedyne wzbogacenie
                to kilka slajdów na ekranie ...
                Więcej zmian chyba nie ma.
                Pozdrawiam
                • Gość: Birbant Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 01:38
                  błagam powiedzcie skąd owe cuda dostać mogę.
                  • Gość: jaa Re:Birbant :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 17:35
                    Gość portalu: Birbant napisał(a):

> błagam powiedzcie skąd owe cuda dostać mogę.
                    Birbacie nawet sie nie sopdziwales ze je masz... ale coz brak reklamy tak
                    dziala :) Reklama dzwignia handlu... :DDD

• Gość: Malfina Re: Recital IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.02, 23:33
                      Yagienko, jesli chodzi o zmiany w recitalu... Recital sie uteatralnil, jest
                      teraz duzo bardziej spektaklem niz recitalem. Faktycznie doszly slajdy,
                      zmienilo sie pare drobiazgow.
                      Wiecej o tym mozesz przeczytac w wywiadzie z Konradem:
                      www.imiela.art.pl/media/rozmowazkonrademimiela.htm
                      Pozdrawiam
                      Malfina
                      • 1she Re: Recital 22.04.02, 18:57
                        Ta, tak... nie mam co prawda porównania, ale recital na pewno warto w obecnej
                        wersji zobaczyć...
                        • Gość: yagienka Re: Recital IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 19:41
                          Mało jest recitali których nie warto zobaczyć a spektakli jeszcze mniej:)
                          Jutro mnie tu prawdopodobnie nie bedzie... Więc juz dzisiaj składam najlepsze
                          życzenia urodzinowe bohaterowi wątku. Konradzie! Żyj nam i graj sto lat!
                          Pozdrawiam
                          Yaguśka
                          P.S. I oczywiście szybkiego wydania płyty!:)
                          • Gość: Marta Re: Recital IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 14:09
                            Pozdrawiam wszytkich, życzę udanego weekendu, jak wyjeżdżam już dziś, dlatego
                            tak wcześnie was pozdrawiam.
                            Panu Konradowi życzę sto lat...
                            a w sobotę i niedzielę całej sali podczas recitalu i godzinnego bisowania...
                            -----
                            Teatr polski zagra Hucka Finna ale o 9. 30 ? DObre chociaż to,....

do uslyszenia
                            Marta
                            • kinga!!! Re: Recital we Wrocławiu 27.04.02, 21:36
                              :)
                              • Gość: magician Re: Recital we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 22:28

zaniemówiłam od tego śpiewania... ;))) czy w ogóle cokolwiek na tej scenie u
                                Pana słychać jak ktoś coś śpiewa albo mówi?

ale było eeeexxxxxtttrrrraaa!!!

Dlaczego Pan jest taki surowy dla akustyka?;)

p.s
                                należało mu się :>

marta.
                                • devojce Re: Recital we Wrocławiu 27.04.02, 23:22
                                  Co? Znowu był głuchy akustyk tak jak w Warszawie na recitalu? Qrde! Szkoda, że
                                  nie mogłam być we Wrocławiu :((((( Zazdroszczę wszystkim, którzy byli. ale mam
                                  nadzieję, że i dla mnie jeszcze zaświeci słońce.

Nieustające pozdrowienia dla KOnrada. I wszystkich na forum :)
                                  Devojce
    • Gość: Dr No A kto to jest ten Konrad Imiela?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 01:33
      Co?
      • 1she Re: Recital!!! 28.04.02, 15:15
        O co chodzi z tym akustykiem? A raczej z tą surowością w stosunku do niego?
      • Gość: Dr No Czy ktoś, do diabła, odpowie mi w końcu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 15:34
        ...kim jest Konrad Imiela? Jakiś aktor? Szansonista? Bożyszcze serailu
        późnopopołudniowego? Klient od Big Brother?
        • Gość: Malfina Re: Czy ktoś, do diabła, odpowie mi w końcu... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.02, 00:11
          > ...kim jest Konrad Imiela? Jakiś aktor? Szansonista? Bożyszcze serailu
          > późnopopołudniowego? Klient od Big Brother?

www.imiela.art.pl
          Do diabla... ;-))

• Gość: Ibrahim Re: Czy ktoś, do diabła, odpowie mi w końcu... IP: 211.20.195.* 29.04.02, 01:03
            Arabem zamieszkujacym nasz piękny kraj. Podoba się głównie publicznosci seriali
            brazylijskich ze wzgledu na śniade lico i brak temperamentu.
            • Gość: Dr No Tak też podejrzewałem! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 01:31
              Ten typ urody trafia do przekonania masowej publiczności. Przepraszam za durne
              pytanie, ale jakoś nie śledzę tego rodzaju wydarzeń kulturalnych. Pewnie jestem
              nienormalny?
              • Gość: ik Re: Tak też podejrzewałem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 19:41
                Gość portalu: Dr No napisał(a):

> Ten typ urody trafia do przekonania masowej publiczności. Przepraszam za durne
                > pytanie, ale jakoś nie śledzę tego rodzaju wydarzeń kulturalnych. Pewnie jestem
                >
                > nienormalny?

No to masz problem....
            • devojce Re: Czy ktoś, do diabła, odpowie mi w końcu... 29.04.02, 02:22
              >Podoba się głównie publicznosci seriali brazylijskich ze wzgledu na śniade lico
              i brak temperamentu.

CO????????????????????? Konrad i brak tempreramentu ????!!!!!!!!!!!????? Chyba
              jednak mówimy o dwóch różnych osobach.

• 1she Re: Haaaloooo!!!!! 06.05.02, 19:48
                Halo, halo! Już po długim weekendzie! Czemu tu tak cicho? Kto był ostatnio na
                recitalu K.? Jak było?

-she
                • Gość: M Re: Haaaloooo!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 17:32
                  Ja się wybierałam, na recital w sobotę... Niestety dzięki uprzejmości pani
                  kasjerki moje bilety zostały zabrane przez kogoś innego - i jak pani
                  powiedziała NIE MA JUŻ MIEJSC, więc coz można powiedzieć...
                  Ale pan KI występuje w poniedziałek, na koncerie dla J. Kaczmarskiego - tak
                  mówią plakaty !
                  Pan KI chyba już nas nie odwiedza....
                  pozdarwiam
                  • 1she Re: Haaaloooo!!!!! 07.05.02, 22:42
                    Dobrze, ze chociaz Ty sie odezwalas! I przykro mi z powodu Twoich biletów...

-she
                    • Gość: Malfina Re: Haaaloooo!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.02, 23:27
                      No to ja tez sie odezwe-mozna? :-))
                      Ze Pan K. nas zaniedbuje to sie zgadzam-chyba nas juz nie lubi. ;-))
                      Ale mam dobra wiadomosc-wrobelki z wroclawskiego rynku doniosly, ze Panu K.
                      zalozyli kabelek i w koncu moze sobie siedziec na sieci do woli... Mam
                      nadzieje, ze do nas (tu czy gdzie indziej) zajrzy i poopowiada co tam w wielkim
                      swiecie artystow slychac...
                      A co do recitali-ostatnio nie bylam co prawda :-( , ale moze niedlugo bede. A
                      jak juz przybede wrazeniami nie omieszkam sie podzielic.
                      Cieplutko pozdrawiam
                      Malfina
                      • kinga!!! Re: K.Imiela 09.05.02, 10:02
                        Ja byłam na recitalu jakiś czas temu yyy ... 27.04 po raz 4 z tego co
                        naliczyłam, jestem zachwycona jak zwykle i to nie urodą Konrada a jego talentem
                        wolalnym i scenicznym, jak i całym zespołem towarzyszącm mu w czasie
                        recitalu... recital posiada niepowtarzalny nigdzie indziej klimat , poprostu
                        niesamowite ...myślę że dlatego tyle razy byłam na Konrada recitalu... i nie
                        sądże by był to mój ostatni raz ;)

Dziś i jutro grają Hucka Finna , zapraszam zerdecznie wszytkich naprawdę
                        świetna sztuka , choć nie uważam że przeznaczona dla dzieci wiele z treści
                        dzieciaki i pojmą choć efekty je zachwycą...
                        byłam polecam

Pozdrawiam Kinga!
                        • Gość: M Re: K.Imiela IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 21:25
                          Jedno małe pytanie : Ile trwa Huck Finn ? Może ktoś z forumowiczów wie?
    • Gość: Wacek II Co to za pajac? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 01:19
      Kto to jest Imiela i dlaczego opisuje jakieś pokrzywione opowieści na tym
      forum? Za chwilę będzie się rozwodził na temat koloru swojej kupy o poranku.
      Czy to jest jeden z pajaców z programu "Bar"?
      Ludzie mają... .
      • kinga!!! Re: K.Imiela 11.05.02, 10:29
        Witam
        i chcę zaapelować przestańcie tu robic jakąś schizofremię, po piewrwsze Konrad
        to nie 'pajac', po drugie "Wacku II" wejdź sobie na stronkę 'www' Konrada to
        sie dowiesz kim jest, po trzecie proszę wszystkich! o jakąś reformowalność
        wypowiedzi !!!
        Pozdrawiam
        Kinga
        • Gość: M Re: K.Imiela IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 19:22
          Jeżeli pan KI się zjawi to mam pytanie : CO to za koncert : "SOLO NA GITARZE"
          Czy będa jakies nowe piosenki ?
          pozdrawiam
          • Gość: konrad i Re: K.Imiela IP: *.magma-net.pl 15.05.02, 22:00
            Gość portalu: M napisał(a):

> Jeżeli pan KI się zjawi to mam pytanie : CO to za koncert : "SOLO NA GITARZE"
            > Czy będa jakies nowe piosenki ?
            > pozdrawiam

W nowym Imparcie na Nowym Dworze jest tak mała salka, że nie ma sensu angażować
            nawet skromnego stadka muzyków, więc zagram sam. A piosenki? Zobaczymy...

pozdrawiam

ki
            www.imiela.art.pl
            • Gość: misia Re: K.Imiela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 20:05
              Powodzenia w Opolu!!!
            • Gość: bodzia Re: K.Imiela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 05:48
              Gość portalu: konrad i napisał(a):

> Gość portalu: M napisał(a):
              >
              > > Jeżeli pan KI się zjawi to mam pytanie : CO to za koncert : "SOLO NA GITAR
              > ZE"
              > > Czy będa jakies nowe piosenki ?
              > > pozdrawiam
              >
              > W nowym Imparcie na Nowym Dworze jest tak mała salka, że nie ma sensu angażować
              >
              > nawet skromnego stadka muzyków, więc zagram sam. A piosenki? Zobaczymy...
              >
              > pozdrawiam
              >
              > ki
              > www.imiela.art.pl

a ile biletów zostało sprzedanych?

• Gość: bonczek litości!!!!!!! Ile można? IP: *.pl 29.05.02, 07:40
        przez natręctwo tego wątku na forum ja i moja rodzina postanowilismy w żadnym wypadku nie
        uczestniczyć w czymś gdzie owa tajemnicza postac by wystepowała.Znam go już na wylot bo w swej
        upierdliwości na forum wrocławskim pobił agatke młynarska w tvp - chłopie zlituj sie nad nami albo
        załóż wsłasny fan klub z boku.Co wejde na forum GW wszędzie IMIELA, litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
        bonk
        • Gość: MICHAL B FAN CLUB MICHALA BAJORA IP: *.swipnet.se 29.05.02, 08:03
          Gość portalu: bonczek napisał(a):

> przez natręctwo tego wątku na forum ja i moja rodzina postanowilismy w żadnym w
          > ypadku nie
          > uczestniczyć w czymś gdzie owa tajemnicza postac by wystepowała.Znam go już na
          > wylot

Na forum warszawskim jest fan club Michala Bajora.
          Przenies sie tam.

• Gość: bonk a co jestes fanem? IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 29.05.02, 08:08
            > Na forum warszawskim jest fan club Michala Bajora.
            > Przenies sie tam.
            > Stary nie zrozuieliśmy się.Ja sznuje tego zawodnika natomiast uważam ,że jeżeli
            się przez dwa miesiące "żre ambrozje to w końcu i one mogą się zochydzić"
            bon

• Gość: stefa Re: a co jestes fanem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 08:46
              No przecierz się można zrzygać ciągle słuchając o tej Imieli.
              • kinga!!! Re: K.Imiela 30.05.02, 11:17
                co do fanów i pseudo fanów to przemilczę bo juz sie nudne robi ciągłe
                potępianie ludzi nie darzących Konrada jakąkolwiek sympatią do jego talentu...

JEśli chodzi i Imprat na Noweym Dworze , podobno było nie mało ludzi , ja
                osobiście nie byłam na recitalu Konrada ale wiem że sie podobało i to bardzo...
                Byłam zaś na reciitalu w tym Imparcie Kiljana i frakfencja nie dopisała, krótko
                mówiac porażka!...na sali było 15 osób :( ale chwlono także MAriusza za występ.

Jak tam w Opolu? KOnradzie byłeś? moze nam przybiliżysz co i jak??

Pozdrawiam
                pa
                Kinga
              • Gość: Luki Re: a co jestes fanem? IP: 141.63.88.* 30.05.02, 12:19
                > No przecierz się można zrzygać ciągle słuchając o tej Imieli.

Absolutnie sie zgadzam. Prawie dostaje wysypki jak widze kolejne watki
                i wpisy rozanielonych nastolatek: jaki to on boski, cudowny, a jak tanczy,
                jak sie rusza, itd. Panienki, pora wydoroslec! Plakat KI nad lozkiem wystarczy!

Luki
                • mastat Re: a co jestes fanem? 30.05.02, 12:32
                  > Absolutnie sie zgadzam. Prawie dostaje wysypki jak widze kolejne watki
                  > i wpisy rozanielonych nastolatek: jaki to on boski, cudowny, a jak tanczy,
                  > jak sie rusza, itd. Panienki, pora wydoroslec! Plakat KI nad lozkiem wystarczy!

Mam pytanko: A czy to Jego wina? Jakoś nie słyszałem aby p. Konrad
                  nakazywał wieszania Swoich plakatów nad łóżkiem itp. Więc wyluzuj.
                  Ale zgadzam sie z jednym: Panienki, pora wydorośleć...
                  pozdr.
                • Gość: magician Re: LUDZIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 14:34

do kogo Wy gadacie jak Imiela już od dawna nie wchodzi na forum??? Chyba że na
                  dział "kultura" ... dajcie sobie spokój bo pomyślę że żebrzecie o jego post...
                  nie macie co robić!?!?
                  Jak ktoś lubi KI to wie jak z nim pogadać jak ktoś nie lubi to niech nie gada.
                  Gdzie tu problem???
                  • mastat Re: LUDZIE 30.05.02, 14:47
                    > Gdzie tu problem???

Magician Droga- nie ma co sie denerwować. Niech gadają, skoro lubią?
                    pozdr.
                    • Gość: Stefano Re: LUDZIE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 17:18
                      Ten post ocieka slina.
                      Wiec juz wiemy , ze K.I. jest boski bo oto nie wchodzi , a jednak jest .
                      Mozliwe , ze jest magiczny , tak twierdzi magician .
                      Panu K.I. wszystkiego najlepszego , a glownie kontraktow i spiewania , a
                      wszystkim fankom koniec w majteczki siusiania .
    • Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 11:35
      Konrad Imiela III ? Ciekawe czy nosisz na plecach reklame rzezni badz sklepu
      miesnego . " Kaszanka i podroby drobiowe ". Poczekam na Konrada I. V .
      Pod jakim nazwiskiem grasz w pilke ?
      • kinga!!! Jesteście chorzy... 30.05.02, 18:34
        ...wogóle nie wiem gdzie wy widzicie problem, wiem ze w tym momencie będe
        uwazana ze wielka fanke i panienke podniecajaca sie na widok Konrada i to jest
        przykre , ale zastanówcie sie nad jednym czy choc raz w życiu nie mieliście
        idola , czy was mężczyźn[?] nie poniecały nigdy [przepraszam za słowo] cycki
        jakiejś aktorki czy pop-piosenkarki??? to tak te panny ragują na aktora...
        wyluzujcie, bosz... jak komus nie pasuje to niech to przemilczy a nie wyzywa
        niedorosłych pannienek , które sie zauroczyły nietuzikową uroda KI i jego
        magicznym głosem... Czy naprawde społeczeństwo polskie jest tak dorosłe, ze
        nakazuje innym być dorosłym , to niech CI dorośli zaczną sie zastanawiac nad
        Lepperem i tym podobnymi osobnikami a nie bzdurami!
        To, że wam nie pasuje wątek KI swiadczy jacy wy jesteście inafatylni...
        ...przykre!
        jeżeli jestem teaz uwazana za jedna z Fanek... cóż każdy może sie mylić
        pozdrawiam bez względu na to za kogo uwarzacie mnie !
        pa

zdegustowana Kinga
        • kinga!!! prośba do Amnina prznieś wątki KImieli do podforum 30.05.02, 18:43
          ...do podforum o Kulturze w Wrocławiu, może sie uspokoi !!!
          • Gość: Stefano Re: prośba do Amnina prznieś wątki KImieli do podforum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 14:01
            Osobiscie to zazdroszcze KI tak wspanialych fanek . One rzuca sie pod wiatr aby
            uratowac fryzure swoje KI , bravo !!!
          • Gość: red Re: prośba do Amnina prznieś wątki KImieli do podforum IP: *.wroc.gazeta.pl 31.05.02, 14:14
            Chetnie przerzuce ten watek (albo nowy) do podforum „Kultura we Wroclawiu”, jesli
            tylko, Kochani, bedziecie rozmawiali o kulturze
            pzdr.
            r.

kinga!!! napisał(a):

> ...do podforum o Kulturze w Wrocławiu, może sie uspokoi !!!

• arvena Re: PANIE IMIELA 31.05.02, 17:40
              Coś pan robił na tych debiutach w Opolu???To chyba nie dla Pana miejsce... Ta
              piosenka raczej na PPA się nadawała a nie na festiwal...
              • Gość: Stefano Re: PANIE IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 19:08
                Tak juz na dobranoc . Mozecie przerzucac sie gdzie dusza zapragnie , to nie ma
                znaczenia . Konrad Imiela i tak bedzie Was zapraszal na swoje wystepy , tylko o
                jednym nie zapomnijcie ; kupic bilet . Wlasnie o to tu chodzi , chyba , ze
                komus chodzi o urode . Oooo ! To zupelnie inna sprawa i nie nadaje sie na forum
                chyba , ze znowu ktos to traktuje instrumentalnie . Kto ? Zgadnijcie i bawcie
                sie w ciuciubabke.
                • Gość: magician Re: PANIE IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 20:14
                  Gość portalu: Stefano napisał(a):

> Tak juz na dobranoc . Mozecie przerzucac sie gdzie dusza zapragnie , to nie ma
                  > znaczenia . Konrad Imiela i tak bedzie Was zapraszal na swoje wystepy , tylko o
                  >
                  > jednym nie zapomnijcie ; kupic bilet

Stefano Ty nawet nie wiesz jakie to by było fajne jakby wszyscy zapraszali w
                  taki sposób :)
                  Do opery - Pani Michnik na forum
                  Do Operetki - Pan Kościelniak nabija 200 postów
                  .............. ale by było fajnie ! ! !

;-)))))

MAG.
                • Gość: I. Re: darujcie sobie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 20:26
                  >No przecierz się można zrzygać ciągle słuchając o tej Imieli.

A mi się chce rzygać (i to jak!!!) jak czytam takie wypowiedzi jak twoja albo
                  innego zakompleksionego popaprańca. Naprawdę nie rozumiem co cała wasza
                  gromadka w ogóle robi na tym wątku. Skoro poruszane na nim tematy wywołują o
                  ciebie takie reakcje, to tym bardziej spier.....aj!!! A że Konrad robi sobie w
                  ten sposób świetną promocję – wszyscy doskonale wiemy i nie musi żaden stef nam
                  tego tłumaczyć – wbrew pozorom takie rzeczy są przynajmniej dla mnie oczywiste
                  i twoje uwagi zawiewają strasznym infantylizmem. Tylko, że mi (i chyba nie
                  tylko) ta promocja nieszczególnie przeszkadza, wiec możesz (-cie) sobie
                  darować. Pocałujcie nas w d..pe – i tak będziemy obecni na tym wątku, i na
                  każdym innym na którym nam się podoba i nie próbuj (-cie) wprowadzać tu
                  jakiegoś hitleryzmu – koniec z tym, albo tamtym. Ja nie oceniam twoich
                  (waszych) na pewno nieźle wygiętych zainteresowań i poglądów. Wyrażaj (-cie) je
                  gdzie indziej. I tu już nawet nie chodzi o Konrada Imielę, czy kogokolwiek
                  innego, ale twoje chamstwo i bezczelność, ukrywaną pod niezwykle „wymyślnymi”
                  nickami.

I.
                  • mastat Re: darujcie sobie 31.05.02, 20:30
                    W końcu ktoś to dobrze podsumował...
                  • devojce Re: darujcie sobie 31.05.02, 22:51
                    Dokladnie! Zgadzam sie z TOba w calej rozciaglosci. Jesli kogos nei interesuje
                    soba pana Imieli czy nawet wywoluje odruch wymiotny to po jaka cholere wogole
                    wchodzic na ten watek??? Masochizm czy jak?

Tylko mam prosbe do CIebie I. Nie znizaj sie do ich poziomu.

Pozdrawiam serdecznie
                    Devojce
                    • Gość: Malfina Re: darujcie sobie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.02, 07:21
                      Zgadzam sie z przedmowczynia... :-))
                      Swoja droga pisalam kiedys o liscie dyskusyjnej, pisalam... Tam jest swiety
                      spokoj, nikt sie nie czepia, mozemy sobie pisac co chcemy i ile chcemy... I
                      Konrad jest z nami. :-)
                      Moze jeszcze o tym napisze...
                      Pozdrawiam serdecznie i Happy Dziecko Day
                      Malfina
                      • Gość: stefa Re: darujcie sobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 17:47
                        Gość portalu: Malfina napisał(a):

> Zgadzam sie z przedmowczynia... :-))
                        > Swoja droga pisalam kiedys o liscie dyskusyjnej, pisalam... Tam jest swiety
                        > spokoj, nikt sie nie czepia, mozemy sobie pisac co chcemy i ile chcemy... I
                        > Konrad jest z nami. :-)
                        > Moze jeszcze o tym napisze...
                        > Pozdrawiam serdecznie i Happy Dziecko Day

... jejku jejku- Konrad jest z nami..... Tu trzeba wprowadzić barierę wiekową a
                        nie oślą ławkę. I bardzo proszę o założenie wątków innym wrocławskim aktorom,
                        którzy grają w poważnych sztukach a nie tylko w jednej bajeczce..(Huck Finn)
                        > Malfina

• Gość: Stefano Re: darujcie sobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 07:53
                    Masochista, hitlerysta , pocalowac w dupe i spierdalac. To slownictwo idealnie
                    pasuje do urody pana Imieli ? Zaczyna pachnie fanami klubu pilkarskiego .
                    To sie nazywa kultura proletariatu ?
                    Dzieciaczki , czy wy jeszcze nadal wierzycie , ze pisujecie z panam Konradem ?
                    Jesli tak ,to jestescie w bledzie . To nie pan Konrad z wami wymienia uwagi
                    korespondujac na forum , a wynajeta ( tak czy inaczej ) osoba plci zenskiej.
                    Nie wierzycie ? To prawo kazdego fana .
                    Przeanalizujcie jego wypowiedzi i jesli macie chwile czasu otworzcie najglupsza
                    ksiazke o marketingu .
                    Ciao , biedni naiwniacy.
                    • Gość: magician Re: darujcie sobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 11:25

Stefano czy Ty jesteś na chorobowym w domku czy Cię żona rzuciła czy co że CI
                      się chce włazić ten wątek i gadać sam ze sobą???

Chyba nie myślisz że to MY do Ciebie mówimy...wystarczy wziąć pierwszą lepsą
                      książkę o marketingu....

ja mam wynajętą osobę płci męskiej skoro faceci mają kobiety....

M.
                      • Gość: M Re: darujcie sobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 11:48
                        Ja wynajelam sobie dwoch facetow - kazdy udziela odpowiedzi na innym watku...

Szczerze mowiac to uwazam , ze dalsza dyskusja mija sie z celem - ile mozna
                        bylo milczec tyle milczalam , ale ile mozna jeszcze obrazac osobe jaka jest pan
                        KI ... mu jest zapewne bardzo przykro, a czy ktos jest naiwny czy nie to juz
                        jego sprawa ... Nie wszyscy musza sie czuc dorosli i spieszyc sie do tej
                        doroslosci bo ona wcal enie jest taka wspaniala
                        pozdrawiam tych ktorzy zachowali jeszcze resztki swojego rozumu
                        a tym ktorym rzeszkadza ten watek niech tu po prostu nie przychodza bo my im
                        tez nie przeszkadzamy w ich dyskusjach i tematach
                        • Gość: I. przeprosiny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 13:49
                          >Tylko mam prosbe do CIebie I. Nie znizaj sie do ich poziomu.

>To slownictwo idealnie pasuje do urody pana Imieli ? Zaczyna pachnie fanami
                          klubu pilkarskiego. To sie nazywa kultura proletariatu ?

Rzeczywiście macie rację. Poniosło mnie. Dlatego naprawdę i szczerze bardzo
                          przepraszam tych wszystkich, których uraziła moja wypowiedź, a szczególnie
                          niejakiego (niejaką?) stefano.

Jest jeden wielki pozytyw tej całej zawieruchy, o którym myślę nie warto
                          zapominać. Show biznes rządzi się starą i sprawdzoną zasadą: nieważne dobrze,
                          czy źle - ważne żeby mówili. Dlatego jeśli przez to zamieszanie niniejszy wątek
                          podsunął się trochę w statystykach popularności i nie zniknął jeszcze w
                          otchłaniach zapomnienia (a był przez moment na dobrej drodze) to wynik nie
                          jest chyba taki najgorszy. Coś się w końcu ruszyło!!!! W tym artystycznym
                          światku już tak chyba musi być - dopóki się kimś mówi (nawet najgorzej) dopóty
                          ta osoba istnieje. Tak więc nie martwmy się - jest O.K. (a będzie jeszcze
                          lepiej)!!!

-I.
                          • Gość: Stefano Re: przeprosiny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 14:02
                            Jesli te przeprosiny byly rowniez do mnie, choc nie do konca z nich wynikalo ,
                            to ja chetnie je przyjmuje , chyba ze to tylko do pozostalych uwielbiaczy pana
                            K.I.
                            Mam nadzieje , ze nie .
                            Warto jeszcze sobie przypomniec do czego sluzy forum . Jest to miejsce w ktorym
                            spotykaja sie rozne opinie i tu sie scieraja . Jesli to jest hitleryzm to
                            zyjemy w zupelnie innych swiatach . Natomiast jesli ktos chce prowadzic w
                            internecie kampanie reklamowa swojej dzialalnosci artystycznej to niech wykupi
                            sobie banery , czat czy zalozy strone internetowa , wtedy bedzie to normalnosc .
                            Czy zyczycie sobie normalnosci ?
                            • Gość: magician Re: przeprosiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 14:18

> Czy zyczycie sobie normalnosci ?

A Ty nas przeposisz??? :-)

było normalnie zanim jacyć dziwni zaczęli wyzywać KI i reszty. I Po co???

MAG
                              • Gość: M Re: przeprosiny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 15:12
                                cytując jedną z wypowiedzi :
                                "Dlatego jeśli przez to zamieszanie niniejszy wątek
                                podsunął się trochę w statystykach popularności i nie zniknął jeszcze w
                                otchłaniach zapomnienia (a był przez moment na dobrej drodze) to wynik nie
                                jest chyba taki najgorszy. Coś się w końcu ruszyło!!!! W tym artystycznym
                                światku już tak chyba musi być - dopóki się kimś mówi (nawet najgorzej) dopóty
                                ta osoba istnieje. Tak więc nie martwmy się - jest O.K. (a będzie jeszcze
                                lepiej)!!!

-I.
                                "
                                To chyba odpowiedz na pytanie po co ?
                                I to jest niestety ale bledna odpowiedz, poniewaz nikomu z nas - tzn z odob
                                ktore braly udzial w dyskusji na tym forum nie zalezy zbytnio na podbijaniu
                                statystych, wiec jezeli innym na tym zalezy niejakim I i jej znajomym to
                                zalozcie sobie watek, ktorym bediecie podbijac statystyki a na m nipoprostu
                                nie przeszkadzajcie......
                                porozmawiajcie sobie o dico polo albo o tegorocznym festiwalu w opolu skoro
                                takie rzeczy was pasjonuja
                                Jezeli ktos poprostu inetresuje sie teatrem i ma szanase na kontakt z osobami o
                                podobnych zainteresowaniach to wy - ci zli tego forum od razu bierzecie ich za
                                jakies maniakalne fanki "szczajace" jezeli mozna tak powiedziec za aktorami ...
                                dajcie sobie spokoj ludzie

pozdrawiam osoby normalne

• devojce Masz problem 02.06.02, 16:05
                      Nie wiem na czym polega Twój problem ale, że jest to sprawa poważna to widać na
                      pierwszy rzut oka.

• Gość: magician Re: ODP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 17:04

! ! ! !FORUM ZAWŁADNIĘTE ZOSTAŁO NAWIEDZONYMI WARIATAMI! ! ! !

• Gość: Stefano Re: ODP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:23
                          Uspokujcie sie .
                          Wasz glowny problem polega na tym , ze nie umiecie umiejetnie argumentowac
                          swoich racji i siegacie do inwektyw , a nawet tzw. flekowania .
                          Wystarczy Was troche podpuscic .
                          Moj zarzut wobec pana Konrada juz artykulowalem wczesniej kilka miesiecy
                          wstecz ,
                          czy wolno tak ordynarnie korzystac z forum dla osiagania marketingowych
                          korzysci , dla swej artystycznej dzialalnosci ? Prosze o odpowiedz tak lub nie.
                          Co sie stanie gdy ktos zacznie zachwalac bulki czy paczki , ktos inny skarpetki
                          i zaprosi do sklepu badz stoiska na zakupy , a inny znowu na lody , a inny na
                          masaz erotyczny itd.
                          Macie kawe na lawe .
                          teraz cos co zaskoczy wszystkich , uwazam , ze pan Konrad jest utalentowanym
                          artysta o ciekawej urodzie , ktory blednie ocenil celowosc forum , czy teraz
                          sie rozumiemy ? Czy nadal jestem malym hitlerem ?
                          Czy wolno jeszcze bedzie sie odezwac , czy pozostajecie w kregu wzajemnej
                          adoracji ?
                          • devojce Re: ODP 03.06.02, 12:02
                            > Moj zarzut wobec pana Konrada juz artykulowalem wczesniej kilka miesiecy
                            > wstecz ,
                            > czy wolno tak ordynarnie korzystac z forum dla osiagania marketingowych
                            > korzysci , dla swej artystycznej dzialalnosci ?

Nie rozumiem skąd Ci się to wzięło. Upierasz się, że ten wątek jest sterowany i
                            to umiejętnie przez pana K.I. Skąd wnosisz? Ja nie odnoszę takiego wrażenia. To
                            był całkiem miły wątek. Owszem pojawiały się posty typu "co to za kretyn ten
                            Imiela?" "Kto to jest? Pewnie jakiś głupek" itp. Moim zdaniem to nie jest
                            ścieranie się różnych opinii tylk ozwykłe chamstwo. Chętnie większośc osób
                            podyskutowałoby z ludźmi, którzy uważają, że KOnrad robi coś źle ale z takimi,
                            którzy są w stanie podać jakieś konkretne argumenty.
                            A Ty? Jakie Ty masz dowody na sterowanie przez K.I. listą? Własne przekonanie?
                            Coś takiego ma nazwę w medycynie. To jest Mania prześladowcza. Niektórzy politycy
                            mają coś takiego.

Pozdrawiam Cie stefano i zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
                          • Gość: ki Re: ODP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 19:08

> Uspokujcie sie .
                            > Wasz glowny problem polega na tym , ze nie umiecie umiejetnie argumentowac
                            > swoich racji i siegacie do inwektyw , a nawet tzw. flekowania .
                            > Wystarczy Was troche podpuscic .
                            > Moj zarzut wobec pana Konrada juz artykulowalem wczesniej kilka miesiecy
                            > wstecz ,
                            > czy wolno tak ordynarnie korzystac z forum dla osiagania marketingowych
                            > korzysci , dla swej artystycznej dzialalnosci ? Prosze o odpowiedz tak lub nie.
                            > Co sie stanie gdy ktos zacznie zachwalac bulki czy paczki , ktos inny skarpetki
                            >
                            > i zaprosi do sklepu badz stoiska na zakupy , a inny znowu na lody , a inny na
                            > masaz erotyczny itd.
                            > Macie kawe na lawe .
                            > teraz cos co zaskoczy wszystkich , uwazam , ze pan Konrad jest utalentowanym
                            > artysta o ciekawej urodzie , ktory blednie ocenil celowosc forum , czy teraz
                            > sie rozumiemy ? Czy nadal jestem malym hitlerem ?
                            > Czy wolno jeszcze bedzie sie odezwac , czy pozostajecie w kregu wzajemnej
                            > adoracji ?

Ja tam wolallem nasze dwane kolo wzajemnej adoracji...
                        • Gość: Stefano Re: ODP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:25
                          Uwazajcie z okresleniem " nawiedzony wariat " . Wielokrotnie uzywaja go osoby ,
                          ktorym brak argumentacji wobec osob mowiacych prawde .
                          • Gość: magician Re: ODP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 20:14

> Uwazajcie z okresleniem " nawiedzony wariat " . Wielokrotnie uzywaja go osoby ,
                            >
                            > ktorym brak argumentacji wobec osob mowiacych prawde .

dlaczego mówisz do mnie "uważajcie" ??? No Stefano możesz zostać i nie jesteś
                            małym hitlerkiem :-)
                            Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: TAK. Każda promocja jest potrzebna, choć jak
                            widać i bez niej się obejdzie. A dlaczego nie czepiasz się starego, który namawia
                            na swoje spektakle??? Czy on też wynajmuje sobie panienki do pisania? Czy MAriusz
                            Kiljan który odwiedził forum parę razy też jest taki beznadziejny jak KI???

Nie wiem Stefano to dziwna rozmowa szczerze mówiąc...

pozdro.
                            • kinga!!! Re: ODP 02.06.02, 20:20
                              Magician nie czepiaj sie MAriusza Kiljana :DDDDDDDDDDDDD

PROSZĘ O SPOKÓJ!!! BO MOZNA ZWARIOWAĆ TUTAJ OD TYCH BRADNI , O CO WOGÓLE
                              CHODZI????
                              • Gość: bodzia zresetować ten watek jak oślą ławkę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 21:16
                                Jak to bym chciała żeby rzeczywiście wątek KI przenieść do osobnego podforum a
                                następnie zresetować je tak jak oślą ławkę. Wtedy będzie sprawiedliwie!!!
                        • devojce Re: ODP 03.06.02, 11:53
                          > ! ! ! !FORUM ZAWŁADNIĘTE ZOSTAŁO NAWIEDZONYMI WARIATAMI! ! ! !

Chyba nie mówisz o mnie?!? mój post odnosił się do problemu stefano.

• Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 17:56
      Stefano jest problemem ? Brawo ! Nareszcie coś nowego .
      Do tej pory byl to wariat , nawiedzony , hitler , a teraz to juz problem .
      Czekam na antysemite , terroryste , fakira i ksenofoba.
      Powoli dochodzimy do granicy za ktora zagrozicie mi utrata zdrowia i zycia za
      moje skromne wypowiedzi . Ja swoje , a wy swoje .
      Zakonczmy to abyscie mogly plawic sie w uwielbieniu do KI . Prosze jeszcze
      tylko o jedna odpowiedz .
      Niezaleznie od KI , czy wolno , czy to w dobrym tonie , korzystac z forum do
      celow promocyjnych swojej osoby lub dzialalnosci - produkcji ?
      Starczy wam odwagi ?
      • Gość: magician Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 18:08

> Niezaleznie od KI , czy wolno , czy to w dobrym tonie , korzystac z forum do
        > celow promocyjnych swojej osoby lub dzialalnosci - produkcji ?
        > Starczy wam odwagi ?

nie chce mi się już gadać na tym wątku... Stefano KI nie traci w naszych oczach
        NICZEGO nawet jeśli Ty wypisujeesz tu jakieś filozofie swoje... ;)
        Stefano - ty nie jesteś moim probleme, sorry...
        M
        • Gość: I. Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 21:02
          Najpierw uwaga formalna - uważam, że stef się poprawił. Nie wiem, czy to nie
          jest jedynie próba wkupienia się w Wasze (no bo po tym wszystkim już chyba nie
          moje? he,he) łaski, ale zaczyna wnosić do dyskusji elementy konstruktywne.
          Warto go zatem pochwalić, co niniejszym czynię.

A teraz króciuteńko o meritum:

>czy to w dobrym tonie, korzystać z forum do celów promocyjnych swojej osoby
          lub działalności - produkcji ?

Moim zdaniem nie ma w tym nic złego. Inna sprawa to kwestia dobrego tonu.. Tę
          pozostawiam otwartą... Muszę przemyśleć...

-I.
          • Gość: GEO Re: KONRAD IMIELA III... IP: 200.30.47.* 03.06.02, 23:39
            Ten KI to pajac jakiś , megaloman i niedowartościowany aktorzyna. (W jakiej
            sztuce dramatycznej zagrał ostatnio istotną rolę?) Żaden poważny reżyser nie
            podjął się ryzyka pokazania tej miernoty. Dlatego robi sobie publicity (dzięki
            swojej niezwykle urodziwej żonce) na łamach GW /a to czat a to wywiadzik lub
            doniesienie o występie na Bielanach lub w Galerii Dominikańskiej lub opowiada
            o "swoim Wrocławiu". Jaki on jego- Starachowice i owszem. Zaczynając sam swe
            wątki jest po prostu Smieszny a podawanie przy kazdej okazji adresu swojej
            strony internetowej Żałosne. Koledzy z Teatru chichrają się po kątach.
            Ale jak się nos trzyma wysoko ( o ile można przy tym wzroście) to się tego
            nie widzi. Małolatki ślińcie się nadal na widok każdego pierdnięcia naszego
            bohatera ale sądzę że pomysł z podforum nie był pozbawiony sensu. Pzdr
            • Gość: kurara Re: KONRAD IMIELA III... IP: 211.20.195.* 04.06.02, 05:16
              Gość portalu: GEO napisał(a):

> Ten KI to pajac jakiś , megaloman i niedowartościowany aktorzyna. (W jakiej
              > sztuce dramatycznej zagrał ostatnio istotną rolę?) Żaden poważny reżyser nie
              > podjął się ryzyka pokazania tej miernoty. Dlatego robi sobie publicity (dzięki
              > swojej niezwykle urodziwej żonce) na łamach GW /a to czat a to wywiadzik lub
              > doniesienie o występie na Bielanach lub w Galerii Dominikańskiej lub opowiada
              > o "swoim Wrocławiu". Jaki on jego- Starachowice i owszem. Zaczynając sam swe
              > wątki jest po prostu Smieszny a podawanie przy kazdej okazji adresu swojej
              > strony internetowej Żałosne. Koledzy z Teatru chichrają się po kątach.
              > Ale jak się nos trzyma wysoko ( o ile można przy tym wzroście) to się tego
              > nie widzi. Małolatki ślińcie się nadal na widok każdego pierdnięcia naszego
              > bohatera ale sądzę że pomysł z podforum nie był pozbawiony sensu. Pzdr

Oj zazdroscicie braciszkowie tak miernemu ,wydawałoby się, studentowi takiej
              sławy i kariery. Dalszego takiego rozwoju panie Konradzie.
            • asia_dba Re: KONRAD IMIELA III... 04.06.02, 15:49
              Gość portalu: GEO napisał(a):

> Ten KI to pajac jakiś , megaloman i niedowartościowany aktorzyna. (W jakiej
              > sztuce dramatycznej zagrał ostatnio istotną rolę?) Żaden poważny reżyser nie
              > podjął się ryzyka pokazania tej miernoty. Dlatego robi sobie publicity (dzięki
              > swojej niezwykle urodziwej żonce) na łamach GW /a to czat a to wywiadzik lub
              > doniesienie o występie na Bielanach lub w Galerii Dominikańskiej lub opowiada
              > o "swoim Wrocławiu". Jaki on jego- Starachowice i owszem. Zaczynając sam swe
              > wątki jest po prostu Smieszny a podawanie przy kazdej okazji adresu swojej
              > strony internetowej Żałosne. Koledzy z Teatru chichrają się po kątach.
              > Ale jak się nos trzyma wysoko ( o ile można przy tym wzroście) to się tego
              > nie widzi. Małolatki ślińcie się nadal na widok każdego pierdnięcia naszego
              > bohatera ale sądzę że pomysł z podforum nie był pozbawiony sensu. Pzdr

Świetnie! A jakimi osiągnięciami ty się pochwalisz???
            • Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:30
              Teraz ciebie beda opluwac , dziekuje.
          • Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:28
            ok.
      • devojce Re: KONRAD IMIELA III... 03.06.02, 23:04
        > Stefano jest problemem ? Brawo ! Nareszcie coś nowego .

Nie, stefano nie jest problemem tylko ma problem. Widzisz tylko to co chcesz
        widzieć.

> Czekam na antysemite , terroryste , fakira i ksenofoba.

No to czekaj, może do Ciebie dołączą.

Pozdrawiam
        • Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA III... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:33
          Nadal wiekszosc z was unika odpowiedzi na moje pytanie .
      • kinga!!! Stefano chcesz odpowiedzi to masz ... 04.06.02, 17:32

> czy wolno , czy to w dobrym tonie , korzystac z forum do
        > celow promocyjnych swojej osoby lub dzialalnosci - produkcji ?
        > Starczy wam odwagi ?
        nie chodzi tu o odwage nasza , my nie zglądamy tu by truć i wymyslac bzdury,
        wiem że tez i tacy wchodzą ale po jakisms czasie są ignorowani, ale teraz
        przechodzi to ludzkie pojęcie...

tu nie chodzi wcale o promocje a jeśli nawet to co, jak bym miała do czegos kogoś
        zachęcić też bym korzystała ze srodka gdzie sie 'przewija' tłum ludzi, kontakt
        jakikolwiek jaki tu mieliśmy z Konradem nie miał na celu zwiększenia publicznosci
        bo ta publiczność juz była i chciała podyskutowac wymienić poglądy na temat
        działalności artystycznej Konrada Imieli, to że nie które texty były niesmaczne
        no cóz rózne przypadki chodzą po ludziach, a jak juz KI sie tu pojawiam to
        zachęcał do zajrzenia na swoja stronę w końcu nie może wszystkiego tu powiedzać...
        czy taka łączność z ludzmi często nieartystycznymi jest w dobrym tonie...a
        dlaczego miałby być w złym tonie, przeciez Konrad tu nie robił za
        eksyhibicjinistę ani tez nie zmuszał nikogo do pisania, kto chciał pisał kto
        chciał zaglądał ...
        a ty Stefano też po części reklamujesz swoją osobę jako nie wiadomo jak mądrego
        faceta, któremu brakuje chyba ciepła i zaintresowania ,że aż tak bardzo sie
        przejąłeś tym wątkiem. Wcale nie chcę Cie atakowac ani obrażac ,ale naprawde nie
        rozumiem po co robisz taką burzę. Możesz mi wytłumaczyć? Moze ci wątek założyć? a
        moze ja wiem kim tak naprawde jesteś?

Cięko mi jest z Tobą polemizować bo wiem ze konsekwencje tego bedą takie ze
        napastujesz mnie róznymi przydomnkami no ale zaryzykowałam...

Pozdrawiam Cie gorąco!
        • Gość: Stefano Re: Stefano chcesz odpowiedzi to masz ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 21:24
          Droga Kingo , dziekuje za te slowa , nareszcie .
          Skoro wiesz kim jestes to zapewne wiesz dlaczego to robie , dlaczego zadaje tak
          napastliwie moje pytanie ; czy wolno...
          Zastanowilo mnie to i stad moje pytania . Zamiast odpowiedzi ,jak
          zauwazylas ,jestem obrzucany inwektywami . Po wielu probach nareszcie otrzymuje
          wypowiedzi zblizajace nas do tematu .
          Osobiscie nie wierze w bezinteresownosc K.I. , wiem , ze to gra .
          Wiesz swietnie , ze nikogo tu nie potraktowalem jakimkolwiek obrazliwym
          okresleniem . Kierowalem zarty w strone K.I. , a Ty i kilka innych
          sympatycznych osob przyjmowalo je osobiscie i tracilo panowanie nad soba .Tak
          wiec skad ta pewnosc , ze spotkaja Cie z mojej strony przykrosci?
          Dziekuje Ci za Twoja wypowiedz , bo temat jest zaprawde kontrowersyjny , a
          przyklad na K.I. godny zauważenia .
          Pozdrawiam
          Stefano
          • kinga!!! Re: Stefano 04.06.02, 21:40
            Stefano widze ze jestes rozsądnym facetem , mam prośbę podaj mi swój adres e-
            mailowy , moze podyskutujemy. Pozdawiam
            • Gość: magician Re: Stefano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:12
              kinga!!! napisał(a):

> Stefano widze ze jestes rozsądnym facetem.

Dobra ja popieram. Przyznaję że trochę mnie poniosły emocje, ale wydawało mi się
              trochę bez sensu atakowanie zachowania KI skoro on się nie udziela już od dobrego
              miesiąca tutaj.

Co do Twojego pytania ja Stefano odpowiedziałam już dawno i powtórzę - nie mam
              nic przeciwko temu. Są inne (bardziej nachalne jak dla mnie) sposoby na
              zareklamowanie siebie... Taka reklama mi naprawdę nie przeszkadza.

M.

• Gość: konrad.i Re: klama IP: *.magma-net.pl 05.06.02, 00:53
                czasem warto zajrzeć... czytania jest na długi zimowy wieczór - i to jakiego
                czytania...!

no ale skoro reklama to zapraszam wszystkich na mój jedyny czerwcowy i OSTATNI
                w tym sezonie recital w najbliższy piątek wieczorem do teatru k2 - postaram się
                po raz kolejny ostrzu forumowej krytyki tarczę rzemiosła wystawić ;-) -
                pozdrawiam wszystkich - idę spać

ależ ten nasz rynek cudowny... przeszedłem się i mmmmmmmm..... polecam

ki

a dla Stefano podaję adres mojej strony (może już zapomniał): www.imiela.art.pl
                pozdrawiam Stefanie! keep smile!
                • Gość: Stefano Re: klama IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:55
                  Jesli to Ty, to jestes niepoprawny . Dzieki , jestem z Toba i zycze powodzenia .
                  Stefano
                  • Gość: I. VETO!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 19:14
                    A ja się nie zgadzam, żeby nasz etatowy wichrzyciel, intrygant, mąciciel,
                    podżegacz, podjudzacz, prowokator i sama nie wiem kto jeszcze – czyli po prostu
                    Stefano spokorniał, znormalniał, zsympatyczniał!!! Veto!!! Stef walcz dalej,
                    walcz z bezkrytycznym zachwytem KI, walcz z nami, walcz mi tu!

;-)))

I.
                    • Gość: Stefano Re: VETO!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 20:13
                      No i prosze ,lista inwektyw pod moim adresem sie wydluza .
                      Czy naprawde nie rozumiesz , ze to nic osobistego ? Chodzi o zasade .
                      Juz kilkukrotnie wyjasnialem , ze cenie sobie talent Konrada Imieli .
                      Czy moje zarty i zlosliwosci sa dla Ciebie jak powietrze ? Uzalezniona ?
                      Nie , nie spokornialem , ale jestem ostatnim , ktory artyscie chce szkodzic ,
                      raczej szukam normalnosci i probuje na nia zwrocic miedzy innymi i Twoja uwage .
                      • Gość: I. Re: VETO!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 22:06

> No i prosze ,lista inwektyw pod moim adresem sie wydluza .
                        > Czy naprawde nie rozumiesz , ze to nic osobistego ? Chodzi o zasade .
                        > Juz kilkukrotnie wyjasnialem , ze cenie sobie talent Konrada Imieli .
                        > Czy moje zarty i zlosliwosci sa dla Ciebie jak powietrze ? Uzalezniona ?
                        > Nie , nie spokornialem , ale jestem ostatnim , ktory artyscie chce szkodzic ,
                        > raczej szukam normalnosci i probuje na nia zwrocic miedzy innymi i Twoja uwage

No przecież wieeem... Żartowałam!

Chyba niezbyt celnie

Serdeczności!!!
                        • Gość: ElGnome Re: VETO!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 21:31

Uoj, uoj, zle sie dzieje, kochani. Wszedzie wrzaski, i
                          krzyki, wobec tego my tez idzmy za moda! Wstydzilibyscie
                          sie - be!

Pzdr
                          -ElGnome

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka