Dodaj do ulubionych

jak im pomóc?

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 10.04.02, 11:56
Ostanimi czasy niedosypiam. Powodów tego jest wiele, począwszy od stresu związanego z ogólna sytuacją
rodzinno-materialną, przez problemy z młodym acz głupim kotem , którego właścicielem sie stałem skończywszy
na programie naszej telewizji a w szczególności Klanach, Złotopolskich czy "na dobre i na złe".próbuje się
zmusic
do sny wszelakimi sposobami to pijąc alkohol, bijąc kota czy oglądając np. wystąpienia premiera w TV. Ni cholery
nie pomaga i czuję, że raczej szybko sposobu na to nie znajdę. Wczoraj warlając się po łóżku i tocząc boje z
"jębniętym" kotem który za punkt honoru uznał odgryzienie mi stóp podczas snu, postanowiłem zaryzykować i
włączyć telewizor. Telewizor wbrew pozorom mam kolorowy a co za tym i wrażenia podobne.Palec omsknął mi
się na nr 5 i wylosowałem bodajże TVN a tam oczom nie wierząc ujrzałem dom wielkiego brata. przyzwyczaiłem
się do tego widoku za pierwszym podejściem lecz myślałem ,że to juz się skończyło. Pobudzony dzikim
zainteresowaniem co też Dzięcioł iGulczas wyprawiają z przerażeniem stwierdziłem że ich juz nie ma natomiast
są jacyś obcy dziwnie zachowujący się. Jest tam kilka pań płci nieokreslonej , które chyba potrzebują pomocy.
Zwróciłem uwagę (nie wiem jak wy), że jak włączą muzyke u BB to chyba włączają prąd w podłodze bo one
kiedy na niej staja wpadają w dziwny rezonans. Plątają sie same obcierając rękoma i wyginają w jakims
dziwnym
transie.Pozostali , którzy siedzą na kanapach lub bufecie nie ulegają tym czynnościom, zachowując sie
normalnie.
Czy ktos wie jak tym biednym dziewczętom można pomóc? Może BB nie wie że jest jakieś przebicie w podłodze
i
naraża uczestników programu na niebezpieczeństwo nie wspominając o nas widzach dla których ta traedia
tych młodych dziewcząt płci przeciwnej jest po prostu nie do zniesienia? Jak im pomóc?
bonczydło wredne
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka