Dodaj do ulubionych

JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ !

IP: *.elbacsb.com.pl 10.04.02, 16:48
na spotkanie niekoniecznie li i wyłącznie forumowe w sobotę najbliższą, znaczy
13 kwietnia :-)
Spotykamy się przed 21.00 przy wieży ciśnień na Grobli, kupujemy bileciki po 15
zł i oglądamy fantastyczny (Jarosz - znany teatrolog i teatrofil potwierdza)
spektakl "Kobra" :-)))
Po spektaklu krokiem niekoniecznie marszowym udajemy się w kierunku pijalni
winka lub piwka, w celu omówienia wrażeń, zacieśnienia znajomości i miłego
zakończenia tak fantastycznie rozpoczętego wieczoru :-))))))

oficjalna groupies Ad Spectatores

Tirsa ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kociątko Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:11
      brzmi interesujaco. może nawet będę. ale nie obiecuję :P
    • szarykot Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! 10.04.02, 21:20
      a skąd ja wezmę te 15,- ? bieda aż piszczy!!!
      • arvena Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! 11.04.02, 14:50
        jam niestety spłukana...ach jak mi żal:(
    • nelka Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! 11.04.02, 15:38
      Qrcze, mam już plany na sobotę, ale może da się coś zmienić.
    • Gość: Kociątko Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 17:47
      prawie na pewno będę. o ile mnie postpiątkowy kac nie nawiedzi :) arvenko -
      może by jakąś zrzutkę dla ciebie? albo dołączysz po spektaklu :P
      • mastat Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! 11.04.02, 22:24
        Ja spłukany:((((
        • kinga!!! Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! 11.04.02, 23:43
          JA z Magician i jeszce kogoś zaciągniemy sie na to przedstwaienie - na 90 %
          musimy jeszcze ta kweste przedyskutować i zebrać fundusze ! Pozdrawiam!
          • Gość: Tirsa do Jarq IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:20
            no to jest szansa, że trochę nas będzie :-))))
            Jarq.... porezerwuj bilety ;-)))
            Dla mnie już trzy :-)))
            • Gość: Jarosz Re: do Jarq IP: *.vogel.pl 12.04.02, 11:17
              Dla mnie tylko jeden ;-)))
              • nelka Re: do Jarosza 12.04.02, 11:19
                Czy ten spektakl będzie powtórzony i ew. kiedy, (niestety planów juz zmienić
                nie mogę) ????
                • Gość: Jarosz Re: do Jarosza IP: *.vogel.pl 12.04.02, 14:20
                  Teraz grana jest cała seria "Kobr" - do niedzieli codziennie, a później jeszcze
                  wtorek i środa (16 i 17 kwietnia). Całego repertuaru szukaj na Forum - Jarq nie
                  tak dawno temu założył nań specjalny wątek.

Pozdrawiam :-)))
                  • Gość: Tirsa Re: do Jarosza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 18:07
                    zamówienie jednak tylko na dwa bilety....
                    kobieta moja się wykruszyła była :-(
          • Gość: magician Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 16:23
            kinga!!! napisał(a):

> JA z Magician i jeszce kogoś zaciągniemy sie na to przedstwaienie - na 90 %
            > musimy jeszcze ta kweste przedyskutować i zebrać fundusze ! Pozdrawiam!

jak ja lubię decydować o swoim życiu:))))))
            postaram się z Kingą wpaść!!!
            do zobaczenia!

• Gość: graza Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 14:10
      jesli ktos kto was nie widzial jeszcze, moze liczyc na szanse poznania czegos
      nowego to prosze zarezerwowac dwa dla mnie.
      grazyna
      • Gość: ceglar Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.lo5.wroc.pl 12.04.02, 14:40
        ja nie mam kasy
        • Gość: red Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroc.gazeta.pl 12.04.02, 18:17
          Bawcie sie dobrze!
          red
          • Gość: Tirsa Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 18:24
            a red się nie wybiera?
            • Gość: KOMBO Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 23:09
              mam nadzieję że ZECO was nie wpusci :))))))))))
              • Gość: Tirsa Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 11:46
                ZECO je nam z ręki ;-))
                • Gość: jarq Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 15:05
                  O tej porze Zeco grzecznie szykuje się do snu :-)) O qrcze! Ja tego nie
                  powiedziałem!

No dobrze, więc ile ma być dziś tych biletów ?
                  • Gość: Tirsa BILETY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 15:26
                    takie tłumy się zapowiadały, a zanosi się na kolejny forumowy niewypał.....

Jarq... dla mnie dwa bileciki i o ile wiem, to dla Jarosza jeden....
                    Marsha się najprawdopodobniej wykruszyła :-((
                    Tyrysek chyba nie, ale kto przewidzi zachowanie kobiet ;-)

więc podsumowując: nie wiem, ile biletów :-))))))
                    • Gość: Kociątko Re: BILETY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 15:34
                      to ja prosze jeden bilecik :) ale gdzie jest ta wieża ciśnień? (dokładną
                      lokalizację proszę :) i o której się spotykamy?
    • Gość: wiktor Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 00:41
      Po kilku miesiacach pobytu poza wroclawiem natrafilem wczoraj na ten post i
      postanowilem tez byc i zobaczyc. Nie znajac zwyczjow grzecznie ustepowalem
      miejsca wchodzacym , a potem przyszlo mi stac. Pomimo tego podobalo sie i w
      przyszlosci na pewno bede waszym gosciem.Na wino nie moglem pojsc bo nie
      wsiadam " po". Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: Tirsa Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 11:54
        Gość portalu: wiktor napisał(a):

Nie znajac zwyczjow grzecznie ustepowalem miejsca wchodzacym , a potem przyszlo
        mi stac. Pomimo tego podobalo sie i w przyszlosci na pewno bede waszym gosciem.

Wczoraj rzeczywiście tłumy były :-))... aż niesamowite :-)...
        ciekawe, jaki w tym udział mego wątku? ;-)))
        Skoro byłeś i stałeś, to na pewno widziałeś wszystko :-)... Powiem Ci więc, że
        Jarosz, to był ten, który w scenie reanimowania Jamesa podawał karafkę z whisky,
        a ja to byłam ta obok :-)

Pozdrawiam :-)
        • Gość: Kociątko Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 12:02
          o! Tirsa juz wstała czy w ogóle sie nie kładła? ;) a ja to byłam ta
          naujładniejsza w całej sali :P
          • Gość: Wiktor Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 12:38
            Gość portalu: Kociątko napisał(a):

>a ja to byłam ta
            > naujładniejsza w całej sali :P

Sorry ale po pierwsze bylem z zona , a po drugie szukalem innych estetycznych
            wrazen i jakos nie dostrzeglem > moze nastepnym razem bede bardziej uwazny
            pozdrawiam
            vic

• Gość: Wiktor Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 12:34
          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

Powiem Ci więc, że
          > Jarosz, to był ten, który w scenie reanimowania Jamesa podawał karafkę z whisky
          > ,
          > a ja to byłam ta obok :-)

O ile pamietam, bylo wtedy dosc ciemno na scenie,czyzby dlatego pod koniec
          przedstawienia braklo whisky w karafce? ;)
    • Gość: Tirsa TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 12:09
      Krótko, bo jak kto nie przyszedł, to nie musi wszystkiego wiedzieć ;-)

Najpierw spektakl: tłumy przed bramą, walka o miejsca, zrzucanie potem z tych
      miejsc przez aktorów, potrzebujących miejsca do reanimacji Jamesa, Jarosz
      biorący znaczący udział w spektaklu i latający z karafką whisky :-)... było
      świetnie...

Potem spokojny spacer z dyrektorem administracyjnym przez miasto w kierunku
      Baszty... tam - niespodzianka... czekają już na nas AKTORZY :-)... znowu walka
      o miejsca... dzbanki z winem... długie nocne Polaków rozmowy ;-)....
      przed pierwszą dociera do nas sam REŻYSER :-))... wyrzuceni z Baszty z powodu
      jej zamykania przenosimy się do Samego Życia... tym razem na piwko... Tirsa
      otrzymuje od dyrektora administracyjnego i reżysera, przy aprobacie aktorów,
      obietnicę złotego krzesełka na premierę Amalfi :-)))...

Wszyscy, którzy nie dotarli, niech zazdroszczą... było naprawdę
      fantastycznie... :-))

Planujemy powtórzenie spotkania w przyszły piątek... po spektaklu "Rzecz o
      życiu"... (moim ulubionym :-))))) )... więc jakby kto był chętny :-)

Pozdrawiam tych co byli i tych co nie dotarli :-)

• Gość: Kociątko Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 12:17
        przyszły piątek powiadasz... to ja sie na to piszę :) tylko to winko w baszcie
        coś nienajlepiej mi służy :(
        • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 12:51

> przyszły piątek powiadasz... to ja sie na to piszę :) tylko to winko w baszcie
          > coś nienajlepiej mi służy :(

Przerzucimy się na mineralną :-)

• Gość: Kociątko Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 13:15
            ja myślę że to mieszanie białego z czerwonym... :P a następnym razem proponuję
            od razu do życia :) na piwko... i nie tylko... ale to jush mój sekret ;)
            • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 13:26
              ja przecież tylko czerwone... i co to jest - 0,5l...
              chyba jednak piwko zdrowsze ;-))
              • pszczolowski Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) 14.04.02, 14:43

> ja przecież tylko czerwone... i co to jest - 0,5l...
                > chyba jednak piwko zdrowsze ;-))

Tirsa 0,5 l/glowe a potem za kierownice ?

bzzz
                • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 15:07
                  czemu za kierownicę???? śmy miały szoferów i nóżki.... a niektóre to i to ;-)))
      • pszczolowski Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) 14.04.02, 14:46
        bardzo interesujace , jest to wiec taki teatr otwarty ?
        czy kazdy moze sie wkrecic w te role do opieki nad butelka whiskatcha ?
        bzzz
        • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 15:09
          Pszczółek :-).... przyjdź i zobacz :-)))
          • nexus20 Pytanko ??? 14.04.02, 18:05
            Kiedy po 26.04. będą odbywały się przedstwienia tej grupy, zaciekawiony Waszymi
            postami może się udam na jedno z nich ale będę dyspozycyjny ( :) )dopiero po
            tym terminie.
            • Gość: Tirsa Re: Pytanko ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 18:24
              Tragedia Księżny Amalfi - 26 (premiera), 27, 28, 29, 30 kwietnia oraz 1,2,3,4,5
              i 9,10,11,12 maja.

Masz więc w czym wybierać :-))

Pozdrawiam
              • nexus20 Re: Pytanko ??? 14.04.02, 19:01

> Tragedia Księżny Amalfi - 26 (premiera), 27, 28, 29, 30 kwietnia oraz 1,2,3,4,5
                >
                > i 9,10,11,12 maja.
                >
                > Masz więc w czym wybierać :-))

Dzięki na pewno się wybiorę na któreś z przedstawień :)))
                >
                > Pozdrawiam

• Gość: Wiktor Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 18:27
        Tak dla porownania. Pierwsza ,czy druga czesc wieczoru byla ciekawsza?
        I czy mozna uczestniczyc w drugiej z pominieciem pierwszej?
        • Gość: Kociątko Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 18:47
          nie można pominąć części pierwszej wieczoru. a żeby dostąpić zaszczytu
          uczestniczenia w części drugiej trzeba spełnić pewne kryteria :P
          • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 19:23

> nie można pominąć części pierwszej wieczoru. a żeby dostąpić zaszczytu
            > uczestniczenia w części drugiej trzeba spełnić pewne kryteria :P

Kociątko... chowaj języczek... jakie kryteria??? :-)
            Ale, Wiktor, prawdą jest, że jakoś tak głupio przyjść na imprezę pospektaklową,
            nie oglądając wcześniej przedstawienia, nie sądzisz?
            Pozdrawiam :-)

• Gość: tyrysek Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 20:39
              Tirsa- dopuszczam jeden wyjatek- Wiktor podejmi sie roli kierowcy ;-))))

• Gość: Wiktor Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 21:21
                Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> Tirsa- dopuszczam jeden wyjatek- Wiktor podejmi sie roli kierowcy ;-))))
                >
                Skąd ten pomysł? Czyżby kłopoty z dojazdem.Wczoraj ledwo zdążyłaś.

Załatwię na piątek pogodę ,Kupię bilet na przedstawienie, wsiądę na ten statek,
                choć to będzie pierwszy raz . ( fala mnie męczy ) i zobaczę co dalej.Mam nadzieję
                spędzić czas równie dobrze jak wczoraj.
                Pozdrawiam
                • Gość: tyrysek Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:04
                  Gość portalu: Wiktor napisał(a):

> Gość portalu: tyrysek napisał(a):
                  >
                  > > Tirsa- dopuszczam jeden wyjatek- Wiktor podejmi sie roli kierowcy ;-))))
                  > >
                  > Skąd ten pomysł? Czyżby kłopoty z dojazdem.Wczoraj ledwo zdążyłaś.

czyzbys mnie sledzil??? ;-))

• Gość: Wiktor Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 10:33
                    Nie koniecznie.Po prostu czytam GW.
                    Już wyżej pisałem,że nie znając zwyczajów grzecznie kupiłem bilet ( nie byłem
                    zaproszony) , jeden na troje bo było dużo ludzi. Staliśmy wypełniając czas
                    rozmową i wtem na werandę wbiegła po schodach dziewczyna. Włos zmierzwiony,
                    wzrok rozbiegany , jakby kogoś szukała,o mało mnie nie zdeptała w tym pędzie.
                    Myśle sobie skaś ją znam. Tak to ta sławna Tyrysek co za 200k post dostała
                    wiklinową walizkę pełną naczyń biwakowych.Pewnie czeka teraz na Maj aby zrobić
                    z nich użytek.
                    Z chwilą,gdy Twoja fotografia pojawiła się w gazecie ( prawie na pierwszej
                    stronie) przestałaś być anonimowa.
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    vic
                • Gość: tyrysek Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:09
                  sluchajac wlasnie tego, czego mila pani wczoraj puscic nie mogla (mimo
                  szczerych checi), wspominam udany wieczor w mrocznej wiezy (kto nie byl, niech
                  zaluje i dolacza do nas w piatek!) i przytulnej baszcie w bardzo milym
                  towarzystwie ;-)))
                  ...a Jarqowi i aktorom zycze dalszych sukcesow ;-))
                  • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 00:17
                    Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> ...a Jarqowi i aktorom zycze dalszych sukcesow ;-))

a groupies nie????? ;-))))
                    • Gość: marsha Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: 192.168.0.* 15.04.02, 00:24
                      w piątek na pewno nie wpuszczę żadnych niezapowiedzianych gości do domu i na
                      spektaklu się stawię.i w baszcie też :)
                      zatem,do piątku!
                      m.
                      • Gość: Kociątko Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 09:46
                        marsha trzymam za słowo :P
                        tyrysku następnym razem inny lokal albo przezornie przychodzimy z własnymi
                        płytami :)
                        • Gość: tyrysek Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:46
                          Kociątko! nie mam nic przeciwko baszcie
                          a i winka chetnie bym sie jeszcze napila
                          • Gość: Tirsa Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 20:04
                            i tak, jak zwykle, decydować będą faceci ;-)))
                            • Gość: Kociątko Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 20:21
                              ...jak im na to pozwolimy :P
                              • Gość: Wiktor Re: TIRSA ZDAJE RELACJĘ ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:21

> ...jak im na to pozwolimy ,czy i tak im na to pozwolimy
    • Gość: Tirsa zgłaszać się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 07:02
      kto będzie w piątek???

pozdrawiam :-)
      • Gość: Wiktor Re: zgłaszać się IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 12:26
        W zeszłym tygodniu było zaproszenie ( choć tylko dla trojga) ,dziś brzmi jak
        nakaz .Może rozpoczniesz nowy wątek o nowym przedstawieniu, bedzie bardziej
        widoczny.
        Pozdrawiam we wtorkowe okołopołudnie.
        • Gość: Tirsa Re: zgłaszać się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 17:57
          Gość portalu: Wiktor napisał(a):

> W zeszłym tygodniu było zaproszenie ( choć tylko dla trojga)

nie rozumiem, skąd stwierdzenie, że dla trojga.....

> dziś brzmi jak nakaz

chyba w życiu nakazu nie słyszałeś...

Nowego wątku nie będzie... kto chce znajdzie nas i tu ;-)
      • Gość: tyrysek Re: zgłaszać się IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 14:27
        bede na 70% (jeszcze wczoraj bylo 100%, ale nie wszystko mozna przewidziec)
        • Gość: jarq Ja tez! Jesli wolno! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 17:31
          Oj, Tirso! Widzę, że choć obowiązki groupies, choć jeszcze nie spisane,
          potraktowałaś bardzo poważnie! :-) Mam nadzieję, że po piątkowym spektaklu
          reżyser nie zarządzi próby i będziemy mogli gremialnie zrobić powtórkę z
          rozrywki! :)) Tym niemniej pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia! :-
          ))
          • Gość: Tirsa Re: Ja tez! Jesli wolno! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 17:55
            Reżyserowi powiedz, że żadnej próby być nie może, bo impreza piątkowa została
            zaklepana, w jego obecności, już w zeszłym tygodniu :-)
            Zresztą i on sam chyba nas zaszczyci swą obecnością?? ;-)
            A jak Ciebie nie będzie, to ja nie imprezuję... o!... :-)

Tyrysek nie kombinuj!! :-)

Jarosz... Ty oczywiście po spektaklu będziesz?? :-)
            • Gość: Kociątko znowu mnie będzie łepek bolał ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 20:22
              ja też będę :) i chyba szarego kotka zabiorę ze sobą. bilety mamy nabyć
              wcześniej czy na miejscu?
              • szarykot Re: znowu mnie będzie łepek bolał ;) 16.04.02, 20:29
                ja też przyjdę. i będę miał ze sobą Kociątko :)
            • pszczolowski Re: Ja tez! Jesli wolno! :) 16.04.02, 21:50

> Reżyserowi powiedz,
              > on sam chyba nas zaszczyci
              > A jak Ciebie nie będzie,
              >
              > Tyrysek nie kombinuj!! :-)
              >
              > Jarosz... Ty oczywiście po spektaklu będziesz?? :-)

Tirsa, niezle porzadzilas jak na jeden post !
              Moze do wadzy ?
              Az sie cala boje :-)))
              bzzz
              • Gość: Tirsa do Pszczółka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 22:41
                też Cię kocham ;-PPP
                • pszczolowski Re: do Pszczółka 16.04.02, 22:51

> też Cię kocham ;-PPP
                  cała jestem w pąsach :=))()()()()()()
                  bzzz
    • Gość: red Z Wroclawia do Warszawy IP: *.wroc.gazeta.pl 16.04.02, 22:06
      Czy Marsha juz wyjechala do Stolycy?
      • Gość: marsha ...gdzie i o której - w piątek???... IP: 192.168.0.* 16.04.02, 22:26

marsha zamawia 2 bilety ... i 2 miejsca rezerwuję przy dzbanie wina!!! :))
        zatem,do piątku.
        m.

a o Wawę niech się red nie martwi...

• Gość: Tirsa Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 23:50
      mój wątek, to wrzucę go sobie na górę :-)

może krzesełko mi szybciej zaczną malować ;-)......

i Pszczółek, zachwycona mym uporem, przyleci w piątek :-)
      • Gość: jarq W kwestii formalnej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 00:05
        ... ile, komu i na kiedy zarezerwować tych biletów?!?!? Bo Jarosz znów wejdzie
        na ulotce, a tego nie może być!!!
        • Gość: marsha Re: W kwestii formalnej... IP: 192.168.0.* 17.04.02, 00:23
          >...Bo Jarosz znów wejdzie
          > na ulotce, a tego nie może być!!!

to Jarosz nie ma jeszcze "karty stałego klienta" ? :))
          dziś zamawiam 1 bilet (słownie: jeden). nie wiem, czy ta druga osoba zdąży
          dojechać do Wrocławia przed spektaklem...
          ale tym razem przyjdę NA PEWNO! I nieodwołalnie! :)
          • Gość: Tirsa Re: W kwestii formalnej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 00:41
            dla mnie na dzisiaj dwa....
            ale może się okazać, ze tylko jeden........
            • Gość: tyrysek Re: W kwestii formalnej... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 00:44

> dla mnie na dzisiaj dwa....
              > ale może się okazać, ze tylko jeden........

prosze o to samo
              • Gość: Kociątko Re: W kwestii formalnej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 11:25
                dwa z widokiem na morze :P
                • Gość: Jarosz Re: W kwestii formalnej... - odpowiedź hurtowa IP: *.vogel.pl 17.04.02, 12:15
                  Tirso - nie, tym razem mnie nie będzie. Ubolewam, no ale w piątek nie dam rady.

Marsho - nie wiem, jak to się stało ;-))) Jakieś niedopatrzenie chyba. W każdym
                  razie "karty stałego klienta" u Spectatorów mi jeszcze nie wyrobiono ;-)))
                  Chyba się upomnę u Dyrektora Administracyjnego ;-)))

Jarq - spokojna głowa ;-))) Na ulotce nie wejdę, bo mnie... w ogóle w piątek
                  nie będzie...

Wszystkich - i tych mi już znanych, i tych jeszcze nie poznanych - pozdrawiam
                  serdecznie, życząc miłego wieczoru oraz jeszcze milszych nocnych dionizji :-)))
                  • pszczolowski Re: W kwestii formalnej... - pytanie szczegolowe 17.04.02, 13:37
                    Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> serdecznie, życząc miłego wieczoru oraz jeszcze milszych nocnych dionizji :-)))
                    Jaroszu,
                    a propos dionizji, prosilabym o dokladny casting : kto bedzie w chórze satyrów, kogo proponujesz na
                    koryfeusza ?
                    bzzz
                    • Gość: Jarosz Re: W kwestii formalnej... - pytanie szczegolowe IP: *.vogel.pl 17.04.02, 13:49
                      Pszczółek - to bardzo trudne pytanie, bo nie wiem, kto ostatecznie będzie w
                      piątek po spektaklu ;-))) Na pewno wiem tylko, że mnie nie będzie. Ale gdyby
                      tak dać się ponieść wyobraźni, to idealnym koryfeuszem jest Tirsa. Nikt tak jak
                      Ona nie potrafi utrzymać towarzystwa w gotowości do zabawy :-))) Co do
                      satyrów... Hm... Aleś mi ćwieka zabiła... ;-))) Może by tak jacyś ochotnicy?

• Gość: Tirsa Re: W kwestii formalnej... - pytanie szczegolowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 16:42
                        ja na koryfeusza???... nie wiem, co to za zwierz, ale czuję, że mnie
                        obrażacie ;-)....
                        żadnej gotowości do zabawy nie utrzymuję, bom z natury maruda i pesymista...
                        na satyra zgłosić się mogę, choć wolałabym na satyrę....
                        • Gość: Jarosz Re: W kwestii formalnej... - pytanie szczegolowe IP: *.vogel.pl 17.04.02, 16:44
                          Hehe - gdybym Cię, Tirso, nie znał, to może i bym uwierzył ;-)))
                          • Gość: Tirsa Re: W kwestii formalnej... - pytanie szczegolowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 16:55
                            w to, ze nie wiem, co to koryfeusz????... uwierz... uwierz....
                            • Gość: Jarosz Re: W kwestii formalnej... - pytanie szczegolowe IP: *.vogel.pl 17.04.02, 17:08
                              Dobrze wiesz, że nie w to ;-)))
                              • Gość: marsha Re: W kwestii formalnej... - bilety... IP: 192.168.0.* 17.04.02, 17:10
                                ...jarq - dla mnie 2 bilety !!!

Jarosz-jak to Cię nie będzie ?!? to niedopuszczalne!!!!!!! musisz być!
                                pzdr
                                m.

• Gość: Jarosz Re: W kwestii formalnej... - bilety... IP: *.vogel.pl 17.04.02, 17:13
                                  No cóż - nie w ten piątek i w ogóle nie w tym tygodniu...

• Gość: Tirsa Re: W kwestii formalnej... - bilety... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 17:14
                                  właśnie Marsha... może Ty masz wpływ na Jarosza....
                                  w sobotę obiecywał, że będzie po spektaklu na imprezie!!!
                                  • Gość: Jarosz Re: W kwestii formalnej... - bilety... IP: *.vogel.pl 17.04.02, 17:17
                                    Absolutnie nie! Powiedziałem, że być może, a nie, że na pewno! ;-)))
                                    • Gość: marsha Re: W kwestii formalnej... - bilety... IP: 192.168.0.* 17.04.02, 17:32
                                      Jarosz- musisz być, i basta! [i baszta też!]
                                      przyjdź,przyjdź,przyjdź... plisss :))

• Gość: jarq Jaroszu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 18:42
                                        Jak możesz dać się tak prosic? :-) Będziemy wszyscy czekali na Ciebie! Nawet
                                        poprosimy o dodatkową "lampkę" w baszcie dla Ciebie! Pozdrawiam!
                                        • Gość: Tirsa Jarq... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 20:55
                                          nie wiem, ale może by tym razem stolik w Baszcie rezerwnąć?
                                          Co o tym sądzisz?
                                          • Gość: Jarosz Re: Jarq... IP: *.vogel.pl 18.04.02, 13:17
                                            Mam dla wszystkich niespodziewankę - BĘDĘ ;-))) I na spektaklu, i później w
                                            Baszcie. Stanąłem na głowie i zmieniłem plany. A co! Raz się żyje ;-)))

Jarq - to ja może poproszę o bilet w rezerwacji :-)))

See you later alligators ;-)))
                                            • pszczolowski Re: Jarq... 18.04.02, 14:35
                                              brawo Jarosz, wszystkie kobiety tego watku sa ci wdzieczne dozgonnie :-)))
                                              > See you later alligators ;-)))

for a while, crocodile :-)
                                              bzzz
      • Gość: acho Ja też będę IP: *.wroc.gazeta.pl 18.04.02, 10:45
        No to jeszcze tak dla porządku pragnę poinformować, że namówiony przez pewnego
        hasającego tu i ówdzie tyryska stawię się w miejscu wiadomym w ten (19 IV)
        piątek...
        No i dionizje też bym chętnie „zauczestniczył” :-)

ja acho
        PS: Bądźcie wyrozumiali - to mój pierwszy raz ;-)
        • pszczolowski Re: Ja też będę 18.04.02, 12:10

> PS: Bądźcie wyrozumiali - to mój pierwszy raz ;-)

nic sie nie martw, oni beda uwazac, zebys sie nie zdeprawowal .
          Siadaj miedzy Marsha a Tirsa bedziesz bezpieczny :-)
          bzzz
        • Gość: aniol Re: Ja też będę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 13:39
          Obejrzyj Gusta ,gusciki ,zebys nie by zdziwiony.
          • Gość: acho Re: Ja też będę IP: *.wroc.gazeta.pl 18.04.02, 14:07
            Byłem, byłem... filmik bardzo mniam mniam - chociaż przede mną siedział w
            Oskarze facet 220 wzrostu, więc musiałem się gimnastykować :-)))
            • Gość: aniol Re: acho IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 23:13
              Mi chodzilo o spotkanie po spektaklu, a nie o film ;)
              • Gość: acho Re: aniol IP: *.wroc.gazeta.pl 19.04.02, 12:09
                Hmm... no, powiedzmy, że postaram się zachować trochę lepiej od Pana
                Przedsiębiorcy :-)))
    • Gość: tyrysek Gdzie zbiorka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 13:26
      • Gość: Jarosz Re: Gdzie zbiorka? IP: *.vogel.pl 18.04.02, 13:34
        Na Przystani Zwierzynieckiej - to na Wybrzeżu Wyspiańskiego, mniej więcej na
        wysokości gmachu głównego Polibudy. Mijasz "Tawernę" i idziesz jeszcze mały
        kawałek w stronę Mostu Zwierzynieckiego. Zresztą poznasz po tłumie
        wielbicieli "Rzeczy o życiu" ;-)))
        • Gość: tyrysek Re: Gdzie zbiorka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 13:38
          dzieki, teraz juz wszystko jasne ;-))
          • Gość: Tirsa Re: Gdzie zbiorka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 17:20
            Dużo nas... dużo nas....
            ;-)))
          • Gość: marsha Re: Gdzie zbiorka? IP: 192.168.0.* 18.04.02, 17:25
            tyrysku-może spotkamy się wcześniej i razem dotrzemy na miejsce...?
            • Gość: Tirsa Jarq IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 17:34
              Jarq... co sądzisz o zarezerwowaniu stolika w Baszcie na jutro?...
              zadzwoniłbyś tam?... ja nie pamiętam o której się spektakl kończy i na którą w
              związku z tym rezerwować....
            • Gość: tyrysek Re: Gdzie zbiorka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 14:58
              Gość portalu: marsha napisał(a):

> tyrysku-może spotkamy się wcześniej i razem dotrzemy na miejsce...?

dobry pomysl!
              ale... nie zdaze na 20:45
              o tej godz, albo 20:40 moge byc kolo Galerii
              • Gość: marsha Re: Gdzie zbiorka? IP: 192.168.0.* 19.04.02, 16:14

> o tej godz, albo 20:40 moge byc kolo Galerii

hmmm, na tę godzinę to ja nie dojadę do Galerii...
                może jednak spotkajmy się już na miejscu. jakoś tam trafię :)
                tylko-dlaczego pada?????????!!!!!!!

• Gość: Tirsa Blisko coraz bliżej :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 07:05
      To już dziś :-)))))
      • Gość: zaspany Re: Blisko coraz bliżej :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 09:28

> To już dziś :-)))))

Co bedzie dzis?
        • Gość: jarq Tirso! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 10:32
          Myślę, że rezerwacja stolika, to bardzo dobry pomysł, ale jest pewien problem...
          Otóż nie mam pojęcia, jaki jest numer :(( NIe wiem także jaka może być nazwa
          tamtejszej ulicy... Tym niemniej za chwilę pokombinuję i postaram się tam
          zadzwonić. Szkoda jednak, że przeczytałem ten post tak późno :-((. Teraz mam
          nauczkę, trzeba zawsze brać nr telefonów od kelnerek! :-)).
          Kolejna sprawa, to bilety! Nie bardzo wiem, jak rozwiązać sprawę z ilością
          nicków, które usłyszy Daniela! Hmm, czy mogę prosić, abyście przybyli nieco
          wcześniej? Powiedzmy na 20.45? Być może uda mi się tam przybyć osobiście, ale
          nie mogę tego obiecać... Tak, czy inaczej staramy się nigdy nie odsyłać
          widzów "zkwitkiem".
          Acha! Dla tych, którzy byli wcześniej (nie tylko na "Rzeczy...") może spotkać
          małe zaskocznie :-))) Pozdrawiam i do zobaczenia!
          • Gość: marsha złośliwość "niebiesiech" IP: 192.168.0.* 19.04.02, 17:21
            leje...
            niedobrze, fatalnie!
            :(
            • Gość: Jarosz Re: złośliwość IP: *.vogel.pl 19.04.02, 17:29
              Ale to nie jest powód, by nie przyjść - mam nadzieję ;-)))
              • Gość: marsha Re: złośliwość IP: 192.168.0.* 19.04.02, 17:35

> Ale to nie jest powód, by nie przyjść - mam nadzieję ;-)))

rezerwacji nie odwołuję-absolutnie! a może nawet jeszcze jedną osobę więcej uda
                mi się zwerbować :)
                co tam deszcz...
                do zobaczenia!
                m.

• Gość: red Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroc.gazeta.pl 20.04.02, 17:08
      Red prosi o relacje!!!
      Co jest z Wami? Wrociliscie juz? Jest po 17.00 nastepnego dnia
      red
      • Gość: jarq Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 17:51
        Gość portalu: red napisał(a):

> Red prosi o relacje!!!
        > Co jest z Wami? Wrociliscie juz? Jest po 17.00 nastepnego dnia
        > red

Gdyby red wstawił się osobiście miałby wszelkie informacje "na żywo" :-))
        Pozdrowienia!
        • Gość: Tirsa Re: JARQ, MARSHA, TYRYSEK, JAROSZ I TIRSA ZAPRASZAJĄ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 18:46
          nic nie napiszemy, bo nas wydrukujecie ;-))
          poza tym, ten wątek ma już ponad 100 postów i zgodnie z dobrym obyczajem został
          założony drugi... szukajcie a znajdziecie ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka