Dodaj do ulubionych

Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:52
Zamierzam zapisać się na angielski do jednej z wrocławskich szkół językowych.
Przeglądnąłem kilka rankingów tyle, że w każdym wygrywa inna szkoła! POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aloikos Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 01:24
      Dwa lata chodziłem do Kaplan_American Academy od English i jestem całkiem
      zadowolony. Też długo szukałem, ale akurat rankingami bym się nie sugerował: dla
      mnie np. ważne było aby wykładowcami byli wyłącznie Native Speakers na dodatek
      uczący amerykańskiego akcentu i, że tak powiem, dialektu. Ważna jest też cena i
      co jest w nią wliczone (podręczniki, konsultacje, konwersacje, etc.). Teraz
      jednak wybrałbym szkołę "firmowaną" przez znaną brytyjską lub amerykańską uczelnię.
      • Gość: klemens Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:05
        Czy ktos moze wie gdzie można uczyć sie języka angielskiego za darmo, gdzies sa
        organizowane z dopłat z Unii.
    • the_sound_of_silence Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza 28.10.04, 22:05
      Przez jakieś 5 lat chodziłam do szkoły językowej GLOB z siedzibą w Rynku.
      Skończyłam ich kurs i w tym roku chciałam - tak aby ugruntować swoją wiedzę -
      uczestniczyć w kursie przygotowującym do FCE. Niestety, nie udalo się stworzyć
      grupy...
      W każdym razie polecam tą szkołę językową, mają dobrych lektorów, także native
      speakerów /np. w tym roku, mają bardzo dobrą kanadyjkę:)/... ceny również
      przystępne...
      • Gość: A TOP ENGLISH SCHOOL IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 10:15
        Chodzialam do Top English School, ul Kruszwicka. Metoda Callana, co lekcje inny
        wykladowca, caly czas rozmowy. Bylam zadowolona. Chyba ze chcesz uczyc sie
        tylko gramatykli- wowczas nie polecam szkoly. Jest typowo do rozmowek.
      • Gość: espanol Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:37
        English Entrance ul. Szewska - intensywny kurs 3 miesięczny hiszpaskiego dał
        efekty :)
    • Gość: gosc Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:13
      Ja tez uczylam sie callanem, bardzo sobie chwale, ulatwia mowienie. Chodzilam do
      akces-benefit na pl. Solnym, szkola bardzo ok.
    • Gość: lukasz_mar Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 12:13
      Jak mieszkasz na południu to polecam ETS.
      • reniaszka Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza 04.11.05, 12:59
        Oxford hause of English - polecam. Syn zdal mature na 95% !
        • Gość: hyper_mouse Re: Wrocławskie szkoły językowe - która najlepsza IP: *.rodamco.pl 29.06.06, 13:21
          ja chodziłam do lektora, było niedrogo i całkiem sympatycznie oraz skutecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka