Dodaj do ulubionych

Leszek Możdżer we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 17:13
WUNDER TEAM

Już 8 pażdziernika o godz. 19.00 w Sali Teatralnej Impartu wielkie wydarzenia
jazzowe! Wystąpi WUNDER TEAM w składzie: Leszek Możdżer, Maurice de Marin i
Olo Walicki. Serdecznie zapraszamy!!!
bilety po 30 i 40 zł

zapowiada sie bardzo ciekawie
Obserwuj wątek
    • jotesz Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu 29.09.04, 09:54
      dzięki za wiadomość!
    • aeneid Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu 02.10.04, 14:03
      A orientujecie sie moze czy w ktorejkolwiek z kas dostepne sa jeszcze bilety?
      • Gość: Marta Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 16:06
        Tak w Imparcie jest jeszcze dość sporo biletów, takze bezproblemu powinnienes
        kupić.
        To do zobaczenia na koncercie
        • Gość: M Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 23:58
          ale mi sie koncert podobal, pan mozdzer trzyma klase... pierwsza liga po
          prostu!!!
          • aeneid Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu 09.10.04, 11:12
            Koncert byl po prostu boski. Juz od pierwszych dzwiekow ciary przechodzily po plecach. Z wielka checia wybralabym sie jeszcze raz.
            • Gość: m Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.04, 20:53
              teraz chyba wiecej okazji bo przeciez jak na razie to mozdzer jest we wrocku.
              a dzisiaj w empiku bylo spotkanie z mistrzem, wywiad, pytania od publicznosci
              no i oczywiscie autografy. bardzo sympatyvznie
              • aeneid Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu 11.10.04, 12:28
                taa, na spotkaniu rowniez bylam. ciesze sie, ze nie bylo tlumow, bo dzieki temu atmosfera byla bardzo sympatyczna... A czy ty przypadkiem nie jestes jedna z tych, ktore zebraly najwiecej autografow? ;))
                • Gość: m Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 13:06
                  heh... a skad to pytanie??? tak, ja od tych zdjec jestem. a to az tak mocno
                  zatamowalysmy kolejke ?? :)
                  • aeneid Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu 14.10.04, 19:24
                    hehe, z ciekawosci pytam, bo pamietam, ze jedna byla kasia, a druga marta :) w imparcie tez was widzialam :) poza tym zdjecia wyszly wam naprawde super (tak tak, zapuscilam w nie zurawia ;)) A w filharmonii pewnie tez sie spotkamy. pozdrawiam :)
    • Gość: lenka Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.10.04, 18:07
      Koncert rzeczywiscie byl niesamowity szczegolnie w ten deszczowy, jesienny
      piatek. Samopoczucie od razy mi sie poprawilo. ale wczorajsze spotkanie tez
      bylo dla mnie bardzo wazne , ujela mnie przede wszytkim skromnosc tak wielkiego
      artysty. juz nie moge sie doczekac koncertu w filharmonii. ;-) pozdr l.
      • Gość: marta Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 18:13
        tak, rzeczywiscie mozdzer jest niezwykle skromnym czlowiekiem i chcociaz juz
        mialam konkat z wieloma artystami to chyba wlasciwie po raz pierwszy spotkalam
        czlowieka z showbiznesu ktory nie byl nadmuchany jak balon a serdeczny,
        zyczliwy i szanujacy swoich fanow. wielki czlowiek po porstu o moij idol przede
        wszystkim
        tez wybiore sie do filharmoni na pewno
        pozdrawiam
        • Gość: m Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 13:26
          a co najważniejsze, to na tym spotkaniu po porstu można było porozmawiać i to
          chyba miało największą wartośc. Możliwośc rozmowy z p. Możdżerem o muzyce :)
          ja mam pripozycje dla empiku, żeby takie spotkania były organizowane częściej,
          jakiś wywiad a potem pytania od publiczności i autografy. Ale mam na myśli
          oczywiście artystów niszowych, niekomercyjnych, a wykonujących muzykę na
          najwyższym poziomie, chociaż jak sam p LM przyznał jest trendy...
        • Gość: griszka Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: 57.66.195.* 13.10.04, 15:38
          A kiedy LM w Filharmonii?
          • Gość: m Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 16:55
            jakos kolo 20 listopada jesli sie nie myle
            • aeneid Re: Leszek Możdżer we Wrocławiu 14.10.04, 19:27
              taa, z tego co mowil jego menadzer, to 20 listopada. hehe, swoja droga koles wygladal jak z kosmosu ;) nigdy nie posadzalabym go o znajomosc z mozdzerem. zapewne swietnie sie dogaduja, bo inaczej by nie wspolpracowali, ale wygladaja jak z totalnie roznych bajek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka