Dodaj do ulubionych

MAŚLICZANIE !!!!

IP: *.ask.am.wroc.pl 04.10.04, 19:36
Obserwuj wątek
    • Gość: gość: Maśliczanka MAŚLICZANIE !!!! IP: *.ask.am.wroc.pl 04.10.04, 19:41
      jeżeli ktoś wie - bardzo proszę o podanie źródeł z których można się dowiedzieć
      jak wygląda nowy zatwierdzony plan obwodnicy na autostradzie. Podobno została
      ona przesunięta z Rędzińskiej na zachód - i nie wiem czy to nie aby mi pod
      okna!!! proszę bardzo - bo nie zasnę!!!!
      • bystrzak2000 Re: MAŚLICZANIE !!!! 04.10.04, 21:05
        Gość portalu: gość: Maśliczanka napisał(a):

> jeżeli ktoś wie - bardzo proszę o podanie źródeł z których można się
        dowiedzieć
        >
        > jak wygląda nowy zatwierdzony plan obwodnicy na autostradzie. Podobno została
        > ona przesunięta z Rędzińskiej na zachód - i nie wiem czy to nie aby mi pod
        > okna!!! proszę bardzo - bo nie zasnę!!!!

Nie na zachód tylko na wschód. Ma przebiegać tam gdzie teraz stoi szkoła
        podstawowa.
        • Gość: Maśliczanka Re: MAŚLICZANIE !!!! IP: *.ask.am.wroc.pl 05.10.04, 01:21
          Dzięki! A skąd te wiadomości? podobno dziś rano puszczono przez chwilę w TV
          nowy plan. Mój mąż nie uwierzy jak nie zobaczy go na własne oczy.
          Poza tym to jakiś kolejny absurd - za szkołą chyba też jest cmentarz, no i co z
          nowymi bloczkami?
          • jb.wroc Re: MAŚLICZANIE !!!! 05.10.04, 02:01
            Gość portalu: Maśliczanka napisał(a):
            > Poza tym to jakiś kolejny absurd - za szkołą chyba też jest cmentarz, no i co
            z
            >
            > nowymi bloczkami?

Jesli uważasz to za absurd, to przeprowadź się na Pułaskiego, Traugutta,
            Wyszyńskiego itp., będziesz miała wtedy bardzo daleko do AOW, która w żaden
            sposób nie będzie Ci przeszkadzać.
            • almac Re: MAŚLICZANIE !!!! 05.10.04, 03:54
              jb.wroc napisał:

> Gość portalu: Maśliczanka napisał(a):
              > > Poza tym to jakiś kolejny absurd - za szkołą chyba też jest cmentarz, no
              > i co
              > z
              > >
              > > nowymi bloczkami?
              >
              > Jesli uważasz to za absurd, to przeprowadź się na Pułaskiego, Traugutta,
              > Wyszyńskiego itp., będziesz miała wtedy bardzo daleko do AOW, która w żaden
              > sposób nie będzie Ci przeszkadzać.
              Bardzo przyjemnie mieszka się też (w ciągu godziny przejeżdza tylko jakieś
              kilaset samochodów) np. na Pomorskiej, pl. Staszica, Łowieckiej. Stare, dobre
              budownictwo, szklanki nawet nie wypadają z kredensu (tłuką się na miejscu....).
            • Gość: Tomek Re: MAŚLICZANIE !!!! IP: *.uni.wroc.pl 05.10.04, 14:36
              OK. Ale faktycznie jakoś nie mogę się dogooglać do tego planu, a chętnie bym się
              dowiedział jak ma ona przebiegać.
            • Gość: Maśliczanka Re: MAŚLICZANIE !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 15:38
              chyba mnie nie zrozumiałeś: uważam za absurd budowanie nowych bloków nieopodal
              planowanej obwodnicy - zmiana mojego miejsca zamieszkania nie ma nic do tego...
              • meh_ow Re: MAŚLICZANIE !!!! 06.10.04, 15:42
                Gość portalu: Maśliczanka napisał(a):

> chyba mnie nie zrozumiałeś: uważam za absurd budowanie nowych bloków
                > nieopodal planowanej obwodnicy

jak inwestor sprzeda mieszkania to dla niego to nie jest już absurd : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka