Gość: gość: Maśliczanka IP: *.ask.am.wroc.pl 04.10.04, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość: Maśliczanka MAŚLICZANIE !!!! IP: *.ask.am.wroc.pl 04.10.04, 19:41 jeżeli ktoś wie - bardzo proszę o podanie źródeł z których można się dowiedzieć jak wygląda nowy zatwierdzony plan obwodnicy na autostradzie. Podobno została ona przesunięta z Rędzińskiej na zachód - i nie wiem czy to nie aby mi pod okna!!! proszę bardzo - bo nie zasnę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzak2000 Re: MAŚLICZANIE !!!! 04.10.04, 21:05 Gość portalu: gość: Maśliczanka napisał(a): > jeżeli ktoś wie - bardzo proszę o podanie źródeł z których można się dowiedzieć > > jak wygląda nowy zatwierdzony plan obwodnicy na autostradzie. Podobno została > ona przesunięta z Rędzińskiej na zachód - i nie wiem czy to nie aby mi pod > okna!!! proszę bardzo - bo nie zasnę!!!! Nie na zachód tylko na wschód. Ma przebiegać tam gdzie teraz stoi szkoła podstawowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maśliczanka Re: MAŚLICZANIE !!!! IP: *.ask.am.wroc.pl 05.10.04, 01:21 Dzięki! A skąd te wiadomości? podobno dziś rano puszczono przez chwilę w TV nowy plan. Mój mąż nie uwierzy jak nie zobaczy go na własne oczy. Poza tym to jakiś kolejny absurd - za szkołą chyba też jest cmentarz, no i co z nowymi bloczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
jb.wroc Re: MAŚLICZANIE !!!! 05.10.04, 02:01 Gość portalu: Maśliczanka napisał(a): > Poza tym to jakiś kolejny absurd - za szkołą chyba też jest cmentarz, no i co z > > nowymi bloczkami? Jesli uważasz to za absurd, to przeprowadź się na Pułaskiego, Traugutta, Wyszyńskiego itp., będziesz miała wtedy bardzo daleko do AOW, która w żaden sposób nie będzie Ci przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: MAŚLICZANIE !!!! 05.10.04, 03:54 jb.wroc napisał: > Gość portalu: Maśliczanka napisał(a): > > Poza tym to jakiś kolejny absurd - za szkołą chyba też jest cmentarz, no > i co > z > > > > nowymi bloczkami? > > Jesli uważasz to za absurd, to przeprowadź się na Pułaskiego, Traugutta, > Wyszyńskiego itp., będziesz miała wtedy bardzo daleko do AOW, która w żaden > sposób nie będzie Ci przeszkadzać. Bardzo przyjemnie mieszka się też (w ciągu godziny przejeżdza tylko jakieś kilaset samochodów) np. na Pomorskiej, pl. Staszica, Łowieckiej. Stare, dobre budownictwo, szklanki nawet nie wypadają z kredensu (tłuką się na miejscu....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: MAŚLICZANIE !!!! IP: *.uni.wroc.pl 05.10.04, 14:36 OK. Ale faktycznie jakoś nie mogę się dogooglać do tego planu, a chętnie bym się dowiedział jak ma ona przebiegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maśliczanka Re: MAŚLICZANIE !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 15:38 chyba mnie nie zrozumiałeś: uważam za absurd budowanie nowych bloków nieopodal planowanej obwodnicy - zmiana mojego miejsca zamieszkania nie ma nic do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
meh_ow Re: MAŚLICZANIE !!!! 06.10.04, 15:42 Gość portalu: Maśliczanka napisał(a): > chyba mnie nie zrozumiałeś: uważam za absurd budowanie nowych bloków > nieopodal planowanej obwodnicy jak inwestor sprzeda mieszkania to dla niego to nie jest już absurd : ) Odpowiedz Link Zgłoś