siostra.kota.behemota 08.10.04, 19:21 zdaje sie, iz nikt nie ma w zanadrzu takiego projektu, a cos takiego powstac powinno. i nie chodzi zapewne o to, iz budynku ( hali) w W-wiu brak, jednak o checi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fela Re: czy DOCZEKAM się 'FESTIVALU' muzykiElektronic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.04, 20:10 Co masz na myśli pisząc o muzyce elektronicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.kota.behemota Re: czy DOCZEKAM się 'FESTIVALU' muzykiElektronic 08.10.04, 21:39 ??? badasz moja wiedze czy tez swoja masz niewielka w tym temacie? otoz muzyka elektroniczna jest tworzona przy pomocy instr. elektronicznych i roznych urzadzen elektr. jak dla mnie, entuzjastki i wiernej sluchaczki utworow elektronicznych,esencja, chociaz i tu mozna sie sprzeczac, jest d&b i house, jednak nie stronie od pierwotnych dzieł muzycznych powstalych z umyslow niemieckich. wspanialy jest takze ambient, wcale nie taki banalny jak sadza niektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela Re: czy DOCZEKAM się 'FESTIVALU' muzykiElektronic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.04, 11:02 > ??? badasz moja wiedze czy tez swoja masz niewielka w tym temacie? Rzeczywiście moja wiedza na ten temat pozostawia wiele do życzenia ;) Muzyka elektroniczna kojarzy mi się li tylko z muzyką zwaną przez niektórych elektroakustyczną. Będę wdzięczna zatem za poszerzenie moich muzycznych horyzontów - podaj kilka nazwisk (nazw?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amnesia Re: czy DOCZEKAM się 'FESTIVALU' muzykiElektronic IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:13 Jeśli dobrze pamiętam, to w zeszłym roku był festiwal house i techno - Euforia 2003. Swoją drogą fantastyczna impreza, szkoda tylko że było bardzo mało osób - organizator poleciał w koszta i zmył się z takimi organizacjami do Warszawy ;( A co do innych imprez, to polecam info w innym topicu, który zaraz założę ;) Odpowiedz Link Zgłoś