dokadbiegniesz 08.03.18, 18:33 Szukam jakiejś ciekawej restauracji, do której możemy wybrać się ze znajomymi. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dokadbiegniesz Re: Restauracja 15.03.18, 17:32 Szukam fajnego miejsca, gdzie nie będzie za dużo ludzi i w którym spokojnie da się porozmawiać przy dobrej kuchni i w fajnej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Domagala Re: Restauracja IP: 80.255.7.* 25.05.19, 21:28 Hej ;) A właśnie, powiedzcie mi... na co zwracacie uwagę jak np wybieracie się do restauracji z dziećmi? dowiedziałam się, że na wakacje wychodzi przewodnik Restauracje Przyjazne Dzieciom. Jakie restauracje, lokale byście polecili, które można by jakoś zaprosić do tej akcji ? Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikikk6767 Re: Restauracja 17.07.19, 22:34 Przede wszystkim patrzę na to czy restauracja jest przystosowana pod dzieci- menu dla dzieci. Ostatnio byliśmy w restauracji chińskiej na ul. Pokornej w Warszawie, prowadzi ją niejaki Mirek Mroczek. Odradzam, wszyscy mieli bóle brzucha przez kolejne dwa dni. Nie wiem co tam dodają, ale odradzam tą restaurację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
complex Re: Restauracja 26.10.19, 02:33 Zależy gdzie jesteś. Jak w Radomiu to koniecznie Restauracja Różany Gościniec. Tu możesz zerknąć sobie na menu. rozanygosciniec.pl/ Restaurację prowadzi stowarzyszenie wspierające niepełnosprawnych to tak na marginesie. Jedzenie mają bardzo dobre zwłaszcza pierogi i steki :) Odpowiedz Link Zgłoś
complex Re: Restauracja 26.10.19, 02:34 Zapomniałem dodać, że mają też świetne desery :) complex napisał(a): > Zależy gdzie jesteś. Jak w Radomiu to koniecznie Restauracja Różany Gościniec. > Tu możesz zerknąć sobie na menu. rozanygosciniec.pl/ Restaurację prowadzi stowarzyszenie wspierające niepełnosprawnych to tak na marginesie. Jedzenie mają bardzo dobre zwłaszcza pierogi i steki :) Odpowiedz Link Zgłoś