barbarel 11.10.04, 17:06 Leonardo da Vinci (i generalissimus) sportu i polityki jest, według FAKTU - poważnym kandydatem na nowego przewodniczącego PZPN. Może od razu na prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mandaryn Re: Schetyna - szef PZPN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 17:30 Wszystko w swoim czasie. Ta opcja jest możliwa choć premier albo szef MSWiA bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolciu Re: Schetyna - szef PZPN IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 11.10.04, 20:22 Schetyna do PZPN pasowalby bo tam tylko machloje i gierki vide skandal korupcyjny w Polarze. Zna te tematy i jeszcze by zarobil, na kampanie wyborcza. Jestem za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: Schetyna - szef PZPN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 20:27 W Bratysławie na balandze go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
platformers Re: Schetyna - szef PZPN 12.10.04, 11:18 I bardzo dobrze. Grzesiu jest naszym czarnym koniem. Już teraz nie posiadając formalnej władzy rządzi zakulisowo (chociaż nie jest to dobre określenie bo robi to całkiem jawnie) naszym miasteczkiem, telewizją, ATM-em itd. W razie jakichkolwiek problemów koledzy z resortu wynajdą haka na oponenta i po sprawie. Teraz wsadzi Nurka do TV Wrocław i będzie mógł spokojnie prać kasiorę pana K. Brawo! Wieś rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: Schetyna - szef PZPN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.04, 11:27 Sądząc po wzroście to nie koń a raczej kucyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: Schetyna - szef PZPN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.04, 19:51 Szetlandzki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok. Raczej szczurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:29 (z tonącego okrętu). Miałem "okazję" osobiście doświadczyć skutków działania tego typka (i przy okazji poznać metody). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 12:16 No to czemu nie napiszesz więcej. Pękasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 13:11 Pan poseł Pęk nie ma z wyborami szefa PZPN nic wspólnegp. Kojarzenie LPR z ligą piłkarską jest co najmniej dużym nieporozumieniem. Pozdrawiam i sukcesów polskiej piłce życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
platformers Re: Raczej szczurek 13.10.04, 16:00 chyba dostałeś czymś ciężkim w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 17:54 Dlaczego wy platformersi kazdą rozsądną wypowiedż obrzucacie inwektywami. Czy ja was się czepiam, ze platforma ciężko sie toczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 12:39 Raczej tuczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.mm.pl 14.10.04, 21:49 LPR - Liga Piłki Ręcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 22:10 Liga Pałki Ręcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.mm.pl 14.10.04, 22:25 Liga Płaskich Ryjów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 14:04 Wyznawcy liberalizmu i wolnego rynku. Marzy się Wam kolejny skok na kasę. Tym razem w PZPN-ie. Nie tak szybko koledzy. Słyszałem, ze w związku z głosowaniem nad votum zaufania dla premiera Belki tworzycie juz gabinet cieni. SO zrobiła to wcześniej. Proponuję zatem połączyc siły. PO i SO to nowa koalicja dla dobra kraju, w którym jeden zarzuca drugiemu chamstwo ale wspólnie odbierają rewaloryzację emerytom i rencistom. A przy okazji mam pytanie z czym się kojarzy pojęcie Genseka, które pan poseł Schetyna piastuje w PO.? Mnie nieodparcie z Leonidem. Nie mylic z leonidami, które spadały w sierpniu, Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: Raczej szczurek 14.10.04, 22:36 LPR - Lotnicze Pogotowie Ratunkowe (czy ma w standardowym wyposażeniu kaftany bezpieczeństwa?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Raczej szczurek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 22:57 Ma. Dla kandydatów na prezesów PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś