30.07.18, 01:55
Hej. Mógłby mi ktoś polecić dobrą drukarnię w okolicach centrum? Słyszałam o drukowanie wrocław - Reprotechnika w pobliżu Arkad, może się ktoś wypowiedzieć na temat jakości ich usług?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • marekmater Re: drukarnia 05.11.18, 19:27
      O tej o której piszesz nie słyszałam, ale jeżeli chcesz coś sprawdzonego, to zerknij proszę tutaj www.diamond-druk.pl/ Nie wiem czego konkretnie potrzebujesz, ale ja zamawiałam od nich całą papeterię firmową i jakość wydruków była naprawdę na wysokim poziomie.
    • mondom Re: drukarnia 25.11.18, 02:23
      Korzystam z usług drukarni A3extra z Poznania i wszystko zlecam zdalnie, a mieszkam na drugim końcu Polski. Nie widzę sensu w ograniczaniu się do jednej miejscowości, w końcu od czego mamy internet?
    • paluch686 Re: drukarnia 09.01.19, 09:34
      Ja korzystam z drukarni cyfrowej Ksero A0 w Poznaniu
      Zawsze mam wszystko na czas, w dobrej jakości i świetnej cenie
    • aliwera Re: drukarnia 27.03.19, 15:36
      Ja też korzystam z A3extra w Poznaniu i jakoś nie odczuwam tej odległości, bo błyskawicznie realizują zlecenia, także polecam
      • sgh_pr Re: drukarnia 10.07.19, 22:15
        ja tam lubie jak drukarnia jest w okolicy.
    • tech3699 Re: drukarnia 16.07.19, 23:57
      proste pytanie : stojaki reklamowe
    • tech3699 Re: drukarnia 16.07.19, 23:59
      proste pytanie i prosta odpowiedz: drukarnia wrocław lub druk uv wrocław
    • Gość: Paweł Re: drukarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.19, 13:49
      co do pytania o repro - nie wiem, natomiast we Wrocławiu z powodzeniem korzystałem z Drukarni Gutenberg - bardzo pomocni ludzi odnośnie przygotowania projektów zaproszeń. Ceny też bardzo ok.
    • magic-heniu Re: drukarnia 30.09.19, 20:05
      Może warto byłoby się zastanowić nad jakąś drukarnią przemysłową z innej części kraju? W sumie niejedna drukarnia przemysłowa jest w stanie bardzo dobrze wykonać każde zlecenie. Jest chociażby do wyboru drukarnia Colory.pl, która doskonale radzi sobie na rynku, przyciągając do siebie klientów przede wszystkim jakością.
    • Gość: piotrowski Re: drukarnia IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.03.20, 15:21
      Polecam drukarnię simplydruk.pl
      Nie z Wrocławia jednak oferują darmową wysyłkę. Szybko i tanio. Często zamawiam druk ulotek a5 oraz wizytówek.
    • Gość: ka1990 Re: drukarnia IP: *.ists.pl 21.04.20, 14:47
      polecam drukreklamowy.com.pl/ zamówienie przyszło z Krakowa ale wysyłka gratis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka