Dodaj do ulubionych

Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i Oła...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 23:08
Niezłe zezwierzęcenie w tej europejskiej stolicy Dolnego Śląska.
Powiesić takiego wiadomo za co. Gnój zamiast udzielić jej pomocy przejeżdża
po dziewczynie. Była w szoku pewnie i uciekła ze szpitala. Teraz jak nerwy
jej przeszły może czuć połamane żebra i naderwane mięśnie. To tzw. efekt
wtórny szoku pourazowego.
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Niesamowite!! 13.10.04, 23:10
      W mordę! Dać tu numer boczny sukinkota a ja mu dopiero przejadę!
      I z jakiej korporacji aby człowiek nigdy w życiu z niej nie skorzystał!
      • Gość: ja Re: Niesamowite!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.10.04, 01:58
        Morał z historyjki:
        Pod samochód wpadac tylko po pijanemu!
        Koleś dwa razy panienkę przejechał, a ona
        uciekła ze szpitala?????????????????????
        Głupio, bo nawet jak się dobrze czuła
        (poza kacem), to odszkodowanie zmniejszyła
        sobie.
        • Gość: KKW Re: Niesamowite!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:10
          Przecież to młoda gówniara, to co sie dziwić, ale sytuacja dość dziwna musze
          przyznać. Chętnie bym zobaczył to nagranie z kamery
    • 2w Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O 13.10.04, 23:11
      Używając określenia "zezwierzęcenie" bardzo obrażasz zwierzęta.
      • Gość: Sid Vicious To prawda, oj to prawda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 23:37
      • Gość: dzejoo szkoda ze policja szybko przyjechała IP: 213.77.27.* 15.10.04, 01:11
        szkoda ze policja szybko przyjechała bo "złotówie" należało wp...l
    • Gość: Łysy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Van T. Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.crowley.pl 14.10.04, 11:12
        Taaak. Taki to problem z tą naszą Policją, że zawsze przyjeżdża nie w porę...
    • Gość: zbisa Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.ita.pwr.wroc.pl 14.10.04, 01:02
      Wrecz nieprawdopodobe.... Podajcie numer boczny tej taksowki! A moze jezdzi w
      jakiejs korporacji?
      • tomek854 Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O 14.10.04, 16:21
        Jaka korporacja to widac na zdjeciu, ale troche niewyraznie. Po ksztalcie koguta stawiam na blues. A poniewaz oni mają gniazdo w garazach ktore widze z okna wiem, ze jezeli dobrze zgadlem, to nie trudnio bedzie zlapac faceta, bo tam same prawie mercedesy jezdza...

Zreszta przeciez te zdjecia takei badziewne sam, aele na video na pewno da sie odczytac numer boczny...
    • Gość: niestety normalna technologia usuwania swiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 04:02
      dopuki dziewczyna zyla - byla dla taksiarza niewygodnym swiadkiem - a podpity
      tlumek nic nie warty - bo byli pijani. Gdyby nie kamera - i szybkie wezwanie
      policji - rano znalezionoby trupa pijanej dziewczyny - bez sprawcy. Umorzonoby
      postepowanie - bo nie byloby czego szukac :-(
      • piast9 Re: normalna technologia usuwania swiadka 14.10.04, 09:58
        Usuwanie świadka w centrum miasta i pod okiem kamery to debilizm.

Mi trudno uwierzyć w to że taksówkarz zrobił to z premedytacją. Osoby leżącej na
        jezdni nie widać dobrze, był przecież wypadek gdzieś na Dolnym Śląsku, gdzie
        kwiat młodzieży bawił się w uciekanie sprzed jadących samochodów. Może taksiarz
        usłyszał coś dziwnego i cofnął się żeby sprawdzić co to było?
    • Gość: ~Wrocławianin Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: 4.4.1.* / 212.185.43.* 14.10.04, 08:15
      Taksówkarze to ... i naciągacze! Do bijatyki i oszukiwania pierwsi!
    • Gość: jxp Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 08:29
      Nic z tego nie rozumiem: jak to jest mozliwe, zeby przezyc dwukrotne przejechanie samochodem, ktory pewnie wazy z 1,2 tony. Moim zdaniem, to raczej chodzilo o dwukrotne potracenie, a nie przejechanie - a to zasadnicza roznica!
      • szoppracz1 Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O 14.10.04, 08:46
        Przeżyć i jeszcze uciec ze szpitala? Dziwna jakaś historia! Ostatnimi czasy
        miałam nieprzyjemność kilka razy przebywać na oddziale chirurgicznym i nie
        przypominam sobie, żeby lekarze tak łatwo wypisywali ludzi na własne żądanie
        lub żeby pielęgniarki dopuszczały do ucieczek pacjentów po urazach. To jest
        naprawdę dziwne...
    • Gość: DITRAN Dziewczyna terminator - skąd to znamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 10:44
      I w ten sposób urzeczywistniła się filmowa fabuła dziewczyny robota. Przejeżdża
      po lasce kilka ton stali a ta ucieka najnormalniej ze szpitala. Pewnie po
      drodze wymordowała pół kliniki, ale o tym cisza.
    • Gość: Paweł Z. Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.04, 10:45
      Hmmm, a ja będę bronił tego taksówkarza.
      Nie wiem, w co ta dziewczyna była ubrana i jak leżała na jezdni, ale założę
      się, żetaksówkarz zobaczył tylko plamę na jezdni. Zorientował się, że po czymś
      przejechał w ostatniej chwili i na pewno nie wiedział, że to, co leży na jezdni
      to człowiek. Bo inaczej by nie cofał.
      Pełną winę za zdarzenie ponosi oczywiście dziewczyna. Niedawno zdarzył się
      podobny wypadek w Świdnicy, z tym, że wtedy jacyś idioci kładli się dla sportu
      na pasach. Wtedy na forum padały jednoznaczne opinie i nikt nie miał
      wątpliwości, kto ponosi winę. Czym niby różnią się te zdarzenia? Chyba tym, że
      ta kretynka nie leżała na pasach, ale po prostu na jezdni. Może szkoda, że nie
      na torach.
      Na miejscu policji zatrzymałbym w pierwszym rzędzie nie taksówkarza, ale tych
      linczujących przechodniów. Wyręczanie wymiaru sprawiedliwości - to jest
      prawdziwe zezwierzęcenie.
      • Gość: Fakir Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: 195.117.40.* 14.10.04, 11:23
        Osoba nietrzeźwa w miejscu gdzie nie powinno jej być ryzykuje na własne
        życzenie.
        No chyba że tam jest zakaz ruchu pojazdów - tego nie wiem. Ze zdjęć z "GW"
        wygląda ze została nie tyle przejechana co najechana - a to spora róznica.
        Dlatego pochopnie nie wydawał bym opini po czyjej stronie jest wina.
        A tym prxechodniom to conajmniej grzywne - przecież kierowca zatrzymał sie i
        nie uciekał z miejsca zdarzenia.
    • Gość: Scally To sprawa dla Archiwum X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:49
      Z mojego doświadczenia to sprawa dla Archiwum X....
      To prawdopodobnie byl ktos z kosomosu, skoro po dwukrotnym przejechaniu przez
      samochod nic sie jej nie stalo.... na dotatek uciekla...

• Gość: ARNOLD To pomyłka ... IP: *.crowley.pl 14.10.04, 11:41
        NIE TAXI tylko czołg LEOPARD 2 po niej przejechał !! Nie po niej tylko po mnie -
        HAHAHAHHAHAHAHAH

TERMIN 4
      • Gość: Ziuta Re: To sprawa dla Archiwum X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:40
        Koledzy pracujący w pogotowiu opowiadają historie, przy których Archiwum X to
        betka.Człowiek w nocy wpadł po tramwaj. Na miejscu wszyscy święci: policja,
        straż, MPK z dźwigiem i nie wiadomo kto jeszcze. Chłopaki włażą z kroplówkami
        pod tramwaj, MPK krzyczy,że to niebezpieczne, bo jeszcze prądu nie
        wyłączyli...a pacjent do lekarza: co ty k....., poje.... cię, spać nie dajesz,
        sp....... Pijaczek miał zadrapane czółko.
        Co do tej sprawy, to moim zdaniem po ludziach się nie jeżdzi. Bez znaczenia
        trzeźwych czy pijanych. Szewska to nie droga w Pcimiu Dolnym.Tam jest w miarę
        widno.
    • Gość: Mikołaj Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 15:47
      Sid. Albo masz lekkie braki językowe albo chciałeś obrazić mieszkańców
      Wrocławia. Tak czy tak powinieneś wiedzieć, że u podstaw zezwierzęcenia stoi
      nieumiejętność komunikowania się prowadząca do konfliktów (patrz braki
      językowe) oraz nieumiejętność logicznego myślenia, którą uwidoczniłeś w
      pierwszym zdaniu swej wypowiedzi, uogólniając do granic zdrowego rozsądku. Mam
      nadzieję, że kwestie medyczne nie budzą wątpliwości.
      • Gość: Małpa Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 16:21
        Kiedyś cinkciarze a dzisiaj taksówkarze to według mnie najgorszy element.
        • Gość: Tom Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 14.10.04, 18:33
          Przeciez to jedni i ci sami. Kiedys byli cinkciarzami, a kiedy skonczylo sie, wsiedli na taryfe. Nie nadaja sie do zadnej uczciwej pracy - i dlatego jezdza na taryfie. To tlumaczy ich schludny wyglad, nienaganne maniery i wysoki poziom kultury. Nie wspominajac juz o uczciwosci i utrzymywaniu samochodu we wzorowej czystosci i perfekcyjnym stanie technicznym...
          • Gość: gosc OT do sida IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 14.10.04, 18:53
            Sid to srasz na miasto czy wies ?
            I skad jestes jesli mozna wiedziec bo nie bez kozery chyba wymieniasz wloclawek
            i bydgoszcz ?
            • Gość: Paweł Z. Re: OT do sida IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.04, 21:01
              Łatwo można się domyślić, że z Torunia. :-)
          • Gość: Monika Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 11:49
            A Ty co ku..a robisz? pewnie siedzisz uczciwie na kasie w Tesco!Albo korzystasz
            radosnie z garnuszka starych! Rzygac mi sie chce, jak czytam takie wypowiedzi!
            Powiedz, czy znasz wszystkich taksowkarzy chociazby we Wroclawiu, zeby tak ich
            osadzac?? jak nie, to sie lepiej nie odzywaj! Bo ja kilku znam i wiem, ze sa
            UCZCIWI! A to, ze stanowia pewnie wyjatek, to juz nie ich wina!!!!
      • Gość: Sid Vicious [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 17:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: netwidz Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:32
      To co mnie najbardziej dziwi to policja, która nie postawiła kierowcy żadnych
      zarzutóww. Przecież to było usiłowanie morderstwa z premedytacją (na wsteczny i
      jeszcze raz !!!!!).
      Policjanci natomiast bohatersko wybronili palanta przed linczem.
      Mieszkam we Wrocławiu i szczewrze tego żałuję. Tutaj nie można sie czuć
      bezpiecznie.... I nawet wrocławska "pseudo" policja nie jest ratunkiem.
    • Gość: (!) Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.rozanka.wroc.pl 14.10.04, 17:39
      Niestety duża część taksówkarzy to szumowiny i cwaniaczki to się tutaj
      potwierdziło.Szkoda że mu nie przebili kół i nie dostał wpier..l.
    • Gość: bukakker ZABIĆ TARYFIARZA!!! to jest mafia te gnoje!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 14.10.04, 18:30
      jak by ten smieć zrobił to komuś kogo znam i nie daj mu Boże chociaż lubie to
      bym go zabił.zatłukłbym menela na smierć!mafia posrana!
      • Gość: Anka Re: ZABIĆ TARYFIARZA!!! to jest mafia te gnoje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:43
        sam żeś posrany gnojek
      • Gość: Monika Re: ZABIĆ TARYFIARZA!!! to jest mafia te gnoje!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 11:41
        Ciebie koles chyba poje..lo! Nie wiesz, jak dac upust swojej agresji? To idz i
        pierdol..j sie w leb mlotkiem!!! A jakby kierowca byl Twoj ojciec, albo matka?
        Tez by mogli nie zauwazyc idioto! I co? Zabilbys ich??
    • Gość: dudus Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:49
      "Gdy przebiegała przez Szewską, przewróciła się na jezdni. Wtedy przejechała ją
      taksówka ford scorpio. Co dziwne, kierowca zatrzymał się, wrzucił wsteczny i
      przejechał po niej ponownie! Wyglądało, jakby zrobił to celowo. Nasz
      funkcjonariusz był przerażony - opowiada wstrząśnięta Dagmara Turek-Samól"
      Jeśli te zdjęcia są klatka po klatce, to niech pani Turek-Samól przemyśli to co
      mówi. Ze zdjęć widac, że auto najechało na leżącą i zaczęło wycofywać, a nie
      jak w sensacyjnie postawionej tezie "wrzucił wsteczny i przejechał po niej
      ponownie". Poza tym każdy, kto choć raz jechał samochodem po zmroku wie, że
      światła skręcającego samochodu oświetlają drogę na wprost (wyjątkiem są BMW
      serii 5 i najnowszy Mercedes klasy E. To, że taksówkarz nie zauważył leżącej
      osoby (nota bene chyba w ciemnym ubraniu) nie jest niczym nadzwyczajnym, choć
      oczywiście nie zwalnia z odpowiedzialności.
      • Gość: Fakir Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 20:27
        No własnie , to samo poruszyłem trochę wyżej. Sensacyjna wypowiedź, nie
        potwierdzające sytuacji zdjecia i wielki krzyk na taksówkarza,
        Powtórze jeszcze raz - pijany na drodze ryzykuje na własne konto!
      • Gość: Monika Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 11:53
        wlasnie! a tak na marginesie... Pani Turek mogla ruszyc d... z auta i
        zainterweniowac, jak najezdzal, albo chociaz jak go potem bili! a nie cykac
        fotki, ktore za niezla kasa pewnie poszly w obieg!
    • Gość: pit TAKSIARZ OK! IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.10.04, 20:46
      powaliło was? Taksówkarz zareagował zupełnie normalnie. Sądząc ze zdjęć, nie
      PRZEJECHAŁ a NAJECHAŁ przednimi kołami na leżącą na ulicy laskę. Jakbyście
      czuli, że stoicie na czyimś ciele, to co byście zrobili? Bo ja bym pewnie
      cofnął... Czyzby Gazeta wiosłowała w stronę Faktu? Dwa razy przejechana?! A może
      "Przejechał ją i uciekła? Hehe
      • Gość: Paweł Z. Re: TAKSIARZ OK! IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.04, 21:07
        "GW" napisała coś tam w tonie lekko sensacyjnym. Najbardziej jednak przerażają
        mnie wypowiedzi ludzi, którzy napadają na tego taksiarza. Ja tam nie wiem, ale
        możliwe, że on jest w tej sprawie najbardziej pokrzywdzony: najadł się strachu,
        pewnie był w szoku, zarobił w tubę i jeszcze do tego został bohaterem "GW" w
        sposób, który dla normalnego człowieka nie jest specjalnie satysfakcjonujący.
        • Gość: Anka Niech następnym razem patrzy głupia krowa, jak łaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:42
          Popieram Cię całkowicie. Facet się pewnie wystraszył i cofnął. Nie wiedział
          przecież, że najechał na człowieka. Było ciemno, to mógł jej nie zauważyć.
          A tak swoją drogą, to jak to jest, że pijanemu to za cholerę sie nic nie
          stanie. Niech następnym razem patrzy głupia krowa, jak łazi. A nie teraz winę
          zwalają na faceta i jeszcze go oskarżają, że to specjlanie zrobił. Puknijcie
          się w łeb! I oczywiście od razu posrane komentarze: wszyscy taksówkarze to i
          tamto.
    • Gość: LOL Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: 81.15.226.* 15.10.04, 09:06
      Martwy potracony czlowiek nie zlozy oskarzenia.
    • Gość: (!) Re: Co się zdarzyło na skrzyżowaniu Szewskiej i O IP: *.rozanka.wroc.pl 15.10.04, 11:01
      Jak można przejechać po czymś(kimś) przednimi kołami i wycofać nie sprawdziwszy
      po czym się przejechało.Debil i tyle.
    • Gość: Wroclawianin ZNOWU TA ŁÓDŹ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.10.04, 11:53
      ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka