Gość: zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:27 ciekawe,że nie ma żadnych opini .Może Pan F się spuznił może o komornikach juz wszystko powiedziano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem za Re: Andrzej Chyra znów ściąga długi IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 09:39 Mysle, ze to dobry temat. Dzisiejszy. Pota tym wpisuje sie w opis systemu, w ktorym zyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecior Re: Andrzej Chyra znów ściąga długi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.04, 13:35 Jeśli treść filmu będzie zgodna z opisem w zapowiedzi to raczej niewiele będzie miało to "cudo" wspólnego z rzeczywistością. Jeśli mogę zaproponować pomysł na scenariusz: 15km od Wałbrzycha na "odwyku" w Czarnym Borze scenarzysta z reżyserem wymyślają scenariusz do nowego filmu - w przerwach między zajęciami grupowymi. Ewentualnie pomysł alternatywny: przemiana komornika w dobrego człowieka ma miejsce po objawieniu we śnie - komornik rozmawia z aniołem- patronem wszystkich dłużników. Na film raczej nie pójdę - sam zamysł wystarczająco mnie rozbawił... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Andrzej Chyra znów ściąga długi IP: 195.117.40.* 18.10.04, 13:06 tyle, że Chyra nie sciągał długu w "Długu", to od niego ściągano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Andrzej Chyra znów ściąga długi IP: *.crowley.pl 18.10.04, 15:14 Gość portalu: mag napisał(a): > tyle, że Chyra nie sciągał długu w "Długu", to od niego ściągano... eee, to chyba w drugiej części :) Odpowiedz Link Zgłoś