Gość: pl IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 17.10.04, 21:34 i co z tego ? za kupowanie meczy w 2 lidze będą grać w 3 lidze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZuluGula nie w trzeciej lidze !!! tylko w lidze MISZCZUF !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.04, 21:57 jasne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LubinFan Re: Zagłębie Lubin - GKS Katowice 7:0 (2:0) IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.10.04, 22:11 A ty debilu z jakiej wsi jesteś? Dopóki nie udowodni się komuś winy, jest niewinny, baranie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian z Leśnej!!! ZAGŁĘBIE LUBIN PANY!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.04, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Buraki z Wrocka won od Zagłebia!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.04, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parkins Re: Buraki z Wrocka won od Zagłebia!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.04, 08:43 Co awans sobie kuiliscie i tylko potraficie wyzywac innych palancie. WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parkins Zaglebie pod ziemie do miedzi IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.04, 08:43 Co awans sobie kuiliscie i tylko potraficie wyzywac innych palancie. WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golin Re: Zagłębie Lubin - GKS Katowice 7:0 (2:0) IP: *.kghm.pl 18.10.04, 03:16 Hej Śląsk - ten wynik czegoś wam nie przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedboy Przestancie sie kompromitowac... IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.10.04, 09:11 Panie Maciorowski niech sie pan zdecyduje czy Lukasz Piszczek to napastnik, czy jak wynika z artykulu pomocnik... Dla mnie wynik to sprawa drugorzedna, najwazniejsze jest to, ze ta druzyna pod kierunkiem trenera Beseka, ofensywnie grajacy zespol stanowiacy monolit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):):) Kto Zagłębia nie szanuje niech go w dupe pocałuj:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.10.04, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOX ZAGŁĄBIE PSY!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.04, 16:22 Zagłąbie niewiarygodne psy! GieKSy za szmal z Lubina kupią teraz 2 mecze. ZAGŁĘBIE PSY! P-S-Y! P-S-Y! P-S-Y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERGIO Re: fiutek skox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:30 nie wiedziałem że takich palantów jak ty ,interesują rozgrywki pierwszo-ligowe myślałem że "kopiecie " sobie tylko po wioskach. . . no przepraszam czasami macie WIELKIE derby z polarem , a tak na marginesie ciekawe za ile kupiliście ten mecz na szczycie TRZECIEJ LIGI , młotku z wrocławia. . . . HA...! ..HA..! HA...! popłaczcie sobie jeszcze troche nad losem WIELKIEGO ZAGŁĘBIA JAK JA LUBIĘ "CZYTAĆ" SFLUSTROWANYCH PAJACÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOX Re: SKOX IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.10.04, 00:33 Śląsk mnie kompletnie nie interesuje. wiem jedno: Zagłębie Psy, Górnik Polkowice KING!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERGIO LEKKO ŁATWO I PRZYJEMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:36 DOBRZE że nie padło więcej bramek, szkoda by było wymazać REKORD śląska (7:0 przypominam małolatom z wrocławia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer A pan Brzozowski nie ma nic do dodania od siebie ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.10.04, 19:48 A może Zagłębie kupiło mecz panie Brzozowski ale fajnie by było nie , znów jakas aferka tylko o tym umiesz pisać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś