Gość: mcda IP: *.jelcz.ronal.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.04, 13:02 Witam :) Poszukje sali na wesele... Jakbyście mogli podzielić się adresami i doświadczeniami z wesel wrocławskich byłabym bardzo wdzięczna... Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacha_l Re: Sala weselna we Wrocławiu 03.11.04, 18:43 Bardzo polecam Restauracje "Wieniawa" w hotelu "Wieniawa" przy ul.Gajowickej. Miałam tam wesele w czerwcu tego roku i było świetnie; obsługa, dekoracja, jedzenie bez zarzutu. Polecam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaop Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:17 ja mialam w kwietniu i tez uwazam ze bylo swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 01:45 polecam serwis www.merrieday.pl/ mają np. nową piękną salę na Szajnochy 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.do.pl / *.generacja.pl 08.11.04, 10:31 Polecam hotel i restaurację Jasek!Miałam u nich wesele w sierpniu tego roku i jestem bardzo zadowlona!Obsługa i przystrojenie sali było cudowne a do tego zabawy które wymyślał właściciel poprostu rewelka!!!Naprawde byłam na wielu weselach ale w tej restauracji było cudownie!!Chcesz więcej informacji napisz: ania-pelka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w temacie Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: 195.205.73.* 18.11.04, 14:37 Madziu, musisz najpierw odpowiedzieć sobie na pytanie ilu gosci będzie bawic się na tym weselu! Po drugie czy wielu z nich jest np.przyjezdnych i czy będziesz im organizować tam nocleg? Czy to będzie bankiet czy tradycyjne wesele z tańcami? Szukasz sali w restauracji czy w hotelu? Ma być ogródek czy cały czas będziecie w sali? Ma być ekskluzywnie czy bardziej swojskie klimaty? Ja planuję wesele na lato i juz znalazłam salę, która mi odpowiada. W Marii Magdalenie jest już wszystko zarezerwoane na czerwiec/lipiec/sierpień! A część nawet opłacona. Zobacz Novotel na Krzykach, salę w Domu Pielgrzyma na Ostrowie Tumskim, Motel, Hotel Wrocław (ma kilka sal), Karczma Rzym, restaurację Sankt Petersburg, Hotel Patio, hotel Bielany. Ostatnio byłam na weselu w malutkiej knajpce Wall Street na Podwalu, obsługa super, patio, wystrój b.ładny, tylko jedzenie średnie.Ale to miejsce na niewielką grupę gości. Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.cable.casema.nl 21.11.04, 22:09 ja szukam sali na uroczysty obiad po slubie- na ok.30 osob.Chodzi o to,zeby wnetrze bylo z klasa,bez cepeliady,jedzenie dobre i moze nawet oryginalne,tancow nie planujemy.Czy ktos moglby cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: 195.205.73.* 22.11.04, 08:46 Najbardziej spodobała mi się ta cepeliada :) Może w Sankt Petersburgu? Na pewno jest inaczej i dosyć oryginalnie. Idź jeszcze do Wall Street na Podwalu, może Ci się spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibum Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.sieci.ibrokers.pl 31.08.05, 23:20 Witaj! W kilku słowach, bo nie ma się co rozwodzić..... KARCZMA MŁYŃSKA na Ostrowie Tumskim (Hotel Tumski). Pracuje tam (aktualnie jestem na wychowawczym)i zrobiłam już tam niejedno przyjęcie weselne. klimat wiejski, jedzenie też..... Tańce można zamówić. I gości można przenocować tanio, bo schronisko międzynarodowe jest pod dachem. Życzę szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankar Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 23:48 Restauracja VINCENT ul.Ruska. Świetna sala bankietowa z super kuchnią i serwisem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.04, 11:50 ja tez szukam sali we Wrocławiu albo poza Wrocławiem i jak dotą niestety jeszcze mi sie nie udało znaleźć . Chetnie posłucham propozycji równiez poza miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga ZAMECZEK KOLO SOBOTKI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 10:13 Ponoc zameczek kolo sobotki jest niezly, czy ktos ma jakies informacja? Czy drogo, czy z noclegiem, jakie warunki? Szukam czegos na moje wesele.... Czekam: aga_bog@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dajmona Re: Sala weselna we Wrocławiu 29.04.05, 10:05 Za Wrocławiem to jest taki zameczek w Prężycach - naprawdę super okolica. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hani.mru.mru Re: Sala weselna we Wrocławiu 06.04.05, 22:12 karczmę Rzym polecam, choc na większą liczbę osób.. Vincet na Ruskiej ma dobre jedzenie Wieniawa będzie za duża polceam jeszcze Buccati jak sie jedzie do Leśnicy, jedzenie było pychotka!! a na górze są pokoje, ale nie wiem jak cenowo - byłam tam na weselu kuzyna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A JAKIE OPINIE O DOMU WESELNYM FINEZJA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.04.05, 19:51 CZY KTOS MIAL TAM WESELE? jAK TAM JEST??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: JAKIE OPINIE O DOMU WESELNYM FINEZJA IP: *.do.pl / *.generacja.pl 14.04.05, 21:43 Moja siostra miała wesele w kasynie jednostki wojskowej w Leśnicy i było całkiem fajnie. Sala pomisci nawet 120 osób. Dobra obsługa. Nie było problemy z brakiem czystych naczyń... Dekoracje itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.04.05, 00:31 BYLAM TAM I WSZYSTKO MI PASUJE ALE CHCE POSLUCHAC OPINII TYCH KTORZY MIELI TAM WESELE LUB GOSCI WESELNYCH. CZEKAM, BO CHYBA SIE ZDECYDUJE ALE GWOLI POTWIERDZENIA.... JAK OBSLUGA, CZY DUZO JEDZENIA, CZY COS BYLO NIE TAK JAK TRZEBA, CO? DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI, JEST TO BARDZO WAZNE DLA MLODYCH:) PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 18:35 Miałam wesele w hotelu jasek w październiku 2003 r. i byłam bardzo zadowolona, gością też siępodobało. Obsługa super jedzenie bardzo dobre. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 19.07.05, 22:59 Jaką polecicie salę na wesele ok 120 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: 217.30.159.* 25.10.05, 14:34 Ja miałam tam wesele we wrześniu 2004 wszystko na 5 z + jedzenie dużo i pyszne, nie wszystko od razu wykładane na stół więc jak coś zostało spokojnie można było dkończyć w domku, obsługa - jak mróweczki, sala super no i wszystko. Właściciele bardzo zaangażowani wymyślają fajne zabawy. Przed wejściem Pan wszystkiego pilnuje kieruje na parking czeka aż goście wejda i podpowida młodej parze kiedy wejść no poprostu bomba. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 21.07.05, 12:34 Witam pojecam bardzo i to bardzo Hotel Jasek we Wrocławiu. Mi się nie udało nie było już wolnych terminów ale możesz spróbować. Polecam również Sale w restauracji Belwederskiej na ul. Fabrycznej 10 ale Jasek to 1 klasa a ceny takie same jak wszędzie a i do tego właściciel robi super szoł a o jedzeniu nawet nie wspomne ... "Niebo w gębie" zaraz Ci znajde strone ....znalazłam adres wiec jest to ul. Sułowska 39 tel. 346-22-16 :-) Powodzenia Majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.07.05, 12:44 Ale czy ktoś robił sam u Jaska, bo to zupełnie inna sprawa jak sie tam bawicie, a jak sami musicie wszystko załatwiać. Na mnie facet-Jasek zrobił bardzo złe wrażenie, wszysko próbował na siłę wcisnąć i swoją orkiestrę i własne ciasto i nawet kościół, oczywiście wszystko miało być dużo taniej niż jakbyśmy sami załatwiali, a jak pochodziłam po cukierniach to okazało się, że wcale nie będzie taniej, ale drożej.Zadzwoniłam też do orkiestry, którą on miał załatwić za 1500zł i się okazało, że oni biorą 1200zł. Ciekawa jestem czy facet nie robi w ostatniej chwili w bambuko?A mieliście może u niego noclegi, jak się cenowo wychodzi?Czy za dzieci takie w wieku 5-10 lat płacilisci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:19 Jak ślub i obiad to tylko w restauracji Impreza, ul. KArmelkowa. Trzeba tam pojechać aby nie mieć więcej pytań ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.05, 16:15 to prawda, że p. Jasek chce dużo wcisnąć i nawet skorzystliśmy z ciast (polecam) i torta (też polecam) a reszty jego ofert nie przyjeliśmy i tyle. Przecież nie musisz godzić się na wszystko. Poza tym jego podejście w trakcie wesela też jest niesamowite - jest w końcu właścicielem, mógłby wziąść kase i to olać, a jest wręcz przeciwnie - naprawdę się stara. Jeszcze raz polecam, byłam tam w czerwcu na weselu i miło było odnowić wspomnienia z własnego ślubu.Warto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devi Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.08.05, 18:05 ogladal stronke Hotelu Jasek i mam pytanko do dziewczyn ktore robily tam wesele.ile was to kosztowalo(na ile osob)bede bradzo wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wiresslan.pl / 62.233.177.* 10.08.05, 00:14 Ciekawa jestem czy ktoś robił wesele w restauracji "pod strzechą" we Wrocławiu przy ul.Mińskiej.Jakie wrażenie po weselu Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl 16.08.05, 13:30 u Jaska jest 135 od osoby,ale o koszty to najlepiej pytac właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.08.05, 20:30 Możesz poszukać w Dolnośląskim Informatorze Slubnym Nie pamiętam strony, ale przez wyszukiwarkę bez problemu znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 22:22 Strzechy nie polecam, znajomi robili tam wesele w czerwcu i same szopki były z nimi. W piatek przed weselem Panna Młoda ze swoja matka wlasnorecznie myly "kible" do 1 w nocy i wzywaly na swoj koszt hydraulika do zapchanego wc. Kierownictwo mialo wszystko w d... Poza tym zaplecze jest niezbyt dobre jesli chodzi o ilosc lodowek czy zamrazarek. Tez w ostatniej chwili "pozyczali" od innej restauracji zeby moc alkohol zmrozic. Pomijam kwestie jedzenia, ktore tez ubywalo w anormalnym tempie :( Odpowiedz Link Zgłoś