Dodaj do ulubionych

Sala weselna we Wrocławiu

IP: *.jelcz.ronal.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.04, 13:02
Witam :)
Poszukje sali na wesele... Jakbyście mogli podzielić się adresami i
doświadczeniami z wesel wrocławskich byłabym bardzo wdzięczna...
Pozdrawiam
magda
Obserwuj wątek
    • kacha_l Re: Sala weselna we Wrocławiu 03.11.04, 18:43
      Bardzo polecam Restauracje "Wieniawa" w hotelu "Wieniawa" przy ul.Gajowickej.
      Miałam tam wesele w czerwcu tego roku i było świetnie; obsługa, dekoracja,
      jedzenie bez zarzutu. Polecam!!!!!!!!!
      • Gość: kasiaop Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:17
        ja mialam w kwietniu i tez uwazam ze bylo swietnie
    • Gość: em Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 01:45
      polecam serwis www.merrieday.pl/
      mają np. nową piękną salę na Szajnochy 11
      • Gość: Ania Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.do.pl / *.generacja.pl 08.11.04, 10:31
        Polecam hotel i restaurację Jasek!Miałam u nich wesele w sierpniu tego roku i
        jestem bardzo zadowlona!Obsługa i przystrojenie sali było cudowne a do tego
        zabawy które wymyślał właściciel poprostu rewelka!!!Naprawde byłam na wielu
        weselach ale w tej restauracji było cudownie!!Chcesz więcej informacji napisz:
        ania-pelka@wp.pl
    • Gość: w temacie Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: 195.205.73.* 18.11.04, 14:37
      Madziu, musisz najpierw odpowiedzieć sobie na pytanie ilu gosci będzie bawic
      się na tym weselu! Po drugie czy wielu z nich jest np.przyjezdnych i czy
      będziesz im organizować tam nocleg? Czy to będzie bankiet czy tradycyjne wesele
      z tańcami? Szukasz sali w restauracji czy w hotelu? Ma być ogródek czy cały
      czas będziecie w sali? Ma być ekskluzywnie czy bardziej swojskie klimaty? Ja
      planuję wesele na lato i juz znalazłam salę, która mi odpowiada. W Marii
      Magdalenie jest już wszystko zarezerwoane na czerwiec/lipiec/sierpień! A część
      nawet opłacona. Zobacz Novotel na Krzykach, salę w Domu Pielgrzyma na Ostrowie
      Tumskim, Motel, Hotel Wrocław (ma kilka sal), Karczma Rzym, restaurację Sankt
      Petersburg, Hotel Patio, hotel Bielany. Ostatnio byłam na weselu w malutkiej
      knajpce Wall Street na Podwalu, obsługa super, patio, wystrój b.ładny, tylko
      jedzenie średnie.Ale to miejsce na niewielką grupę gości. Jak jeszcze sobie coś
      przypomnę to napiszę. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      • Gość: kasia Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.cable.casema.nl 21.11.04, 22:09
        ja szukam sali na uroczysty obiad po slubie- na ok.30 osob.Chodzi o to,zeby
        wnetrze bylo z klasa,bez cepeliady,jedzenie dobre i moze nawet
        oryginalne,tancow nie planujemy.Czy ktos moglby cos polecic?
        • Gość: xyz Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: 195.205.73.* 22.11.04, 08:46
          Najbardziej spodobała mi się ta cepeliada :) Może w Sankt Petersburgu? Na pewno
          jest inaczej i dosyć oryginalnie. Idź jeszcze do Wall Street na Podwalu, może
          Ci się spodoba?
        • Gość: tibum Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.sieci.ibrokers.pl 31.08.05, 23:20
          Witaj!
          W kilku słowach, bo nie ma się co rozwodzić..... KARCZMA MŁYŃSKA na Ostrowie
          Tumskim (Hotel Tumski). Pracuje tam (aktualnie jestem na wychowawczym)i
          zrobiłam już tam niejedno przyjęcie weselne. klimat wiejski, jedzenie też.....
          Tańce można zamówić. I gości można przenocować tanio, bo schronisko
          międzynarodowe jest pod dachem.
          Życzę szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!
          pozdrawiam
    • Gość: pankar Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 23:48
      Restauracja VINCENT ul.Ruska.
      Świetna sala bankietowa z super kuchnią i serwisem.
      Polecam
    • Gość: Aneczka Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.04, 11:50
      ja tez szukam sali we Wrocławiu albo poza Wrocławiem i jak dotą niestety
      jeszcze mi sie nie udało znaleźć . Chetnie posłucham propozycji równiez poza
      miastem
      • Gość: aga ZAMECZEK KOLO SOBOTKI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 10:13
        Ponoc zameczek kolo sobotki jest niezly, czy ktos ma jakies informacja? Czy
        drogo, czy z noclegiem, jakie warunki? Szukam czegos na moje wesele.... Czekam:
        aga_bog@poczta.onet.pl
      • dajmona Re: Sala weselna we Wrocławiu 29.04.05, 10:05
        Za Wrocławiem to jest taki zameczek w Prężycach - naprawdę super okolica.
        Gorąco polecam
    • hani.mru.mru Re: Sala weselna we Wrocławiu 06.04.05, 22:12
      karczmę Rzym polecam, choc na większą liczbę osób..
      Vincet na Ruskiej ma dobre jedzenie
      Wieniawa będzie za duża
      polceam jeszcze Buccati jak sie jedzie do Leśnicy, jedzenie było pychotka!! a
      na górze są pokoje, ale nie wiem jak cenowo - byłam tam na weselu kuzyna :-)
    • Gość: A JAKIE OPINIE O DOMU WESELNYM FINEZJA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.04.05, 19:51
      CZY KTOS MIAL TAM WESELE? jAK TAM JEST???
      • Gość: K. Re: JAKIE OPINIE O DOMU WESELNYM FINEZJA IP: *.do.pl / *.generacja.pl 14.04.05, 21:43
        Moja siostra miała wesele w kasynie jednostki wojskowej w Leśnicy i było
        całkiem fajnie.
        Sala pomisci nawet 120 osób.
        Dobra obsługa. Nie było problemy z brakiem czystych naczyń...
        Dekoracje itp
    • Gość: GOSC CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.04.05, 00:31
      BYLAM TAM I WSZYSTKO MI PASUJE ALE CHCE POSLUCHAC OPINII TYCH KTORZY MIELI TAM
      WESELE LUB GOSCI WESELNYCH. CZEKAM, BO CHYBA SIE ZDECYDUJE ALE GWOLI
      POTWIERDZENIA....
      JAK OBSLUGA, CZY DUZO JEDZENIA, CZY COS BYLO NIE TAK JAK TRZEBA, CO?
      DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI, JEST TO BARDZO WAZNE DLA MLODYCH:)
      PA
      • Gość: Marzenka Re: CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 18:35
        Miałam wesele w hotelu jasek w październiku 2003 r. i byłam bardzo zadowolona,
        gością też siępodobało.
        Obsługa super jedzenie bardzo dobre. polecam
        • Gość: Kamelia Re: CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 19.07.05, 22:59
          Jaką polecicie salę na wesele ok 120 osób?
      • Gość: Gość Re: CO SADZICIE O HOTELU JASEK? IP: 217.30.159.* 25.10.05, 14:34
        Ja miałam tam wesele we wrześniu 2004 wszystko na 5 z + jedzenie dużo i pyszne,
        nie wszystko od razu wykładane na stół więc jak coś zostało spokojnie można
        było dkończyć w domku, obsługa - jak mróweczki, sala super no i wszystko.
        Właściciele bardzo zaangażowani wymyślają fajne zabawy. Przed wejściem Pan
        wszystkiego pilnuje kieruje na parking czeka aż goście wejda i podpowida młodej
        parze kiedy wejść no poprostu bomba.
        Ewa
    • Gość: Majka Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 21.07.05, 12:34
      Witam pojecam bardzo i to bardzo Hotel Jasek we Wrocławiu. Mi się nie udało nie
      było już wolnych terminów ale możesz spróbować. Polecam również Sale w
      restauracji Belwederskiej na ul. Fabrycznej 10 ale Jasek to 1 klasa a ceny
      takie same jak wszędzie a i do tego właściciel robi super szoł a o jedzeniu
      nawet nie wspomne ... "Niebo w gębie" zaraz Ci znajde strone ....znalazłam
      adres wiec jest to ul. Sułowska 39 tel. 346-22-16 :-) Powodzenia Majka
      • Gość: renata Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.07.05, 12:44
        Ale czy ktoś robił sam u Jaska, bo to zupełnie inna sprawa jak sie tam bawicie,
        a jak sami musicie wszystko załatwiać. Na mnie facet-Jasek zrobił bardzo złe
        wrażenie, wszysko próbował na siłę wcisnąć i swoją orkiestrę i własne ciasto i
        nawet kościół, oczywiście wszystko miało być dużo taniej niż jakbyśmy sami
        załatwiali, a jak pochodziłam po cukierniach to okazało się, że wcale nie
        będzie taniej, ale drożej.Zadzwoniłam też do orkiestry, którą on miał załatwić
        za 1500zł i się okazało, że oni biorą 1200zł. Ciekawa jestem czy facet nie robi
        w ostatniej chwili w bambuko?A mieliście może u niego noclegi, jak się cenowo
        wychodzi?Czy za dzieci takie w wieku 5-10 lat płacilisci?
        • Gość: Paola Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:19
          Jak ślub i obiad to tylko w restauracji Impreza, ul. KArmelkowa. Trzeba tam
          pojechać aby nie mieć więcej pytań !
          • Gość: Marzenka Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.05, 16:15
            to prawda, że p. Jasek chce dużo wcisnąć i nawet skorzystliśmy z ciast
            (polecam) i torta (też polecam) a reszty jego ofert nie przyjeliśmy i tyle.
            Przecież nie musisz godzić się na wszystko. Poza tym jego podejście w trakcie
            wesela też jest niesamowite - jest w końcu właścicielem, mógłby wziąść kase i
            to olać, a jest wręcz przeciwnie - naprawdę się stara. Jeszcze raz polecam,
            byłam tam w czerwcu na weselu i miło było odnowić wspomnienia z własnego
            ślubu.Warto :)))
    • Gość: devi Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.08.05, 18:05
      ogladal stronke Hotelu Jasek i mam pytanko do dziewczyn ktore robily tam
      wesele.ile was to kosztowalo(na ile osob)bede bradzo wdzieczna za odpowiedz
      • Gość: Paweł Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wiresslan.pl / 62.233.177.* 10.08.05, 00:14
        Ciekawa jestem czy ktoś robił wesele w restauracji "pod strzechą" we Wrocławiu
        przy ul.Mińskiej.Jakie wrażenie po weselu Proszę o opinię
        • Gość: agnes Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl 16.08.05, 13:30
          u Jaska jest 135 od osoby,ale o koszty to najlepiej pytac właściciela
        • Gość: Kamelia Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.08.05, 20:30
          Możesz poszukać w Dolnośląskim Informatorze Slubnym

Nie pamiętam strony, ale przez wyszukiwarkę bez problemu znajdziesz
        • Gość: Magda Re: Sala weselna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 22:22
          Strzechy nie polecam, znajomi robili tam wesele w czerwcu i same szopki były z
          nimi. W piatek przed weselem Panna Młoda ze swoja matka wlasnorecznie
          myly "kible" do 1 w nocy i wzywaly na swoj koszt hydraulika do zapchanego wc.
          Kierownictwo mialo wszystko w d... Poza tym zaplecze jest niezbyt dobre jesli
          chodzi o ilosc lodowek czy zamrazarek. Tez w ostatniej chwili "pozyczali" od
          innej restauracji zeby moc alkohol zmrozic. Pomijam kwestie jedzenia, ktore tez
          ubywalo w anormalnym tempie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka