Dodaj do ulubionych

Jak tam nowy MOST??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:25
Czy ktos juz nim sie przejechal? Jak to wszystko wyglada??? Korki są?:>
Obserwuj wątek
    • omeg Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 13:26
      hi !
      jeszcze nei jechałem ale jedna uwaga to wspaniałego dodatku GW o tym moscie :
    • omeg Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 13:28
      hi !
      jeszcze nie jechałem, ale jedna uwaga do wspaniałego dodatku GW o tym moscie :
      Milenijny NIE JEST pierwszym mostem wybudowaym we Wrocku po II wojnie jak
      napisano.
      Były inne : nowy Mieszczański i nowe Jagiellońskie
      Ktoś zna jeszcze jakies przykłady ?
      Pozdro
      • Gość: jakub.s Re: Jak tam nowy MOST?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:33
        przede wszystkim chyba Pokoju. Poza tym mieszczanskie, jagiellonski i.. nic wiecej nieprzychodzi do glowy:P
      • akm Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 13:52
        > hi !
        > jeszcze nie jechałem, ale jedna uwaga do wspaniałego dodatku GW o tym moscie :
        > Milenijny NIE JEST pierwszym mostem wybudowaym we Wrocku po II wojnie jak
        > napisano.
        > Były inne : nowy Mieszczański i nowe Jagiellońskie
        > Ktoś zna jeszcze jakies przykłady ?
        > Pozdro
        nowe Średzkie, a przede wszystkim, most Dmowskiego (łączy Kępę z ul. Długą)
    • Gość: gosc Re: Jak tam nowy MOST?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:37
      Poleciało w niebo 1000 balonów zółto-czerwonuych,juz jechałam .Most otwarty
      dla samochodów osobowych ,rowerów i pieszych.Niesomowicie skraca droge z
      Osobowic do Popowic. Jest super.taki most to powinien byc juz od dawna. Myslę
      ze tylko taksówkarze beda narzekac bo przez ten skrót mniej zarobią.
      • Gość: gos Re: Most otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:39
        juz otwarty!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Jak tam nowy MOST?? IP: *.prw.pl 29.10.04, 14:00
      pewnie jedzie sie
      • ilianna Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 14:05
        Most super. Co prawda nie jechałam nim, a spacerowałam :). Tak koło południa to
        więcej ludzi i rowerzystów niż samochodów było. Ale jak dla mnie super. Nawet
        na piechote z Popowic na osobowice można spokojnie iść.
        • Gość: Rafis a będa dwa większe od niego :) IP: 213.199.196.* 29.10.04, 14:46
          pomyślcie sobie ze za pare lat(powiedzmy do 2010 roku powstana dwa jeszcze
          większe mosty od Milenijnego(PS nazwa tysiąclecia bardziej mi sie podobała ;)).
          Jeden w ciagu obwodnicu Autostradowej Wrocławia(będzie miał 6 pasów, i jeden
          koło Kamienca Wrocławskiego w ciagu obwodnicy wschodniej(4 pasy ale będzie
          najdłuższy z tych 3).
          • Gość: kotbehemot Rafis marudzi!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:59
            > większe mosty od Milenijnego(PS nazwa tysiąclecia bardziej mi sie podobała ;)).

nawet Ty Rafisie marudzisz, swiat sie wali!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka