Gość: jakub.s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:25 Czy ktos juz nim sie przejechal? Jak to wszystko wyglada??? Korki są?:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omeg Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 13:26 hi ! jeszcze nei jechałem ale jedna uwaga to wspaniałego dodatku GW o tym moscie : Odpowiedz Link Zgłoś
omeg Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 13:28 hi ! jeszcze nie jechałem, ale jedna uwaga do wspaniałego dodatku GW o tym moscie : Milenijny NIE JEST pierwszym mostem wybudowaym we Wrocku po II wojnie jak napisano. Były inne : nowy Mieszczański i nowe Jagiellońskie Ktoś zna jeszcze jakies przykłady ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub.s Re: Jak tam nowy MOST?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:33 przede wszystkim chyba Pokoju. Poza tym mieszczanskie, jagiellonski i.. nic wiecej nieprzychodzi do glowy:P Odpowiedz Link Zgłoś
akm Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 13:52 > hi ! > jeszcze nie jechałem, ale jedna uwaga do wspaniałego dodatku GW o tym moscie : > Milenijny NIE JEST pierwszym mostem wybudowaym we Wrocku po II wojnie jak > napisano. > Były inne : nowy Mieszczański i nowe Jagiellońskie > Ktoś zna jeszcze jakies przykłady ? > Pozdro nowe Średzkie, a przede wszystkim, most Dmowskiego (łączy Kępę z ul. Długą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak tam nowy MOST?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:37 Poleciało w niebo 1000 balonów zółto-czerwonuych,juz jechałam .Most otwarty dla samochodów osobowych ,rowerów i pieszych.Niesomowicie skraca droge z Osobowic do Popowic. Jest super.taki most to powinien byc juz od dawna. Myslę ze tylko taksówkarze beda narzekac bo przez ten skrót mniej zarobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Most otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:39 juz otwarty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak tam nowy MOST?? IP: *.prw.pl 29.10.04, 14:00 pewnie jedzie sie Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Jak tam nowy MOST?? 29.10.04, 14:05 Most super. Co prawda nie jechałam nim, a spacerowałam :). Tak koło południa to więcej ludzi i rowerzystów niż samochodów było. Ale jak dla mnie super. Nawet na piechote z Popowic na osobowice można spokojnie iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis a będa dwa większe od niego :) IP: 213.199.196.* 29.10.04, 14:46 pomyślcie sobie ze za pare lat(powiedzmy do 2010 roku powstana dwa jeszcze większe mosty od Milenijnego(PS nazwa tysiąclecia bardziej mi sie podobała ;)). Jeden w ciagu obwodnicu Autostradowej Wrocławia(będzie miał 6 pasów, i jeden koło Kamienca Wrocławskiego w ciagu obwodnicy wschodniej(4 pasy ale będzie najdłuższy z tych 3). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Rafis marudzi!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:59 > większe mosty od Milenijnego(PS nazwa tysiąclecia bardziej mi sie podobała ;)). nawet Ty Rafisie marudzisz, swiat sie wali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś