Dodaj do ulubionych

niestety BUSH :-((

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.04, 17:38
Czytam- Kerry się poddał i zadzwonił do Busha pogratulować zwycięstwa- a miał
zwlekać jak najdłużej...
telefon z gratulacjami należy wpisać do konstytucji USA skoro zawsze jest
najważniejszy i kończy wybory
cieszą się ropniacy , przemysł zbrojeniowy, terroryści w Iraku, cieszą się
kościoły i finansiści, cieszy się tłusty establishment, Putin i Kwaśniewski
ja nie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Aleks Re: niestety BUSH :-(( IP: 5.3.1R* / *.gnmipr.gm.com 03.11.04, 17:54
      Ja sie ciesze!
    • Gość: lolo a liczba jego 44 IP: *.rozanka.wroc.pl 03.11.04, 18:08
      44 prezydent buSSh
      nic dobrego nie wrocy planecie ziemia - wojny, wyzysk, terroryzm
      Amerykanie to naprawde pop... ludzie albo wybory byly mistyfikacja
      • Gość: ToKa Re: a liczba jego 44 IP: 62.233.250.* 03.11.04, 18:21
        Akurat 43.
        • Gość: lolo Re: a liczba jego 44 IP: *.rozanka.wroc.pl 03.11.04, 23:56
          43 prezydent (osoba) ale 44 kadencja..
    • Gość: Paweł Z. Re: niestety BUSH :-(( IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.11.04, 22:02
      Republikanie niewiele się różnią od demokratów. Niekiedy spoglądamy na Stany w
      taki sposób, w jaki jesteśmy przyzwyczajeni patrzeć na państwa europejskie.
      Tymczasem Stany weszły już na wyższy etap rozwoju, Europa dopiero tam zmierza.
      Labour Party niewiele dzisiaj różni się od torysów. Zanika różnica między SPD a
      CDU. W Stanach poszło to wszystko o krok dalej. Ludzie głosują na ładną gębę,
      na spoty reklamowe, a nie na żadne ideologie.
      • mr_pope Re: niestety BUSH :-(( 03.11.04, 22:36
        Poza tym, w kwestii rozróżnienia demokratów i republikanów, dużo zależy od stanu
        z którego pochodzą. Republikanie z Vermont są niemal tak lewicowi jak demokraci
        z Teksasu (lub odwrotnie, tak samo prawicowi są demokraci).
      • Gość: lolo Re: niestety BUSH :-(( IP: *.rozanka.wroc.pl 03.11.04, 23:58
        na ladna gebe ? To Bush wg Ciebie taka ladnma gebe ma ?
        ktos z rodziny buSSha wygral przetarg na oprogramowanie sluzace do oddawania
        glosow - NIKT Z MIEDZYNARODOWYCH EXPERTOW NIE MIAL WGLADU W TEN SYSTEM - nie
        wierze by amerykanie byli tak glupi by wybrac tego faszyste !!!
        • Gość: Paweł Z. Re: niestety BUSH :-(( IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.11.04, 00:36
          W fałszowanie wyborów nie wierzę.
          Czy Kerry ma ładną gębę? Pewnie Bush ma ładniejszą od Kerriego. Najładniejszą
          gębę miał chyba Edwards, ale niech się raczej na ten temat wypowiedzą kobiety.
          Amerykanie nie należą do specjalnie mądrych nacji.

• Gość: ja, robot Lepszy Bush niż ten mydłkowaty goguś Kerry! IP: *.18.akron.wroc.pl 03.11.04, 22:47
      Kerry to taki amerykański Tymiński!
    • Gość: misterxy Re: na szczęscie BUSH :-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 23:10
    • tocqueville ja tez sie ciesze 03.11.04, 23:50
    • droite całe szczęście Bush! 03.11.04, 23:50
      Brawo Jurek W. Bush!
    • Gość: jaszczomp I co Ty Onufry biedaku teraz zrobisz, jak będziesz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.11.04, 23:56
      z tym żył.
      Tragedia !!!
      • Gość: onufry Re: I co Ty Onufry biedaku teraz zrobisz, jak będ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 00:07
        biedaku jaszczompie, żył będę jak żyłem choć wolałbym by Busha nie było w
        Białym Domu, bo gdyby sam miał decydować o biegu spraw to rzeczywiście byłaby
        tragedia , na szczęście IQ prezydenta jest solidnie wspomagane i chodzi właśnie
        o to wspomaganie- by było inne.
        Za to Twoje życie będzie teraz pięlniejsze i szczęśliwsze!!! Gratuluję!
        • Gość: Rafis też macie problemy :) IP: 213.199.196.* 04.11.04, 00:15
          co to za róznica kto będzie prezydentem w USA?
          • Gość: viarus Re: też macie problemy :) IP: 209.158.113.* 04.11.04, 00:49
            "co to za róznica kto będzie prezydentem w USA?"

Tak sie ostatnio sklada, ze wybor prezydenta USA, ma gleboki wplyw na to, co
            sie dzieje w "RESZCIE SWIATA".Jeszcze troche i bedzie sie wybieralo prezydenta
            Globu z pomiedzy 2 kandydatow :unijnego i amerykanskiego.
            ale ja juz tego nie dozyje.
          • Gość: lolo Re: też macie problemy :) IP: *.rozanka.wroc.pl 04.11.04, 09:24
            tu sie z Rafisem zgodze
            co za roznica Bush czy Kerry ?
            Wszystko jedno - prezydent USA to marionetka wielkich korporacji i lobbistow z
            Izraela (organizacja AIPAC) - to oni rzadza swiatem a nie jakis tam czleko-
            podobny Bush o bardzo niskim ilorazie inteligencji.

Zastanawiam sie jak Amerykaniemogli wybrac kogos takiego? Coz jaki narod taki
            prezydent...
        • Gość: jaszczomp Re: I co Ty Onufry biedaku teraz zrobisz, jak będ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.11.04, 00:32
          Rozbawiłeś mnie tym swoim frasunkiem.
          Nawet gdyby prezydentem USA został kaczor donald to i tak będziesz żył jak żyłeś i to Ci chciałem uzmysłowić.
          • Gość: onufry Re: I co Ty Onufry biedaku teraz zrobisz, jak będ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 09:11
            rozbawiłeś mnie swoją chęcią uzmysławiania mi jak będę żył, o dzięki.
            Tak się składa że poza normalnym życiem jest sfera ideowa. Ci którzy leją na
            wybory mają ją gdzieś. Ta sfera rzadko przekłada się na codzienne życie -
            chociaż niekoniecznie- ale co ja tu będę perły przed....
    • Gość: Old Fashion Man Re: nic, tylko skomlenie lewicowców.. :-)))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 12:07
      po wyborach w USA pozostanie (jeszcze dłuuuugo) skomlenie lewicowców GŁÓWNIE
      w "postępowej" Europie, no i w Polsce - wszak cały czas gonimy "Zachód"...

PS. Może pojedziecie do USA przeliczyć wszystkie głosy????
    • cancro Porzućcie wszelka nadzieję... 04.11.04, 12:16
      A jakie to ma znaczenie? Busch, czy ktokolwiek inny... O ile rozumem
      zainteresowanie wyniami wyborów w najbogatszym krajuswiata, o tyle nie
      mogępojąć nadziei moich rodaków, którzy łudzą się nadzieją, że ich los w
      jakikolwiek sposób poprawi się dzielki wyborowi takiego, czy innego prezydenta
      USA! Infantylizm!
      • Gość: onufry Re: Porzućcie wszelka nadzieję... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 13:27
        nikt nie liczy że jego los się poprawi- co za infantylizm- zwyczajnie kieruje
        się swoją sympatię wobec tego a nie innego- i tyle.....
        • smutas3 Re: Porzućcie wszelka nadzieję... 04.11.04, 13:57
          Nie należy ufać alkoholikom i fanatykom religijnym - cechy te wskazują na
          istotne wady charakteru - SWIAT MA PRZESRANE !!!
          • smutas3 Re: Porzućcie wszelka nadzieję... 04.11.04, 14:33
            PS:Balcerowicz musi odejść !
            • Gość: onufry Zapomniał o Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 16:39
              już wiadomo dlaczego Kerry przegrał wybory: www.youforgotpoland.com
              Polska przechodzi do historii :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka