Gość: jekdok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:35 Czy u nas przypadkiem orły nie są objęte ochroną? Czy ktoś wie co Wszechpolacy mają wspólnego z orłami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tymon Re: Konkurs literacki Młodzieży Wszechpolskiej IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 10.11.04, 00:19 no na pewno nie pióra. wszechpolacy są łysi, jak nakazuje skinhedowski obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: do gazu z ta mlodzieza IP: *.2.12.vie.surfer.at 10.11.04, 14:02 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: do gazu z ta mlodzieza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:06 hehe ale wymyslili;) ciekawe co jest w regulaminie...ciekawe czy czarnoskory ateista moze brac udzial w konkursie i wygrac... Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: do gazu z ta mlodzieza 10.11.04, 14:44 Jeśli tylko się wyprze swoich niepatriotycznych poglądów i swojego niepatriotycznego koloru skóry :-) Pytanie do organizatorów konkursu: jak będą sprawdzać czystość rasową biorących w nim udział? Przecież, może się okazać, że jakiś prowokator(!) - wnuk czeszki i np. śląskiego żyda może napisać jakieś super patriotyczne opowiadanie, a przecież wiadomo, że tylko nieshańbiona krew od prasłowiańskich czasów znamionuje Prawdziwą Polskość. Gorzej, że prasłowianie byli poganami, siłą wprowadzone obce wartości chrześcijańskie sprawiły, że musieli zrzec się budowanej przez stulecia własnej kultury i wyznawanej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Protestuję w imieniu gazu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:22 Chociaż nie tylko. Tyle jest sposobów wykorzystania "młodzieńczej energii" nawet jeśli jest ona wszechpolskiej proweniencji. A poważniej - miarkujmy troszkę emocje i wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re:I po co te kpiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Może dlatego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:43 polityka.onet.pl/galeria.asp?M=ML Gdyby ten orzeł wiedział, że firmuje organizowany przez was konkurs to prawdopodobnie rzuciłby się w przepaść ze zwiniętymi skrzydłami. Właściwszy byłby patronat sępa (np. "Sępim okiem") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re:Absolutnie nie rozumiem????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.04, 23:10 Za co się MW nie weźmie to jest złe. Dobra jest natomiast propozycja, zeby członków MW odsyłac do gazu. Ciekawa sprawa. Nie dziwmy się zatem, że rosnie pkolenie dla których mieć znaczy więcej niż być. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re:Absolutnie wyjasniam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.04, 12:33 no tak. zawsze to lepiej miec gaz, niz byc gazem p.s. jakis taki delikatny z ciebie wszechpolak. hamletyzujesz chlopie. jak sie organizacja dowie, mozesz miec problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis HitlerJugend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:37 Najgorsze jest to, że ten polski odpowiednik HitlerJugend rośnie w siłę dzięki państwowym pieniądzom, które płacimy w postaci podatków... Zatem wszyscy te gry i zabawy finansujemy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re:Absolutnie wyjasniam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.04, 14:18 Przypomnę, że na forum był wątek założony przez Tomka, w którym podobno dwu członków MW uganiało się za Hindusem przy okazji rozrzucając ulotki z adresem siedziby MW. Jeżeli to była prawda to sprawa groziła kryminałem i nalezało to potępić. Natomiast nie rozumiem absolutnie potępienia za fakt podejmowania prób literackich. Oczywiscie, ze moga one byc nieudolne ale lepiej skłonic wyrośniętych młodzieńców do pisania niż do latania z bejzbolami za Hindusem. Mogę się mylić chociaż niekoniecznie po przeczytaniu postów o gazie i Hitlerjugend. Ci co to piszą mieli inne wzorce do naśladowania. Smutne to ale prawdziwe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Jekdok, a co myślisz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.04, 20:14 o tym, ze grupa /20 osób/ wyrostków z kijami i tasakami atakowała pod Lubinem samochody? 31 letnia pasażerka ma złamaną czaszkę. Czy to też wina MW, a może orzeł dziobem rozbił? Moze jednak lepiej pisać? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok O człekokształtnych troglodytach z głowopodobnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:17 zakończeniem tułowia nie ma co myśleć tylko trzeba ich eliminować ze społeczeństwa. Nie bardzo rozumiem tę zaczepkę. Niejednokrotnie dawałem wyraz swojego stosunku do bandytyzmu wszelkiej maści, szczególnie tych, których eufeministycznie nazywa się "pseudokibicami". Nie sądzisz chyba, że alternatywą dla wzajemnego rozbijania sobie pustych łbów przez tych głowonogów jest wypracowanie na wasz konkurs. Jest tragedią, ale też i dowodem słabości naszego państwa (do której wy też w pewnej mierze się przyczyniacie) gdy obiektem bandyckich napadów stają się przypadkowe ofiary. I tego nie ma co komentować bo ocena może być tylko jedna. Ja tylko tej bezsilności nie mogę zrozumieć i tego, że prokuratorzy potrafią zwalniać ewidentnych bandytów. Ja w tym wątku nie kwestionowałem waszego prawa do organizowania konkursów literackich (co skądinąd jest inicjatywą chwalebną), pozwoliłem sobie tylko wyrazić rozbawienie, nawet nie irytację, hasłem pod jakim go organizujecie (nie wspominając o równie zabawnej - moim zdaniem -nagrodzie). Nie chcę się powtarzać bo już Ci kiedyś wyjaśniałem dlaczego uważam waszą działalność za szkodliwą dla mojego kraju. Dodam jeszcze, że organizując sympozja ku czci (pamięci?) generała Franco (którego własny naród nie mogąc wymazać ze swojej historii, wymazuje z grona zasłużonych) sami odbieracie sobie wiarygodność i prawo używania naszych symboli narodowych (które ja traktuję bardzo poważnie). I nie wykluczam, że Mleczko rysując swój obrazek również was (choć na pewno nie tylko) miał na myśli. Nie odpowiadam za pojawiające się tu nawoływania "do gazu", które uważam za odrażające, obrzydliwe i świadczące o jakichś ułomnościach ich autorów, tak samo jak nie odpowiadam za kloaczno-wydalnicze skojarzenia wypowiadających się tu małolatów. Co do wyższości pisania nad bandytyzmem sprawa jest bezdyskusyjna, chyba, że pisze się hasła w rodzaju "negry do gazu", "jude raus" czy "white power" i wtedy to też jest bandytyzm. Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigus Dickus PRAWDZIWY PORTAL WSZECHPOLAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:19 www.wielkarzeczpospolita.net/info.php?wiadomosc=535 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigus Dickus Zgłaszam do konkursu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:22 Jest taki kraj Jest taki kraj, Do którego można porównać tylko raj. To Wielka Rzeczpospolita, Nazwę tę zna nawet kosmita. Bo to ona niesie kaganek pokoju, Oraz pomaga innym w rozwoju. Wspomaga chętnie inne państwa, Bo ona nie znosi otaczającego nas draństwa. Pod swe rozłożyste skrzydła przygarnie każdego, Kto państwa nie ma własnego. Za to wszystko ją bardzo kocham, I jej flagą ochoczo macham. www.wielkarzeczpospolita.net/poezja/index2.php?poe=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Litości!!! Mam zajady. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:38 A teraz czkawkę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigus Dickus Re: Litości!!! Mam zajady. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:06 Szkodliwy nadmiar patosu trzeba neutralizować odpowiednimi środkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ... IP: *.media4.pl 14.11.04, 21:47 więcej o działaniach dolnośląskiej MW można znaleźć na stronie: www.ds.wszechpolacy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok A po co????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:27 Kiedyś żaliła się na forum panienka niepomna rad babcinych by nie szwendać się po podejrzanych kątach i zaułkach. Zajrzała i później żałowała (prawie jak w bajce Jachowicza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: A po co????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:31 Podobno badania pokazały, że gdyby internet istniał w Niemczech lat 30, to najbardziej popularną stroną byłaby właśnie witryna HitlerJugend. Odpowiedz Link Zgłoś