mariofed 10.11.04, 13:49 Czy ktoś mógłby mi podać informacje na temat rewii na lodzie, która będzie we Wrocławiu w grudniu? Chciałabym skontaktować się z organizatorem. Nie znam dokładnej daty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lyzka Re: Rewia na lodzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:14 jaka rewia?? teraz wszyscy mowia tylko o tym: sport.gazeta.pl/hokej/1,35539,2384776.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariofed Re: Rewia na lodzie. 10.11.04, 22:35 To ma być jakaś rosyjska grupa, która będzie tańczyc na lodzie - taki show. Może coś jednak wiecie na ten temat. Czekam na informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyzka Re: Rewia na lodzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:58 Z Rosjan ma byc Siergiej Fiodorow, rzeczywiscie bedzie show. Odpowiedz Link Zgłoś
mariofed Re: Rewia na lodzie. 11.11.04, 13:43 lyzka - Ty łobuzie!, nie drocz się ze mną. Rewia to rewia, a nie hokej. Ja wiem, że to też show. A tak na serio: ja naprawdę szukam informacji na ten temat. Pozdrawiam Cię gorąco Odpowiedz Link Zgłoś