Dodaj do ulubionych

Deichmann Śląsk gra z Benficą Lizbona

IP: *.215.akron.wroc.pl 16.11.04, 00:28
Dlaczego w internetowym wydaniu gazety nie ma ani słowa o tym że Mahoric rozwazal odejscie? Co to ma byc?!
Obserwuj wątek
    • Gość: kriss24 CZY MECZ BEDZIE GDZIES TRANSMITOWANY? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 16.11.04, 08:35
      • Gość: Bananex Re: CZY MECZ BEDZIE GDZIES TRANSMITOWANY? IP: 212.160.104.* 16.11.04, 08:56
        To trener rozważał odejście? Ciekawe.
        Tak mecz bedzie tranmitowany w Polskim Radiu Wrocław 102.3 FM
        Pozdrawiam
      • Gość: no_login Re: CZY MECZ BEDZIE GDZIES TRANSMITOWANY? IP: *.baumit.pl / 62.233.176.* 16.11.04, 09:39
        18.30 w tv PULS
      • Gość: IDEA SLASK WROCLAW Re: CZY MECZ BEDZIE GDZIES TRANSMITOWANY? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.04, 17:50
        TAK BEDZIE O 18.30 NA PROGRAMIE PULS
    • Gość: No nie wiem... Mahorić ma problem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 09:55
      Mam wrażenie, że tylko wrodzona uczciwość Mahoricia nie pozwoliła mu jeszcze
      na zerwanie kontraktu . Przychodził do silnego klubu grającego dobre mecze w
      eurolidze, wicemistrza kraju, a zastał drużynkę w rozsypce, z młodziakami
      którzy się uczą basketu, klub szukający gorączkowo jakichkolwiek sponsorów -
      słowem kaszana . Myślał, że będzie prowadził ekipę wygrywającą lub toczącą
      wyrównane boje z najlepszymi w kraju i w rozgrywkach ULEB, tymczasem przychodzi
      mu przegrywać z jakimiś kelnerami . Dla niego jest to krok wstecz, jeśli chodzi
      o rozwój w karierze szkoleniowca . Na razie robi co tylko może w takich
      warunkach, myślę jednak, że chętnie by się wycofał w jakiś honorowy sposób z
      tej sytuacji .
      • Gość: JAWORZANIN Re: Mahorić ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:14
        największy problem Mahorića to działacze, którym zaufał. Myślał,że rozmawia z
        ludźmi honoru i fanami kosza a wpadł na minę polityka, który ścieżkę kariery
        wybrał przez nasz kochany śląsk. pamiętajmy to w dniu wyborów, bo sam szef
        śląska powiedział, że jest posłem a nie zajmuje się klubem. Dziwne więc
        dlaczego nie chce odejść.
        • Gość: Synfony Re: Mahorić ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:03

To tacy ludzie jak Ty są problemem dla tego klubu ! Jak nasi przegrywali, to
          była krytyka terenera, zawodników i działaczy. Jak zaczeli wygrywac to juz jest
          wina tylko działaczy, prawda ? Proponujesz, aby poseł zrezygnował z klubu i
          co ? Kto go weźmie, kto załatwi kasę na lepszych zawodników, może Ty, albo
          Tobie podobni malkontenci ? To na prawdę nie jest takie proste, aby zebrać taką
          furę kasy ! A to, że poseł robi sobie dzięki temu rozgłos i zarabia kasę, co w
          tym złego ? Przecież każdy - ty i ja bysmy robili tak samo ! Przecież to jest
          normalny biznes a działalność charytatywna ! Przez ostatnie kilka lat się
          udawało, była kasa, niezła koszykówka na miarę europejską, czy to jest nie
          ważne ??? Czy to nie ma znaczenia ??
          • Gość: momo Re: Mahorić ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:02
            Widze, że sztab G.S. ruszył do akcji! Czemu tak późno, he?
    • Gość: Mess RANY CO ZA MECZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:34
      To według mnie najbardziej przerażający mecz w historii klubu!! To powinno się nagrać i oglądać w nocy, taki horror! Obstawiałem w DLM +2 i wygrałem idealnie! MAGIK JESTEM! DZIĘKI CI ŚLĄSKU!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka