Gość: piskopon IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:34 moje białe doskonałe w kratkę cienką wąską nitką dolnośląską zszyte całe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diabełek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:36 jedną parę masz czy tylko jeden model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piskopon Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:40 Gość portalu: diabełek napisał(a): > jedną parę masz czy tylko jeden model? Piszemy kiciu o tym co w uzyciu inne modele będą na niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:43 no i znowu coś sknociłam(poprzedni post) żadne kiciu z tej strony prawdziwie wyemancypowany diabełek a tak w temacie przyznam się do czarnych stringów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 01:24 a ja lubiem w kwiatki, łowiecki, misie i te z dniami tygodnia :-).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 01:54 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > a ja lubiem w kwiatki, łowiecki, misie i te z dniami tygodnia :-).... Noo, te z datami sa wspaniale ! Najlepiej pamietam 1981, sobota wieczor...Alez to byl rocznik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.chem.uni.wroc.pl 28.08.01, 10:26 Zoltawe (z niedoprania), postrzepione (ze zuzycia i starosci), ze spora dziura wentylacyjno-ewakuacyjna z samego przodu (przetarlo sie kiedys i tak juz zostalo, nawet dosc wygodne w codziennej eksploatacji). Ot, bieda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 11:03 najlepse som ze slonikami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 15:39 A co to som majtki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 17:04 Gość portalu: majtek napisał(a): > A co to som majtki ? Som to ludzie, ktore po zamustrowaniu na poklad staja sie niewolniczo podlegle kapitanowi jednostki.W czasie wolnym od mycia pokladu, wolno im spiewac szanty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: 213.76.92.* 28.08.01, 15:43 a ja ostatnio upolowałam żółciótkie w kubusia puchatka musiałam się pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holyfido Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW, lepiej FORUMOWICZEK!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 16:15 Co tam forumowiczów, Niech się forumowiczki wypowiedzą :-)) PS.Moim ulubionym modelem są takie z amorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW, lepiej FORUMOWICZEK!!! IP: 192.168.1.* / 213.76.92.* 29.08.01, 08:01 Gość portalu: holyfido napisał(a): > Co tam forumowiczów, > Niech się forumowiczki wypowiedzą :-)) > > > PS.Moim ulubionym modelem są takie z amorkami. Popieram w całej rozciągłości - Forumowiczki do piór !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW, lepiej FORUMOWICZEK!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.08.01, 09:38 Gość portalu: holyfido napisał(a): >Moim ulubionym modelem są takie z amorkami. Amorom majtki raczej przeszkadzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW, lepiej FORUMOWICZEK!!! 02.09.01, 07:38 forumowiczki maja sie wypowiadac??? prosze bardzo:najladniejsze sa takie z kubusiem puchatkiem lub z kotem Garfieldem :) stringi diabelka tylko na szczegolne okazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW, lepiej FORUMOWICZEK!!! 02.09.01, 20:10 Gość portalu: Kazio napisał(a): > Gość portalu: holyfido napisał(a): > >Moim ulubionym modelem są takie z amorkami. > > Amorom majtki raczej przeszkadzaja... ...he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW, lepiej FORUMOWICZEK!!! IP: *.pl 02.09.01, 23:53 jestes czub!wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW 31.08.01, 20:51 Gość portalu: piskopon napisał(a): > moje > białe doskonałe > w kratkę cienką wąską > nitką dolnośląską > zszyte całe A ja noszę każdego dnia tygodnia slipy w innym kolorze, he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cywil Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.pl 02.09.01, 23:46 Ty lobuzie nosisz lateksowa bielizne,tak jak twoi zepsuci kochasie.Roberto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:18 Gość portalu: piskopon napisał(a): > moje > białe doskonałe > w kratkę cienką wąską > nitką dolnośląską > zszyte całe Moje też były takie, lecz gdzieś od zeszłego tygodnia są lekko zardzewiałe Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW 01.09.01, 23:21 Gość portalu: zigzag napisał(a): > Gość portalu: piskopon napisał(a): > > > moje > > białe doskonałe > > w kratkę cienką wąską > > nitką dolnośląską > > zszyte całe > > Moje też były takie, > lecz gdzieś od zeszłego tygodnia > są lekko zardzewiałe He, he, he... Korozja powiadasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:51 roberto65 napisał(a): > > Korozja powiadasz ??? > Raczej skutek niż przyczyna .... Wilgotny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:41 roberto65 napisał(a): > > He, he, he... > > Korozja powiadasz ??? > Polecam superbiałego Hammerite''a => bezpośrednio na rdzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Z przodu białe z tyłu zbrązowione! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:37 Pierwszego dnia zakładam obojętnie którą stroną, drugiego brazowym do tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lua Re: KOLORY MAJTEK FORUMOWICZÓW IP: *.lo3.wroc.pl 04.09.01, 09:37 a ja mam dzisiaj pomarańczowe w groszki(groszki sa biale:)) bardzo wygodne! :) Odpowiedz Link Zgłoś