Dodaj do ulubionych

Atlas stawia na Jamrożego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:30
Ale ma asów. Gomulski ma UCZYĆ SIĘ w niższej klasie a dwójka wymieniona przez
prezesa ma zwojować ekstraligę. Trzeba przyznać się do porażki - tym razem
nie udało się nic zamataczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: metellus Brawo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:32
      Widzialem Nowaczyka na zywo i chlopak ktory sporo potrafi. Niestety nie dysponuje sprzetem, dlatego zawiodl w Memoriale Niescieruka. Moim zdaniem jest lepszy od Ruszkiewicza i Jamrozego razem wzietych. W biegach mlodziezowych, w nadchodzacym sezonie czeka Atlas lekcja pokory...
    • Gość: jaRo Spoko, poczekajcie.. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 10:43
      Czy powiedzielibyscie drodzy "eksperci", ze Swiderski i Miskowiak beda tak
      swietnie jezdzic? Poza tym sezon transferowy jeszcze sie nie skonczyl. A co do
      lekcji pokory, to jakim klubom szanowni koledzy kibicuja? bo chyba wam
      przydaloby sie troche wiecej pokory ;) pozdrawiam!
      • Gość: m porownywanie Miskowiaka i Swiderskiego (na... IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 11:38
        poczatku ich kariery) z Jamrozym oraz Ruszkiewiczem jest jednak duuuzym
        nietaktem. To dwa swiaty (rozne swiaty). No ale coz nalezy zyczyc ze WTS w kocu
        dochowa sie swojego wychowanka i tej wersji sie trzymajmy.
    • Gość: Juras Stolarczyk Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 12:11
      Spoko, Jarek Hampel wróci z Cypru i wzmocniony energią słoneczną będzie łatał
      dziury po juniorach. Strzeli z 16 punktów w meczu i będzie komfortowo. Paweł
      Hlib niech się nie zastanawia i nie marnuje czasu na żużlu, bo mógłby zarabiać
      kapitalne siano w motocrossie na Zachodzie lub w USA zamiast użerać się z
      gadami typu Stal Gorzów czy Atlas Wrocław. Przy talencie do jazdy na "hopkach"
      już jutro mógłby spokojnie skakać na KTM-ie, a nie martwić się o pieniądze. Na
      stare lata pies z kulawą nogą będzie o nim pamiętał, a już z pewnością nie
      Rusko, który traktuje jeżdżców jak mięso armatnie. Howgh!
      • Gość: mike Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.ppp.dion.ne.jp 17.11.04, 14:45
        Juras - kto Ci pomogl wyjac glowe z kibla? Miales ja tam trzymac do jutra.

A tak serio - prezes Rusko kupuje - zle, prezes Rusko wychowuje - tez zle. No to
        ja sie pytam - jak jest dobrze?

Odpieprzcie sie oszolomy od Wrocka i prezesa Ruski. To jest moja rada.
        papa
      • Gość: wts Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.11.04, 23:13
        jonasz stolarczyk znowu nadaje...pieprz sie,a panu prezesowi mozesz buty
        czyscic.MIKE TAK TRZYMAC!
    • gelu Re: Atlas stawia na Jamrożego 17.11.04, 17:52
      Bardzo dobrze! Na taką decyzję czekałem od dawna. Z tego, co do tej pory
      widziałem, Jamroży to bardzo perspektywiczny junior. Jeżeli będzie miał okazję
      jeździć regularnie w lidze, to okaże się, że wcale nam inny junior nie jest
      potrzebny.

A co do oszołomów plujących na Wrocław i Prezesa Ruskę - to chyba już taka
      tradycja wśród zakompleksionych kibiców innych klubów. Nie wiem czemu wybrali
      sobie akurat Wrocław - pewnie dlatego, że to jest od lat najlepiej
      zorganizowany klub żużlowy w Polsce. Dlatego kolejne ataki na nasz klub i
      prezesa naszego klubu należy traktować jak komplement - bo to znaczy, że
      chłopaki wciąż mają kompleks...
      • Gość: Duchman Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 17.11.04, 22:55
        gelu,swiete slowa - amen!!!
        • Gość: Wts Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:59
          Gelu jestes wielki
      • Gość: JA Gelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:53
        Dlaczego Atlas jest celem , bo niszczy talenty Baron, Dados, kluby Grudziądz,
        Piła (zawodnicy za darmo). Próbuje układać regulamin pod siebie - juniorzy.
        Brał czynny udział w tworzeniu 2 ligi, której miał pomagać finansowo. Nic nie
        mam do zawodników ale do waszych działaczy.
    • Gość: Stal Gorzów Rusko kłamie! IP: *.media4.pl 18.11.04, 01:16
      Z dobrych zrodel wiem, ze Rusko nadal kusi Hliba, i to dosc sporymi pieniedzmi,
      wiec niech nie pieprzy taki glupot.
      Nie myslcie sobie, ze jestem anty-wroclawski. Co prawda pochodze z Gorzowa, ale
      studiuje we Wrocku i jak tylko moge, chodze na Atlas i im kibicuje. Dopoki Stal
      nie awansuje do e-ligi, czyli do przyszlego roku ;-) Pozdrawiam!
      • Gość: bovo Re: Rusko kłamie! IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 00:03
        rusko klamca!! prawda!! a poza tym to najwiekszy kretacz jakiego znam...i teraz
        jeszcze ten regulamin...junior 23 lata...kon by sie usmial!!! co za pajac...to
        moze jeszcze zrobi tak zeby junior nie musial jechac w meczu skoro sparta nie
        ma dobrego juniora..??? dajcie spokoj z tym pajacem....
        • Gość: Zuzlowiec Re: Rusko kłamie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 00:15
          Tak tak drugiego takiego kretacza chyba nie ma jak Rusko no moze
          Cieslak...Gdyby nie Pila to by Wroclaw nie istnial to podobnie robi sie w
          Zielonej Gorze gdyby nie Gorzow ( Swist, Suchecki, Staszewski)to nie byloby
          Zielonej Gory. Panowie wyszkolcie sobie mlodziez a pozniej sie chwalcie jacy
          jestescie wielcy.
          • cancro Re: Żużel... wielkopiecowy 19.11.04, 11:30
            Gość portalu: Zuzlowiec napisał(a):
            Czyzbyś tak sie podpisywał, bo wyrzucasz żużel z pieca, bo sądząc z twej
            wypowiedzi nie znasz się na speedway'u!

> Tak tak drugiego takiego kretacza chyba nie ma jak Rusko no moze
            > Cieslak...Gdyby nie Pila to by Wroclaw nie istnial
            A ja twierdzę, że nie istnieliby dziś Hampel, Gapiński i Miśkowiak, bowiem
            zarząd klubu w Pile twierdził, że zawody inne niż liga to prywatna sprawa
            zawodników. (poszperaj w archiwum Gazety Wrocławskiej- zamieszczałem linki
            tyle razy, że kolejny raz mi się nie chce!)

>to podobnie robi sie w
            > Zielonej Gorze gdyby nie Gorzow ( Swist, Suchecki, Staszewski)to nie byloby
            > Zielonej Gory.
            O ile wiem to nikt nie porwał Swista i Sucheckiego (zresztą expilan też nie)
            suiłą! To oni chcieli jeździć w extralidze! Już widzę, jak pięknie suchecki
            rozwinąłby sięw przeciętnej extraligowej drużynce! Eh.. szkoda gadać...
            • Gość: daniello bonzo Re: Żużel... wielkopiecowy IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 16:00
            • Gość: bonzo daniello Re: Żużel... wielkopiecowy IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 16:04
              Gapa to Gapa a Misiek to Misiek...a ty buraku qrwa na zuzlu sie nie znasz...A Suchy jest za suchy zeby w Stali jezdzic..."ekstraligowym klubie" znafffco hehe. Szacuneczek dla Hampelka a bura(k) dla Róski. Odpimpaj sie od zuzlowca znawco tematu z kotlowni hehehehhehehehe. nerka kundlu
    • Gość: WTS Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.11.04, 22:54
      PISAC KAZDY MOZE...juz zbiera mi sie na wymioty jak czytam brednie typu a pan
      Rusko be, apila to nam dala za darmo tego czy tamtego.WIECIE JAKA JEST PRAWDA
      PAN RUSKO JEST Z MAFII I NAPIE.. WSZYSTKICH BEJSBOLAMI, DLATEGO KOGO CHCE
      TEGO SOBIE BIERZE.I CO??? PODOBA SIE?
      • Gość: daniello Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 15:57
        no
        • Gość: daniello Re: Atlas stawia na Jamrożego IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 15:59
          no juz sie cala polska trzesie qrwa ze strachu przed Ruskiem...A w Wyborczej pisalo ze ABW i CBS dobiora sie Ruskowi do dupy hehehhehehehehhehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka