Dodaj do ulubionych

CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ???

IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.07.01, 22:35
Jestem ciekaw czy dalej bedzie trwala wspaniala passa wroclawskiej
koszykowki.Bo ostatnio co sie dzieje nienapawa optymizmem.Najpierw problem z
Repesą,pozniej konflikt z Zepterem,a czas ucieka.Mam nadzieje ze obronia
mistrzostwo polski ale tez ze pokaza sie z przyzwoitej strony w
EUROLIDZE.pozdrawiam fanow slaska!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: spec Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.gazeta.pl 17.07.01, 10:44
      nieee...

to juz nie TA druzyna....
      • Gość: Johnny Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.dohnanyi-veszprem.sulinet.hu 17.07.01, 14:49
        Sprobujmy byc optymistami!!!
        W koncu nie jest mozliwe aby po tylu wspanialych sezonach przestac sie liczyc i spasc z gornej polki
        na dolna nieprawdaz?
        Euroligi raczej nie wygramy ale o mistrza powalczymy napewno :-)
    • Gość: dziki Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25
      Gość portalu: pirat napisał(a):

> Jestem ciekaw czy dalej bedzie trwala wspaniala passa wroclawskiej
      > koszykowki.Bo ostatnio co sie dzieje nienapawa optymizmem.Najpierw problem z
      > Repesą,pozniej konflikt z Zepterem,a czas ucieka.Mam nadzieje ze obronia
      > mistrzostwo polski ale tez ze pokaza sie z przyzwoitej strony w
      > EUROLIDZE.pozdrawiam fanow slaska!!!

• Gość: johny Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 21:52
        Zdobędziemy mistrza, ale na pewno nie z takim bilansem jak ostatnio.
        Idea to już nie poczciwy Zepterek teraz to nie ten zespół.
        Grzesiu co ty narobiłeś!!!!!!!!!!!!
    • #roberto65 Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? 27.01.02, 17:16
      Gość portalu: pirat napisał(a):

> Jestem ciekaw czy dalej bedzie trwala wspaniala passa wroclawskiej
      > koszykowki.Bo ostatnio co sie dzieje nienapawa optymizmem.Najpierw problem z
      > Repesą,pozniej konflikt z Zepterem,a czas ucieka.Mam nadzieje ze obronia
      > mistrzostwo polski ale tez ze pokaza sie z przyzwoitej strony w
      > EUROLIDZE.pozdrawiam fanow slaska!!!

Jeżeli po tych cyrkach jakie robił z tym klubem Schetti Śląsk zdobędzie jednak
      MISTRZOSTWO, to na pewno większość kibiców zacznie mocno wierzyć w cuda i rzeczy
      niemożliwe... Wiara ponoć czyni cuda...przekonamy się o tym za kilka miesięcy.
      • Gość: Janek Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 21:30
        Ta ostatnia niedziela...
    • Gość: bromden Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 22:49
      slask zdobedzie mistrzostwo polski w tym sezonie i moge sie o to zalozyc
    • frisch Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? 05.02.02, 23:20
      Życzę zawodnikom i trenerowi Urlepowi sukcesu i zdobycia dla Wrocławia tytułu
      ale z tym gospodarzem będzie bardzo trudno. Panie prezesie to nie polityka -
      tu trzeba myśleć!
      • #roberto65 Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? 06.02.02, 19:33
        Mam coraz większe wątpliwości co do szans na obronienie przez naszych chłopaków
        MISTRZOSTWA. Vide ostatni mecz z Pruszkowem.
        • Gość: Janek Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 19:08
          Nawet jak zostanie to co to zmieni. W rozgrywkach Euroligi znowu wiele nie
          osiągnie. Szkoda.
          • melancho Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? 09.02.02, 14:59
            Kurcze, no niby nie ta druzyna jak ladnie ktos Dunczyka zacytowal, ale...licze
            na mobilizacje w ciagu 2 najblizysz miesiecy...feniks z popiolow czy cos :-)
            • Gość: johny Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 13:34
              Po ostatnich meczach mój optymizm trochę zmalał, Idea będzie miała problemy z
              Prokomem, ale myślę że będzie mistrz.
    • mastat Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? 10.02.02, 13:43
      W playoff zapowiada się niezły "Hitchcock", ale mistrzostwo i tak zdobędą.
      • Gość: misiexxx Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? IP: *.wroc.gazeta.pl 11.02.02, 11:46
        Za mocni na Polskę, za słabi na Europę !!!
        Mistrza zdobedziemy, w końcu: CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA !!!
    • robgoblin Re: CZY IDEA SLASK WROCLAW ZOSTANIE ZNOW MISTRZEM POLSKI ??? 11.02.02, 14:16
      Jak nie będzie kontuzji to zostanie. Ale tylko dlatego, że Józek nie zagra do
      końca sezonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka