Gość: to_ja IP: 195.216.121.* 06.05.02, 17:23 WSTYD dla Wrocławia , chodzi o program BAR !. Fajny program , ale czemu wynajeli taką badziewiastą limuzynę na ślub . Przecież to jeżdżący złom , nawt własciciel Marcin ..... tak mówi. WSTYD !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: limuzyna 06.05.02, 17:28 Gość portalu: to_ja napisał(a): > WSTYD dla Wrocławia , chodzi o program BAR !. Fajny program , ale czemu > wynajeli taką badziewiastą limuzynę na ślub . Przecież to jeżdżący złom , nawt > własciciel Marcin ..... tak mówi. WSTYD !!! jaki ślub taki program i taka limuzyna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: limuzyna IP: 195.216.121.* 06.05.02, 17:32 no niby tak , ale sporo jest osob , którym sie podoba ten program , ale ta limuzyna to już producenci przeszli samych siebie. Jak ktos nie wierzy to zapraszam aby obejrzec ten jeżdżący złom .. A i na dodatek , bez polskiej rejestracji. WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: limuzyna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 17:44 Oczywiście, że wstyd! Wstyd i żenada! Limuzyna przy tym programie jest niezauważalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanel Re: limuzyna IP: 195.216.121.* 06.05.02, 17:47 taaak ? niezauważalna ? przecież była na tapecie przez długi okres . Slub i limuzyna. Szczeże mówiąc to popieram to_ja , chańba dla Polsatu. A swoja drogą poznałem bliżej własciciela , ten tylo sie smieje z frajeroof wynajmujących ten złom Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: limuzyna 06.05.02, 19:57 arvena napisał(a): > jaki ślub taki program i taka limuzyna:( Podpisuję się pod tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: limuzyna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 17:33 Gość portalu: to_ja napisał(a): > WSTYD dla Wrocławia , chodzi o program BAR !. Fajny program , ale czemu > wynajeli taką badziewiastą limuzynę na ślub . Przecież to jeżdżący złom , nawt > własciciel Marcin ..... tak mówi. WSTYD !!! Masz racje Golf II bardziej by pasowal do tego programu i slubu, ach koniecznie z ciemnymi szybami i niebieskimi swiatlami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta_ja Re: limuzyna IP: 195.216.121.* 06.05.02, 17:36 Czemu nie VW golf , heheh. A tak na poważnie , limuzyna pasuje , ale nie stać POLSATU cz ATM na wynajęcie naprawdę dobrej limuzyny , a nie złomu . A tyle się trąbi o jeżdżących trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: limuzyna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:16 niech ktos w koncu napisze co byla za marka / chyba ze skladak /- nie ogladam bowiem tego ambitnego samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: limuzyna IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 06.05.02, 20:53 Chyba "Lincoln", Jak wlasciciel go sprowadzil mial juz z 8lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: limuzyna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 20:59 Gość portalu: vic napisał(a): > Masz racje Golf II bardziej by pasowal do tego programu i slubu, ach koniecznie > z ciemnymi szybami i niebieskimi swiatlami ;-)))) i jeszcze kierowca w szykownym dresie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM A iKS Re: limuzyna IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 07.05.02, 00:29 Ja tam nigdy limuzyną nie jechałem, nawet na mój ślub:( A chciałbym się przejechać jakąkolwiek, wystarczyłby sam fakt "LIMUZYYYNA"! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: limuzyna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 09:01 Skoro to tak ważne dla ciebie dlaczego nie wynajmiesz sobie. Zamiast kina czy teatru zafunduj żonie i sobie odrobinę luksusu, przejażdżkę po placu limuzyną ( to z powodu braku rejestracji) i będziesz miał co wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfel Re: limuzyna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.02, 10:08 a kto przy zdrowych zmysłach wynajmuje limuzyne za 250 zeta /h i do tego jeszcze złom , już kiedys właściciel wiózł do ślubu młodych i... wiadomo co dalej , pchanko , pchanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM A iKS Re: limuzyna IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 08.05.02, 02:03 Gość portalu: fanfel napisał(a): > a kto przy zdrowych zmysłach wynajmuje limuzyne za 250 zeta /h i do tego > jeszcze złom... A to kolejny argument przemawiający przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM A iKS Re: limuzyna IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 08.05.02, 02:01 No właśnie 'po placu'. Ale pomyślę nad rocznicą ślubu. oczywiście pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miloszewicz1234 Re: limuzyna IP: 131.228.32.* 19.02.20, 14:03 Jeśli chodzi o najlepsza limuzynę to polecam limuzyny Wrocław Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś