Dodaj do ulubionych

Izabela Jaruga-Nowacka...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:24
jest tak niesamowicie wszechstronna, czy tak niewiarygodnie szybko sie uczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ditran JEST UROCZA I MA W SOBIE TO COŚ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 23:52
      Czego nie mają inne panie. Taka Zyta Gilowska to antykobieta i w dodatku
      popiera wojnę w Iraku. Jaruga - Nowacka jest dużo starsza ode mnie, ale
      chciałbym żeby mnie pomolestowała.
      • marcinek101 tylko co to jest..... 25.11.04, 00:17
        Gość portalu: Ditran napisał(a):

> Jaruga - Nowacka jest dużo starsza ode mnie, ale
        > chciałbym żeby mnie pomolestowała.
        "nienormalnymi rządzą nienormalne prawa..." gdzieś to usłyszałem ale pasuje tu
        jak ulał ;)

A tak poważnie to co zrobić by się pozbyć tych mądrali z UP, jak nie Pol to coś
        gorszego na wszystkim się zna wszystko wie tylko jak zwykle guzik zrobi
        (ciśnie się na usta inne słowo na G ale się powstrzymam bo to przecież
        kobieta), no może wyda (zmarnuje) trochę publicznej kasy i to wszystko

pozdr M.
      • Gość: Ditran TYLKO JARUGA - NOWACKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 13:18
        No i dobrze, że ma poglądy z kołchozu bo Polska to kołchoz tak jak Ukraina
        zresztą. Chce złodziejom zabierać pieniądze - za pomysł nagroda Nobla. I pewnie
        dostanie, bo broni praw kobiet. Nie tak jak Zyta Gilowska.
      • Gość: francuz Re: JEST UROCZA I MA W SOBIE TO COŚ... IP: *.18.akron.wroc.pl 25.11.04, 15:25
        > Czego nie mają inne panie. Taka Zyta Gilowska to antykobieta i w dodatku
        > popiera wojnę w Iraku. Jaruga - Nowacka jest dużo starsza ode mnie, ale
        > chciałbym żeby mnie pomolestowała.

A ile się w takich ustach może zmieścić!:P
        www.uniapracy.org.pl/ijnz.jpg
    • szoppracz1 Re: Izabela Jaruga-Nowacka... 25.11.04, 07:53
      Fatalna baba... Ciekawi mnie, kto ją tak promuje.
      • Gość: andrzej1971 Re: Izabela Jaruga-Nowacka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:09
        ogladałem program w tvp z jej udziałem. Tragedia!
        Poglady jak z kołchozu. A wiadomo jak wygląda funkcjonalność takiego tworu.
        Ta kobieta chce rozdawać pieniądze, których nie ma. 100% socjalizmu. Zabrać
        bogatym (?) oddać biednym(?).
        • Gość: imf Re: Izabela Jaruga-Nowacka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:34
          Temida społeczna
    • infobroker1 Jeszcze trochę i wyniesiemy się na Słowację. 25.11.04, 16:00
      I będą rozdawać własne diety, bo nie będzie przedsiębiorców do skubania.
      • Gość: Ditran Przedsiębiorcy są od skubania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 16:58
        Państwo powinno na nich nałożyć jak największe podatki. Oni okradają swoich
        pracowników płacąc im 400 zł miesięcznie, nich Państwo ich okrada. Oni nie
        troszczą się o los kraju - Niech kraj ich olewa - proste jak barszcz. A oni
        biedni nie są. Zobaczcie jakimi samochodami jeźdżą i swoje dzieci odbierają z
        prywatnych szkół i przedszkoli.
        • infobroker1 Re: Przedsiębiorcy są od skubania 25.11.04, 17:20

> Państwo powinno na nich nałożyć jak największe podatki. Oni okradają swoich
          > pracowników płacąc im 400 zł miesięcznie, nich Państwo ich okrada. Oni nie
          > troszczą się o los kraju - Niech kraj ich olewa - proste jak barszcz. A oni
          > biedni nie są. Zobaczcie jakimi samochodami jeźdżą i swoje dzieci odbierają z
          > prywatnych szkół i przedszkoli.

Jak praca, taka płaca - jest takie przysłowie. Po drugie, nie wszyscy płacą po 400 PLN; co z tymi co płacą więcej?
          Poza tym chciałem zauważyć, że państwo nakładając coraz to wyższe obciążenia na przedsiębiorców okrada ich; i normą jest, że ludzie z III progu mają prywatną ochronę, dzieci chodzą do prywatnych szkół a wszyscy chodzą do prywatnych przychodni, bo państwo nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków.

Tak zupełnym nawiasem mówiąc, też jestem zwolennikiem jak największych obciążeń dla najbogatszych. Podatki - a szerzej: obciążenia publicznoprawne - są przerzucalne i w efekcie i tak wszystko płacą najubożsi, którzy nie mogą swoich obciążeń na nikogo przerzucić :). Bogaty przedsiębiorca zabuli co najwyżej za doradcę podatkowego i tyle jego kosztów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka