Gość: imf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:24 jest tak niesamowicie wszechstronna, czy tak niewiarygodnie szybko sie uczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ditran JEST UROCZA I MA W SOBIE TO COŚ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 23:52 Czego nie mają inne panie. Taka Zyta Gilowska to antykobieta i w dodatku popiera wojnę w Iraku. Jaruga - Nowacka jest dużo starsza ode mnie, ale chciałbym żeby mnie pomolestowała. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek101 tylko co to jest..... 25.11.04, 00:17 Gość portalu: Ditran napisał(a): > Jaruga - Nowacka jest dużo starsza ode mnie, ale > chciałbym żeby mnie pomolestowała. "nienormalnymi rządzą nienormalne prawa..." gdzieś to usłyszałem ale pasuje tu jak ulał ;) A tak poważnie to co zrobić by się pozbyć tych mądrali z UP, jak nie Pol to coś gorszego na wszystkim się zna wszystko wie tylko jak zwykle guzik zrobi (ciśnie się na usta inne słowo na G ale się powstrzymam bo to przecież kobieta), no może wyda (zmarnuje) trochę publicznej kasy i to wszystko pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran TYLKO JARUGA - NOWACKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 13:18 No i dobrze, że ma poglądy z kołchozu bo Polska to kołchoz tak jak Ukraina zresztą. Chce złodziejom zabierać pieniądze - za pomysł nagroda Nobla. I pewnie dostanie, bo broni praw kobiet. Nie tak jak Zyta Gilowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz Re: JEST UROCZA I MA W SOBIE TO COŚ... IP: *.18.akron.wroc.pl 25.11.04, 15:25 Gość portalu: Ditran napisał(a): > Czego nie mają inne panie. Taka Zyta Gilowska to antykobieta i w dodatku > popiera wojnę w Iraku. Jaruga - Nowacka jest dużo starsza ode mnie, ale > chciałbym żeby mnie pomolestowała. A ile się w takich ustach może zmieścić!:P www.uniapracy.org.pl/ijnz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Re: Izabela Jaruga-Nowacka... 25.11.04, 07:53 Fatalna baba... Ciekawi mnie, kto ją tak promuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej1971 Re: Izabela Jaruga-Nowacka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:09 ogladałem program w tvp z jej udziałem. Tragedia! Poglady jak z kołchozu. A wiadomo jak wygląda funkcjonalność takiego tworu. Ta kobieta chce rozdawać pieniądze, których nie ma. 100% socjalizmu. Zabrać bogatym (?) oddać biednym(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imf Re: Izabela Jaruga-Nowacka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:34 Temida społeczna Odpowiedz Link Zgłoś
infobroker1 Jeszcze trochę i wyniesiemy się na Słowację. 25.11.04, 16:00 I będą rozdawać własne diety, bo nie będzie przedsiębiorców do skubania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Przedsiębiorcy są od skubania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 16:58 Państwo powinno na nich nałożyć jak największe podatki. Oni okradają swoich pracowników płacąc im 400 zł miesięcznie, nich Państwo ich okrada. Oni nie troszczą się o los kraju - Niech kraj ich olewa - proste jak barszcz. A oni biedni nie są. Zobaczcie jakimi samochodami jeźdżą i swoje dzieci odbierają z prywatnych szkół i przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś
infobroker1 Re: Przedsiębiorcy są od skubania 25.11.04, 17:20 Gość portalu: Ditran napisał(a): > Państwo powinno na nich nałożyć jak największe podatki. Oni okradają swoich > pracowników płacąc im 400 zł miesięcznie, nich Państwo ich okrada. Oni nie > troszczą się o los kraju - Niech kraj ich olewa - proste jak barszcz. A oni > biedni nie są. Zobaczcie jakimi samochodami jeźdżą i swoje dzieci odbierają z > prywatnych szkół i przedszkoli. Jak praca, taka płaca - jest takie przysłowie. Po drugie, nie wszyscy płacą po 400 PLN; co z tymi co płacą więcej? Poza tym chciałem zauważyć, że państwo nakładając coraz to wyższe obciążenia na przedsiębiorców okrada ich; i normą jest, że ludzie z III progu mają prywatną ochronę, dzieci chodzą do prywatnych szkół a wszyscy chodzą do prywatnych przychodni, bo państwo nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków. Tak zupełnym nawiasem mówiąc, też jestem zwolennikiem jak największych obciążeń dla najbogatszych. Podatki - a szerzej: obciążenia publicznoprawne - są przerzucalne i w efekcie i tak wszystko płacą najubożsi, którzy nie mogą swoich obciążeń na nikogo przerzucić :). Bogaty przedsiębiorca zabuli co najwyżej za doradcę podatkowego i tyle jego kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś