Dodaj do ulubionych

Czy ktos sie wybiera na Grechute...?

08.05.02, 17:05
Pytanie jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nellie Re: Czy ktos sie wybiera na Grechute...? IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 08.05.02, 17:07
      A kiedy i gdzie grają???
      • samozycie Re: Czy ktos sie wybiera na Grechute...? 09.05.02, 10:37
        Piatek 17.05 w Firleju.
    • Gość: Kociątko Re: Czy ktos sie wybiera na Grechute...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.02, 17:10
      sądząc po tym w jakiej formie się ten człowiek od dłuższego czasu znajduje to
      nie ma po co.
    • szarykot Re: Czy ktos sie wybiera na Grechute...? 08.05.02, 17:11
      ja nie.

byłem na Grechucie jak recitalował w Teatrze Polskim. szczerze mówiąc jedyne co
      mi się podobało to instrumentalna wstawka w Korowodzie. sam Grechuta mnie nie
      zachwycił - śpiewał średnio na jeża, a jak wyglądał - widać było na
      Fryderykach...
      • Gość: duzY Zgadza się. IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.05.02, 17:27
        Lepiej pieniądze wydac na jego płyte i posłuchac jak spiewał za dawnych czasów.
        • samozycie Re: Zgadza się. 09.05.02, 10:38
          Koncert Grechuty to jedno z moich marzen. Jezeli nie pojde bede zalowac. To ja
          juz wole rozczarowanie.
          • Gość: duzY Ale czy rozczarowanie IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.05.02, 10:56
            nie przyćmi wspomnień?
            • samozycie Re: Ale czy rozczarowanie 09.05.02, 11:12
              Mam taka nadzieje. Nadzieja matka glupich co prawda ale glupi.... :) Poza tym
              wlansie kupilam bilet. Jak na studencka kieszen troche za drogie (50zl)
              • Gość: duzY Re: Ale czy rozczarowanie IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.05.02, 12:05
                Rzeczywiście drogie. No to zycze zachowania wspomnień. Odnalezienia ich podczas
                koncertu.
                • samozycie Re: Ale czy rozczarowanie 09.05.02, 14:11
                  Jak milo... :) Dziekuję :)
                  • Gość: Kociątko Re: Ale czy rozczarowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 14:58
                    baw się dobrze na koncercie :)
          • Gość: Jarosz Re: Zgadza się. IP: *.vogel.pl 09.05.02, 17:39
            Samozycie - witaj w klubie :-))) Uwielbiam Grechutę, a nigdy nie widziałem go
            na żywo. Biletu jeszcze nie mam, ale jutro-pojutrze kupię, jeśli jakieś
            zostały. Też wolę go zobaczyć i ewentualnie psioczyć niż nie zobaczyć i później
            żałować. Najwyżej w domu zapuścimy sobie odtrutkę z płyty, gdyby było
            fatalnie...

Pozdrawiam i być może do zobaczenia! ;-)))
            • szarykot Re: Zgadza się. 09.05.02, 17:47
              lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się nie zrobiło :)
            • samozycie Re: Zgadza się. 10.05.02, 12:43
              Moze sie jakos zdzwonimy bo moi znajomi jakos nie reflektowali :)
              • Gość: Jarosz Re: Zgadza się. IP: *.vogel.pl 10.05.02, 12:51
                Umówmy się tak: jeśli kupię ten bilet (najwcześniej jutro, bo dziś i tak nie
                mam jak tego zrobić), to wyślę Ci maila pod ten gazetowy adres :-)))
                • zwako dawno, dawno, temu... 10.05.02, 19:22
                  Bylem dwa razy na koncertach Grechuty (we Wrc-ku) w latach 80-tych.
                  Tez juz nie byla to jego najlepsza epoka, ale nigby ich nie zapomne.
                  Po jednym z nich, wyszedl sobie na ulice, nieduzy czlowieczek w dlugim
                  plaszczu i jeszcze dluzszym szalikiem welnianym, i tez welniana czapke w
                  kolorowe paski. Troche sobie pogadalismy na temat pogody (byla zima i
                  On byl bardzo zakatarzony). Gosc sie porzegnal i odszedl spacerkiem w
                  ciemna, mokra i zimna ulice.
                  Tak zwyczajnie. A jeszcze pare minut wczesniej spiewal sobie pieknie na
                  estradzie.
                  Pamietam, ze poczólem wtedy wielka sympatie do tego czlowieka. Choc
                  wczesniej tez go bardzo lubilem.
                  Szkoda, ze nie bede mógl byc teraz we wrc-ku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka