Dodaj do ulubionych

Reklama Netii

IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.12.04, 21:59
Widzialem dzis bilbord Netii. Pokazana jest tam jakas inwestycja na
Pilsudskiego "Centrum Biznesu" i powiedziane ze oni je podlacza. Nie wiecie o
ktore miejsce chodzi? Moze o teatr myzyczny, albo targ zielinskiego, jakos w
te rejony mi pasowalo to.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Reklama Netii IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 10.12.04, 22:19
      Nom chodzi o ten pusty teren koło filharmonii :)
      Były na niego juz dwa przetargi bez skutku wiec inwestor najwyraźniej czeka na
      negocjacje dotyczace ceny.
      • Gość: michal Re: Reklama Netii IP: 195.116.94.* 10.12.04, 22:24
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Były na niego juz dwa przetargi bez skutku

Czyli te ostatnie rokoania nie odniosly skutku? Szkoda.. :(
        • Gość: Rafis Re: Reklama Netii IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 10.12.04, 22:29
          tzn nie wiem :)
          Mysle ze rokowania jeszcze moga trwac bo to jest chyba rodzaj negocjacji.W
          przypadku terenu archicomu(tam gdzie maja byc biurowce) negocjacje trwały jakis
          czas.
          • Gość: michal Re: Reklama Netii IP: 195.116.94.* 10.12.04, 22:36

> tzn nie wiem :)
            > Mysle ze rokowania jeszcze moga trwac bo to jest chyba rodzaj negocjacji.W
            > przypadku terenu archicomu(tam gdzie maja byc biurowce) negocjacje trwały
            jakis
            >
            > czas.

Tez mi sie tak wydaje. W ogloszeniu bylo napisane, ze oferty nalezy skladac do
            26 listopada, ale o terminie rokowan oferenci zostana powiadomieni odrebnie.
            Wiec jeszcze nie wszystko stracone :)
            • Gość: Rafis Re: Reklama Netii IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 10.12.04, 22:46
              Tez mi sie tak wydaje. W ogloszeniu bylo napisane, ze oferty nalezy skladac do
              > 26 listopada, ale o terminie rokowan oferenci zostana powiadomieni odrebnie.
              > Wiec jeszcze nie wszystko stracone :)

Rokowania sa własnie po to żeby każdy złozył swoja ofertę jesli uwaza ze cena z
              przetargu jest za duza.
              Poza tym mysle ze w UM poinformowaliby nas czy takowe oferty sa złozone
              gdybysmy tam zadzwonili.
      • Gość: JG Re: Reklama Netii IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.12.04, 22:28
        A czy ten teren nie bedzie polaczony z terenem targowiska. Tak na tej mapie
        cakiem sporo terenu zajmuje ten szescian.
        • Gość: Rafis Re: Reklama Netii IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 10.12.04, 22:45
          Gość portalu: JG napisał(a):

> A czy ten teren nie bedzie polaczony z terenem targowiska. Tak na tej mapie
          > cakiem sporo terenu zajmuje ten szescian.

Bo ten teren jest całkiem spory i obejmuje zdaje sie całe te boisko szkolne ale
          jednak nie dotyczy on targu.Mysle ze jednak juz teraz dojda do porozumienia i
          na wiosne ruszy inwestycja(kolejna).
          • Gość: michal Re: Reklama Netii IP: 195.116.94.* 10.12.04, 22:58
            Dzialka ta ma 3198 m2.
            Tutaj jest mapka: www.wroclaw.pl/sign/pol/u-i-134/mapka0.jpg
            A tutaj zdjecie: www.wroclaw.pl/sign/pol/u-i-134/zdjecie1.jpg
      • rw.wro Re: Reklama Netii 11.12.04, 19:49

> Były na niego juz dwa przetargi

bo nie mogli się dodzwonić w sprawie ofert :D :D :D
        netia za wolno działa w podłączaniu, a komórki są za drogie :D
    • ka-8 Re: Reklama Netii 10.12.04, 23:20
      Niestety muszę Cię zmartwić, jest kilka takich reklam które wiszą w całej Polsce. Przykładowo w Warszawie w co najmniej kilkunastu miejscach wisi "jeżeli powstanie tu Riverside Park, połączymy go ze światem" czy jakoś tak. :) Jeżeli istnieje jakaś zbieżność z planami inwestycyjnymi (oby tak było), to jest ona przypadkowa.
      • Gość: ! Re: Reklama Netii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 23:54
        ka-8 akurat te bilboardy dotyczą miejsc, gdzie w innych miastach planowane są w
        najbliższym czasie jakieś inwestycje, więc działka we Wrocławiu też pasuje do
        tej koncepcji :)
        • Gość: zyczliwy Re: Reklama Netii IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.12.04, 00:42
          wydaje mi się, że na bilbordzie Piłsudskiego jest dwupasmówką.
          Czyli to przypadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka