Dodaj do ulubionych

Szkoły jezykowe we Wrocławiu

IP: *.orsay.de 13.12.04, 14:05
Moose Centrum Języków Obcych-zdecydowanie nie polecam tej szkoły.
Brak profesjonalizmu ze strony dyrekcji.Nieuczciwość to ich mocna strona.
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.orsay.de 13.12.04, 14:22
      Moose Centrum Języków Obcych-nie polecam tej szkoły!!! Ogromny
      nieprofesjonalizm ze strony dyrekcji!!!
      • Gość: me Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 19:19
        maja- what happened there? me
    • Gość: mysza Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.iitd.pan.wroc.pl 11.01.05, 01:34
      Zdecydowanie nie polecam Speed Callan Method!!Oszusci i zlodzieje, to mało
      powiedziane!!!!!!!!!!
      • Gość: kaktus Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 20:51
      • Gość: kaktus1 Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 21:09
        Gdzie chodzisz na Callana? Ja zaczęłam 4 mc temu na Liskego i jestem
        zadowolona. Callan jest dla tych, którzy chcą przede wszystkim uczyć się
        praktycznego mówienia. Na pewno nie jest to szkoła w której poznasz literaturę
        czy kulturę angielską. Nie powinna to byc moim zdaniem jedyna forma nauki
        języka. To jest rzemiosło dla tych , którzy nie mają czasu, a chcą szybko
        komunikować się w angielskim. Co do złodziejstwa, to zasady finansowe są
        niezwykle jasne. Byłam mile zaskoczona, że jeśli wcześniej zgłoszę nieobecność
        na lekcji to za nią nie płacę.
        Zróżnicowanie wiekowe przy tej metodzie też nie jest problemem. W mojej grupie
        rozpiętość wieku sięga od 15 do ok 50 rż i to nas wszystkich bawi. Zabawne sa
        odpowiedzi bardzo róznych ludzi na te same pytania.
        • Gość: lapilla@poczta.fm Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:17
          hmmm...ja toche z innej beczki, poszukuję szkoły języka rosyjskiego, gdzie
          można zrobić certyfikat telc na poziomie b1 i b2, to znaczy szkoły takkie są,
          tylok nigdzie nie zebrała się grupa, jesli ktoś może mi pomóc i wskazać dobra
          szkołę to będę bardzo wdzięczna.....Aneta...lapilla@poczta.fm:)
      • nbaja ja jeszcze o speedzie 01.03.05, 22:29
        ojej a czemu tak negatywnie?chcialabym wiedziec cos o tym wiecej.chodzilam do
        nich przez 4m-ce i bylo ok.bardziej ta przestarzala metoda mi nie odpowiada
        (trzeba by ja unowoczesnic-do dziela kto sie czuje an silach;-)) ale atmosfera
        w szkole luzik.przyjemnie!wiekszosc lektorow fajne postacie-male wyjatki a
        owszem sa ale jak to w zyciu.duzo smiechu i zabawy1raczej polecam
    • Gość: Boni Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:56
      Bezskutecznie poszukuję poprzez internet studium języka francuskiego we
      Wrocławiu. Czy takie studium w ogóle istnieje?
    • Gość: yellow10 Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.05, 14:12
      Witam, przeraziła mnie opinia o szkole MOOSE. Bardzo ucieszyłam się znajdując
      lektora przychodzącego do domu i dyspozycyjnego ( w każdej chwili mogę odwołać
      zajęcia i przenieść na inny termin). Czy złe zdanie dotyczy tylko współpracy z
      dyrekcją czy również do profesjonalizmu lektorów? Czego dotyczy nieuczciwość?
      Pozdrawiam
    • Gość: gonzo nowe szkoły sieciowe IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 20:02
      podobno szykuje się niedługo do startu u nas "orange school" - tej zaleta, ze
      bardzo indywidualnie podchodzą do klienta - godziny są nie sztywne, ale ustalane
      dynamicznie, grupy po 5 osób i wogóle ;)
      www.orangeschool.pl - wygląda ciekawie w każdym razie z ich www
    • Gość: e a ja polecam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 20:49
      English Entrance. wcześniej byłam w globie, ale nie stworzono mi grupy FCE w
      terminie który by mi pasował.
      aktualnie zaczynam drugi semestr kursu FCE w EE i jestem bardzo zadowolona:)
    • Gość: LouisA Re: Szkoły jezykowe we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.05, 22:54
      A ja chwalę Szkołę Języków Obcych EMPIK (na ostatnim piętrze w Renomie).
      Profesjonalnie, nowocześnie, skutecznie, umiarkowanie cenowo. W mojej grupie na
      angielskim jest 5 osób. Zajęcia są dwa razy w tygodniu. Uczymy się i wymowy, i
      gramatyki - bo bez tego ani rusz, i pisania ze słuchu. Widzę swoje własne
      postępy, czuję się coraz pewniej w angielskim. Jestem zadowolona i dlatego
      wszystkim polecam.
      • sprosse a jęz. niemiecki? 10.03.05, 15:23
        Co polecacie? Bezskutecznie szukam kogoś, kto miałby dobre doświadczenie w
        nauce tego języka w jakiejś szkole :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka