Dodaj do ulubionych

mam 29 lat i jestem dziewica

IP: *.Red-81-41-34.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 00:00
mam 29 lat i jestem jeszcze dziewica. Zajeta kariera i robieniem pieniedzy
przez ostatnie kilka lat nie patrzylam na facetow. Teraz spotykam sie z
takim jednym, tak na powaznie, ale nie wiem jak mu powiedziec, ze ja to
wlasciwie jestem zielona w tych sprawach.Musze powiedziec, ze potwornie mnie
to stresuje, jak mu to powiedziec.Nie przecze, ze mam ochote na niego i na
seks tez.
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.ipt.aol.com 24.07.03, 00:01
      Najserdeczniejsze wyrazy współczucia,dobra kobieto,czemu ci los coś takiego
      zrobił?
    • Gość: menda Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 01:07
      ales ty walnieta
      o jezuuuuuuuuuuuuuu
      a klamiesz
      oj
      • Gość: pk Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.provider.pl 24.07.03, 01:49
        Jeśli nie klamiesz to może facet poczuje się nawet szcześciarzem?Kto wie.Nie
        masz sie co stresować o niczym nie musisz mu wcześniej mówić po prostu zrób to
        i tyle.Jak bedziesz podniecona to to już samo pójdzie-powodzenia:)
        • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.arcor-ip.net 24.07.03, 02:39
          A to niby jakieś szczęście jest,dowiedziawszy się w trakcie balangi seksualno-
          pijackiej,że aktualna matrona,która siedzi zupełnie przypadkiem obok jest
          jeszcze w stanie że tak powiem,nienapoczętym i że nie ma nikogo innego do
          wyboru?
          • Gość: meska dziewica Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 04:18
            ja tysz jeszczem nie dymal
            moszna s topa tyn pierwyj ras
            jak nie to se kupie plastikowa dziura
    • Gość: Magguma Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 07:19
      Eeee, nie przejmuj sie. Moze nie ucieknie.
    • Gość: Fun Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:24
      Olu! Facet powinien być szczęścliwy z tego powodu!
      To, ze dziewczyny rozpoczynają współżycie w wielu 13 lat
      nie oznacza, że tak powinno być.
      Nie jest to z pewnością powód do wstydu. Moim zdaniem wręcz przeciwnie.
      Trzymam kciuki:-)
      • Gość: ola Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.Red-81-41-34.pooles.rima-tde.net 25.07.03, 01:14
        Dzieki za cieple slowa, szczegolnie te od Fun-a.
        • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 01:22
          Ty,słuchaj,tu nikt ci nie wierzy i dlatego uskutecznia się tego rodzaju dziwne
          komentarze.W końcu dziewica 29-letnia,to nie taka znowu codzienność.
          A to wszystko pomijając,to kobiety są na Ft całkiem lubiane..
    • Gość: ciri Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.swic.dialup.inetia.pl 25.07.03, 16:21
      Gość portalu: ola napisał(a):

> mam 29 lat i jestem jeszcze dziewica. Zajeta kariera i robieniem pieniedzy
      > ...

nie martw sie - mialam na fotelu paniš po 30tce..scisle - 36 lat. I spoko - przeszla bez bólu ten pierwszy raz a facet sie nawet nie zorientowal. A z drugiej strony - byla jaka� meżatka ( w praktyce kumpla) ktora 5 lat po slubue byla jeszcze dziewicš....mšż nie wiedzial, ze nie przebil, ona tez sie nie do konca orientowala. Dopiero na badaniu kontrolnym ( drugim w jej życiu!!!) wyszlo. I zdaje sie ze dla nich byla to wielka - przyjemna - niespodzianka!!
      • Gość: KING Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 195.85.209.* 25.07.03, 16:42
        a wszystko działo się za siedmioma górami i siedmioma lasami...w krainie zwanej
        DZIEWICOLANDIA...
        • Gość: Fun Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 16:47
          King, mówisz tak, po pewnie chciałbyś spotkać taką kobietę.

Gość portalu: KING napisał(a):

> a wszystko działo się za siedmioma górami i siedmioma lasami...w krainie
          zwanej
          >
          > DZIEWICOLANDIA...
          • Gość: z Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.kalisz.mm.pl 27.07.03, 00:30
            nie wiem czy juz nie za pozno:-) ale pare praktycznych info i porad: kobiety
            ktore nie sa dziewicami roznia sie jezeli rzeczywiscie maja np paroletnie
            doswiadczenie w lozku.bardzo czesto zdarzaja sie kobiety,ktore nawet po paru
            latach nie rozwinely sie w tej dziedzinie i sa malo swiadome reakcji organizmu
            na bodzce. wiec niekoniecznie cokolwiek musi byc widac. ja bym postawila na
            niemowienie, chociazby po to by nie wymiawac tych banalnych slow:wiesz
            co,jestem dziewica-z zazenowaniem w glosie i oniesmielic tez byc moze goscia.
            a jesli nawet zdarzy sie ta czerwona plama to mozna sie z tego ekscentrycznie
            zasmiac-bo wszystko zalezy od naszego punktu widzenia. jesli to jest ktos
            cieply i z poczuciem humoru, to nie powinno byc problemu. to postawienie na
            ekscentryzm-wobec tego,ze popularnie kazdy to niesczesne dziewictwo stara sie
            stracic kolo 17,18jak ciezar.a przeciez to tylko droga do przyjemnosci-
            wylacznie w niektorych przypadkach, i czulosci-tez czasami:-)nie ma sensu
            chyba w ogole z tego robic tragedii.ja bym jeszcze zaprawila sie paroma 50ami
            czystej dla odwagi,ale nie tyloma by zrobic z siebie idiotke po pijaku;-)
        • stonka_ziemniaczana Re: mam 29 lat i jestem dziewica 25.07.03, 16:48
          stonek tak daleko to chyba nie ma. Zreszta po co tam stonka, jak tam nie ma
          ziemniaczkow do chrupania zapewne.
          • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 18:34
            Też mi przyjemność męczyć się z dziewicą,jak tyle otwartych panienek biega po
            świecie i nie trzeba łamać sobie laski,tylko głowę nad tym,co z nią wypić przed
            dymankiem.
            • Gość: KING Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 195.85.209.* 25.07.03, 19:18
              Ty Leziox z Ciebie to będą ludzie!!!
              • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.arcor-ip.net 27.07.03, 00:44
                Do gatunku ludzkiego zaliczałem się kiedyś,teraz to ja zostałem ucieleśnieniem
                wszelkich zboczeń oraz zła wszelkiego na necie,no coś jak demon...
    • tereska121 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 27.07.03, 19:46
      czesc olu powiem tyle badz z siebie dumna mysle ze napewno nie masz powodu
      klamac ciesz sie a jesli kochasz tego faceta mysle ze to bedzie dobry moment
      a przedewszystkim mysle ze to zaden wstyd ale wrecz odwrotnie
      a ten idiota lenox pewnie rucha same kurewki ktore rozkladaja nogi byle
      debilowi miedzy innymi jemu
      denerwuja mnie takie typki
      poprostu to idioci ktorzy tak naprawde nie znaja sie na rzeczy
      CHAMUJCIE TROCHE NIE KAZDY JEST TAKI JAK WY
      zycze ci olu powodzenia
      • Gość: mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 217.7.150.* 27.07.03, 19:57
        > CHAMUJCIE TROCHE NIE KAZDY JEST TAKI JAK WY

Kolejna sie znalazla, co to wlezie, powie co wie, a wiec niewiele i ucieknie.
        Skad sie nabralo tu tyle ujadajacych kundelkow?

Czy Tobie pisownia slowa "hamujcie" nie kojarzy sie zednoznacznie z innym
        slowem,ktore rzeczywiscie powinno sie pisac przez "ch"?
      • kitek1 brawo tereska............ 27.07.03, 20:00
        z lezioxa,
        zrobic lenoxa,
        super,
        10 pkt G masz:)
    • tereska121 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 27.07.03, 22:18
      A czy tobie drogi kundelku słowo "zednoznacznie" nie kojarzy się ze słowem
      jednoznacznie
      • Gość: mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 217.7.150.* 27.07.03, 22:29
        u mnie byla to zwykla literowka ( nie pomyl z litrowka) a u ciebie tylko i
        wylacznie indolencja ortograficzna, co w polaczeniu z twoja indolencja
        inteligencka daje obraz kobiety jako zywo przypominajacy poslanke Beger
        skrzyzowana z Matka Teresa z Kalkuty
        • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 01:10
          No jasne że dymam tylko takie panienki co rozkładają nogi,inaczej nie mógłbym
          ich w ogóle wydymać.Ot,niby taka yntelygentna niewiasta,taTereska,a o tym nie
          wie. Tak,pewnie też cnotka.A tzw.kurewki to notabene bardzo interesujące
          kobiety,z bogatym wnętrzem,nie tylko tym co ci się teraz kojarzy,z którymi
          można o bardzo wielu rzeczach pogadać.Wiele z nich ma studia.
          A te cnotliwe niewiasty,powyżej 25 roku życia,są już najczęściej zgorzkniałymi
          paniami, które z paniką w oczach oddadzą się najchętniej pierwszemu
          lepszemu,żeby tylko nie zostać cnotliwą babcią.Fama się za takimi niesie i czym
          więcej latek na karku,tym gorzej z facetami,nawet tacy ruchacze jak Leziox,nie
          chcą na taki towar spojrzeć.Ot i przykrość.Noi potem leci taka na FT z ryjem,
          zamiast dawno już wziąć sprawy w swoje ręce.Ja tam Oli też życzę
          powodzenia,żeby wreszcie znalazła tego,którego szuka,bo ona chociaż nie
          pyszczy,powiedziała swoje i czekała na komentarze...
          Lennox byłby rzeczywiście całkiem niezłym nazwichem,zwłaszcza ta kasa,ale na
          razie zasłużyłem na Leziotoxa,hahaha!
          No i co to ja miałem jeszcze powiedziec?
          Aha!No to już mówię:
          -Niech żyje kurestwo,prostytutki i lekkie panienki!!!Oraz browar...

• tereska121 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 28.07.03, 08:20
      wiesz to racja ze panienka dopuki nie rozlozy to nie dostaniesz to jasna
      sprawa ale dlaczego nie mialaby to byc 1 panienka ,czy naprawde sprawia ci
      przyjemnosc wtykanie do pierwszego lepszego otworu ktory jest juz dobrze
      wyruchany .
      Nie twierdze ze takie panienki nie studiuja i nie mozna z nimi pogadac ok
      ale jesli szastaja dupa na lewo i prawo to sa poprostu laski ktore maja male
      poczucie wartosci.
      A jak swiat stary zawsze faceci wola laski ktore sa szczelnie zamkniete niz
      wydymane jak wiadro ale jesli taki twoj wybor to twoja sprawa kazdy ma prawo
      wyboru
      nawet ola ktora chce dopiero teraz faceta i twierdze ze jezeli chciales sie z
      niej nabijac to lepij nie odpisuj na takie listy
      to ze ktos jest dziewica w tym wieku to nie oznacza ze masz ja obrazac
      pozdrowienia tereska

• kitek1 nie wiesz lenoxowi, teresko.................. 28.07.03, 08:28
        on sie ostatnio dymal,
        z caryca katarzyna,
        a teraz sobie dziadeczek,
        lubi popitolic, bez sensu:)
        • Gość: Fun Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 11:21
          Dyskusja rozwija się w bardzo ciekawy sposób.

To chyba normalne, że ludzie mają różne poglądy na pewne sprawy.
          Zdrowe wręcz.

Ciekaw jestem co na to Ola? W koncu to Ona zaczęła!

Pozdrawiam
          • Gość: leziox Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 12:54
            Tereska,Tereska,nawet zwierzęta rozpłodowe,popularnie zwane facetami mają swoje
            normy i naprawdę nie wtykają w każdą dziurkę.Tylko w co drugą,statystycznie
            rzecz biorąc.
            A ja przy tym chciałem tylko powiedzieć,że nie jestem jakimś tam maniakiem
            przebijania błon dziewiczych i jest mi to ZUPEŁNIE obojętne,czy panienka ma
            jeszcze całą błonkę,po regeneracji czy wcale jej nie ma.Znaczy wolę raczej jak
            nie ma...W ciągu całej mojej kariery dymaciela spotkałem jeden jedyny raz
            cnotliwą panienkę.Było notabene bardzo fajnie,ale wcale nie dlatego że była
            cnotliwa tylko że miała bardzo rozbudowaną wyobraźnię.
            • Gość: mario2 Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: 217.7.150.* 28.07.03, 19:19
              ale "dopuki co" Tereska ma inne pronblemy. Byc moze jej blona dziewicza zostala
              juz wydymana, ona sama miala wiecej ch... w du... niez makaronu w zupie, ale...
              przeszkodzilo jej to odebrac staranna edukacje w zakresie ortografii polskiej.
              Co chyba wyemancypowanym i wolnomyslacym panienkom nie za bardzo przystoi. Moze
              teresko- oprocz dup swoich współpłciowiczek pomysl (sic!) od czasu do czasu o
              czyms innym
              • Gość: leziox Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 22:00
                Już,kurwa,nie czepiajmy się tak tej ortografii,bo każdemu zdarza się zrobić
                błąd.W jakimś tam stopniu naturalnie jest ważna,ale ważniejsze jest chyba to,co
                człowiek chce powiedzieć na forzm,kochanym i jedynym,bo gazetowym...
                • mario2 Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. 28.07.03, 22:04
                  Nie do konca masz racje, bo skoro tereska czepia sie jeszcze wiekszych duperel,
                  to moze warto ja sprowadzic z jej poziomu ego na jej poziom IQ, wiec kilka
                  pieterek nizej?
                  • Gość: iks-a Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 23:07
                    Witam. Chciałam przekazać wam pewną wiadomość. Wątek zaczął się od dziewictwa i
                    właśnie chcę poinformować że mam 23 lata i właśnie straciłam dziewictwo tzn. „z
                    pewną taką nieśmiałością” PIERWSZY RAZ napisałam coś na forum. Myślicie że
                    dobrze zrobiłam?
                    • Gość: leziox Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: *.arcor-ip.net 29.07.03, 00:34
                      Pewnie dobrze,że o tym mówisz,ale nikt za ciebie ci nie powie,czy się czujesz
                      teraz dobrze czy tak średnio.To już są twoje indywidualne odczucia.
                      A jak było,to wiesz sama...
                    • Gość: zzz Re: nie wiesz lenoxowi, teresko.................. IP: *.lot.pl 30.07.03, 11:44
                      Bardzo dobrze zrobilas i nie powinnas zalowac niech zaluja ci co tego jeszcze
                      nie zrobili. Mogla bys sie podzielic wrazeniami z kolezanka.
    • tereska121 Re:oj leziox 29.07.03, 21:25
      widzisz a nie trzeba bylo tak odrazu poprostu wyrazic swoje zdanie w normalny
      sposob najechales na olke mysle ze napewno nie bylo jej przyjemnie
      jak poczytala co jej wczesniej napisales

pozdrowienia tereska
    • tereska121 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 21:50
      no no nasz kundelek to chyba polonista taki inteligentny
      i kto zacza od dupereli to nie ja zaczelam czepiac sie "ch" i "h"
      przyznasz ze to nie dotyczy dziewictwa
      a co do tych ch.... w du.... to swieta racja tylko pomyliles L.P od L.M
      ch...a to juz lepiej ,wkoncu jak sie ma meza to juz starczy jeden i nie w du..
      a lepiej gdzie indziej. ale coz sa tacy co wola miec w du....
      aha i jeszcze jedno przyznasz ze ciezko miec blonke jak sie ma dziecko
      wiec nidz dziwnego ze jej juz dawno nie mam , przeciez nie pisalabym na tym
      forum gdyby bylo inaczej czyzby zawiodla twoja inteligencja??????
      twoje IQ tez chyba zawiodlo

P.S a to porownanie z matka teresa jest rewelacyjne to naprawde fajna gosciowa
      a jaka znana ,na calym swiecie tylko jedna mala roznica jest miedzy nami ona
      nigdy nie miala dzieci i chyba blonke zachowala do grobu
      czyzby IQ znowu zawiodlo
      narazie tereska

• Gość: mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 217.7.150.* 29.07.03, 21:55
        A ile ta matka teresa nakradla dla splendoru KK, wie tylko ekonom watykanski.

Czy miala "blonke" nie wiem, "błonke" z pewnoscia zachowala
    • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:54
      Ola, to nie czekaj już ani dnia dłużej, bo dożyjesz wieku sędziwego, tak jak
      pewna siostra znajomej mojej mamy, która ma juz po 50-tce i wciąż czeka na
      księcia z bajki. Skutek jest taki, że ma problemy "kobiece", kupę zachamowań
      np. za żadne skarby nie da sie zbadać przez mężczyznę ginekologa, zresztą co
      to za badanie - ginekolog nie może użyć wziernika, bo by ją rozdziewiczył, a
      ona się na to nie zgadza!!
      Jednym słowem - abstynencja seksualna szkodzi zdrowiu!
      Do dzieła, kobieto, zanim będzie za późno :))
      • Gość: mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 217.7.150.* 29.07.03, 21:57
        i tym sposobem wiem, co zniknelo dzis z Twojej zamrazrki :o)
        • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:59
          Po co ja tam wstawiałam uśmiechy, to nie wiem... Poważnie.
          Mario- co miało zginąć? szczerze- to jeszcze dziś do zamrażarki nie zaglądała,
          ale z tego co pamiętam z wczoraj, to sa tam zamrożone kajzerki i kawałek
          indyczej padliny.
          • Gość: mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: 217.7.150.* 29.07.03, 22:03
            przeciez bylas na zakupach, to odkazacza pewnie se kupilas. A jesli nie- to
            dowioze na dzialke.Nie bedziesz mi sie tam meczyc :o)
            • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:06
              Se-puku. Nawet nie pomyślałam o odkażaczu, poza tym to jest wątek doradczy dla
              dziewic!
              • mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 22:07
                i za co robisz na tym watku? za dziewice? :o)
                • mario2 A odkazacza zgodnie z obietnica 29.07.03, 22:07
                  dowioze i nad stawem obalimy :o)
                • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:18
                  No ja już 20 lat, jak rozdziewiczona biegam po tym świecie, więc odpada, ale
                  podziwiam wstrzemięźliwe. Naprawdę, albo trzeba mieć hart ducha, albo nie mieć
                  kompletnie okazji. Uwaga: za okazję nie uważam byle kogo.
                  • mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 22:20
                    ba- bo tak sie akurat skalada, ze ci pierwsi sa zazwyczaj no moze nie byle kim,
                    ale niewazni
                    • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:28
                      Czy ja wiem, czy ważni, czy nieważni? To chyba zależy od dalszego ciągu.
                      • mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 22:29
                        a corobic wobec braku ciagu dalszego? nie mowiac juz o pociagu?
                        • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:35
                          Przesiąść się na inny.
                          • mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 22:35
                            doslownie? :o)
                            • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:36
                              A można inaczej?
                              • mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 22:37
                                mozna sie podlozyc :o)
                                • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:39
                                  Mało dowcipnie powiedziane :)
                                  • mario2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica 29.07.03, 22:39
                                    do-wcipnie?
                                    • Gość: maryjo2 Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:43
                                      Nareszcie załapałeś!
                                      • Gość: ola Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.Red-81-41-42.pooles.rima-tde.net 30.07.03, 01:04
                                        Drodzy internauci,
                                        wielkie dzieki za rady i porady, a nawet przestrogi.
                                        To,ze uchowałam sie jeszcze dziewicą, nie jest dziełem przypadku.
                                        Przed paroma laty spotykalam sie z gosciem, byl nawet fajny.Kiedy w koncu
                                        wyladowalam z nim w wyrku i powiedzialam mu, niesmialo, ze ja to tak wlasciwie
                                        jeszcze z nikim nie spalam- facet wstal, obtrzepał sie i wygarnal mi , ze jak
                                        cos z tym fantem( czytaj dziewictwem ) zrobie to moge się do niego zgłosić.Ale
                                        na niego mam nie liczyć.Co sie czuje w takim momencie-nie muszę chyba
                                        opowiadać.Dużo czasu potrzebowałam aby dojść do siebie. I od tej pory moje
                                        związki z facetami były krotkie, a seks ograniczał sie do pieszczot oralnych-
                                        które notabene uwielbiam. Dlatego jestem jeszcze dziewica.Czy na prawde
                                        mężczyzni nie lubia dziewic?Dlaczego?
                                        • Gość: leziox Re: mam 29 lat i jestem dziewica IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 01:47
                                          Faceci są dość wygodni.Kontakt z dziewicą może,tak myślą,przynieść im jakieś
                                          komplikacje/a nuż się zakocha i się od niej nie odczepię/,poza tym dziewica,no
                                          to wiadomo,brak doświadczenia.A że lenistwo jest też i męską cechą,to i nauczyć
                                          czegoś nowego dziewicy facetom się nie chce.
                                          Zresztą,tacy faceci,co nie mieli nigdy cnotki,myślą,że sobie nie poradzą i w
                                          popłochu opuszczają damę swego serca/?/aby uniknąć domniemanej kompromitacji.
                                          Co by nie gadać,w średniowieczu było inaczej...Tam dla dziewicy to się nawet
                                          szło smoka ukatrupić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka