Dodaj do ulubionych

Transmisja meczów Śląska.

IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.02, 10:19
Oglądałem. A teraz czekam na tych gniewnych co wieszali psy (dość łagodnie to
określam) na TVP za brak transmisji. Podobno mówienie przepraszam nikogo nie
boli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzony Re: Transmisja meczów Śląska. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 14:01
      Ale zauwaz ze klub IDEA SLASK WROCLAW sam musial zaplacic za transmisje tych
      meczow (informacja z pierwszej reki), bo to klubowi, a nie telewizji zalezy na
      fanach koszykowki. A wiec psy mozemy wieszac dalej...
      • Gość: Lemur Re: Transmisja meczów Śląska. IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 14:32
        ...a poza tym jakosc transmisji byla,powiedzmy sobie szczerze, fatalna.
        Jak komentator moze mowic na minute przed koncem kwarty ze "do konca kwarty
        wynik nie ulegl zmianie" (bo to byla retransmisja) ????
        Ponadto akcje pokazywali czasem z takich ujec ze szkoda gadac.
        • Gość: duzY Jak nie ma realizatora IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.02, 15:21
          najwyższej klasy (wraz z ekipą kamermanów) to nie [pokarze jak trzeba.Kiedyś
          Skandynawowie do pokazywania hokeja na lodzie wynajmowali ekipę rosyjskiej
          telewizji.
      • Gość: duzY Mnie jako abonenta IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.02, 14:45
        ineteresuje efekt końcowy. Transmisja była. A jesli Idea (która normalnie płaci
        za reklame wielką kasę) dorzuciła coś do transmisji to ja chce pochwalic
        kierownictwo telewizji, że potrafiło wyciągnąc kase tam gdzie inni by kasę
        wydali!!!!! Na co wiec chcesz narzekać????
        • Gość: Dzony Re: Mnie jako abonenta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 14:58
          Stary, czy ty masz 8 lat? Slyszales o czyms takim jak monopol albo korupcja?
          To nie wiesz, ze ta kasa ktora klub musi zaplacic, idzie do czyjejs kieszeni,
          a reszta na zygi w stylu Tour de Maryla czy inne radosne biesiady. Moze jako
          abonent jestes z tego zadowolny, ale w tej sytuacji klub traci pieniadze,
          ktore moglby wykorzystac pozniej np na zmniejszenie cen biletow albo zakup
          jakiegos zawodnika. Ale najwazniejsze jest to, ze transmisja takiego meczu to
          psi obowiazek telewizji publicznej!
          • Gość: duzY Za transmisję IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.02, 15:26
            Bayernu Monachium albo innego realu niech płaci telewizja. Ale w naszym XIX
            wiecznym kapitaliźmie telewizja ma płacic za prawo do wciskania widzom znaku
            firmy Idea?
            • Gość: eric Re: Za transmisję IP: 195.216.121.* 13.05.02, 15:33
              Wniosek z tego prosty!!!! Chętnych na ogladanie koszykarzy Idei jest niewielu,
              gdyby było ich więcej, zaświadczam, że nie tylko transmisje byłby w 1 programie
              ale jeszcze Urlep dostałby Wiktora (patrz A. Małysz). Dlatego też nikogo nie
              powinno dziwić zainteresowanie panów od kosza i żużla, piłkarzami Śląska. bo
              choć grają miernie, to niektóre stacje są w stanie zapłacić za ich transmisję
              sporo pieniędzy!!
          • Gość: duzY Sugerujesz, że ktoś ze Śląska dał łapówkę IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.02, 15:31
            komus w Warszawie by pokazano ten mecz? A po co? Przecież i w Sopocie krzyk by
            się podniósł. I we Włocławku. Poza tym jeśli telewizja wykupiła prawa do
            transmisji PLK to niby czemu nie miałaby pokazać? Żeby się szerokiej rzeszy
            kibiców basketu narazić. Toz to jakies brednie. A jesli nie to wędruj do
            prokuratora i poinformuj go o łapówkarstwie.
        • Gość: Pafik Re: Mnie jako abonenta IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 13.05.02, 17:37
          Gość portalu: duzY napisał(a):

> ineteresuje efekt końcowy. Transmisja była.

Z tego co sie dowiedzialem od osob trzecich (sam bylem w hali), to byla zaledwie
          nedzna _retransmisja_. Zreszta jak patrze w gazete z programem, to mi to pasuje
          (chyba, ze cos na szybcika zmienili; przypominam: mecz sobotni zaczal sie o
          1715, niedzielny - 1815).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka