szarmszejk123 11.06.26, 09:43 ...piłki kopanej jak się ematka ubiera? Idziemy z chłopem na mecz Standard Liege - Juventus pod koniec lipca, popuśćcie wodze fantazji i znajdźcie mi outfit życia, chce być w tv! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chybagupi Re: A na mecz.. 11.06.26, 09:59 szarmszejk123 napisał(a): >Idziemy z chłopem na mecz Standard Lieg > e - Juventus pod koniec lipca, popuśćcie wodze fantazji i znajdźcie mi outfit ż > ycia, chce być w tv! 😂 A chłop potem będzie musiał kłamać znajomym, że to nie jego baba. Że stanęła obok niego jakaś dziwacznie ubrana dziwaczka i machała do kamery jak głupia. Nie rób mi tego! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:00 Nie bój się, robię to ja nie zrobię niczego, nawet we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:02 > Nie rób mi tego! Mu miało być a nie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:06 On nie ma kija w doopie i nie ma zwyczaju tłumaczyć się kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:14 na pilce kopanej nigdy nie bylam, ale na bejsbolu i owszem, chodzilam w koszulce Yankees i czapeczce, a co mialam na dole to zupelnie nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:22 szarmszejk123 napisał(a): > On nie ma kija w doopie i nie ma zwyczaju tłumaczyć się kolegom. No to proponuję mokry podkoszulek. W lipcu powinno być ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:33 W lipcu w Belgii może być każda pogoda, z gradobiciem włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:18 Jak to jak? Była jeszcze taka pier...ta forumka, która prowadziła bloga i też próbowała prowokować na meczach. Medal z ziemniaka osobie, która przypomni jak się nazywała! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:20 Hot Ally! <przyznaję sobie ziemniaka> Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:22 Swoją drogą to ona w ogóle nie była Hot, ta Ally :p Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:27 Wiem. Była raczej brzydka, a efekt pogłębiało to, że jest głupia jak but u lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:29 O, znalazłam. Szkoda, że nie widać całej stylówki, miałabyś inspirację. :p Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:36 W sumie, to jeśli założę koszulkę z polskim godłem na mecz drużyny belgijskiej z włoską, powinno być wystarczająco dziwnie i bez tego smoleńska:p Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_ozankowa Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:37 piataziuta napisała: > Wiem. Była raczej brzydka, a efekt pogłębiało to, że jest głupia jak but u lewe > j nogi. Czy mądra to nie wiem, wybitnie piękna też nie była, ale brzydka też nie, bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:41 Widzę to teraz. Głupota interlokutora po prostu strasznie rzutuje na odbiór jego atrakcyjności, bo wspominam ją dużo gorzej niż wygląda na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:44 Ona dodatkowo uważała się za super hot, co było bardzo kontrastowe do stanu faktycznego, co jakiś potęgowało efekt braku tej urody:p a jest doskonale przeciętna, przynajmniej wtedy była :p Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 10:21 Ally ... Ally. nie pamiętam, ale coś z Ally to było. A ja tak ubrana nie osiągnę podobnego efektu przecież:p Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:31 Idź goła, pomalowana w barwy narodowe. Może jakiś wianek na głowę. Maki, czy coś w tym stylu. Wtedy na pewno cię pokażą w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:49 Idziesz w długim płaszczu/futrze i dopiero jak podjeżdża kamera, to rozchylasz poły ukazując nagie, pomalowane w narodowe barwy ciało. Robię dzisiaj placki ziemniaczane albo małe, albo duże, do gulaszu po węgiersku. Doradzisz jak ich nie spieprzyć? Cukinia mi zalega w lodówce - dodać, czy nie? Robiłam raz w życiu i spieprzyłam, bo nie odcisnęłam z ziemniaków wody. No i piekłam, bo nie mam sumienia nalać dużo oliwy do patelni. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:53 W futrze to jednak na koniec lipca może być za ciepło :p farba mi pod tym spłynie:p Pieczone to w ogóle nie to samo! Już lepiej babkę ziemniaczaną zrobić jeśli nie chcesz smażyć:p ale ona też potrzebuje tłustego, inaczej wyjdzie sucha. Placki robię na oko, zetrzyj, odstaw, odlej wodę i wyjdą:p Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:43 A to zależy, czy: - chcesz zostać odkryta, jak gwiazda Pamela Anderson? - czy chcesz kibicować Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:54 Nie no, bez przesady, kariery robić nie chcę, ot takie 5 minut mi wystarczy:p może być i 5 sekund, nie mam wysokich wymagań 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A na mecz.. 11.06.26, 12:41 No to ubierz się w barwy Juventusu i idź na strefę kibica Standard Liège. Wystarczy na sam początek, kiedy będą hymny Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:45 Zrób się na Słowiankę. Strój ludowy (łowicki, kaszubski, krakowski), na głowę wianek, na policzkach wymalowana polska flaga I masz swoje 5 minut w tv Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A na mecz.. 11.06.26, 11:55 To mecz towarzyski, nie żadne mistrzostwa, Polska nie ma z tym nic wspólnego, trochę bez sensu:p Odpowiedz Link Zgłoś