Dodaj do ulubionych

mamy 2,5 latkow z Wroclawia

13.12.04, 20:06
Czy sa na tym forum takie mamy? Jesli tak to mam pytanie. Dokad we Wroclawiu
mozna wyjsc z takim brzdacem? Chodzi mi o konkretne zajecia /np. rytmika/.
Moj maly jest strasznie towarzyskim i energicznym dzieckiem i niestety
spacery juz mu sie nudza /zwlaszcza,ze do parku przychodzi coraz mniej
dzieci/. Dodam, ze chodzimy juz na basen i czasami do groty solnej.
Obserwuj wątek
    • jklk Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 13.12.04, 21:11
      W sobotę można pójść do Klubu Krasnoludka na tzw. Zielony Dom.
      www.klubkrasnoludka.prv.pl/
      Nie wiem tylko, gdzie mieszkacie, bo Klub Krasnoludka znajduje się na Oporowie,
      więc trochę daleko od centrum.
    • bognarek4 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 14.12.04, 13:22
      Polecam Hop-Bęc na Świdnickiej, na przeciw Solpolu. To sala zabaw dla dzieci -
      dużo fajnych sprzętów (zjeżdzalnie, baseny z kulkami...), zabawek. Moze się
      bawić sam lub z innymi dziećmi. Cena za godzinę ok. 10 zł.
      Pozdrawiam
      bognarek
      • magunia10 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 14.12.04, 17:20
        Dziekuje wszystkim za informacje. O Klubie Krasnoludka juz slyszalam tylko, ze
        jest za daleko /mieszkam na Karlowicach/.
    • merigold_triss Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 17.12.04, 22:09
      hej:)my mieszkamy na rozance:)chodzimy czesto do hop beca.na morelowskiego tez
      bywalismy ale to troche daleko:(rytmika jest obok sklepu ponik w klubie polanka
      chyba we wtorki o 17.moge to sprawdzic jesli chcesz?:)moj nr gg 1323276
      ania i wojtek 27 mies.
    • kasia_wp Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 28.12.04, 13:17
      Ostatnio znalazłam w internecie taką stronkę reklamującą nowy " klub" dla
      dzieci o nazwie " Puchatkowa Załoga". Jeszcze tam z synkiem nie byłam, ale może
      ktoś już odwiedził to miejsce i mógłby coś powiedzieć więcej.
      www.puchatkowazaloga.plPozdrawiam,
      • justynka80 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 06.01.05, 22:46
        Cześć. Moja mała ma 2,5 roku i jesteśmy czasem gośćmi Puchatkowej Załogi.
        Polecam. Dlaczego? Chodziłam już do Berka, Hop bęc itp. i moja mała bawiła się
        całkiem ładnie ...ale po przypadkowej wizycie w Puchatkowej Załodze wiem, że
        dzieci czują się tam super. Są to 2 salki, kolorowe i przytulne,z huśtawkami i
        zabawkami, a dzieci nie chcą stamtąd wychodzić...Jeden wielki pisk i krzyk.
        Małe grupki dzieci bo ilość miejsc jest ograniczona, a do tego pracują tam
        młode dziewczyny, które już poznałam i mogę powiedzieć, że są naprawdę
        wporządku, szczere oraz mają bardzo łagodne i partnerskie podejście do dzieci,
        są jak koleżanki z autorytetem dla maluchów. Dodatkowo podczas zabaw puszczane
        sa piosenki dla dzieci, jest również j. angielski, warsztaty artystyczne i
        bajkoterapia a także SWOBODNA ZABAWA, która jest tam podstawą.
        Klub ten mozna wynająć na urodziny np. z wielkim Kubusiem Puchatkiem i
        teatrzykiem. Są też imprezy jak mikołaj, jasełka, bal przebierańcow na który
        się na pewno wybierzemy... Polecam wszystkim mamą bo już sprawdziłam, a
        ddodatkowo są jakies warsztaty małego aktora ale od 3 roku .Pozdrawiam i papa
        • agnes3101 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 07.01.05, 20:32
          Hej wszystkim!!!!!

Ja tez ostatnio zaczelam uczeszczac z moja coreczka do Gromadki Puchatkowej i
          moge tylko powiedzies ze jest SUPER!!!!!Swietne miejsce dla dzieci,wspaniale
          opiekunki.Aby tak trzymac!!!!!My napewno bedziemy stalymi bywalcami!!!

Agnes
          • ola986 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 07.01.05, 20:50
            Czesc!!!!

Jestem mama 3 letniej dziewczynki i dzisiaj bylam po raz pierwszy w Gromadce
            Puchatka i bardzo nam sie podobalo.Uwazam ze te dziewczyny zrobily kawal dobrej
            pracy.Dzieci czuja sie tam swietnie i az nie chca wychodzic do domu.Cieszymy
            sie ze znalezlismy takie miejce jak to i napewno bedziemy Gromadke Puchatka
            odwiedzac czesciej!!!!!

Monika
            • kluncia Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 11.01.05, 17:29
              Witam
              I mam pytanie odnosnie Kubusiowej Zagrody kiedy mozna przyprowadzic dziecko, cz
              trzeba wczesniej zadzwonic umowic sie ? czy jest sie z dzieckiem w czasie zabawy
              czy zostawia sie go samego ?
              Bo jakos nie rozumiem tego co jest napisane na stronie
              Bardzo dziekikuje za odpowiedz
              • lilka71 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 11.01.05, 21:05
                Czesc Kasiu!!
                My(tzn.Kasia i Viktoria 3,5 roku) chodzimy do Zalogi Puchatka codziennie i
                staramy sie prawie zawsze umawiac na jakas godzine.Napewno lepiej jest
                wczesniej sie umowic(z tego co mi sie wydaje to oni maja otwarte od rana do
                19.Mozesz jesli tylko chcesz tam zostac i obserwowac jak malutka sie bawi.
                Nam tam bardzo sie podoba a w szczegolnosci mojej Viktorii(i to jest
                najwazniejsze).

Serdecznie pozdrawiam

Kasia
        • atunia Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 09.01.05, 22:25
          A jak u Puchatka z głośnością muzyki? Ja nie jestem na dyskotekach wychowywana
          za bardzo, moja Agatka (2,7 miesiąca) też nie przepada za hałasem, w hop-bęcu
          jej się nie podobało, na dodatek ryczeli strasznie tą muzyką. Lubimy plac zabaw
          w Koronie ale czasem może się już znudzić (ale mogę polecić ten plac, z Karłowic
          łatwo dojechać :))).

Pozdrawiam
          Atunia
          • justynka80 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 11.01.05, 22:17
            Na pytanie dotyczace Puchatkowej Załogi o głośnośc muzyki odpowiem tak, że jest
            naprawdę ok. Jest w sam raz ani za głosno ani za cicho. Zabawą kierują dzieci,
            które doskonale utożsamiają się z muzyką i zabawami. Ja ciągle jestem pod
            wrażeniem tego jak bawią i czują się tam dzieci. Wcześniej w różnych miejscach
            moja mała miała problemy z zabawą z innymi, a tam odnoszę wrażenie, że jestem
            jej niepotrzebna. Jak wychodzę to nawet nie pyta o mnie i nie dostrzega jak
            wracam. Polecam gorąco jeszcze raz!!!
    • merigold_triss Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 13.01.05, 20:35
      kochane mamy!nie otwiera mi sie strona z puchatkiem:)poprosze o adres i
      telefon.ania mama wojtka 27 mies:)
      • justynka80 Re: mamy 2,5 latkow z Wroclawia 13.01.05, 21:55
        Aniu to kontakt do Puchatkowej Załogi.790 56 60,Jaworowa 39 pozdrawiam Justynka
        i Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka