Gość: ;( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 21:24 ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ditran UWAŻAJCIE NA PERGOLE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 21:28 Nie każdy wie, ale radzę omijać te rejony. Tam jest bardzo niebezpiecznie szczególnie nocą. W dzień tereny patroluje straż miejska. Wieczorem nikt. 4 lata temu dostałem tam niezyły wpierdo...l od jakichś leszczy ale to nie byli żule z Wielkiej Wyspy a raczej z Piastowskiej i Nowowiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: UWAŻAJCIE NA PERGOLE 23.12.04, 21:32 :( Wszędzie uważajcie, gdy wracacie do domu nocą ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: UWAŻAJCIE NA PERGOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 21:34 to jest jedno z miejsc które winno byc patrolowane w nocy, ale oczywiści strażacy miejscy w nocy spią a w dzień blokuja koła wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droman Re: UWAŻAJCIE NA PERGOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:59 a po cholere patrolowac w nocy tamto mieijsce skoro o takiej porze nikt tam nie chodzi a jesli chodzi to jest chyba nienormalny? tam sie chodzi za dnia, na spacer, poco miałby ktos tam dawac sie w nocy? nie rozumiem a znam to miejsce bo mieszkam niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:01 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Moment. Coś tu śmierdzi. 23.12.04, 22:20 Teraz piszą, że miał wracać do domu a wcześniej chyba pisali, że zostawił kurtkę. To jak? Miał wracać do domu bez kurtki? Czy jednak wziął kurtkę? Coś tu nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Moment. Coś tu śmierdzi. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.12.04, 00:06 Wziął nie swoje dokumenty przez przypadek? A może któryś kolega poszedł za nim aby odebrać te dokumenty? Wiem że to tragedia dla rodziny, znajomych i bliskich ale też jakieś to dziwne mi się wszystko wydaje. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.238.122.81.adsl.inetia.pl 23.12.04, 23:59 ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebing Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 03:27 Coś tu śmierdzi, też tak uważam. Na razei były tylko wstępne oględziny. Może wyjdą jakieś narkotyki albo coś ? Poza tym jest pytanuie czy nie zamarzł - jaka była wtedy temperatura przygrunowa w Poznaniu ? Itd Ale i tak uważam, ż coś tu jest nie halo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droman Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:00 to sie stało we Wrocławiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkopatyk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godley Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.04, 09:51 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osierocona matka Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.12.04, 12:19 Niecały miesiąc temu zginął młody chłopak - ukochany syn, brat, kolega. W domu rodziny wielki ból, cierpią rodzice, rodzeństwo, a nieszczęsna dziennikareczka pisze: "brat się już pogodził". Otóż pani Elizo Głowicka, ze śmiercią najbliższych nie godzimy się nigdy - tak świat został juz skonstruowany. Szczerze Pani współczuję Pani gruboskórności. Widać niczego jeszcze Pani nie doświadczyła, a rwie się do pisania o sprawach życia i śmierci. Gdybym była redaktorką naczelną, nie pozwoliłabym Pani na podobne bezeceństwa. Za Panią przepraszam Rodziców i Brata tego chłopca, łączę się z nimi w bólu. Sama przeżyłam podobną tragedię i wiem, czym jest nieszczęście. Serdecznie im współczuję i życzę dużo siły, bo jeszcze nie raz spotkają się z podobnym grubiaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEDZY Z ROKU Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 15:18 SPOCZYWAJ W POKOJU ROBERT!!!!!!!!ZAWSZE BEDZIESZ W NASZYCH SERCACH!!! KOLEDZY z 2 ROKU PWr EiT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skupowa Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.nwhcn.org.au 24.12.04, 18:46 kondolencje dla rodziny,dla innych ostrzezenie:po 2200 lepiej nie wychodzic z domu. Z drugiej strony,czasy sa trudne i niebezpieczne.Uwazajcie na siebie i na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 18:49 homo nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.12.04, 22:52 Pani Elizo faktycznie nie nadaje sie pani do pisania.Proponuje inna prace może układanie towaru lub jazda wóżkiem widlowym w jednym z wrocławskich marketów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Jak można napisać, że??????????????????????? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.12.04, 11:09 jak można napisać, że "brat pogodził się już ze śmiercią"?! Może to brat go zabił? To chyba dziennikarski błąd i zła interpretacja słów. Faceci przecież nie lubią mówić o uczuciach, nie chciał byc wylewny przed dziennikarką. A z art wynika, że to chłodny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kf Re: Jak można napisać, że??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:33 HEJ uwazam ze dziennikarka podeszla bez emocji do tego artykulu bo przeciez jest dziennikarka i ma przekazac informacje i nie ma co miec pretensji. Ale ja bym chciala tylko wiedziec co temu chlopcu sie tak naprawde stalo i dlaczego w fonntanie? samobojstwo? Morderstwo? dajcie znac gdyz mieszkam w poblizu i nie wiem czy nadal powinnam pozaalac swojemu przyjacielowi mnie odprowadzac i pozwalac mu samemu chodzic wieczorami w tamtych rejonach, jestem przerazona, od kiedy sie o tym nieszczesciu dowiedzialam nie moge pojac ze wiele razy tam chodzilam na spacer a tu nie wiedzac czemu w sadzwce pod Hala znajduje sie cialo czlowieka :( Jako dziennikarka prosze o napisanie co ustalily szczeglowe ogledziny. Niech Bog czuwa nad dusza Studenta !!! ze swiatecznymi pozdrowieniami KF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Jak można napisać, że??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:51 sam jestem ciekaw co sie stalo...jestem uczestnikiem tamtej imprezy...wszyscy bardzo chcemy wiedziec co sie stalo tamtej feralnej nocy....jest nam ciezko...nikt nigdy za robertem nie chodzil..wydawalo nam sie ze raczje jest stabilny umyslowo...co do pergoli to ja tez mieszkam w tamtych rejonach...wiele razy chodzilem na spacery tam z dziewczyna...czy ja wiem zeby tam bylo niebezpiecznie....moze super w nocy kolo 1 am zeczywiscie.... REST IN PEACE ROBERT!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanKsiazka Re: Jak można napisać, że??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:25 nie wiem, moze mi sie wydaje ale widzialem chyba tego kolesia co zginal...juz w pierwszy dzien na plakatach skojarzylem:"kolo z windy". Jechalem raz wieczorem winda. Ludzie wsiadaja i wysiadaja - normalna rzecz, ale tego zapamietalem, bo jakas komiczna sytuacja sie wowczas wywiazala i mi utkwil w pamieci. Za jakis czas zobaczylem na plakatach...raczej on, chociaz teraz to i tak maloistotne.Szkoda.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xegar Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.lan / *.wroclaw.mm.pl 26.12.04, 12:37 ['] Szkoda faceta. Nie znam go i nie chadzam noca pod Pergola, moze jednak warto by bylo sie zastanowic nad nocnym doswietleniem tego rejonu? Mogloby byc ladnie... Niechby chociaz to pozostalo po Robercie... Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zaginiony student Politechniki nie żyje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 21:18 a tak właściwie to w jakim rejonie on zginął ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Hmm 26.12.04, 21:25 A kto powiedział, że On zginął tam gdzie go znaleziono? Policja już to potwierdziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl ciarki po plecach IP: *.bermudy.net / *.net 29.12.04, 23:11 ....chodza gdy czyta sie o tak dramatycznych sprawach...tez mieszkam w poblizu pergoli i nigdy nie balem sie tamtedy chodzic...nawet pozną porą....a teraz?...mam nadzieje ze wyjasnią sie okolicznosci tej tragicznej smierci Odpowiedz Link Zgłoś