Gość: zLODZI IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:40 Jak myslicie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postmodern Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 18.05.02, 12:51 Być... w dobrych rękach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mc_imic Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 18.05.02, 18:20 ...i przy okazji mieć to i owo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.05.02, 13:18 Najpierw Byc a potem Miec. Ale zeby Byc trzeba Miec. Kwadratura kola :( Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 19.05.02, 13:56 BYĆ- ZAWSZE KIMŚ TAM LUB CZYMŚ SIĘ JEST... MIEĆ-NIE KAŻDY MA COŚ... bez sensu- nic mi nie wyszło z tych rozmyślań:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc_imic Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? IP: *.wchem.pwr.wroc.pl 19.05.02, 13:59 Ależ nie! Wręcz przeciwnie!! To pachnie mi Spinozą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 19.05.02, 19:29 teraz to się poczułam dowartościowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 20.05.02, 15:38 arvena napisał(a): > teraz to się poczułam dowartościowana:) Sie nie ma co dowartosciowywac, Arvenko. Spinoza to jest choroba polegajaca na nadmiernej ilosci spinow w organizmie. Wywoluje ja jedzenie szpinaku (ang. spinach). Gruetzli Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 20.05.02, 17:09 brezly napisał(a): > arvena napisał(a): > > > teraz to się poczułam dowartościowana:) > > Sie nie ma co dowartosciowywac, Arvenko. Spinoza to jest choroba polegajaca na > nadmiernej ilosci spinow w organizmie. Wywoluje ja jedzenie szpinaku (ang. > spinach). > Gruetzli > BreslY- to skąd ja to mam skoro szpinaku nie jadam???hmmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 20.05.02, 17:17 Arvena: > > BreslY- to skąd ja to mam skoro szpinaku nie jadam???hmmm:) To moze sie przyplatac z uzywania wspolnych naczyn :-((( Ale to latwo przechodzi, te spiny. Trzeba tylko wsiasc na karuzele, aby sie w dobra strone krecila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 17:38 to ma sie krecic w strone zgodna, czy przeciwna do tych spinow? i jak mezczyzni sobie radza? ...2 jadra wiecej, chyba wiec niezly zawrot glowy moze dopasc zanim sie wszystkie ustawia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Do Tyryska i McImica(y) 22.05.02, 09:34 Krecic sie trzeba na karuzeli w przestrzeni konfiguracyjnej a nie realnej:-). Tam zadne przydatki nie przeszkadzaja (nawiasem mowiac, tyrysku, to tu jest pewna symetria dla obu plci, jak chodzi ot o co moze przeszkadzac, jak byc moze zauwazylas :-)). Mc imic, zakreconym to sie jest od koriolisow, a jedzenie szpinaku szkodzi :-) Szczegoly na zadanie:-) B/Y Odpowiedz Link Zgłoś
mc_imic Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 21.05.02, 19:13 Co ty stary. Te spiny, to takie czastki, od których człowiek nieźle zakręcony lata, a nie żaden szpinak (a fee) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 21.05.02, 21:05 mc_imic napisał(a): > Co ty stary. Te spiny, to takie czastki, od których człowiek nieźle zakręcony l > ata, a nie żaden szpinak (a fee) chyba spidy"...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 19:33 Ponieważ byt kształtuje świadomość,trzeba mieć ,aby być. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 20.05.02, 16:16 dodam, że trzeba MIEĆ, aby GODNIE BYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? IP: *.tlsa.pl 20.05.02, 15:27 rysunek Mleczki: Hamlet trzyma w wyciagnietej rece czaszke Yorika, ktora to czaszka zwraca sie do niego kategorycznie: - BYC, durniu! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? 20.05.02, 15:40 Gość portalu: qwerty napisał(a): > rysunek Mleczki: Hamlet trzyma w wyciagnietej rece czaszke Yorika, ktora to > czaszka zwraca sie do niego kategorycznie: > - BYC, durniu! He he. A ja widzialem rysunek na ktorym bialy niedzwiedz zjdal pingwiny :-)) (Upierdliwie, sorki :Byc albo nie byc - akt II. Jorika czaszka jest bodaj w IV). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: WROCLAWIANIE, BYC CZY MIEC???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 16:35 BYC, a potem MIEC bo jak MIEC, jesli nie BYC? czasem lepiej tylko BYC niz MIEC klopoty, dlugi itd... ale lepiej ani nie MIEC, ani BYC spod ciemnej gwiazdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś