Dodaj do ulubionych

Jak mam zrobic? Pomóżcie

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:03
Mam zamiar zeskoczyć z 11 pietra bloku przy ul Zielińskiego. jak mogę dostać
sie na dach.Miejsce jest to szczególne dla mnie
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:05
      Poczekaj, przeparkuję auto.
      • Gość: zdesperowana Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:11
        spróbuję od strony trawnika
      • Gość: rozpacz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 11.01.05, 20:12
        dlaczego???-ja mogę Ci pomóc w inny sposób,zawsze jest wyjście z problemów-nie
        trzeba sie tak zalamywać,bądz dobrej myśli-pozdrawiam.
        • Gość: zrozpaczona Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:14
          prosze pomóż
          • Gość: rozpacz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 11.01.05, 20:18
            wejdz na czat www.katolik.pl
        • Gość: Emeryt Rafis, jakiś ty rycerski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:25
      • Gość: zdesperowana Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:13
        Jurek pod którym mieszkasz?Może to inny blok
        • Gość: waryjat Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.vdl2.ca 11.01.05, 22:14
          zpedestrowana-skoczylas juz??napisz jak bylo.
          • Gość: zdesperowana Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 05:49
            Waryjat, nie nie skoczyłam i mam nadzieję tego że tego nie zrobię.A napewno
            nie posłucham juz Ciebie .Pozdrawiam "wichrzyciela'nie potrafisz zrozumieć
            ludziego problemu
    • Gość: corgan http://www.pawelloroch.com/016.jpg IP: *.zigzag.pl 11.01.05, 22:15
    • Gość: Pomysl Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: 193.129.161.* 11.01.05, 22:47
      Wytlumacz w czym lezy twoj problem. Samobojstwo nic nie zmieni i odbierza ci
      mozliwosci, jakie daje zycie. Czesto wystarczy chila, zeby zycie nabralo sensu.
      Nie rob tego pogadaj z ludzmi, wyrzuc z siebie zal. (Chyba, ze to zart)
      • Gość: zdesperowanie . Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 05:44
        Nie nie był to zart miałam takie chwile załąmania,że nie potrafiłam sobie
        poradzić. Dziękuje koleżance za czat katolika.Nie oswiecił mnie pierwszym razem
        ale dodał sił i wiary.Częściowo zrozumiałam niektóre problemy.Nie jest jeszcze
        dobrze ale dzisiaj skorzystam z udzielonych mi porad.Dziękuję wszystkim którzy
        byli mili dla obcej osoby.Przykro mi jest że są i tez osoby zgryźliwi i
        dokuczajacy.Napewno coś sie ze mna dzieje jeżeli miałam nakazane takie
        postąpienie.
        • Gość: jurek Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 11:13
          Następnym razem wybierz most milenijny. Może do czegoś się przyda:)))
          • Gość: rozpacz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 12.01.05, 16:07
            nie słuchaj tych,co ci żle życzą-są to żli ludzie.Uwierz w siebie,jesteś
            wspaniałym człowiekiem i zobaczycz jak szybko wszystko sie ułoży.Z całego serca
            ci tego życzę-powodzenia!!!!
        • Gość: pietiagoraz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.vdl2.ca 12.01.05, 16:55
          "Napewno coś sie ze mna dzieje jeżeli miałam nakazane takie
          > postąpienie."
          Przeczytaj sobie o schizofrenii.Porozmawiaj ze znajomymi na Swoj temat.Moze to
          tylko stress??pozdr.p.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka