Gość: zdesperowana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:03 Mam zamiar zeskoczyć z 11 pietra bloku przy ul Zielińskiego. jak mogę dostać sie na dach.Miejsce jest to szczególne dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:05 Poczekaj, przeparkuję auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:11 spróbuję od strony trawnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpacz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 11.01.05, 20:12 dlaczego???-ja mogę Ci pomóc w inny sposób,zawsze jest wyjście z problemów-nie trzeba sie tak zalamywać,bądz dobrej myśli-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:14 prosze pomóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpacz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 11.01.05, 20:18 wejdz na czat www.katolik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Rafis, jakiś ty rycerski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 20:13 Jurek pod którym mieszkasz?Może to inny blok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryjat Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.vdl2.ca 11.01.05, 22:14 zpedestrowana-skoczylas juz??napisz jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 05:49 Waryjat, nie nie skoczyłam i mam nadzieję tego że tego nie zrobię.A napewno nie posłucham juz Ciebie .Pozdrawiam "wichrzyciela'nie potrafisz zrozumieć ludziego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: 193.129.161.* 11.01.05, 22:47 Wytlumacz w czym lezy twoj problem. Samobojstwo nic nie zmieni i odbierza ci mozliwosci, jakie daje zycie. Czesto wystarczy chila, zeby zycie nabralo sensu. Nie rob tego pogadaj z ludzmi, wyrzuc z siebie zal. (Chyba, ze to zart) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowanie . Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 05:44 Nie nie był to zart miałam takie chwile załąmania,że nie potrafiłam sobie poradzić. Dziękuje koleżance za czat katolika.Nie oswiecił mnie pierwszym razem ale dodał sił i wiary.Częściowo zrozumiałam niektóre problemy.Nie jest jeszcze dobrze ale dzisiaj skorzystam z udzielonych mi porad.Dziękuję wszystkim którzy byli mili dla obcej osoby.Przykro mi jest że są i tez osoby zgryźliwi i dokuczajacy.Napewno coś sie ze mna dzieje jeżeli miałam nakazane takie postąpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 11:13 Następnym razem wybierz most milenijny. Może do czegoś się przyda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpacz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 12.01.05, 16:07 nie słuchaj tych,co ci żle życzą-są to żli ludzie.Uwierz w siebie,jesteś wspaniałym człowiekiem i zobaczycz jak szybko wszystko sie ułoży.Z całego serca ci tego życzę-powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietiagoraz Re: Jak mam zrobic? Pomóżcie IP: *.vdl2.ca 12.01.05, 16:55 "Napewno coś sie ze mna dzieje jeżeli miałam nakazane takie > postąpienie." Przeczytaj sobie o schizofrenii.Porozmawiaj ze znajomymi na Swoj temat.Moze to tylko stress??pozdr.p. Odpowiedz Link Zgłoś