Gość: bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 01:32 Jednak mam pewien dysonans. Tomo to świetny fachowiec i może się spodziewać angażu w lepszych zespołach niż dzisiejszy Śląsk. Ale po co ściemniać i kłamać? To nie było fair. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: drugi Repesa??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 10:46 Nie, nie drugi repesa. Schetyna obiecywał mu Bóg wie co, a on nawet nie miał wpływu na personalną budowę druzyny. Osiągnął z tym zespołem i tak bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek To on nie mial kontraktu podpisanego ? IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 29.01.05, 10:52 ze mogl tak sobie odejsc keidy chcial i gdzie chcial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzygus Re: To on nie mial kontraktu podpisanego ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.01.05, 10:56 miał kontrakt i to nawet chyba na 2 sezony, ale odszedł za porozumieniem stron... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basket Re: Mahorić w Lietuvos Rytas IP: *.techsys.pl / 81.210.124.* 29.01.05, 11:07 a ja się jemu wcale nie dziwię zrobił bardzo dobrze,będzie trenował zespół zdecydowanie lepszy a chyba nikt już nie długo nie będzie chciał pracoawć w śląsku za takimi działaczami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwa Mahorić w Lietuvos Rytas IP: *.volkswagen.de 29.01.05, 11:20 już sama nazwa tego klubu brzmi idiotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Mahorić w Lietuvos Rytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:42 Tomo to niestety, ktoś to musi powiedzieć, tchórz i nieodpowiedzialny fecet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu LIETUVOS RYTAS zatem wygra puchar ULEB IP: *.provider.pl 29.01.05, 11:46 TOMO MAHORIC zrobil bardzo duzo z tym skladem i z tymi dzialaczami, lecz wiedzial tez kiedy odejsc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barts Re: LIETUVOS RYTAS zatem wygra puchar ULEB IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.05, 12:48 SCHETYNA jestes bardziej tepy niz ferdynand kiepski , rzeczywście z nadajesz sie tylko do piłki nożnej i polityki tam ida przewały na maksa . Twoja zarozumiałość doprowadzi do tego ze będziesz miał 100 % udziałów w gó..anym, zespole zamiast połowe w super drużynie . Jesli chodzi o Mahorica to trudo się dziwic że jest rozchwytywany to poprostu super dobry trener , jesli ktos myśli że jest w tym cos dziwnego to moim zdaniem jest w błedzie . Nie wiem ktoś sie spodziewał ze Tomo bedzie siedział i plakał pól roku po Slasku ? Maił propoztycje z dobrego klubu pewnie dostał tam lepszą kasę to poszedł tam kto by nie poszedł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: LIETUVOS RYTAS zatem wygra puchar ULEB IP: *.stw-bonn.de 29.01.05, 13:45 ja sie mu nie dziwie, ale przynajmniej mogl sie powstrzymywac w krytyce zawodnikow w gazetach! to bylo nie fair, i moze tylko dlatego to robil zeby Slask rozwiazal z nim kontrakt. moze tez nie, ale takie gadanie mnie wkurzalo i to nie wazne czy to dobry fachowiec czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizzaman Re: Mahorić w Lietuvos Rytas IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.01.05, 22:51 A hu...... mu w dup..... . Krotko i zwiezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: odezwal sie znawca PI..MAN IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.01.05, 17:23 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojjj Re: odezwal sie znawca PI..MAN IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.01.05, 01:01 popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś