Gość: marsha IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 14:18 i już PO ;) ech... jak odpocznę,to moze na jakieś podyplomowe się zdecyduję... ale najpierw-wakacje! ;) no i poźniej-Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: red GRATULACJE!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 28.05.02, 14:19 Ale te podyplomowe to we Wrocku! Gość portalu: marsha napisał(a): > i już PO ;) > ech... > > jak odpocznę,to moze na jakieś podyplomowe się zdecyduję... > ale najpierw-wakacje! > ;) > no i poźniej-Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: mgr marsha! IP: *.wroc.gazeta.pl 28.05.02, 14:22 Kolejny magister (albo MaGazynieR, jak kto woli) tego wspanialego wydzialu i instytutu!!! ps Ide wlasnie na obiad. Wypije Twoje zdrowie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: mgr marsha! IP: *.wroc.gazeta.pl 28.05.02, 16:51 Się dołączam do serdeczności i potwierdzam, że red wypił. Ja też :-) acho Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: mgr marsha! 28.05.02, 14:25 Gratulacje! A moze tak sprobowac zmniejszyc ilsoc literek przed nazwiskiem o jedna? I co z ta Warszawa? Tam i tak za duzo ludzi B/Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: mgr marsha! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 14:35 brezly napisał(a): > Gratulacje! A moze tak sprobowac zmniejszyc ilsoc literek przed nazwiskiem o > jedna? NIE! im więcej tym lepiej ;)))) ma radość jest ogromna,a Ty chcesz mi literkę zabrać...niedobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek pokłony IP: *.dhl.com / 10.63.101.* 28.05.02, 14:33 gratuluję z całego serca życząc samych sukcesów. Co do warszawy odradzam, na zesłaniu już 25 rok jestem i nie polecam tego miasta.Zostań we Wrocku! bonk Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: pokłony 28.05.02, 14:59 Marsha- byłaś wielka- cieszę się że mogłam to widzieć:) buziaki i do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: pokłony IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 15:02 arvena i beatice-dziekuję za wsparcie duchowe , i że czekałyście do końca...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Re: pokłony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:13 Gość portalu: marsha napisał(a): > arvena i beatice-dziekuję za wsparcie duchowe , i że czekałyście do końca...! ; > ) > Gratulację złożę REALnie. Ktoś będzie musiał mi podawać piwko do ust, bo kciuki są tymczasowo bezwładne, a słomki w piwie nie uznaję! Hmm, ciekawę, kto to będzie? :-) Chciałoby się rzec: "A nie mówiłem? " Do wieczora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:08 brawo marsha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:09 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: mgr marsha! 28.05.02, 15:15 Gratuluje! Przesylam skromny kwiatek za posrednictwem umyslnego. primates.com/lemurs/lemurblue.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: mgr marsha! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 15:20 dzięki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: mgr marsha! 28.05.02, 15:26 Poelcam sie. Umyslnly lubi donosic, zwklaszcza kwaity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: mgr marsha! IP: *.txucom.net 28.05.02, 15:27 Ciesz sie,im wiecej tym lepiej.Ani sie nie spostrzezesz jak minie 20 lat. Duzo wesolosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_MOrph Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:53 Gość portalu: feran napisał(a): > Ciesz sie,im wiecej tym lepiej.Ani sie nie spostrzezesz jak minie 20 lat. > Duzo wesolosci. 20 lat minie dopiero za... 20 lat! A po drodze 20 lat zdrowia, nieustjącego szczęścia i wielu innych niesamowitych rzeczy! Czego wszystkim życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 19:09 GRATULACJE !!! Ja dopiero (jak dobrze pojdzie) za 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 15:45 Wielkie gratulacje Marsho! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: mgr marsha! 28.05.02, 15:51 oufff ! mamy (bezsenni) to z glowy - nareszcie sie wyspisz !!!!!! Z teatru absurdu, powiadasz, cie meczyli - musi czytaja Forumowe zapiski :---) Duzo zimnego piwa wieczorem i wszystkiego naj na nowej drodze zycia :-))))))) bzzz PS. Czy pamietasz moze taki film z Kobiela (w tytule bylo cos z Warszawa, ale glowy nie dam) ? Milicjant odwiedza Kobiele i wskazujac na tabliczke "mgr.inz" na drzwiach pyta czy ma dyplom , na co sploszony Kobiela, skromnie spuszczajac oczy : " Ah, to taki pseudonim z czasow okupacji !" bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 16:20 ja pod Pszczółkiem przysiądę z gratulacjami :-))) brawo Marsha :-))) wreszcie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrome Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 16:46 A mówiłam że bedzie donrze.GRATULUJĘ!!! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastat Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 17:20 GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Osobiście jeszcze złożę wieczorem - kciuki bolą troche...:) ps. Ja Ci dam Warszawe!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: mgr marsha! 28.05.02, 17:59 Gratulacje. BTW : Moj promotor 3 dni przed obrona tak mnie pocieszyl . Co sie pan tak boi, pol godziny wstydu, a potem i tak nikt nie pamieta. Obylo sie bez wstydu na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:27 zamknelas pewien etap swojego zycia , nie zapomnij o swoich marzeniach zyjac dalej proza zycia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: mgr marsha! IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 28.05.02, 18:32 Lepiej pozno niz wcale ;P Moje kongratulacje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: mgr marsha! IP: 62.8.156.* 28.05.02, 19:54 Brawo marsha!!!! marsha na prezydenta!!! J. Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: mgr marsha! 28.05.02, 20:27 Marsho!!! Wielkie gratulacje uzyskania prawa do noszenia tych trezch dodatkowych literek przed nazwisiem (i po to sa te studia???:)). Jak tylko bede mial okazje, to wypije zdrowie Twe. ps. myslalem, ze z ta Wawa, to juz przeszlosc..? Koszmar powrocil? :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: mgr marsha! 29.05.02, 00:24 Bravo!!! Gratulacje... Postaram się CIę dogonić u profesora D. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: mgr marsha! 29.05.02, 01:24 Gratulacje! Witaj w gronie ludzi z wyższym wykształceniem. A teraz goń dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Krajanie w stolicy czekaja na marshe 29.05.02, 09:32 Gość portalu: marsha napisał(a): > ale najpierw-wakacje! > ;) > no i poźniej-Warszawa... Powiedz kiedy, to sie namowie z bonczkiem i sformujemy komitet powitalny. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: mgr marsha! 29.05.02, 09:48 Gość portalu: marsha napisał(a): > i już PO ;) > ech... > > jak odpocznę,to moze na jakieś podyplomowe się zdecyduję... > ale najpierw-wakacje! > ;) > no i poźniej-Warszawa... Przyłączam się do gratulacji :-). A co zamierzasz robic u nas w Warszawie? Studia podyplomowe czy praca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 12:19 Mila magister Marsho ! Ciesze sie Twoim szczesciem i ... spokojem ! (no bo jak mniemam-najwieksze emocje i stresy masz juz za soba). W nadziei osobistego pogratulowania Ci 7 czerwca przesylam uklony. Jeszcze raz brawo ! A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 12:34 No Magu .Congratulation. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: mgr marsha! 29.05.02, 14:26 moje gratulacje...dodatkowe za to że przebrnęłaś przez "pomoc" pana profesora D. wszystkiego naj..w dalszej karierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: mgr marsha! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 14:37 >że przebrnęłaś przez "pomoc" pana profesora D :)) oj, taaak...Znasz go,więc znasz również to jego "pomaganie"- jest wyjątkowe - pytania pomocnicze pogrążają :) dopiero dziś zaczyna do mnie docierać,że już po wszystkim...-i jest to r e w e l a c y j n e uczucie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: mgr marsha! 29.05.02, 18:27 DZIŚ dobrze się czujesz???Marsho moja- chyba ten mgr dodaje sił w walce z kacem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: mgr marsha! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 18:33 >chyba ten mgr dodaje sił w walce z > kacem:) oj,niezazbytnio ... ;) a za chwilę idę na poprawiny a w piątek do Tirsy i kociątka a w poniedziałek na odwyk ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: mgr marsha! 29.05.02, 21:25 Gość portalu: marsha napisał(a): > > oj,niezazbytnio ... ;) > a za chwilę idę na poprawiny > a w piątek do Tirsy i kociątka > a w poniedziałek na odwyk ;)) > sama widzisz.. tak wygląda życie magistra ! Gratuuuuluję . Buziaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: mgr marsha! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:51 Marsho, przyjm moje gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: mgr marsha! IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 29.05.02, 21:55 Gość portalu: tyrysek napisał(a): Ech Marsha! Gratulacje!! Szczera zazdrosc mnie zzera! :) Odpowiedz Link Zgłoś