Gość: Misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:39 polećcie mi, proszę, jakieś kremy/balsamy/maseczki, w których shea butter nie występuje w ilościach śladowych :), a wręcz przeciwnie :) dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karusia28 Re: shea butter :) 21.08.05, 12:17 z czystym sercem polecam krem do twarzy i ciala firmy dax cosmetics maslo kakaowe,takie zoltawe opakowanie pojemnosc150ml.cudny zapach,i wrecznie nie moge sie doczekac kiedy kolejny raz bede sie nim smarowac.uzywam go codziennie a w szczegolnosci na rece i na policzki czasami:)mozna go kupic w rossmanie za ok 11zl(chyba, o ile dobrze pamietam)to jest seria smakowa z daxa,wiem ze z tej seri jest wlasnie masko kakaowe do ciala,czekolada,oliwkowe i chyba malinowe ja jednak nie zamienie go na zaden innny choz smaki i zapach kusza:)oprocz tego jestem bardzo zadowolona z masla kakaowego z ziaji taki jeden z tanszych kremikow za 4zl.rewelacja jak dla mnie,a co dziwne mam cere mieszana a maslo kakowe jest tluste,dlatego uzywam tego kremu na noc i tylko na policzki-super cere ma teraz jak nigdy,nawet ostatnio mam jak mnie odwiedzila zapytala co robie i uzywam ze mam taka gladziutka skore:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: shea butter :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:59 BODY SHOP(na allegro albo znajomy z innego kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: shea butter :) 22.08.05, 01:53 może kup czyste masło Shea, nadaje się jako maseczka na włosy, jako krem do twarzy i ciała. i ns pewno ma Shea nie tylko w nazwie:) poza tym L'Occitane ma serię z dodatkiem Shea, na opakowaniach jest w % napisane ile zawierają. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antosia Re: shea butter :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:14 Ja mam scrub do ciała z masłem shea Avonu,jestem bardzo zadowaolona,idealnie "poleruje"skórę i do tego ten zapach...Tam jest chyba jakaś cała seria kosmetyków z masłem shea w tym Avonie,ale chyba nie w każdym katalogu,ale innych kosmetyków z tej linii nie próbowałam,więc nie wiem jakie są :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: shea butter :) IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:52 Balsam z serii Ciało Wrażliwe Oceanica - z masłem amlinowym (różowy). Drugi z tej serii beżowy kolorem i nazwą Masło Kakaowe sugeruje jeszcze więcej tego skladnika ale tak nie jest. Ma w skladzie wymienione shea butter na dalszej pozycji a więc jest go mniej. Miałam oba te kosmetyki i mogę powiedzieć że to widać, słychać i czuć :-). Zresztą oba kosmetyki są bardzo sympatyczne, ale rćżowy balsam jednak oczko lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia dzięki, to skaczę na allegro ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś